RE: خواهش ميكنم زود جواب بدين خيلي داغونم
سلام دوست عزيز
به نظر من اول از همه شما بايد از فكر ازدواج با پسر عمويتان بيرون بيايد زيرا شما نه علاقه به ايشون دارين نه از نظر معيارها قبولش دارين پس اصلا به ازدواج با ايشون فكر
نكنين
اين و يادت باشه خونه پدر و مادر هر چقدر هم كه بد باشه و جهنم و هر چقدر كه پدر و مادر به ادم سخت بگيرن از خونه شوهر نامناسب صد درجه بهتره
[/i][/u]
و اما اون خاستگارت كه مي گي خيلي خوبه به نظر من حرف اقاي دكتر رو گوش كن تو كه نمي خواي بهش بگي دوسش داري يا خودت نمي خواي قدم جلو بزاري فقط مي خواي بهش بگي كه حاظري دوباره روش فكر كني جمله اقاي دكتر خيلي مناسبه
( با توجه به روشن شدن وضعیت تحصیلی ام ، اگر هنوز شما هم مثل من تصور می کنید که می توانیم به عنوان یک گزینه جهت انتخاب همسر برای یکدیگر باشیم ، من موافقم که برای شناخت بیشتر یکدیگر اقدام نمائیم.»
ميتوني خودت براش ايميل كني و خيلي محترمانه اينو بهش بگي از كجا معلوم شايد اونم منتظر همچين چيزي باشه شايد ديگه غرورش اجازه نمي ده بياد جلو و خاستگاري كنه به نظر من حتي اگه خودت بگي شايد خيلي بهترم باشه چون اينجوري از حرف خودت مطلع مي شه ولي اونجوري ( خواهرت بگه ) ممكنه فكر كنه كه بازم جواب خودت ممكنه مثبت نباشه
با ارزوي موفقيت
امروز همان فردايي است كه ديروز نگرانش بوديم
علاقه مندی ها (Bookmarks)