به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 فروردین 88 [ 15:26]
    سطح
    37
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

+این نامزد من چجوریه دیگه؟

ما الان بیش از دو ماهه خواستگاری اولیه انجام دادیم .اقا هنوز اونقدرا که فکر میکردم منو دوس نداره.فقط تا حالا چندبار بیشتر نگفته.نه نگاه عاشقونه ای نه احساسی.میگه دوستم داره ها خیلی وقتا هم میگه میخام ببینمت و میاد خونمون یا بیرون میریم.اما همش حرفای رسمی و عادی میزنه.چرا در روابطش با من اینقدر احتیاط میکنه؟اینم اخه شد دوس داشتن.خودش میگه تا وقتی به هم نرسیدیم نباید اونقدرا ابراز عشق کنم.میگه: یعنی راستش اونقدرا مطمءن نیستم.
    اخه چرا؟من میگم حتمآ اونقدرا تو دلش نیستم که میگه.اعصابم خورده احساس میکنم رفتارای مهربونیش الکیه

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 24 اردیبهشت 88 [ 01:56]
    سطح
    38
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 93
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

RE: این نامزد من چجوریه دیگه؟

سلام
    شما خودتون چقدر بهش ابراز علاقه کردید؟آیا سعی کردید این رابطه رو خودتوتن گرمش کنین؟[/i]

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

دوران نامزدی برای شناخت هست هر وقت عقد کردید میتونید انتظار ابراز احساسات داشته باشید .
    راستی اون دوست پسر قبلیتون چی شد ؟
    این احتمال هم وجود داره که چون اون نفر قبلی زیاد ابراز علاقه میکرده ( گفتن دوست دارم و عاشقتم خرجی براش نداشته ) شما اینو با اون مقایسه میکنید .
    شاید هم هنوز اون قبلی را دوست دارید و محبتهای این بیچاره را نمیبینید .
    خاطرم هست که به شما توصیه کردم تا روابط خودتون را با اون نفر قبلی کاملا قطع نکردید به خواستگار جواب ندید .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 فروردین 88 [ 15:26]
    سطح
    37
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 49
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

من بهش ابراز کردم.اقای دیجیتالمن شاید حق با شما باشه اما خب این اقا وقتی در حدی هستیم که میاد خونمون و میریم بیرون انتظار بیشتری ازش میره درسته یا نه؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

شما محبت عملی را هم باید درک کنید .
    ببینید هزاران نفر هستند که جلو میان و از روز اول همش میگن دوست دارم ، عاشقتم و ... که همه این حرفها پشیزی ارزش نداره . چرا ؟ چون برای گول زدن هست یا برای لاس زدن و ..
    ولی این آقا برای ازدواج جلو اومده همین نشون دهنده علاقه ایشون به شماست .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 تیر 90 [ 23:07]
    سطح
    41
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    دستاوردها:
    تشکرها
    51

تشکرشده 53 در 23 پست

Array

بعضی افراد خیلی طول میکشه تا احساس صمیمیت کنن و حرف دلشونو به زبون بیارن. حتی توی این سایت کسانی هستن که همسرشون بعد از ازدواج هم به دلایلی احساساتش رو به صورت کلامی ابراز نمی کنه.
    باید بگم نحوه ابراز علاقه همه به یک شکل نیست.
    سلام من این پستو تو یه تاپیک دیگه گذاشته بودم ولی چون دیدم بدرد شما هم می خوره اینجا کپیش کردم

میدونی ادما اصولا به سه دسته تقسیم میشن
    1 سمعی
    2 بصری
    3 لمسی
    هر نفر بسته به اینکه عضو کدوم گروه باشه احساساتشو به همون شکل ابراز میکنه.
    برا اینکه بهتر متوجه موضوع بشی یه مثال میزنم: فرض کن سه نفر برای گردش با هم به یک باغ میرن. وقتی که برگشتن اگر از هر کدوم بخوای که از گردششون تعریف کنن
    شخصی که از دسته سمعی هاست از اواز خوش پرنده ها و صدای دلنشین رودخونه برات تعریف میکنه
    نفر دوم که یک ادم بصری از ترکیب زیبای رنگ درختان ومنظره دل انگیزه کوهستان میگه
    و بالاخره نفر سوم که لمسیه از نسیم خوش و هوای خوب اونجا صحبت میکنه
    طبیعیه که این ادما تو تمام زندگی شون به همین ترتیب عمل میکنن وبرای ابراز احساسات یکی برات گل میخره یکی بهت میگه دوست دارم ودیگری بغلت میکنه و میبوستت.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 89 [ 10:45]
    سطح
    44
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 121 در 55 پست

Array

عزیزم من یه مقاله خوندم که خیلی ازش لذت بردم . و سعی کردم که حتما تو زندگیم ازش استفاده کنم و خیلی هم مفید بود برات میزارم امیدوارم که به دردت بخوره
    محبت تان را احتکار نکنید , مهربان ترین همسر باشید
    اگر جزء آن دسته از زنانی هستید که در زندگی مشترک دچار روزمرگی شده‌اید و به دنبال راه‌کارهایی برای ابراز عشق و علاقه خود به همسرتان هستید و به اصطلاح می‌خواهید رمانتیک‌ترین باشید به این راهکارها توجه کنید.

_ اواخر ساعت کاری‌اش با او تماس بگیرید و بگویید: «سلام آقا، ببخشید من امروز از وقتی همسرم از خونه رفته دلم براش تنگ شده سرم داغ شده ، قلبم یخ زده ، دستام می‌لرزد . رفتم دکتر ولی اون فقط تو نسخه‌‌ام اسم همسرم رونوشت دکتر می‌گفت فقط کافیه اونو ببینی تا یخ‌های قلبت باز بشه و سرحال بشی، شما اگه همسرم رو دیدید بهش بگید امروز خودشو زودتر برسونه تا من دوباره شاد بشم.» مطمئنا تمام لحظاتی که شما این پیغام‌های مثبت را برای همسرتان می‌فرستید او با لبخند و سکوت در حال گوش دادن به صدای شماست و در فکر اینکه باید زودتربه خانه بر گردد.

استفاده از این گونه جملات كار ساده‏ای نیست بلكه هنری است كه مهارت خاص می‏طلبد. اگر روح صداقت نداشته باشند و در لحظات خاص زندگی و حالات ویژه‏ای ـ كه تشخیص آن به عهده ی خودتان است ـ گفته نشوند، دلربایی خود را از دست می‏دهند و حالت كلیشه‏ای و خسته‏كننده‏ای پیدا می‏كنند. خداوند ، سرمایه مهر و محبت را در آغاز زندگى مشترك، بین زن و مرد قرار مى‏دهد و محافظت و نگهبانى از آن را بر عهده خود آنها نهاده است و این انسان است كه باید از این سرمایه، به نحو احسن استفاده كند. یكى از راه‏هاى نگه‏دارى و تقویت این محبت، بروز آن است
    - یک کارت دعوت درست کنید و پس از نوشتن جملات محبت آمیز در آن ، از همسرتان برای صرف شام یا ناهار دعوت کنید. نشانی خانه خودتان را روی کارت بنویسید و او را به صرف شام و یا غذایی رویایی در بهترین و آرام‌ترین مکان دنیا که همان منزل‌تان است دعوت کنید. این کارت را می توانید در کیف یا ماشین او یا در جایی که بعد از خارج شدن از منزل آن را ببیند قرار دهید. بدین ترتیب می‌توانید به مراسم صرف شام که به مرور زمان امری عادی شده است رونق ببخشید و وی را مشتاقانه‌تر به سمت خانه هدایت کنید.

محبت تان را احتکار نکنید ، محبت تنها سرمایه ای است که با خرج کردن کم نمی شود.

- می توانید خوراکی مورد علاقه اش را در بسته بندی زیبا داخل کیف و یا ماشینش قرار دهید و روی آن بنویسید:

از این همه تلاشی که می کنی ، سپاسگزارم.

8. کاربر روبرو از پست مفید بال تكين تشکرکرده است .

بال تكين (دوشنبه 14 اردیبهشت 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 اردیبهشت 88 [ 23:58]
    سطح
    37
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 148
    دستاوردها:
    تشکرها
    12

تشکرشده 14 در 12 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط بال تكين
    عزیزم من یه مقاله خوندم که خیلی ازش لذت بردم . و سعی کردم که حتما تو زندگیم ازش استفاده کنم و خیلی هم مفید بود برات میزارم امیدوارم که به دردت بخوره
    محبت تان را احتکار نکنید , مهربان ترین همسر باشید
    اگر جزء آن دسته از زنانی هستید که در زندگی مشترک دچار روزمرگی شده‌اید و به دنبال راه‌کارهایی برای ابراز عشق و علاقه خود به همسرتان هستید و به اصطلاح می‌خواهید رمانتیک‌ترین باشید به این راهکارها توجه کنید.

_ اواخر ساعت کاری‌اش با او تماس بگیرید و بگویید: «سلام آقا، ببخشید من امروز از وقتی همسرم از خونه رفته دلم براش تنگ شده سرم داغ شده ، قلبم یخ زده ، دستام می‌لرزد . رفتم دکتر ولی اون فقط تو نسخه‌‌ام اسم همسرم رونوشت دکتر می‌گفت فقط کافیه اونو ببینی تا یخ‌های قلبت باز بشه و سرحال بشی، شما اگه همسرم رو دیدید بهش بگید امروز خودشو زودتر برسونه تا من دوباره شاد بشم.» مطمئنا تمام لحظاتی که شما این پیغام‌های مثبت را برای همسرتان می‌فرستید او با لبخند و سکوت در حال گوش دادن به صدای شماست و در فکر اینکه باید زودتربه خانه بر گردد.

استفاده از این گونه جملات كار ساده‏ای نیست بلكه هنری است كه مهارت خاص می‏طلبد. اگر روح صداقت نداشته باشند و در لحظات خاص زندگی و حالات ویژه‏ای ـ كه تشخیص آن به عهده ی خودتان است ـ گفته نشوند، دلربایی خود را از دست می‏دهند و حالت كلیشه‏ای و خسته‏كننده‏ای پیدا می‏كنند. خداوند ، سرمایه مهر و محبت را در آغاز زندگى مشترك، بین زن و مرد قرار مى‏دهد و محافظت و نگهبانى از آن را بر عهده خود آنها نهاده است و این انسان است كه باید از این سرمایه، به نحو احسن استفاده كند. یكى از راه‏هاى نگه‏دارى و تقویت این محبت، بروز آن است
    - یک کارت دعوت درست کنید و پس از نوشتن جملات محبت آمیز در آن ، از همسرتان برای صرف شام یا ناهار دعوت کنید. نشانی خانه خودتان را روی کارت بنویسید و او را به صرف شام و یا غذایی رویایی در بهترین و آرام‌ترین مکان دنیا که همان منزل‌تان است دعوت کنید. این کارت را می توانید در کیف یا ماشین او یا در جایی که بعد از خارج شدن از منزل آن را ببیند قرار دهید. بدین ترتیب می‌توانید به مراسم صرف شام که به مرور زمان امری عادی شده است رونق ببخشید و وی را مشتاقانه‌تر به سمت خانه هدایت کنید.

محبت تان را احتکار نکنید ، محبت تنها سرمایه ای است که با خرج کردن کم نمی شود.

- می توانید خوراکی مورد علاقه اش را در بسته بندی زیبا داخل کیف و یا ماشینش قرار دهید و روی آن بنویسید:

از این همه تلاشی که می کنی ، سپاسگزارم.
    چه قشنگ، استارت خوبیه به نظرم. این استارت رو بزن، بعدی خودش میاد. فقط انصافا مواظب حال آقاتون باش که یه وقت بیحوصله نباشه. چون این روشها وقتی بانمکه که مرد توی مود باشه. اگر نباشه اینم سوخت میشه.اگر به جا مصرف کنی معجزه می کنه. من که مجردم از تصور اینکه زنم در آینده یه همچین چیزی بهم بگه متاثر شدم، چه برسه به اون طفلک که امشب می خوای بهش زنگ بزنی یا نامه براش پست کنی!
    دربرابر بعضی از نوازشها، من که سهله، سخت ترین مردها هم نرم میشن و رمانتیک.
    این همون ژن زن ذلیلی الهیه که لطف خدا همه ما مردان رو از اون بهره مند کرده است.
    واقعا نفس نویسنده مقاله گرم باد: دلم خواست!

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 16:10]
    سطح
    74
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    954

تشکرشده 992 در 530 پست

Array

دوست عزيز
    ابراز عشق و علاقه در زندگي زناشويي چيزي نيست كه مانند دوستي ها خيلي به راحتي انجام شود. ممكن است گاهي تا مدتي بعد از دوران عقد هم اين ابرازات صورت نگيرد. با اينكه نامزد كرده ايد و رفت و آمد داريد و بيرون مي رويد و روزي چند بار تلفني صحبت مي كنيد روابط خيلي خشك و رسمي داشته و حتي درد دل هم نمي توانيد پيش هم بكنيد چه برسد به ابزار احساسات. تا زماني كه عقد كنيدو به مرور لزوم وجود يكديگر را در كنار هم حس كنيد و از اينكه قرار است تا آخر عمر كنار هم باشيد مطمئن شويد راحت تر مي توانيد با هم كنار بياييد. در دوستي ها اين حريمها راحت تر از بين مي رود اما در ازدواج همه چيز شكل رسمي تر و اصولي تر به خود گرفته و خود شما هم نبايد رفتارتان به گونه اي باشد كه از همان بدو شروع خشت اول را كج بنا كنيد.
    اينها تجربياتي است كه خودمن در زمان نامزدي و دوران عقد به دست آورده ام و الان نتيجه خوبي گرفته ام.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 16:10]
    سطح
    74
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    954

تشکرشده 992 در 530 پست

Array

خواهش مي كنم تاپيكي را كه خود من قبلاً ايجاد كرده بودم و دقيقاً در همين زمينه است را به دقت تا آخر بخوانيد.مطمئنم بعد از خواندن اين تاپيك حتماً نتايج خوبي خواهيد گرفت.
    http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5126&pid=56137#pid56137

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)