سلام اگر شما با كسى دوست بوديد و قصد ازدواج داشتيد كه قبل از شما دوست دختر داشته و در زمانِ دوستى با شما با دختر قبلى رابطه مختصرى برقرار ميكنه و خودش اين قضيه را به شما ميگفت چه كار ميكرديد
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام اگر شما با كسى دوست بوديد و قصد ازدواج داشتيد كه قبل از شما دوست دختر داشته و در زمانِ دوستى با شما با دختر قبلى رابطه مختصرى برقرار ميكنه و خودش اين قضيه را به شما ميگفت چه كار ميكرديد
تشکرشده 34 در 22 پست
سلام
مطمئنا این اتفاق بعد از ازدواج هم می افته. بهت تضمین میدم.
راجع به اینکه خودش بهت می گه، گمونم داره آماده ات می کنه از همین حالا برای پذیرفتن اینگونه روابط موازیانه!
پیروز باشید
تشکرشده 1,247 در 437 پست
سلام در پاسخ به این سوال شما من بخشی از سخنان آقای مدیر را یک تاپیک دیگر نقل میکنم :
موفق باشید .یك نكته كلیدی كه می تواند به بسیاری از خانمها ،مخصوصا كسانی كه در آستانه ازدواج هستند كمك كند اینست:
ما اگر می خواهیم ببینم مردی پس از ازدواج با خانمهای دیگر چگونه است،باید امتداد حركت او را پیش از ازدواج به دقت رسم كنیم و بعد در ذهن خود همان مسیر را برای او بصورت خط چین ادامه دهیم.....
اگر پسری قبل از ازدواج رابطه ای با دختری نمی گیرد،و اگر تمایل به ازدواج با دختری داشت ، سرش را بالا می گیرد،و با مسئولیت پذیری كافی هم دختر را و هم خانواده اش را در جریان قرار می دهد و بعد هم به صورت منطقی به شناخت او می كند و بعد ازدواج می كند ،امكان لغزش او پس از ازدواج خیلی خیلی كم هست.
اما گر پسری قبل از ازدواج به بهانه ازدواج با دختری دوست می شود و به جای خواستگاری و بررسی و شناخت آن دختر ،شروع به ارتباط احساسی با او می كند، با او معاشقه می كند، دل و قلوه به هم می دهند ، لذتهای احساسی می برند، و بدون هیچ تعهدی همدیگر را لمس می كنند و .....، یعنی این پسر نه از نظر منطقی و نه از نظر شرعی ترمزی در ارتباط احساسی با جنس مخالف ندارد. پس امكان چنین ارتباط احساسی پس از ازدواج هم وجود دارد(البته لزوما به معنی خیانت نیست. اما اگر خانمی می خواهد همسرش پس از ازدواج لذت احساس از خانم دیگری نبرد و نگاه چپ به خانمی نكند،باید قبل از ازدواج هم این مسائل برایش مهم باشد. نه اینكه خودش را استثناء كند و بدون هیچ محرمیتی ارتباط داشته باشد،اما پس از ازدواج دوست داشته باشد كه آن پسر صرفا با محارم چنین ارتباطی داشته باشد)
خلاصه:
پس از ازدواج فقط مردی پایبند به خانواده می شود كه برای ازدواج حرمت قائل است. یعنی چه قبل و چه بعد از ازدواج حاضر نیست كه ارتباط احساسی با كسی داشته باشد مگر به ازدواج
تشکرشده 0 در 0 پست
مرسی از راهنمایتون می دونید وقتی بهم گفت تصمیم گرفثم جدا بشم اما راستش خودمو گذاشتم به جاش چون خیلی ابراز پشیمانی می کرد بخشیدمش ولی الان بعد از گذشت یک سال نمی تونم بهش اعتماد کنم
تشکرشده 4 در 2 پست
خوب صد در صدم نمیشه گفت که مرد اگه دوست دختر داشته باشه بعد از ازدواجم همینه به نظر من سعی کن بیشتر بشناسیش بدونه دخالت دادن احساست که بفهمی
تشکرشده 0 در 0 پست
سیما جون من با اینکه قبل از من با کسی دوست بوده مشکلی ندارم اینکه چرا این مدت که به من دوست بوده با دوست قبلیش صحبت میکرده ناراحتم می کنه چرا کسی جواب منو نمیده
تشکرشده 10 در 5 پست
سلام
اگه بتونی تنمام نیازهای همسرت و براورده کنی چه لزومی داره که بره پیش دوست دخترش یا دوستی با دوست دخترش را ادامه بده سعی کن همچین سیرش کنی که به هیچ خانمی بجز تو نگاه نکنه و هیچ خانمی خوشکل وزیباتر از تو به نظرش نرسه پس فقط سیرش کن منظورم هم از نظر جنسی و روحی و عاطفی سیرش کن مطمئن باش دیگه دنبال این کار نمی رود
تشکرشده 0 در 0 پست
مرسی پانته ا جون اما من در چهارچوبی که واسه خودم دارم سعی کردم چیزی کم نذارم خودش هم بهم همیشه می گفت که از همه چیز راضیه علتی هم که میگه واسه صحبت کردن با دوست قبلیش این بوده که اشتباهاتشو بدونه
تشکرشده 375 در 164 پست
سلام دوست عزيز
اولين مورد اينه كه ببيني از درون خودت مي توني بهش اعتماد كني و اين موردي را كه پيش اومده در آينده به رخش نكشي البته اگر تكرار نكنه يا اينكه دائم بهش شك نداشته باشي اگر بخواي شك را به زندگي ات راه بدي و هميشه توي ترس و واهمه اين باشي بهتره كه اصلا قيدش را بزني و نه خودت و نه كسي را عذاب ندي دوم اينكه واقعا با نظر دوست ديگه مون موافقم اگر شما بتونيد بطور كامل ايشان را راضي نگه داريد دال بر اينكه آدمي نباشه كه عادت به ادامه دادن عادتهاي قديمش داشته باشه پس اول بايد بتوني بهش اعتماد كني و شك و ترديد را از خودت دور كني چون شرط مهمي در زندگي اعتماد متقابل است .البته هر كسي ممكنه در زندگي اشتباه كنه و به خطا بره مهم اينه كه دوباره تكرارش نكنه و از كاري كه كرده پشيمان باشه
او مـانده و قلب آهنـــی تان مردم!
یا می نگـرد به دشمنی تان مردم!
این پاسخ لطف یک درخت است؟تبر؟
لعنت به نمکدان شکنی تان ! مردم!
تشکرشده 7 در 7 پست
" علتی هم که میگه واسه صحبت کردن با دوست قبلیش این بوده که اشتباهاتشو بدونه "
مگه اون با تو دوست نبوده ؟
"سعی کردم چیزی کم نذارم خودش هم بهم همیشه می گفت که از همه چیز راضیه "
مگه از تو راضی نبوده؟
پس چرا باید بره با دوست قبلیش حرف بزنه و مثلا" دلایلش و اعترافاتشو بشنوه؟
خودتو گول نزن،منطقی باش.خودت بهتر میدونی اون چه مردیه و چرا دوباره یاد رفیق قدیمیشو کرده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)