سلام
مي خواهم بدانم اگه پسري به شما علاقه مند شده باشد وشما هم او را دوست داشته باشيد وبفهميد كه وضع ماليش بسيار خوب بوده وبه خاطر بد بودن وضع مالي شما مجبور به دروغ گفتن شده باشد چه كار مي كنيد؟
باتشكر
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام
مي خواهم بدانم اگه پسري به شما علاقه مند شده باشد وشما هم او را دوست داشته باشيد وبفهميد كه وضع ماليش بسيار خوب بوده وبه خاطر بد بودن وضع مالي شما مجبور به دروغ گفتن شده باشد چه كار مي كنيد؟
باتشكر
تشکرشده 7 در 3 پست
دوست عزیز منظور خود را واضح تر بیان کنید
دروغ به چه کسی و چه دروغی ؟
تا خدا بنده نواز است
به خلقم چه نیاز
می کشم ناز یکی
تا به همه نازکنم
ازش توضیح میخوام که چرا این دروغ را گفته .
آیا دروغ را در وقتی گفته که باهم زیاد آشنایی نداشتیم یا نه ؟
اینها تاثیر میذاره. اگر دروغ قبل از آشنایی زیاد باشه که اون مجبور شده باشه بخاطر آشنا شدن این رو بگه مشکلی نیست اما بعدش که ارتباط داشته بوده باشم برام قابل قبول نیست .
تشکرشده 93 در 40 پست
اندرسون ميگه :اگر كسي را دوست داري اورا براي تمام لحظات زندگيت دوست داشته باش حتي در سختي هايش كه آنوقت دوست داشتنت به او ثابت ميشود.
اگه عشق واقعی باشه، تفاوت سطح مالی اهمیت خیلی زیادی نداره و نمیتونه توجیه مناسبی برای دروغ گفتن باشه.
ای خدای بزرگ به من کمک کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم, کمی با کفش های او راه بروم.(دکتر شریعتی)
تشکرشده 48 در 26 پست
شاید اولش ناراحت بشه... ولی صداقت بهترین چیزه... اگه راستشو بگی و بفهمه به خاطر علاقه ات این دروغ رو گفتی می بخشه...
تشکرشده 992 در 530 پست
خوش آمدي به تالار دوست گرامي
چرا اينقدر با عجله؟
مشكل خودتان را واضح تر بيان كنيد تا بدانيم به چه مشكلي برخورده ايد؟!
موضوع از چه قرار بوده؟!
تشکرشده 14 در 8 پست
من که تازه کلی خوشحالم میشم
تشکرشده 23 در 17 پست
من اگه باشم بهم بر می خوره . چون طرفم فکرکرده ادم مادی هستم یعنی خودش تو این خیالات هست ( یعنی احتمالا مادیات واسش مهمه)
تشکرشده 8,124 در 1,482 پست
[color=#FF0000به نطر من کار بدی کردید و نشون دادید بعدا هم ممکنه دروغ بگید....[/color][/b][b]نوشته اصلی توسط yousef007
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)