سلام
همونطور که میدونین در کشور ما مدارس دختر و پسر جدا هستند.این رویه باعث شده که اطلاعات افراد از جنس مخالف،طریقه ی صحیح برخورد و دیگر مسائل مربوطه بسیار اندک بشه (البته برای کسانی که بیرون خونه دوستی از جنس مخالف ندارند) و این موضوع باعث میشه موقع ورود به دانشگاه بچه ها یا بهتر بگم جوانان اشتباهات فاحشی در روابط خود با جنس مخالف داشته باشند.یعنی در واقع باید 2 الی 3 سال بگذره تا بفهمند که برای مثال اگه پسری به دختری گفت خودکار داری؟منظورش این نیست که من عاشقتم!خودکار میخواد بنده خدا!و حتی برعکس چیزی که گاهی اتفاق میفته یکی به یکی میگه عزیزم تو بهترینی من خیلی دوست دارم بعد که طرف پا پیش میذاره میگه بی حیا منظور من این نبود که میخوام باهات باشم!پسرا و دخترها واقعاً آشنایی کافی از این روابط ندارند و فی الواقع سالهای اول دانشگاه از محیط علمی دور شده به گذراندن اوقات در بوفه و بیرون رفتن و...به حد افراط می پردازند و حتی سر کلاس هم اگه بیان همه جا رو نگاه میکنند جز استاد رو!و محیط دانشگاه واسه خیلی ها غیر قابل تحمل میشه!(تازه من در یکی از معتبرترین دانشگاه های دولتی اینها رو دیدم!)حالا از طرفی هم اگر مدارس مختلط بشن هیچ تضمینی بر سلامت روابط نیست اونهم در سنی که کنترل غریزه بسیار سخته و خامی هم در افکار کودکانه خیلی ها موج میزنه و بچه ها ممکنه آسیبهای روحی و جسمی غیر قابل جبرانی ببینند.حالا من میخواستم نظرتونو بگین و حتماً هم در نظرسنجی شرکت کنین.از همه متشکرم که وقت میذارن.خدا پشت و پناهتون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)