به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 بهمن 89 [ 11:29]
    سطح
    35
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

Post +پشيمونم!چطور دوباره عاشقش كنم؟

سلام
    من يه داستان طولاني از زندگي دارم.مشكل شديدي پيدا كردم.مي خوام همه داستانم رو تعريف كنم تا راهنماييم كنيد خيلي به راهنمايي نياز دارم.درمونده شدم.5 سال پيش دوست دوران بچگي ام ازم خواستگاري كرد منم به اين خاطر كه اولا اون موقع بچه بودم و اينكه اون هيچ احساسي نسبت بهش نداشتم جواب رد دادم و ديگه هم اونو نديدم تا 3 سال بعد. تو اين مدت يكي از دوستام با اقايي رابطه داشت كه خيلي ادعاي عاشقي ميكرد بايد مي بوديد و حرفاشو مي شنيديد دوست من هم واقعا دلبسته شده بود.بعد از مدتي اون اقا زير همه چيز زدو رفت خيلي راحت دوست من داغون شد از اون موقع مي ترسيدم كه نكنه همچين كسي بياد تو زندگي من و اينطور اذيتم كنه.به همين خاطر همش از خدا مي خواستم كه كسي رو تو زندگي ام قرار بده كه لايق باشه.بعد از 2 ماه به ياد دوست دوران بچگي ام افتادم مي دونستم كه خيلي ادم خوبيه و قابل اعتماد. مي شناختمش هم خودشو هم خانوادشو. اول مي خواستم خودم بهش ايميل بزنم شايد هنوز دوستم داشته باشه ولي پيش خودم گفتم نه من يه دخترم و اينكار درست نيست. البته من اون موقع هم هنوز هيچ احساسي بهش نداشتم فقط چون مي دونستم قابل اعتماد تصميم گرفتم اگر يكبار ديگه ازم خاستگاري كرد بهش جواب مثبت بدم كه در كمال ناباوري هنوز چيزي از اين تصميمم نگذشته بود(2يا 3روز) دختر خاله اش را واسطه كرده بود تا با من صحبت كنه.من هم قبول كردم با خودش صحبت كنم چند باري تلفني حرف زديم تا اينكه جواب مثبت دادم و خانواده ها مطلع شدند.(بقيه اش رو تو يه تاپيك ديگه مي نويسم تا زياد خسته نشين)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

RE: پشيمونم!چطور دوباره عاشقش كنم؟

خلاصه ارتباط ما شروع شد.خيلي پسر خوبي بود انصافا مي گم تا حالا همچين مردي نديده بودم. خيلي بهم محبت مي كرد . ديوانه وار دوستم داشت.من اوايل نسبت بهش احساسي نداشتم حتي گاهي پشيمون مي شدم كه چرا جواب مثبت دادم ولي باز به خودم ما امدم كه پسر به اين ماهي ارزش داره كه كنارش موند. اون همينطور دورم مث پروانه مي گشت ولي من..... نمي دونم چرا ديوانه شده بودم.من با اون چيزايي كه تا حالا از خودمو رفتارام ديدم فهميدم ادمي نيستم كه كسي رو با كارام از قصد ناراحت كنم يا با كسي دعوا كنم يا اگه كسي ناراحتم كرد به روش نميارم ولي نمي دونم چرا با نامزدم اينطور نبودم فقط رفتارم با اون فرق مي كرد.زود از دستش ناراحت مي شدم تا تقي به توقي مي خورد باهاش دعوا مي كردم قهر مي كردم و باهاش سرد بررخورد مي كردم اونم منتم رو ميكشيد ولي با منت كشي هم راضي نمي شدم و ادامه مي دادم نمي دونم چرا واقعا نمي دونم چرا... بعد از 6،7 ماه دلبستش شدم با رفتارش با محبتاش منو عاشق خودش كرد ديگه يك لحظه بدون ياد اون نفس نمي كشيدم ولي اخلاقم عوض نشد...... همينطور 2 سال گذشت . حالا اون به خاطر رفتار تلخ من سرد شده و ميخواد تنهام بذاره

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

من خيلي دلبسته و وابستش شدم. نمي تونم بدون اون زندگي كنم. باهاش صحبت كردم بهم گفت دليل سرد شدنش اخلاق من بوده. درضمن در طي اين 2 سال اون خيلي بهم تذكر داد كه اخلاقمو عوض كنم ولي من بعد از چند روز دوباره همون قبلي مي شدم به خدا نميدونم چرا. روي رفتارم فكر كردم كاملا متوجه اشتباهاتم شدم حتي از بعضي رفتارام و دعواهاي بيخودم خجالت زده شدم. بهش كفتم مي خوام جبران كنم . گفتم نمي تونم بدون عشق تو زندگي كنم.گفت كنارت مي مونم چون هنوز ته دلم دوست دارم ولي به شرطي كه ديگه اون قبلي نشي و گفت اميدوارم دوباره همه چيز مث قبل شه. اون ديگه مث اولش منو دوست نداره و اين تقصير منه. من اشتباه كردم زندگيمونو خراب كردم. ولي هرطور شده مي خوام جبران كنم. الان يك ماهه كه اخلاقم عوض شده ولي اون نمي تونه اعتماد كنه كه من همينطور ميمونم. چطور اعتمادش رو جلب كنم؟؟؟
    اون منو از صفر به اين حد بالاي عاشقي رسوند ولي من اونو از نهايت عاشقي به صفر رسوندم. مي خوام دوباره مث روزه اول عاشقش كنم.به نظر شما ميشه؟؟؟ مخصوصا اينكه اون يكبار عاشق من شده و دلسرد شده دوباره عاشق شدنش خيلي سخته؟؟؟ اصلا امكان داره؟؟؟
    آقايون كه خودشونو هم جنسشونو ميشناسن بگن.خودتونو جاي عشق من بذاريد ميشه دوبا ره عاشقم بشه؟؟؟
    الان من بايد چكار كنم تا دوباره بهم دلبسته بشه؟؟لطفا صريح راهنمايي كنيد.خيلي به راهنمايي و كمك نياز دارم.
    تا محرم سال بعد به خودم وقت دادم اون منو تو 6 ماه عاشق كرد ميخوام ببينم تو 1 سال ميتونم عاشقش كنم؟!وگرنه نمي دونم چي به سره من و زندگي ام مياد......

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

کار خاصی قرار نیست انجام بدهی کافی است همین حرفها را به نامزدت بگویی و بگویی که اشتباه کرده ای و حاضری جبران کنی و عذر خواهی بکنی . در عذر خواهی کردن اشکالی نمی بینم .

5. کاربر روبرو از پست مفید ani تشکرکرده است .

ani (چهارشنبه 16 اردیبهشت 88)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

هزار بار ازش عذرخواهي كردم و اين حرفارو بهش زدم ول اون با اين حرفا همون عاشق قبلي نمي شه

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    سطح
    94
    دستاوردها:
    تشکرها
    16,488

Array

با حرف تنها که خوب بله . آن عاشق قبلی هم نمی شود . ولی شما باید بهش عملا هم نشان بدهید که تغییر کرده اید و پشیمانید . به هر حال یک مدت زیر ذره بین خواهید بود

8. کاربر روبرو از پست مفید ani تشکرکرده است .

ani (چهارشنبه 16 اردیبهشت 88)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    سطح
    94
    دستاوردها:
    تشکرها
    16,488

Array

و بعد معجزه توانایی ها ی حود را خواهید دید و حتی خیلی بهتر از قبل هم خواهد شد . امتحان کنید . عاشق تر از قبل و ممنون تر و زندگی تان با زیبایی هر چه تمام تر شروع هم خواهد شد . از شما حرکت از خدا هم کمک و برکت در عشق .

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

سعي نكنيد برگردونيد اون رو . من به عنوان يك پسر مي گم كه برگشت ايشون به مرحله عاشقي فوق العاده سخت و غير ممكن است. پسرها معمولا برخلاف دخترها حرفها را در درون خودشون نگه مي دارند. صبر مي كنند و به يك مرتبه واكنش تندي مي دهند. به عبارت ديگر " متنفرم ازت" يك دختر با " متنفرم ازت" يك پسر فوق العاده متفاوت است. تصور نمي كنم براي يك پسر اين عبارت از واقعيت فاصله زيادي داشته باشه.پسرها اينگونه ابراز احساسات يا ابراز احساساتي كه نشون دهنده سردي رابطه هست رو در هر شرايطي انجام نمي دهند!!!

11. کاربر روبرو از پست مفید sorena_arman تشکرکرده است .

sorena_arman (دوشنبه 30 شهریور 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 شهریور 88 [ 22:42]
    سطح
    34
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 29
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 6 در 2 پست

Array

دوست عزیزم به نظرم نامزد شما هنوز به شما علاقه مند هستند و تنها بابت رفتار شما کمی آزرده خاطر شده اند که انشاءالله مدتی را صرف جبران رفتارها و اشتباهات بچگانه ی خود کنید و ازنامزدتان کمی مهلت بخواهید و ثابت کنید که از رفتارتان (اگر واقعا بی دلیل بوده ) پشیمان هستید و هنوز برایشان علاقه و احترام قائلید البته نه اینکه او برایتان ناز کند و شما مدام ناز او را بکشید بلکه فقط از رفتار تندتان دست بردارید و به ایشان محبت کنید . شما به عنوان یک خانم در شرف ازدواج باید خیلی از این خوددارتر و صبورتر باشید که به هر بهانه ای دعوا راه بیندازید .

موفق باشید .

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 اسفند 87 [ 22:52]
    سطح
    35
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 123
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

اگه خودت بخواهي مطمئن باش خواهي توانست باصبرودرايت ورفتارآگاهانه خود در يك زمان اندك اونو مثل روز اول كني خانمها با محبت وعاطفه خود البته از نوع واقعيش خيلي كارها ميتونند بكنند
    در ضمن سعي كنيد زياد رو مسئله حساس نشيد بگزاريد با گذشت زمان به هرآنچه كه بخواهي مي رسي

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)