کمکم کنید من هم دوست دارم جوانی کنم .
سلام ، خسته نباشید . قبل از همه چیز ازتون متشکرم بخاطر اینکه فکر نمی کردم تو این دنیای مجازی هم بشه کسانی رو پیدا کرد که با مهربونی و صبوری به حرفای همدیگه گوش بدن و بدون توقع و بی تعارف هر راه حلی که به نظرشون میرسه به هم پیشنهاد بدن . واقعاً پیشاپیش از همتون ممنونم .
من دختری 28 ساله هستم با تحصیلات لیسانس نمی خوام از خودم تعریف کنم فقط به این خاطر می گم که دوست دارم شرایطم رو بدونید . ظاهر خیلی خوبی دارم و خدا رو شکر می کنم که موقعیت اجتماعی خوبی هم دارم ، ورزش رو هم به صورت تقریباً حرفه ای دنبال می کنم قدم بلنده و به طور کلی چیزی تو خودم نمی بینم که مبنی بر ایراد باشه . از نظر روابط اجتماعی خیلی شاد و سرزنده هستم و چهره ام هم کاملاً روحیه ام رو نشون میده . اما با همه این اوصاف نمیدونم چرا هیچکی منو دوست نداره . راستشو بخوایید تا چند سال پیش نسبت به ازدواج بی تفاوت بودم ولی الان فکر می کنم داره دیر می شه احساس تنهایی ناراحتم میکنه از تنهایی خسته شدم و دوست دارم غم و شادی هام رو با یکی شریک بشم اما نمی دونم چرا کسی پیدا نمی شه . تا وقتی که درس می خوندم سرم گرم درس بود بعدش هم افتادم دنبال کار و هیچوقت دنبال این نبودم که با کسی دوست بشم ( منظورم جنس مخالفه ) اما اونجوری که ظاهرم نشون میده غیر از خانواده خودم که بهم خیلی نزدیک هستند همه فکر می کنند من از اونایی هستم که همه رو سر کار میذارم و دور و برم خیلی شلوغه. از این بابت یه جورایی خوشحالم ( به خاطر اینکه کسی نمی دونه از درون چه ناراحتی هایی دارم و چقدر از تنهایی ناراحتم ) ولی بیشتر ناراحتم چون درونم خیلی با ظاهرم فرق داره . غصه می خورم ولی خودم رو شاد نشون می دم .
چون یه خواهر بزرگتر از خودم دارم قبلن دوست نداشتم زودتر از اون ازدواج کنم ولی الان احساس می کنم داره خیلی دیر میشه . چند وقت پیش تصمیم گرفتم بخاطر این که از تنهایی در بیام با یه نفر دوست بشم و وقتی خواستم دوست بشم باورتون نمی شه تو مدت کمی با چندین نفر دوست شدم که هر دفعه رابطم باهاشون 1 روز تا یک هفته بیشتر طول نکشید همشون ازم انتظارات غیر معقول داشتند و من ادامه ندادم .
حالا من این راهنمایی رو ازتون میخوام . به نظرتون یک دختر با شرایط من چیکار باید کنه ؟ تا کی تحمل تنهایی ؟ تا کی سرکوب ؟ تا کی خودداری ؟ می ترسم پیر بشم و افسوس اونهایی رو بخورم که یه روزی ازم درخواست نابجا داشتن . آخه بابا ما هم جوانیم دیگه......... ازتون خواهش می کنم راهنمائیم کنید ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)