الآن چند سالی است که وقتی یه دختر را می بینم (البته نه هر دختری)،میگویم این همان کسی است که دنبالش میگشتم ولی پس از چندروز یک نفر دیگر جای او را میگیرد و ...تا حالا هم نتوانسته ام شخص مورد علاقه خودم را پیدا کنم.26 ساله هم هستم.
به نظر شما علت چیست؟
تشکرشده 0 در 0 پست
الآن چند سالی است که وقتی یه دختر را می بینم (البته نه هر دختری)،میگویم این همان کسی است که دنبالش میگشتم ولی پس از چندروز یک نفر دیگر جای او را میگیرد و ...تا حالا هم نتوانسته ام شخص مورد علاقه خودم را پیدا کنم.26 ساله هم هستم.
به نظر شما علت چیست؟
تشکرشده 14 در 9 پست
سلام دوسته عزیز . امیدوارم حالت خوب باشه .
سوالت میتونه یه عالمه جواب داشته باشه .
تنهایی
نیاز به جنسه مخالف
نیاز به محبت
نیاز به یه همدم
.
.
....... که همه ی آدما این نیازا رو درونشون دارن .
ولی کمو زیاد داره . برای شما مثله اینکه خیلی زیاده .
مواظب باشید شدید بودنه این نیازاتون باعث نشه خدایی نکرده چشم بسته به فکره انتخابه یار باشید .
معیارایی که تویه ذهنتونه رو ملاکه انتخاب قرار بدید . اینجوری کمتر کسیو دختره مورده علاقتون میبینید .
سعی کنید تا اونجایی که ممکنه بدونه شناخت با کسی رابطه برقرار نکنید .
امیدوارم موفق باشی دوسته عزیز در انتخابه یار . از خدای بزرگ طلبه کمکو یاری کن .
mohsen.s (یکشنبه 28 فروردین 90)
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
سلام .
بنده تا آنجا که اطلاع داشته باشم.شما از نظر عاطفی به بلوغ نرسیده اید((بلوغ عاطفی در واقع به معنای کنترل عواطف است.)) .وسن ربطی به این مقوله ندارد .یک مثال در مورد بلوغ عاطفی که در مورد مشکل شما صدق میکند.:
««اشخاصی که از نظر عاطفی نابالغ هستند, وابسته بوده, به آسانی تحت تاثیر قرار میگیرند, تردید دارند و بدون فکر عمل میکنند »»
دوست عزیز شما سعی کنید که:
مهمتر از همه شناخت کافی در مورد خود داشته باشید علایق وخواسته هاتون رو هم .خودتون رو درک کنید
عواطف واحساسات خود را بشناسید تا آنها رو کنترل وبهتر هدایت کنید.
-------------------------------
آیا معیار های رو برای خودتون مشخص کردین ؟که برطبق اون شخص مورد علاقه تون رو پیدا کنید .؟
keyvan (یکشنبه 28 فروردین 90)
تشکرشده 37 در 18 پست
به نظر بنده شما برای رفع این مشکل باید ابتدا خودتون رو به طور کامل بشناسید...
بشینید و با توجه به سنتون، معیارهای اصلیتون رو از بالا به کم ارزشترین لیست کنید... واقعا لیست کنید تا تو ذهنتون برجسته تر شن...
برا خودتون یه حداقل ها بزارید برا انتخاب شریک... و وقتی کسی رو پیدا کردید که حداقل های شما رو داشت، به موارد دیگه هم که براتون مهم بودن ، نگاه بندازید...
ولی یادتون باشه، وقتی انتخاب کردید، ایشون باید بهترین شما باشن و وقتی اقدام کردید، خودتون رو به اون دختر متعهد بدونید.. خواهشن تا وقتی در خودتون نسبت به دختری که میخواد باهاش زندگی تشکیل بدید، احساس تعهد و برای ایشون حقوقی رو قائل نمیشید، مجرد بمونید و خودتون رو بسازید...
mehrdad24 (یکشنبه 28 فروردین 90)
تشکرشده 121 در 55 پست
به نظر من که این عشق نیست یه هوس زود گذره . با این شرایط تصمیم به ازدواج نگیری بهتره .
تشکرشده 50 در 25 پست
سلام دوست عزیز مثال شما در اطراف من زیاد بوده چه در همکلاسیهام چه در همکارام. شما تنها باید با خودتون روراست باشید و برای خودتون چهار چوب هایی در نظر بگیری و قانون هایی برای خود داشته باشید.مثلا ببینید از چه تیپ دخترهایی خوشت میاد با چه سنی و یا با چه شرایطی.وقتی چهارچوب زندگیتو محکم کنی و هرکسی رو به دلت راه ندی میبینی که به راحتی مشکلت حل میشه
تو بهترینی و شایسته ی بهترین ها هستی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)