[سلام به همه
نمی دونم مشکلمو چه جوری شروع کنم من وشوهرم 1سال ونیم میشه که ازدواج کردیم ویه بچه داریم 2سالو نیم باهم دوست بودیم تا با هزار مکافات خانواده مونو راضی به ازدواج کردیم 1سالو نیم هم عقد بودیم من بیش از اندازه شوهرمو دوست دارم وتا دلتون بخواد حساسیت روش دارم شوهرم تقریبا معتاد اینترنت چت فیلم...هست یعنی هرجا اینترنت باشه اونم هست اصلا نمی تونم تو خونه نگهش دارم به هر بهانه ای می زنه بیرون با وجود اینکه خونه هم اینترنت هست ولی بازم میره کافی نت تا حدودی هم دنبال دوستاشه. یه وقتایی سیگار میکشه مثلا به خاطر من گذاشته کنار و برای ترک کردن پیپ میکشه اصلا قبول نداره که با تفننی کشیدن دود معتاد میشه میگه من ارادم محکم.یه ایرانسل داره که تو چت idishe وهمه دارنش بهش زنگ میزنن وقتی پاپیش میشم میگه من باهاشون حرف نمیزنم باهاشون کار ندارم. من اگه بهش گیرندم شاید هیچ مشکلی نداشته باشیم ولی واقعا میشه بیخیال بود دارم دیونه میشمهمیشه باید مواظبش باشم همیشه باید حرص بخورم .اعصابم ریخته بهم شوهرم یک درمیون سره کاره امروز که میره فردا صبح میاد یک ساعتی میشینه جلو کامپیوتر دوباره میره بیرون واسه ناهار میاد عصر میره شام میاد بارها بهش گفتم این چه زندگییه میگه همینه که هست
تورو خدا کمک نمیدونم چیکار کنم نه میتونم ترکش کنم نه میتونم تحمول کنم
attachment=505][attachment=505][/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)