سلام وقتتون بخیر
پسری دارم که کلاس اول هست. از حدود دو سال پیش مشکلی باهاش داشتیم و اونم بازیگوشی و شیطنت بی حد و مرزشه.
مثلا وقتی ۵ سالش بود یک روز من داشتم توی آشپزخونه غذا میپختم اینقدر روی تخت پریده بود که افتاد زمین و دستش شکست. یا خیلی اوقات میرفت توی آشپزخانه همه قابلمه ها و ظرفها رو میریخت کف آشپزخونه و باهاشون بازی میکرد با اینکه خودش اسباب بازی داشت.
مدام هم از من میخواست بشینم کنارش باهاش بازی کنم و هیچوقت خودش تنهایی باز نمیکرد.
یا وقتی میریم جایی مدام شلوغ میکنه و رفتارهای تکانشی و پرخاشگرانه نشون میده از خودش.
اما عملکردش توی مهد کودک و پیش دبستانی عالی بود و سنجش ابتدایی هم مشکلی براش تشخیص ندادن.
من پیش چندتا مشاور و پزشک رفتم اما اکثرا دوتا جواب میدن بهم. بعضیشون میگن پسرتون چون توی مدرسه و پیش دبستانی عملکردش خوب بوده و ساکت و آروم بوده ولی توی محیط خونه شیطون و بازیگوشه بیش فعال نیست چون بچه ی بیش فعال قدرت تفکیک موقعیت نداره و همه جا رفتارش یکسانه. صرفا میگن طبیعت بچه ی شما شیطونه و بعضی بچه ها آروم هستن و ساکتن بعضی بچه ها هم ذاتا بازیگوش و شیطون هستند و بچه ی شما مشکلی نداره شما مسئله رو دارید بزرگ میکنید.
بعضیها هم بهم گفتن که پسرتون بیش فعاله ولی یاد گرفته در محیطهایی که چهارچوب و ساختار داره مثل مدرسه یا پیش دبستانی علائمش رو پنهان کنه و تمرکز کنه ولی وقتی برمیگرده خونه چون توی مدرسه و مهد انرژی گذاشته تا رفتارش رو کنترل کنه و میدونه توی خونه لازم نیست خودشو کنترل کنه فنر کنترل رفتارش در میره و رفتار پرخاشگرانه انجام میده.
راستش نمیدونم تشخیص درستش چیه خیلیها میگن چون نمرات و درسش خوبه و مشکل تمرکز روی درس نداره بیش فعالی نداره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)