نوشته اصلی توسط
dooo
سلام الهه جان خوبی
خوش میگذره اوضاع بر وفق مراد هست ان شاالله
راستی عیدی رو گرفتی یا نه
الهه جان به عنوان کسی که تجربه ی این دوران رو داشته خواستم چند جمله ای باهات حرف بزنم
توی تاپیک حال و احوال دیدم نوشته بودی عیدی نیاوردن من هم چند سال پیش موقعی که در شرایط شما قرار داشتم چون دیده بودم اطرافیان سال های قبلش با جدیت بیشتری این اعیاد رو عیدی میبردن ،ته مایه ی ذهنم این بود واسه منم عیدی میارن اما تا اونجایی که یادمه خبری نبود از عیدی
الان که واقعا دیگه به دلیل شرایط اقتصادی من دیدم حتی طرف سرویس طلا هم برای عروس نگرفتن زمان عقد در صورتی که رسمه موقع عقد سرویس طلا به عروس بدن اما شرایط عوض شده و دیگه مثل قبل نمیشه ریخت و پاش کرد متاسفانه
یا یادمه منم مثل تو (حتی الانم درخواست پول برام خیلی خیلی سخته ) اصلا نمیگفتم که
مثلا آرایشگاه میخوام برم پول میخوام با اینکه اون موقع من شاغل هم نبودم و ایشون به روی مبارک هم نمیآورد
اما از این طرفم الان میبینم کسایی رو که با اینکه شاغل هستن دوران عقدشون سرماه مثل حقوق به حسابشون واریز میکنن
اما من باشم سعی میکنم درخواست پول دوران عقد نداشته باشم حتی اگر شاغل هم نبودم اماهمونطور که جناب مدیر فرمودن غیر مستقیم میگفتم
مثلا میگم
فلان موقع رفتم آرایشگاه اینقدر شد چه قدر خدمات گرون شده و یا مثلا اگه لباسی چیزی میخوای باهم برید بیرون دیگه ایشون زحمت میشکن حساب میکنن البته حتما تا الان دستت اومده که چه قدر نیازهای مادی شما براش مهمه و میخواد تامین کنه
و یه نکته ی مهم اینکه نمیدونم الان چند وقته عقدین ولی نذارید از ۶ ماه عبور کنه که خیلی توصیه نمیشه دوران عقد طولانی ،لابلای صحبتات نوشته بودی واحد جدا دارن نمیتونید همونجا زندگیتون شروع کنید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)