با سلام.سه ساله مدرک فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه دولتی... گرفته ام و بیکارم... تو شهر کوچکی زندگی می کنم و تک توک که شاگرد خصوصی واسم میاد هزینه ناچیزی می دن مثلا ساعتی پونزده تومن تقصیری هم ندارن اکثر ساکنین اینجا وضعیت مالی مناسبی ندارن.
جالبه بدونید معلم فیزیک دبیرستان دخترانه شهرمون داره رشته من رو درس میده ولی مدرک دانشگاهیش بی ارتباطه. چند باری آموزش پرورش مراجعه کردم می گن اون چند ساله رسمی شده... میگن توپارتی پیدا کن آخه از کجا؟ به مرکز استان مراجعه کردم اصلا محل ندادن. پدرم کارگر بود من می خواستم تو دوران زمینگیریش دستشو بگیرم ولی چ سود؟ دوران دبیرستانم چون شهرمون معلم فیزیک بومی نداشت این رشته رو واسه خوندن انتخاب کرده بودم خدا شاهده به دلیل شرایط مالی به سختی از پس هزینه های دانشگاهم بر میومدم... نمی دونم راهی هست من بتونم حقمو پس بگیرم؟ زورم میاد یکی دیگه با مدرک کاملا بی ارتباط با فیزیک داره فیزیک درس میده و من با مدرک فوق، باید چشم به راه باشم تا یه شاگرد گیرم بیاد تاحداقل خرج شارژم دربیاد. از این بی عدالتی خسته شدم از طرفی دیگه حوصله و البته انگیزه ای ندارم که حتی دکترا بخونم. 😓
علاقه مندی ها (Bookmarks)