به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 مرداد 99 [ 14:47]
    سطح
    27
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 9 در 7 پست

Array

هر دعوایی میکنیم، بلافاصه تو گروه فامیلیشون آبروم رو میبره

سلام و عرض ادب.
    من 2 ساله که ازدواج کردم، 27 سالمه و خانومم 29 سال.
    دو مشکل اساسی که بین ما هست رو مطرح میکنم، خواستم دوتا تاپیک جدا بزنم، گفتم همینجا هر دو رو بگم بهتره

1. توهین به قومیت و اصالت من
    من اصالتا مازندرانی هستم، البته خیلی ساله که تهران زندگی میکنم بخاطر کار و تحصیل. تو محل کارم با خانومم که تهرانین آشنا شدم و بعد ازدواج کلا مستقر شدم.
    یکی از مسائلی که توی بحثا و علی الخصوص موقع دعوا مطرح میکنه این جملاته که "تو از دهات اومدی چیزی سرت نمیشه"، "برو با اون خانواده اُمُلت"، "شهرستانیا معلومه نباید بدونید جنس خوب چیه"، "ننه و دَدَت تا الان تو دهات بودن نمیدونن از کجا دختر گرفتن" و...
    کلا خانومم فحاشی زیاد میکنه (قبلا یه تاپیک زده بودم و دوستان راهنمایی کردن) اما این مورد توهین به اصالت تازگیا بیش از پیش شده. کلا وقتی میبینه من رو یه چیزی حساسم بیشتر تکرار میکنه. تا زمانی که مطمئن شه من دیگه برام مهم نیست، بعد میره دست میذاره رو یه چیز دیگه که حساسم و اون رو هم انقدر میگه تا من تمام توجهم رو از دست بدم.

2. بدگویی از من با دیگران
    وقتی که بحثمون کمی بالا میگیره، یکی از کارایی که میکنه میدوئه سمت گوشیش و به پدر و مادر من پیامای توهین آمیز میده و توی گروه دوستاش و گروه فامیلیش (که من حضور ندارم) آبروی منو میبره و از من بد میگه.
    در واقع تمام حرفا و جملاتی که توی دعوا باید بین خودمون باشه رو میبره و تو گروه مطرح میکنه.
    وقتی بعدا باهاشون رودررو میشم، این فکر که این آدما درباره من چیا فکر میکنن منو معذب میکنه!

بارها و بارها بهش گفتم هرکاری که میکنیم بین خودمون باید باشه، هر دعوایی هر بحثی. میگه نه بذار همه بدونن چه حروم...اده ای هستی و کلی فحش دیگه.

کسی تجربه مشابه داره؟
    (اگر هم میخواید بفرمایید که باهاش صحبت کن برید کلاس کنترل خشم یا مشاوره یا... بارها سعی کردم تو این دو سال، نمیاد و اصلا قبول نداره. در واقع هیچکس رو جز خودش قبول داره و اعتقاد داره همه در گمراهی مطلق به سر میبرن و دارن اشتباه زندگی میکنن)

ببخشید اگه کمی طولانی شد. سپاس از وقتی که گذاشتید

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 06 شهریور 00 [ 17:16]
    سطح
    64
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 237
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    172

تشکرشده 281 در 129 پست

Array
    سلام
    من سالها با یک آدم فحاش و عصبانی که هیچ حرمتی برام قائل نبود زندگی کردم. تحمل چنین زندگی خیلی سخت و طاقت فرسا هست. من تمام راه ها رو رفتم و از هر دری وارد شدم آخرش بن بست بود. زمانی که کاملا ناامید بودم و جسم و روحم فرسوده شد تصمیم گرفتم دست از تلاش برای ساختن بردارم و کل مسئولیت رابطه رو سپردم به خودش و گفتم هر کاری میخواهی بکن . همسر من در مدت یک سال تغییر فراوانی کرده و اصلا اون آدم سابق نیست. اما این موضوع نمیتونه در مورد همه اتفاق بیفته . فقط میتونم بگم اگر همسرم تغییر نمی کرد دیر یا زود طلاق میگرفتم چون واقعا زندگی مزخرفی داشتیم

3. کاربر روبرو از پست مفید maadar تشکرکرده است .

زندگی بهتر (سه شنبه 11 شهریور 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دیروز [ 20:10]
    سطح
    95
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 757
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,679

تشکرشده 1,815 در 746 پست

Array
    سلام

شما در مدت کوتاه گذشته چند تاپیک داشتین. طوریکه در تاپیک قبل تر عنوان کرده بودین تصمیم به طلاق گرفتین.

تا زمانی که شخص خود شما نقاط ضعفت رو اصلاح نکنی، زندگی تون دچار بهبود نمیشه.

شما وقتی به مشاوره رفته بودی در مورد خودت هم صحبت کرده بودی؟

شما پنجاه درصد اون رابطه هستی و خانمت هم پنجاه درصد دیگه اش، وقتی میتونی از خانمت انتظار بهبود داشته باشی که خودت خوب باشی.

از طرفی یکسری خصوصیات هر فرد ریشه داره در رفتار اون شخص و شما یه شبه نمیتونی موضوعی مثل فحاشی و عصبانیت یک فرد رو اصلاح کنی. چون یک فرایند مستمر و دنباله داره. که نقطه شروعش هم در خود اون فرد باید رقم بخوره. یعنی شرایط طوری بشه که اون فرد متوجه بشه کارش اشتباهه. تا زمانی که نفهمه کارهاش ناهنجار هست، قطعا برای اصلاح قدم بر نمیداره.

5. 2 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

gholam1234 (سه شنبه 24 تیر 99), سحر بهاری (چهارشنبه 25 تیر 99)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,640 در 1,207 پست

Array
    سلام

شما ابتدا باید سعی کنید قبل از دیگران ضعف ها و معایب رو شناسایی کرده و برطرف کنید، این یعنی قدم گذاشتن در مسیر ساختن یک منِ قوی.

مثلا همین سوژه ی جدید همسرتون یا فاش کردن مسائل خانوادگی در بین دیگران... و متعاقب اون ضعف شما در توهین به قومیت یا نگرانی از واکنش و تفکرات دیگران پس از افشای مسائل زندگی مشترک توسط همسر.

سوء استفاده های عاطفی و ذهنی توسط فرد سوء استفاده گر باعث کنترل، ترس و ... در طرف مقابل میشن.

در تاپیک ابتدایی خودتون برای شما مطالبی نوشتم که باز هم لازم هست مرور کنین. اما آنچه که مهم هست عدم ورود شما به بازی ست! یعنی اینکه شما به هیچ نوع رفتار یا گفتار حاکی از سوء استفاده واکنش نشان ندین تا قدرت عمل همسرتون رو محدود کنین.

از طرفی برای گرفتن یک تصمیم درست و منطقی باید کاملا شرایط خودتون رو بررسی کرده و از تجارب دیگران کمتر استفاده کنید. این بمعنی عدم مشورت و نظر خواهی نیست بلکه شرایط افراد با هم بسیار متفاوت هست و میطلبه برای تصمیم گیری های حساس هر فردی ابتدا شرایطش رو کاملا از زوایای مختلف بررسی کنه و در انتها با کمک از یک مشاوره متخصص موضوع رو پیگیری کنه.

7. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

Mvaz (چهارشنبه 25 تیر 99)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 خرداد 04 [ 20:05]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    7,934

تشکرشده 6,925 در 2,425 پست

Array

با سلام و احترام

به نظرم باید یه آنالیزی داشته باشید ،، آنالیز در رفتار خودتون - رفتار همسرتون و...
    یه جورایی باید دنبال علت بگردید و اینکه اصلا چرا باعث میشه در مهارت های ارتباطی بین زوجین ،همچین مسائلی پیش بیاد ،،
    حتما نقاط مشترک زیادی بوده که به ازدواج ختم شده ،،
    به داشته هاتون بیشتر تمرکز کنید ،،
    چند تا مقاله براتون می ذارم ، مطالعه بفرمایید ،،
    یه مسئله ای هست که باید براش زمان بذارید و خوب کار کنید :

http://www.hamdardi.net/showthread.php?t=1416
    http://www.hamdardi.net/thread-39707.html
    http://www.hamdardi.net/thread-13716.html

................................

کار کردن روی عزت نفس و اعتماد به نفس هم کمک خوبی می کنه ( هم برای خودتون و همسر گرامی )

http://www.hamdardi.net/showthread.php?t=14259
    http://www.hamdardi.net/showthread.php?t=44711

مدیریت حل تعارض در مهارت های ارتباطی به نظرم مسئله مهمی هست ،

http://www.hamdardi.net/showthread.php?t=45236

مشاوره حضوری هم داشته باشید
    مراقب باشید
    د ر پناه خدا .
    ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 25 تیر 99 در ساعت 11:42

9. 2 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

Mvaz (چهارشنبه 25 تیر 99), yusefnabavi (چهارشنبه 25 تیر 99)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 مرداد 99 [ 14:47]
    سطح
    27
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 9 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط maadar نمایش پست ها
    سلام
    من سالها با یک آدم فحاش و عصبانی که هیچ حرمتی برام قائل نبود زندگی کردم. تحمل چنین زندگی خیلی سخت و طاقت فرسا هست. من تمام راه ها رو رفتم و از هر دری وارد شدم آخرش بن بست بود. زمانی که کاملا ناامید بودم و جسم و روحم فرسوده شد تصمیم گرفتم دست از تلاش برای ساختن بردارم و کل مسئولیت رابطه رو سپردم به خودش و گفتم هر کاری میخواهی بکن . همسر من در مدت یک سال تغییر فراوانی کرده و اصلا اون آدم سابق نیست. اما این موضوع نمیتونه در مورد همه اتفاق بیفته . فقط میتونم بگم اگر همسرم تغییر نمی کرد دیر یا زود طلاق میگرفتم چون واقعا زندگی مزخرفی داشتیم
    واقعا معلومه هم درد من بودی، همینطوره!
    من نگرانی زیادی از بابت بچه دارم، اگه جلوی بچم انقدر بهم بی احترامی بشه، دو روز دیگه اون بچه نه اعصاب داره و نه احترامی میذاره برای من.
    خوبه همسر شما پذیرفت و خودش رو تغییر داد. همسر من معتقده تمام ایرادات از منه که باعث عصبانیتش هستم. در واقع ایرادات از همه ست!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
    سلام

شما در مدت کوتاه گذشته چند تاپیک داشتین. طوریکه در تاپیک قبل تر عنوان کرده بودین تصمیم به طلاق گرفتین.

تا زمانی که شخص خود شما نقاط ضعفت رو اصلاح نکنی، زندگی تون دچار بهبود نمیشه.

شما وقتی به مشاوره رفته بودی در مورد خودت هم صحبت کرده بودی؟

شما پنجاه درصد اون رابطه هستی و خانمت هم پنجاه درصد دیگه اش، وقتی میتونی از خانمت انتظار بهبود داشته باشی که خودت خوب باشی.

از طرفی یکسری خصوصیات هر فرد ریشه داره در رفتار اون شخص و شما یه شبه نمیتونی موضوعی مثل فحاشی و عصبانیت یک فرد رو اصلاح کنی. چون یک فرایند مستمر و دنباله داره. که نقطه شروعش هم در خود اون فرد باید رقم بخوره. یعنی شرایط طوری بشه که اون فرد متوجه بشه کارش اشتباهه. تا زمانی که نفهمه کارهاش ناهنجار هست، قطعا برای اصلاح قدم بر نمیداره.
    بله. دو تا تاپیک دیگه هم داشتم. حقیقتا دیگه از این جملات "اول باید خودت رو اصلاح کنی" خسته شدم. ما رفتیم مشاوره و یه سری راهکار گرفتیم. من تقریبا دیگه آدم قبلی که بودم رو یادم نمیاد. نمیدونم چی دوست داشتم، اولویتام چی بود و... تماما همون چیزی شدم که خانومم میخواد.
    ولی این مشکل هست.
    طلاق هم راه سختیه. اونم تو این شرایط. واسه همین دارم از مشاورای اینجا کمک میگیرم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
    سلام

شما ابتدا باید سعی کنید قبل از دیگران ضعف ها و معایب رو شناسایی کرده و برطرف کنید، این یعنی قدم گذاشتن در مسیر ساختن یک منِ قوی.

مثلا همین سوژه ی جدید همسرتون یا فاش کردن مسائل خانوادگی در بین دیگران... و متعاقب اون ضعف شما در توهین به قومیت یا نگرانی از واکنش و تفکرات دیگران پس از افشای مسائل زندگی مشترک توسط همسر.

سوء استفاده های عاطفی و ذهنی توسط فرد سوء استفاده گر باعث کنترل، ترس و ... در طرف مقابل میشن.

در تاپیک ابتدایی خودتون برای شما مطالبی نوشتم که باز هم لازم هست مرور کنین. اما آنچه که مهم هست عدم ورود شما به بازی ست! یعنی اینکه شما به هیچ نوع رفتار یا گفتار حاکی از سوء استفاده واکنش نشان ندین تا قدرت عمل همسرتون رو محدود کنین.

از طرفی برای گرفتن یک تصمیم درست و منطقی باید کاملا شرایط خودتون رو بررسی کرده و از تجارب دیگران کمتر استفاده کنید. این بمعنی عدم مشورت و نظر خواهی نیست بلکه شرایط افراد با هم بسیار متفاوت هست و میطلبه برای تصمیم گیری های حساس هر فردی ابتدا شرایطش رو کاملا از زوایای مختلف بررسی کنه و در انتها با کمک از یک مشاوره متخصص موضوع رو پیگیری کنه.

بله اتفاقا نظرات شما رو هم پیاده کردم. اما در مورد این جمله شما:

نمیشه آدم تمام چیزایی که روش حساس هست رو از بین ببره با این خیال که داره خودش رو قوی میکنه.
    من شبانه روز به شما فحش میدم و شما رو با افراد دیگه مقایسه میکنم و... شما این تخریب شخصیت رو تمرین برای قوی شدن لحاظ میکنی؟!
    دوست نداری چهارتا کلمه خوب از من بشنوی؟ دو بار تعریف یا تشکر بشنوی؟
    آیا قراره رابطه ها نوعی خودآزاری بی انتها باشه؟

11. کاربر روبرو از پست مفید yusefnabavi تشکرکرده است .

سحر بهاری (چهارشنبه 25 تیر 99)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,640 در 1,207 پست

Array
    متشکرم از تلاش شما در جهت بکارگیری توصیه ها

اینکه شما طبق موارد پیشین که براتون نوشتم با ( عدم بحث و تقویت تنش، کم کردن حساسیت ها، تقویت رفتارهای متضاد، شناسایی بسترهای بددهانی و ... ، مهارت گفتگوی مؤثر و شنیدن، قطع امتیازهای بددهانی، فاصله گرفتن از افراد منفی و ... ) این بحران رو کنترل کنین، خودآزاری نیست .

این تمرینی برای شما، محدود کردن قدرت عمل همسرتون و همچنین جلوگیری از بروز برخی آسیب های بمراتب خطرناک تر هست. اگر در این زمینه خوب عمل کنین در واقع اون زمان هست که قدرت تصمیم گیری خواهید داشت و میتونین بهترین تصمیم رو بگیرین. اما اگر وارد این بازی و این چرخه ی نادرست بشین و رفتارهای سالم و راه زندگی صحیح رو فراموش کنین بخودتون بیش از پیش صدمه وارد میکنین.

حتما سعی کنین با مشاوره حضورا در ارتباط باشین .

ویرایش توسط سحر بهاری : چهارشنبه 25 تیر 99 در ساعت 14:40

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)