به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 بهمن 98 [ 05:55]
    سطح
    30
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 89.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    43

تشکرشده 4 در 4 پست

Array

رفتار همسرم با پدر و مادرم

با سلام
    بنده اپارتمانی از پدر خانمم خریدم ولی قرار داد نبستیم و اعتماد متقابل بوده ، در پی اینکه پدرم زنگ زده به ایشون و گفته بهتره یک قرارداد بنویسیم ، خانمم بلافاصله زنگ زده به بابام و هرچی به ذهنش میومده حرفهای ناشایست و بی احترامی کرده ، چگونه ازتباط بین خانومم و پدر و مادرم رو مدیریت کنم ؟ مشکل رو چجوری حل کنم ؟

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 خرداد 04 [ 20:05]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    7,934

تشکرشده 6,925 در 2,425 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tanha95 نمایش پست ها

با سلام
    سلام

بنده اپارتمانی از پدر خانمم خریدم ولی قرار داد نبستیم و اعتماد متقابل بوده ،
    متاسفانه اشتباه کردید

در پی اینکه پدرم زنگ زده به ایشون و گفته بهتره یک قرارداد بنویسیم ،
    پدر گرامی کار بسیار درستی کردند

خانمم بلافاصله زنگ زده به بابام و هرچی به ذهنش میومده حرفهای ناشایست و بی احترامی کرده ،
    چگونه ازتباط بین خانومم و پدر و مادرم رو مدیریت کنم ؟ مشکل رو چجوری حل کنم ؟

نمیدونم چطوری این قضیه از طرف شما و پدرتون گفته و مدیریت شده ( نوع رفتار و مراحل اقدام هم مهمه در روشن کردن یه چیز )
    شاید خانمتون دانش لازم را در این حوزه نداره و این کار را بد می دونه
    فرقی نمی کنه آدم با غریبه روبرو بشه یا آشنا ،،،در هر صورت باید قرار داد نوشته بشه
    اصلا مگه میشه آدم قرار داد ننویسه
    چقدر پرونده های مشکل دار سر این قضیه در دادگاه ها هست ، به خاطر بی دقتی طرفین
    این مساله قرار داد ، اینقدر مهمه که در قرآن هم آمده
    قرار داد جزئی از زندگی اجتماعی ست - چون انسان فراموش کار هست ،، چیز بدی نیست
    انسان حتی اگه می خواد با خودش هم معامله کنه باید با خودش هم قرار داد ببنده ،،چه برسه با پدر خانمش :)

اگه مشاور یا وکیلی می شناسید ،،می تونید کمک بگیرید این قضیه را در خانواده همسرتون حل کنه و جا بنداره که کار بدی نیست و خوبه
    یا مثلا یه نفرسومی در خانواده و فامیل قضیه را جا بندازه

می تونید مقاله بیارید بخونید تا طرف متوجه بشه بد نیست
    یا اگه نتونستید برا خانمتون جا بندازید ، با پدر خانمتون صحبت کنید ، که این قضیه تمام بشه یه جوری ( خوب دانستن قرار دادو مدیریت این قضیه )
    ولی اگه در هر صورت کدورت از بین نرفت در این قضیه و طرفین حاضر نبودند منطقی تفکر کنند د ر این حوزه ،،به نظرم معامله خوبی از آب در نمی یاد
    حرف پدر خودت را گوش بده در بستن قرار داد .
    باز خودتون می دونید با توجه به شرایطی که دارید در زندگیتون !

به نظرم تو این چیزها رودروایسسی به هیج عنوان نکن !
    البته در چار چوب احترام

.

ویرایش توسط باغبان : یکشنبه 20 بهمن 98 در ساعت 02:46

3. کاربر روبرو از پست مفید باغبان تشکرکرده است .

سحر بهاری (یکشنبه 20 بهمن 98)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,640 در 1,207 پست

Array
    سلام

مشکلی که در حال حاضر برای شما پیش آمده نتیجه تصمیم گیری نادرست شماست و به همین دلیل باید یکسری آگاهی ها رو بیش از پیش بیاموزید، در عین حال پدر شما در مسیر درستی قدم گذاشتند و در این مسیر بدون انفعال یا پرخاش نسبت به همسر یا خانوادش شما هم قدم بردارید.

فقدان قرارداد بین دو نفر در دنیای امروز سبب بروز مشکلات جدی و اختلافات اساسی خواهد شد.
    در چنین شرایطی به دلیل نبود تعهد اصولی، ثابت نشدن وجود قرارداد، امکان ایجاد اختلاف بین دو نفر، فوت و تقسیم اموال و ... افراد در معرض مال باختگی قرار میگرند و طبق قانون هیچ حقی نخواهند داشت.

پس بهتر هست همانطور که بالاتر برای شما نوشتند در اسرع وقت با کمک یک وکیل مراحل درست رو طی کنید.

اما در مورد همسرتون و فحاشی ایشون اگر این بی احترامی در این سطح برای اولین بار هست باید با استفاده از یکسری راهکارها جلوی تکرار مجدد اون و عادی شدن چنین مسئله ای رو بگیرید.

سؤالی دارم؛

آیا همسرتون سابقه ی بد رفتاری یا فحاشی به شما و خانوادتون رو دارن؟ و حتی بالعکس؟

5. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    43

تشکرشده 4 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
    سلام

مشکلی که در حال حاضر برای شما پیش آمده نتیجه تصمیم گیری نادرست شماست و به همین دلیل باید یکسری آگاهی ها رو بیش از پیش بیاموزید، در عین حال پدر شما در مسیر درستی قدم گذاشتند و در این مسیر بدون انفعال یا پرخاش نسبت به همسر یا خانوادش شما هم قدم بردارید.

فقدان قرارداد بین دو نفر در دنیای امروز سبب بروز مشکلات جدی و اختلافات اساسی خواهد شد.
    در چنین شرایطی به دلیل نبود تعهد اصولی، ثابت نشدن وجود قرارداد، امکان ایجاد اختلاف بین دو نفر، فوت و تقسیم اموال و ... افراد در معرض مال باختگی قرار میگرند و طبق قانون هیچ حقی نخواهند داشت.

پس بهتر هست همانطور که بالاتر برای شما نوشتند در اسرع وقت با کمک یک وکیل مراحل درست رو طی کنید.

اما در مورد همسرتون و فحاشی ایشون اگر این بی احترامی در این سطح برای اولین بار هست باید با استفاده از یکسری راهکارها جلوی تکرار مجدد اون و عادی شدن چنین مسئله ای رو بگیرید.

سؤالی دارم؛

آیا همسرتون سابقه ی بد رفتاری یا فحاشی به شما و خانوادتون رو دارن؟ و حتی بالعکس؟

ممنونم از راهنماییتون
    والا یه قراردادی نوشته شده روی یه برگه آ چهار که از نظر یک وکیل هیچ اعتباری نداره متاسفانه و من از روی رودرواسی نتونستم قرارداد بگیرم و ..

از بابت فحاشی و بی ادبی خانومم ، این اولین بارش بود و قبلا خیلی خوش رفتار بود و من وادارش کردم عذرخواهی کنه که هنوز موفق نشدم

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 02 [ 10:23]
    سطح
    94
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 259
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    3,682

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    با سلام
    باید از اول یا یک خونه دیگه می خریدید و یا حتما دقیقا مثل غریبه ها قرارداد می نوشتید و سند می زدید

من همیشه راه اول رو میرم
    برادرشوهرم یه خونه داشت می خواست بفروشه ما هم می خواستیم یه خونه بخریم
    هرچی گفت، من یه مانع ایجاد کردم
    چون می دونستم سند نمی زنه و از اون طرف اگه پولش تو دستش هدر بره از چشم ما می بینه و دلیل سوم اینکه به اون قیمتی که اون می گفت هیچ کس ازش نمی خرید ولی توقع داشت ما بخریم

از اول بهتر بود معامله نمی کردید یا بحث سند زدن رو مطرح می کردید قبل اینکه پولی بدید

الان اگر قرار هست خانمتون رو راضی کنید
    توی سوره بقره نوشته که اگه با برادر خودتون هم معامله می کنید حتما بنویسید
    احتمالا اون موقع نوشتن، سند محسوب می شده

ولی بهتر بود خودتون این مطلب رو می گفتید نه اینکه پدر شما زنگ بزنه

اگر امکان فسخ معامله را دارید به بهانه اینکه ممکن هست دلخوری پیش بیاد کلا معامله را فسخ کنید
    ایشون به فرد دیگری بفروشه و شما از شخص دیگری بخرید

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,379

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tanha95 نمایش پست ها
    ممنونم از راهنماییتون
    والا یه قراردادی نوشته شده روی یه برگه آ چهار که از نظر یک وکیل هیچ اعتباری نداره متاسفانه و من از روی رودرواسی نتونستم قرارداد بگیرم و ..

از بابت فحاشی و بی ادبی خانومم ، این اولین بارش بود و قبلا خیلی خوش رفتار بود و من وادارش کردم عذرخواهی کنه که هنوز موفق نشدم
    خواهش میکنم

در مورد قرارداد اگر پدر همسرتون فرد منطقی باشند حاضر میشن این قرارداد از حالت اعتماد متقابل بصورت رسمی و قانونی در بیاد و شما هم میتونید به حق قانونی خودتون برسید.
    شما با
    احترام و تشکر از پدر همسرتون در این مسیر قدم بردارید و تأکید کنید قصد بی احترامی نیست بلکه با توجه به وجود قانون و مسائل وابسته به اون نیازی ضروریست.

اما در مورد همسرتون بهتر هست با ایشون صحبت کنید و گوشزد کنید که با قرارداد رسمی نه قرار هست به کسی توهینی بشه و نه حقی از کسی تضییع بشه.. بلکه نیاز بشر امروز با توجه به وجود قانون چنین هست و این برای جلوگیری از بروز مشکلات مختلف و همچنین برای آیندگان شما بهتر هست.

از طرفی به همسرتون دو نکته رو بفرمایین ؛

۱.
    پدر من درباره این موضوع ‌صلاح رو بر این دانستند که با پدر شما صحبتی در خصوص رسمی کردن قرارداد داشته باشند، از آنجا که هر دو انسانهای بالغ و عاقلی هستند و قاعدتا سخن هم رو بهتر میفهمند نیازی به مداخله ی من و شما نیست، مداخله ی ما سبب بروز تنش و از طرفی بی احترامی به هر دوی اونهاست.

۲.
    من لازم میبینم متذکر بشم اگر هر زمانی از مطلبی ناراحت هستی در فرصتی که آرامش داریم با من درباره ی اون مطلب صحبت کنی و
    من اولین شنونده ی انتقادات تو خواهم بود و تا جایی که بتونم حتما معایب احتمالی رو اصلاح میکنم.
    خوشحال میشم تو در مورد مسائل مختلف با من تبادل نظر داشته باشی و اگر در زندگی گره ای داریم بجای توهین یا رفتارهای ناپسند
    بهم کمک کنیم و از مشاوره های متخصص کمک بگیریم.

من تو رو مجبور به عذر خواهی نمیکنم چون باور دارم انسان بالغ و عاقلی هستی اما اینم میدونم توهین برازنده ی شخصیت هیچکدام از ما نیست و احترام به بزرگترها اولویت هر دوی ماست.

* در پایان اگر پدر همسرتون مایل به بر هم زدن چنین معامله ای بودند با احترام رفتار کنید ولی اگر تمایلی به اینکار نداشتند ، این بر هم زدن از جانب شما باعث بروز تنش بیشتر در زندگی مشترکتون و حمل بر بی احترامی و ناسپاسی خواهد شد و بازخورد خوبی نخواهد داشت.
    ویرایش توسط سحر بهاری : دوشنبه 21 بهمن 98 در ساعت 12:27

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 اسفند 98 [ 13:20]
    سطح
    1
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 12.0%
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام دوست عزیز
    من همیشه خواننده انجمن بودم ولی تجربه ای داشتم که خواستم بیان کنم
    .
    .
    زندگی به قدری کوتاه هست که ما اصلا زمانی برای تلف کردن و سخت گزروندن به خودمون رو نداریم اگر من با همین مشکل پیش شما می امدم و در خواست راهنمایی میکردم چه پیشنهادی برای من داشتین؟لطفا در این مورد عمیقا فکر کنید...

در رابطه با مسايل حقوقی دوستان نظرات خوبی ارايه دادن به همین علت اصلا نمی خواهم وارد این بحث بشم اما در مورد روابط و مدیریتش نطراتی داشتم
    -به قول دکتر هولاکویی ما ادما مجبور به تحمل همه نیستیم...شاید همه طرفدار این عقیده نباشن ولی از نظر من زندگی کوتاه تر از اجبارهاست...
    پست قبلیتون رو خواندم در رابطه با ادمی بودین که احساسی وجود نداشت ولی احساسات طرف مقابل شما را موظف به ادامه رابطه میکرد...آیا در همان ارتباط هستین؟آیا هنوز ارتباط نقش آشنایی دارد؟
    -برای هر کسی چهلرچوب هایی از زندگی تعریف شدن خط قرمز هایی! آیا این بی احترامی تخطی از خط قرمز های شما بوده؟
    اگر بله ایا تا کنون به بازگشت از این رابطه اندیشیده اید؟اجباز عبور از خط قرمز ها...آیا اینها برای شما عادی بوده آیا فقط دریافت احساس و علاقه زیاد میتواند زندگی را به تنهایی خوشایند کند؟
    -آیا از قضاوت مردم میترسید؟اگر به بازگشت از این ارتباط فکر میکنید آیا نگران قضاوت ادمایی هستید که اگر خدایی نکرده خوشبخت نبودید شمارا قضاوت نخواهند کرد...

به نظر من هیچ کس جز خود شما نمیتواند عواقب زندگی آینده برخورد ها و بهترین علمکرد برای شما را ببیند..
    ولی این را بدانید که احترام یکی از ابتدایی ترین نیازهای خوشبختیست...
    در صورت تمایل برای ادامه این اشنایی یا زندگی از پارتنر خود بخواهید آن را بیاموزد او ابتدایی ترین آموزه زندگی را نیاموخته بنظرم نیاز به مراجعه به روانشناس و یادگیری برخورد های درست را دارد

هیچ وقت خوشبختی خود را به بهای خواسته های دیگران نفروشید اگر احساس خوشبختی نمیکنید زندگی شما نیاز به برسی های مجدد دارد....

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    43

تشکرشده 4 در 4 پست

Array
    ممنونم از راهنمایی و توجهتون
    رابطه قبلی به ازدواج ختم نشد، ولی این رابطه از آشنایی گذشته به ازدواج ختم شده که بنده قبلا احتمال همچین رفتاری رو پیشبینی نمیکردم ، متاسفانه پیش اومد
    و بابت سوالتون که فرموده بودین : در اون صورت پیشنهاد من با توجه به دیدگاه خودم ، جلوگیری از تکرار این اتفاق خواهد بود ، اولویت بنده و خط قرمز بنده احترام به پدر و مادر ها بوده و هست وحتی به بهای جدا شدن هم شده این مسیله نباید تکرار بشه و عذرخواهی باید صورت بگیره ، سعی میکنم با حرف و منطق خانمم رو مجبور‌به عذرخواهی کنم ...

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,379

Array
    سلام

مطلب مهمی به ذهنم رسید که لازم هست عرض کنم.

برای مقابله با هر مسئله ای در زندگی مشترک راه حلی هست، گاهی زمانبر و سخت و گاهی کوتاه و آسان!که این بستگی به افراد و شرایط اونها داره.

بهیچ عنوان در برخورد با مشکلات قابل حل در زندگی مشترک « جدایی یا اندیشیدن به آن » نتها چاره درستی نیست، بلکه اگر بعد از فروکش تنش قصد هر دو طرف عذر خواهی، بازگشت به آرامش و بازسازی آسیب ها باشه ...
    کار سخت خواهد شد.

همه ی ما انسانها در زندگی خطوط قرمزی داریم اما
    راه های مقابله متفاوت هست، گاهی ممکن هست برای مقابله در مسیر اشتباهی قدم بگذاریم و نتیجه ی اون چیزی جز ندامت و آسیب های بیشتر نخواهد بود.
    بنظر من احساس خوشبختی در زندگی مشترک نیازمند هنرمندی ما انسانهاست. اینکه در شرایط مختلف چگونه ظاهر میشویم و چگونه مدیریت بحران میکنیم.

اگر من نتوانم مثل طرف مقابلم بر احساسات خود غلبه کنم یا خویشتن دار باشم ،
    در هر زندگی دیگری هم که قدم بگذارم از قبل بازنده خواهم بود . چون مشکلات همچنان پابرجاست ، فقط نوع آنها متفاوت است.

پس توصیه میکنم بجای بیان جملات منفی و اثر گذاری مثل (
    بهای جدا شدن، اندیشیدن به بازگشت از رابطه ) نیرو و تمرکز خود رو بر رفع عیوب ، بالا بردن آگاهی و ترمیم آسیب ها بگذارید و اجازه ندید این کلمات ذهن شما رو مسموم کنند .
    خط قرمز های شما ، خط قرمز های صد ها، هزاران بلکه میلیون ها یا میلیاردها نفر در جهان هست.

* عدم شناسایی معایب و اشتباهات در خودمون
    * عدم شناسایی زمینه های ایجاد تنش
    * فقدان مهارت در برخورد با مسائل گوناگون
    * کم آگاهی
    * عدم مدیریت درست احساسات و هیجانات
    و...

باعث میشوند گاهی خودمان از
    خط قرمز واقعی عبور کنیم ...

شاد باشید.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)