نوشته اصلی توسط
Yakamuz
آموخته ام که :
آموختم حدود 6.5 میلیارد مغز داره کار میکنه !
آموختم همین چشمای قشنگتون که داره جمله منو میبینه حدود 2 ملیون رشته عصبی بهش وصله تا بتونه فقط تصویر رو ببره به مغز !
آموختم همین الان که نشستیم و با خیال راحت مطلبو میخونیم کره زمین داره 30 کیلومتر بر ثانیه در مدارش میچرخه !
آموختم اگه فاصله خورشید با زمین کمتر از 147 میلیون کیلومتر بود چی میشد !
آموختم وقتی عاشق میشیم کارمون تمومه !
آموختم زندگی رو از اشعار حافظ !
آموختم زندگی بین دم و بازدم هست !
و بینهایت آموخته دیگه که هممون آموخته ایم ولی آخرش خودمونو محدود میکنم به آب و غذا و اعتقادات
شخصی و من بلدم و من میتونم و تو نمیدونی و من عشقم واقعیه و دوستدارم و خیلی ببخشید ( لب گرفتن ) و زورگویی و دزدی و مال مردم خوردن و احساس زرنگی کردن و توبه کردن و دوباره از نو شروع کردن و ماشینم فلانه و قیافه من بهتره و من دانشگاه رفتم و خاله زنک بازی و فیلم بازی کردن و خندیدن و گریه و گرما و سرما و کمر باریک شدن و دوست پسر من خوش تیپه و دختر فلانی شل و وله و جالب تر از همه فداکاری و شهامت و نترسی و خدا تو رو میبره جهنم و من پشت بازو دارم میرم بهشت و جنگ بر سر فضیلت و حقوق زن و مرد و مغازه و تجارتخونه و برج سازی و عمل انحراف بینی و داروهی گیاهی و داروخانه های بی نسخه و الکل سفید بهتر از فلان مشروبه و نمازم قضا نشه و موتور روآ همون موتور پیکانه و جی ال ایکس منفجر میشه و چند تا هسته و انرژی هسته خرما بیشتره و از خط عابر پیداه استفاده نکردن و تصادف و چپ کردن و من 180 به بالا میرونم و بازم مامور جریمه کردم و سرعت اینترنت فلان شرکت بهتره و کفش من چرم اصله و معلم نمره نمیده و استاد بی سواده و بیکاری و آمار طلاق و نوشتن کتاب فلسفه و 6 تا بچه قد و نیمقد که 4 تاش پسره و افتخاره خانواده هست یکی میره زندان سیاسی یکی دزدی میکنه میره زندان معمولی یکی تصادف میکنه میره زندان 5 طبقه و آسانسور خرابه و کولرو باید درست کنبم و تلوزیون و رادیو و سایت و چرت پرت روزنامه و صفحه حوادث و فلانی دخترش رو کشت و خسته نباشید و من نوکرتم و راننده تاکسی رو دزدیدن و پسر فلانی رو گروگان گرفتن و به فلانی تجاوز کردن و طرح امنیت اخلاقی و مبارزه با استین کوتاه و ورود هزاران تن مواد مخدر به کشور و من ایکس میخوره بدجوری حال میده و کراک و کوفت و زهرمارو و نیش عقرب و شیر سلطانه و فیل با اون هیکلش عرضه نداره و فلانی فلان تیمو فروخت به قرمزا و نامردی و جنگ بعد از مسابقه و عادل فردوسی پور و مهران مدیری و گلشیفته رفت آمریکا و فلان بازیگر سیدیش در اومده ناخنش یه انگشتش درازه و بد حجابه و میخوام مهندس بشم و بنز کلاس آ جایزه ایرانسله و هیچ کس تنها نیست و صدام و انواع جدید موشکهای ساخت داخل و برابر با اصل و فتوکپی جعل و من قاضی هستم و مجرم و چوبه دار و سنگسار و دستور غذایی و کتاب آموزش آشپزی و مسابقه 101 و با آی دی آف بالا اومدن و هک و رم 800 و دی دی آر 3 و بلوتوث و دانلود و نونای خمیر و گرونی و قاچاق بنزین و حذف یارانه ها و سفر استانی و نامه برا وام 500 هزار تومنی وام اشتغال و انتخابات و من را نمیدم و فلانی مدرک نداره و گوشی n نمیدونم چندو و پست و نظر و تالار و چت و بلو ری و چادر مشکی و چاقوی زنجان و پل رو گز و زیر گزر و یکم بالاتر گزر و مترو و ریزش سقف مترو و خودکشی تو مترو و تیتر و فقر و فساد و لامپ کم مصرف و لامپ اضافی خاموش و صادرات برق به خارج و واردات بنزین و پراید 8.5 میلیونی و بچه مریض و دفتر و خودکار گرون شده و سینمای خانگی و کپی و خمیر دندون 10 برابر سفید کننده و ژل موی 1000 کاره و آسفالت خیابون و ازدواج موقت و خط تلفن دائمی و دندون عقل و مصلحت نظام و نظام دو برره و رضازاده و تیم ملی و دوپینگ و روانپزشک و قرص اعصاب و تخت گوشه اتاق و پنجره همیشه بسته و گربه همسایه و اسب آلمانی و ملیارد ها چرت و پرت دیگه که خودمون انداختیم به جون خودمونو و نمیتونیم از نعمتهایی که بهمون دادن استفاده کنیم / کی داده و چرا داه و کجاست بیار نشونم بده و توهم و بهم من چه عزیزان
از من گفتن و از شما نشنیدن / زندگی کنید / نفس بکشید / عاشق بشید / لذت ببرید /
آموختم همه اینا بخاطر ما بوجود اومده ولی / اینجاشو خودتون بنویسین / کار من یکی نیست !
علاقه مندی ها (Bookmarks)