به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 08 تیر 97 [ 06:19]
    سطح
    1
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 19.0%
    تشکرها
    15
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array

1 بیکاری و بیکاری و بیکاری

سلام

شرح داستان زندگی به خلاصه ترین شکل خیلی سخته ولی همه سعی خودم رو می کنم.

اولا در کنکور کارشناسی رشته عمران قبول شدم و قرار بود داییم بهم در همان ابتدا در شرکتش که جزو 10 شرکت برتر عمرانی کشور هست کار بده (در واقع دلیل انتخابم از این رشته همین بود بیشتر) و خیلی با جدیت درس هام رو خوندم و رتبه اول دانشگاه از نظر معدل شدم و تا جایی که می دونم هنوز کسی نتونسته رکورد معدلم رو بزنه.

ما وضع مالی خوبی نداریم و همون موقع دانشجویی کارشناسی هم کلی پروژه دانشجویی و کار های تایپ انجام دادم تا بتونم خرج تحصیلم رو بدم. دایی م به بهانه های مختلف بهم کار نمی داد و در نهایت گفت هر موقع مدرک گرفتی و خدمت رفتی بهت کار می دم.

بعد گرفتن مدرک بلافاصله سربازی رفتم و پایان خدمت گرفتم. بعد برگشتن فورا پیش داییم رفتم و باز هم بهم کاری نداد و اصلا با بی احترامی من رو رد کرد.

همون موقع تصمیم گرفتم با چند تا از دوستان شرکتی راه بندازیم. مادرم بنا به دلایلی اجازه نداد. پدربزرگم قبول کرد هزینه تحصیلم در مقطع ارشد رو بده و من رو حمایت کنه. بنابراین برای کنکور ارشد خوندم و آزاد قبول شدم. پدربزرگم زیر حرفش زد و پول تحصیلم رو نداد. و اینبار با بدبختی ماشین مون رو فروختیم و من یه مقدار پولی که داشتم رو برای ادامه تحصیل و گرفتن مدرک گذاشتم. در همین موقع برای یه شرکت عمرانی کار می کردم ولی درآمد خوبی نداشتم و فقط در این حد بود که پول کتاب هام در بیاد و برای شهریه ترم بعد پول کم نیاد. رئیس شرکت بسیار سو استفاده گر بود و در نهایت در هنگام اخذ پایان نامه مجبور شدم بیام بیرون از اون شرکت.

الان 10 ماهه فارغ التحصیل شدم و خدا می دونه که از همون روز اول دنبال کار بودم. ولی هیچ نتیجه ای نداشته. دقیقا به 28 شرکت مراجعه کردم و یک رزومه خیلی خوب نوشتم و دادم ولی نتیجه هیچی. یا تماس می گیرن و می گن فعلا نیرو نمی گیریم ولی شما در اولویتی و یا اصلا تماسی ندارن. 2 شرکت مصاحبه حضوری انجام دادند ولی به خاطر عدم سابقه کاری نپذیرفتن. برای بعضی از این شرکت ها حاضر شدم تا 1 الی 2 سال به صورت کارآموزی و بدون حقوق کار کنم ولی قبول نکردند.

الان به شدت ناامید و عصبی هستم. واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم یا به کجا مراجعه کنم برای کار. دایی م هم به شدت بی احترامی می کنه و البته من برای کار دیگه هرگز پیش ایشون نه رفتم و نه می رم ولی در دیدار های خانوادگی دست از سرم بر نمی داره. من فقط به خاطر مادرم ساکت هستم.

الان کاملا بی پول هستم. پدرم وضع جسمی مناسبی نداره و سرطان داره و تحت شیمی درمانیه. واقعا خسته شدم. همه چیزم که هر روز گرون تر میشه. منم بیکار بیکار بیکار. ایده ای نبوده که دنبال نکنم. کتاب نوشتم ولی راهی برای چاپ نیست. قصد داشتم چند جا به عنوان معلم کار کنم ولی مدرک دانشگاه فرهنگیان می خوان. نمی دونم چیکار کنم؟؟؟؟؟

مدتی هم هست دچار بی خوابی شدید شدم و اصلا شب ها نمی تونم بخوابم. این باعث شده تمرکزم کم بشه. نمی دونم باید با زندگیم چیکار کنم. خیلی به خودکشی فکر کردم و نا امیدم.

به خدا آدم خنگی هم نیستم و در دبیرستان مدال نقره المپیاد ریاضی کشوری گرفتم و iq هم حدود 165 اعلام شده.

میشه من رو راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟ واقعا خسته هستم و خیلی نا امید. احساس بیهودگی شدید دارم.

مشکلات دیگه هم دارم ولی در فرصت دیگه می گم. اول خواهش می کنم در این موارد کمکم کنید.
    ویرایش توسط ali5 : دوشنبه 04 تیر 97 در ساعت 09:22

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سلام

راستش با وضعیت الان ایران (منظورم چند ماه اخیر) می تونم بگم اشکال از شما نیست، یه کم تحمل و صبرتون را ببرید بالا.
    خیلی ها در وضعیت کنونی شما هستند.

اما اشتباه قبلیتون این بوده که وقتی با مدرک لیسانس کار پیدا نکردید، رفتید دنبال فوق لیسانس. اون زمان اگه کار را ادامه می دادید، الان در شرایط بهتری بودید.
    حالا یه خرج اضافی کردید، چند سال هم از دست دادید و توی نقطه ی قبلی یا حتی عقب تر هستید.

پیشنهاد می کنم تو سایتهای خارجی دنبال کارهای آنلاین باشید.
    درآمدش عالی نیست، اما از هیچی بهتره. فعلا برای این که از ناامیدی و فکر خودکشی بیرون بیایید شاید بد نباشه

3. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

ali5 (دوشنبه 04 تیر 97)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 مرداد 97 [ 15:28]
    سطح
    7
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    13

تشکرشده 25 در 18 پست

Array
    [QUOTE=ali5;446723]سلام

ل خیلی سخته ولی همه سعی خودم رو می کنم.

اولا در کنکور کارشناسی رشته عمران قبول شدم و قرار بود داییم بهم در همان ابتدا در شرکتش که جزو 10 شرکت برتر عمرانی کشور هست کار بده (در واقع دلیل انتخابم از این رشته همین بود بیشتر) و خیلی با جدیت درس هام رو خوندم و رتبه اول دانشگاه از نظر معدل شدم و تا جایی که می دونم هنوز کسی نتونسته رکورد معدلم رو بزنه.

ما وضع مالی خوبی نداریم و همون موقع دانشجویی کارشناسی هم کلی پروژه دانشجویی و کار های تایپ انجام دادم تا بتونم خرج تحصیلم رو بدم. دایی م به بهانه های مختلف بهم کار نمی داد و در نهایت گفت هر موقع مدرک گرفتی و خدمت رفتی بهت کار می دم.

بعد گرفتن مدرک بلافاصله سربازی رفتم و پایان خدمت گرفتم. بعد برگشتن فورا پیش داییم رفتم و باز هم بهم کاری نداد و اصلا با بی احترامی من رو رد کرد.

همون موقع تصمیم گرفتم با چند تا از دوستان شرکتی راه بندازیم. مادرم بنا به دلایلی اجازه نداد. پدربزرگم قبول کرد هزینه تحصیلم در مقطع ارشد رو بده و من رو حمایت کنه. بنابراین برای کنکور ارشد خوندم و آزاد قبول شدم. پدربزرگم زیر حرفش زد و پول تحصیلم رو نداد. و اینبار با بدبختی ماشین مون رو فروختیم و من یه مقدار پولی که داشتم رو برای ادامه تحصیل و گرفتن مدرک گذاشتم. در همین موقع برای یه شرکت عمرانی کار می کردم ولی درآمد خوبی نداشتم و فقط در این حد بود که پول کتاب هام در بیاد و برای شهریه ترم بعد پول کم نیاد. رئیس شرکت بسیار سو استفاده گر بود و در نهایت در هنگام اخذ پایان نامه مجبور شدم بیام بیرون از اون شرکت.

الان 10 ماهه فارغ التحصیل شدم و خدا می دونه که از همون روز اول دنبال کار بودم. ولی هیچ نتیجه ای نداشته. دقیقا به 28 شرکت مراجعه کردم و یک رزومه خیلی خوب نوشتم و دادم ولی نتیجه هیچی. یا تماس می گیرن و می گن فعلا نیرو نمی گیریم ولی شما در اولویتی و یا اصلا تماسی ندارن. 2 شرکت مصاحبه حضوری انجام دادند ولی به خاطر عدم سابقه کاری نپذیرفتن. برای بعضی از این شرکت ها حاضر شدم تا 1 الی 2 سال به صورت کارآموزی و بدون حقوق کار کنم ولی قبول نکردند.

الان به شدت ناامید و عصبی هستم. واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم یا به کجا مراجعه کنم برای کار. دایی م هم به شدت بی احترامی می کنه و البته من برای کار دیگه هرگز پیش ایشون نه رفتم و نه می رم ولی در دیدار های خانوادگی دست از سرم بر نمی داره. من فقط به خاطر مادرم ساکت هستم.

الان کاملا بی پول هستم. پدرم وضع جسمی مناسبی نداره و سرطان داره و تحت شیمی درمانیه. واقعا خسته شدم. همه چیزم که هر روز گرون تر میشه. منم بیکار بیکار بیکار. ایده ای نبوده که دنبال نکنم. کتاب نوشتم ولی راهی برای چاپ نیست. قصد داشتم چند جا به عنوان معلم کار کنم ولی مدرک دانشگاه فرهنگیان می خوان. نمی دونم چیکار کنم؟؟؟؟؟

مدتی هم هست دچار بی خوابی شدید شدم و اصلا شب ها نمی تونم بخوابم. این باعث شده تمرکزم کم بشه. نمی دونم باید با زندگیم چیکار کنم. خیلی به خودکشی فکر کردم و نا امیدم.

به خدا آدم خنگی هم نیستم و در دبیرستان مدال نقره المپیاد ریاضی کشوری گرفتم و iq هم حدود 165 اعلام شده.

میشه من رو راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟ واقعا خسته هستم و خیلی نا امید. احساس بیهودگی شدید دارم.

مشکلات دیگه هم دارم ولی در فرصت دیگه می گم. اول خواهش می کنم در این موارد کمکم کنید.
    [/QUOTE
    سلام دوست خوب... کاااملا حق داری اینقدر درمونده باشی متاسفانه وضع الان همینه و در مورد فارغ التحصیلان مدرک دکتری هم دقیقا ن وضع و حتی بدتر از شما دارن
    چون ایران طبق صحبت های کارشناسان در وضعیت نوعی بن بست اقتصادی به سر میبره و نمیشه صد در صد گفت آیا وضع بهتر میشه یا بدتر
    شما برای تحصیل و کار در خارج از کشور هم اقدام کردین؟
    چرا به ای گزینه فکر نمیکنی؟
    در ضمن از حرفات مشخصه آدم باهاشی هستی... پس مطمئنم برای حل

5. کاربر روبرو از پست مفید نارجیس 2 تشکرکرده است .

ali5 (دوشنبه 04 تیر 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,095 در 1,314 پست

Array
    سلام.
    تهران هستید؟

رزومه برای شرکتهای جنوب کشور هم فرستادید؟

شما به دنبال کار مرتبط با رشته باشید، ولی از کارهای غیر مرتبط با رشته فرار نکنید. در حال حاضر کشور، هر جا توانستید مشغول به کار بشید، برد کرده آید. همین که بتوانید برای خودتون بیمه رد کنید و سابقه کار براتون محسوب بشه، در استخدامیها هم امتیاز خواهد داشت.

اون دوستان کارشناسیتون شرکتشان رو راه انداختن؟ میتوانید باهاشون شروع به همکاری کنید؟

در دانشگاه ارشدتون، میتوانید با اساتید پروژه بگیرید؟

مدارکتون رو میتوانید در دانشگاههای دولتی که استادهاتون با اساتید اونجا آشنایی داشته باشن هم ارائه بدید و پروژه بگیرید اونجا.

اصلا ناامید نباشید.
    عمران وضعیتش نسبت به بقیه رشته ها بهتره.

7. 3 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

ali5 (دوشنبه 04 تیر 97), مدیرهمدردی (سه شنبه 05 تیر 97), شیدا. (جمعه 08 تیر 97)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 مرداد 98 [ 11:49]
    سطح
    18
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 36
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 86 در 38 پست

Array
    شما باید با یه کار کوچیک استارت بزنید تا ببینید بعدا چی پیش میاد نه اینکه صرفا دنبال کاری مرتبط با رشته و در شان یه فوق لیسانس باشید حتی اگه شده کارگری. چون با شرایطی که شما دارید با فکر و خیال و تو خونه موندن فقط به روح و روانتون آسیب میزنید. کارهای کوچیک مثل تدریس خصوصی هم میتونه تو این شرایط برای شما گره گشا باشه.

9. 3 کاربر از پست مفید reza.m1986 تشکرکرده اند .

ali5 (دوشنبه 04 تیر 97), مدیرهمدردی (سه شنبه 05 تیر 97), شیدا. (جمعه 08 تیر 97)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 آبان 97 [ 18:52]
    سطح
    12
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 73.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 20 در 15 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali5 نمایش پست ها
    سلام

شرح داستان زندگی به خلاصه ترین شکل خیلی سخته ولی همه سعی خودم رو می کنم.

متاسفانه این وضعیت اکثر قریب به اتفاق جوانان جامعه هست و فعلا چاره ای نیست جز توکل بر خدا و تن دادن به کارهای با درآمد کم
    راستی در آزمون استخدامی اخیر که ۱۵ تیر هست شرکت کردید؟

11. کاربر روبرو از پست مفید Tannha تشکرکرده است .

ali5 (دوشنبه 04 تیر 97)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    15
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array
    [font=&quot]
    نقل قول نوشته اصلی توسط [/font
    شیدا.;446739]سلام

راستش با وضعیت الان ایران (منظورم چند ماه اخیر) می تونم بگم اشکال از شما نیست، یه کم تحمل و صبرتون را ببرید بالا.
    خیلی ها در وضعیت کنونی شما هستند.

اما اشتباه قبلیتون این بوده که وقتی با مدرک لیسانس کار پیدا نکردید، رفتید دنبال فوق لیسانس. اون زمان اگه کار را ادامه می دادید، الان در شرایط بهتری بودید.
    حالا یه خرج اضافی کردید، چند سال هم از دست دادید و توی نقطه ی قبلی یا حتی عقب تر هستید.

پیشنهاد می کنم تو سایتهای خارجی دنبال کارهای آنلاین باشید.
    درآمدش عالی نیست، اما از هیچی بهتره. فعلا برای این که از ناامیدی و فکر خودکشی بیرون بیایید شاید بد نباشه [img]file:///c:\users\aryan\appdata\local\temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.gif[/img]
    سلام
    بله قبول دارم که موقع لیسانس کار رو ول کردم و صدمه دیدم. تقصیر دایی و پدربزرگمه و در نهایت عدم حمایت خانواده.
    باید بیشتر بهم توضیح بدید. نمی دونم دنبال کار آن لاین بودن در سایت های خارجی چی هست؟ و چجوری باید وارد این کار ها شد. یه توضیح مختصر یا کلید واژه هم بدید سرچ می کنم و پیدا می کنم.
    تشکر از شما
    [font=&quot][quote=[/font]نارجیس 2;446741]

مشکلات دیگه هم دارم ولی در فرصت دیگه می گم. اول خواهش می کنم در این موارد کمکم کنید.[img]file:///c:\users\aryan\appdata\local\temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.gif[/img][img]file:///c:\users\aryan\appdata\local\temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.gif[/img][img]file:///c:\users\aryan\appdata\local\temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.gif[/img]
    [/quote
    سلام دوست خوب... کاااملا حق داری اینقدر درمونده باشی متاسفانه وضع الان همینه و در مورد فارغ التحصیلان مدرک دکتری هم دقیقا ن وضع و حتی بدتر از شما دارن
    چون ایران طبق صحبت های کارشناسان در وضعیت نوعی بن بست اقتصادی به سر میبره و نمیشه صد در صد گفت آیا وضع بهتر میشه یا بدتر
    شما برای تحصیل و کار در خارج از کشور هم اقدام کردین؟
    چرا به ای گزینه فکر نمیکنی؟
    در ضمن از حرفات مشخصه آدم باهاشی هستی... پس مطمئنم برای حل
    سلام
    برای خارج اقدام کردم و پذیرش و بورسیه هم گرفتم ولی به خاطر پدرم نتونستم برم نیاز به کمک و رسیدگی داره. از طرف دیگه مشکلات مالی خیلی شدیدی دارم و هیچ حامی ندارم. یه طرحی در مورد سیستم سازه ای نوینی ارائه دادم به دانشگاهی در کانادا که خیلی استقبال شد و ..... دعوتم کردن ولی باز هم نشد به خاطر همین مشکلات.
    تشکر از شما
    نقل قول نوشته اصلی توسط pooh نمایش پست ها
    سلام.
    تهران هستید؟

رزومه برای شرکتهای جنوب کشور هم فرستادید؟

شما به دنبال کار مرتبط با رشته باشید، ولی از کارهای غیر مرتبط با رشته فرار نکنید. در حال حاضر کشور، هر جا توانستید مشغول به کار بشید، برد کرده آید. همین که بتوانید برای خودتون بیمه رد کنید و سابقه کار براتون محسوب بشه، در استخدامیها هم امتیاز خواهد داشت.

اون دوستان کارشناسیتون شرکتشان رو راه انداختن؟ میتوانید باهاشون شروع به همکاری کنید؟

مدارکتون رو میتوانید در دانشگاههای دولتی که استادهاتون با اساتید اونجا آشنایی داشته باشن هم ارائه بدید و پروژه بگیرید اونجا.

اصلا ناامید نباشید.
    عمران وضعیتش نسبت به بقیه رشته ها بهتره.
    سلام
    بله تهرانم.
    بله برای جنوب فرستادم (البته خودم در جریان نبودم محل شرکت در جنوبه) ولی گفتن که جذب نیرو فعلا ندارن و حتی کار های فعلی هم تعطیل شده.
    نه از کار غیرمرتبط فرار نمی کنم ولی موقعیتی پیش نیومده. هیچ جا نتونستم کار بگیرم و استخدام بشم.
    بله راه انداختن. متاسفانه سرمایه اولیه کلانی برای همکاری خواستن (حدود 500 م تومان) که برای من حتی یک صدم این مقدار هم ممکن نیست. یه مقدار دشمنی و .... به وجود آمده ولی من هر کاری می شد برای رفع کدورت ها کردم ولی خب حل نشد.

یه مقدار بیشتر توضیح می فرمایید که پروژه گرفتن چیه؟ و آیا درآمدی هم داره یا نه.

پروژه گرفتن نمی دونم منظورتون چیه. ولی برای چند تا از اساتید خوب رشته عمران در دانشگاه های مختلف اون طرح کانادا رو فرستادم ولی گفتن که وقت ندارن و سرشون شلوغه. یکی از اساتید هم برای تکمیل مطالعه حدود 10 م تومان درخواست کرد که من نداشتم.
    تشکر از شما
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza.m1986 نمایش پست ها
    شما باید با یه کار کوچیک استارت بزنید تا ببینید بعدا چی پیش میاد نه اینکه صرفا دنبال کاری مرتبط با رشته و در شان یه فوق لیسانس باشید حتی اگه شده کارگری. چون با شرایطی که شما دارید با فکر و خیال و تو خونه موندن فقط به روح و روانتون آسیب میزنید. کارهای کوچیک مثل تدریس خصوصی هم میتونه تو این شرایط برای شما گره گشا باشه.
    هر کاری باشه انجام میدم. ولی خب کاری نبوده.
    روی تدریس خصوصی فکر کردم و قبلا هم انجام دادم ولی بیشتر مواقع امتحانات شغل هست و انتظارات هم خیلی بالا هست. مثال می زنم شاگردی داشتم در درس ریاضی با نمره 4.75 که با تلاش 5 جلسه ای من نمره ش در نهایی سال سوم (در حدود 25 روز) به 13 رسید. ولی خیلی ناراضی بودن و تمام پول رو پرداخت نکردن و دعوا شد و ..... . شاید دوباره همین کار رو شروع کنم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط tannha نمایش پست ها
    متاسفانه این وضعیت اکثر قریب به اتفاق جوانان جامعه هست و فعلا چاره ای نیست جز توکل بر خدا و تن دادن به کارهای با درآمد کم
    راستی در آزمون استخدامی اخیر که ۱۵ تیر هست شرکت کردید؟
    نه متاسفانه شرکت نکردم. در مورد کار با درآمد کم که می گم حاضر شدم تا 2 سال مجانی برای شرکتی کار کنم ولی قبول نکردن.
    تشکر از همه. باز هم نظر بدید لطفا

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 تیر 98 [ 23:45]
    سطح
    37
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 258 در 107 پست

Array
    اصلا پیشنهاد مجانی کار کردن رو به شرکتها نده.

اکثر شرکتها به اندازه کافی کارمنداشون رو استثمار میکنند وای به حال اینکه از همون اول بهشون بگی حقوق نمیخوای.

زمانی که در شرکت پدرم کار میکردم، افرادی برای کار مراجعه میکردند و فرم پر میکردند و من همیشه از حق الزحمه درخواستیشون سوال میپرسیدم. یادم میاد یکیشون میگفت هر چی شما بگی و حاضر بود با هر شرایطی کار کنه، این برخورد به نظر من اصلا حرفه ای نیست و به نظرم اومد که ایشون در تواناییهای خودش شک داره و اون اعتماد به نفس لازم رو نداره.

ولی در عوض به جای این کار میتونی پیشنهاد بدی که زیر تعرفه کار کنی و اتفاقا همین باعث جذبشون میشد و ما با اونها همکاری میکردیم.

یکی از کارهایی که میتونی انجام بدی اینکه به شرکتهای ساختمانی و دفاتر مهندسی مراجعه کنی و پروژه ای کار بگیری و محاسباتشون رو انجام بدی ولی حتما یادت باشه دستمزدت رو زیر قیمت بقیه محاسبها بدی. یادمه با یکی از همین افراد ما کار میکردیم و هم خوش قول بود و هم زیر قیمت کار میکرد اونقدر که بعد از ۲ ماه یکی از شرکتها استخدامش کرد.

ولییییییی به نظرم شما خیلی حیفی که ایران بمونی، وقتی که موقعیتش رو داری چرا نمیری؟ آیا خواهر یا برادر دیگه ای دارید که کمک حال پدر باشند؟ آیا مادرتون توان رسیدگی به پدرتون رو دارند؟

ببین تو الان موقعیتی داری که آرزوی خیلی از ماهاست، مخصوصا که الان رقابت واسه بورسیه خیلی زیاد شده. اونوقت تو اینجا نشستی و کاسه چه کنم دستت گرفتی؟ اصلا شک نکن واسه رفتن. سختیش چند ساله ولی آینده ات تضمینه و حتی وضع مالی خانواده ات رو میتونی ازین رو به رو کنی.

خیلی متاسف شدم واسه اساتید ایران که از طرح شما استقبال نکردن در حالیکه اون طرف رو هوا این طرح رو زدند. ببین این یک نمونه کوچیکه که اینجا قدر تو و امثال تو رو نمیدونند.

اصلا دست و دلم نمیره که بهت گزینه های کاری دیگه بدم وقتی که تو اینقدر با استعدادی چرا آخه میخوای اینجا با یه حقوق بخور و نمیر بمونی؟؟؟ اونم با این وضع مملکت که نه تنها از استعدادهای جوونها استفاده نمیکنه بلکه گاها اونها رو در نطفه خفه میکنه.

من شنیدم که بازار کار جنوب اشباع شده ولی شهرهای شیراز و بندر عباس و اهواز وضعیتشون نسبت به بقیه شهرها بهتره. اگه بتونی به اون شرکتها هم رزومه بزنی بد نیست.

میتونی رو کارهای خدماتی هم فکر کنی. البته به صورت موقت. پیک موتوری هم درآمدش خوبه.پول یک موتور رو راحتتر میتونی جمع کنی و یک موتور بخری. اه من واقعا ازینجور کارها خوشم نمیاد و به نظرم خیلی حیفه که با این همه استعداد و توانایی بری پیک موتوری بشی. ولی اگه عزمت واسه موندن در ایران جدیه میتونی ازین کارهای موقتی استفاده کنی و کم کم واسه خودت سرمایه جمع کنی.

من خیلی کار کارمندی رو بهت پیشنهاد نمیدم چون وضعیت پرداختهای الان شرکتها اصلا خوب نیست و اگه حقوقت رو نخورن، با تاخیر زیاد حقوقها رو پرداخت میکنند.

آها یه چیز دیگه که یادم اومد گذراندن دوره های حسابداریه. الان که مهندسی اونقدر رونق نداره اما هر مغازه و شرکتی نیاز شدید به حسابدار داره و میتونی همزمان کارهای حسابداری چند شرکت و مغازه رو با هم انجام بدی. حسابداری ازون رشته هاییه که تو شرایط رکود هم بازار کار بهش احتیاج داره.

موفق باشی

14. کاربر روبرو از پست مفید خندون تشکرکرده است .

ali5 (دوشنبه 04 تیر 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,095 در 1,314 پست

Array
    چند فرزند هستید؟ غیر از شما خواهر و برادر دیگه ای ندارید که مراقب پدر باشد؟
    فرصت کانادا رو از دست ندید.

16. کاربر روبرو از پست مفید Pooh تشکرکرده است .

ali5 (سه شنبه 05 تیر 97)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    15
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pooh نمایش پست ها
    چند فرزند هستید؟ غیر از شما خواهر و برادر دیگه ای ندارید که مراقب پدر باشد؟
    فرصت کانادا رو از دست ندید.
    نه کس دیگه ای نیست. فرصت کانادا هم از دست رفته هست. شما حساب کن من الان وضع مالیم طوری هست که حتی تو همین تهران نمی تونم سوار تاکسی بشم. یا اگر کتابی بخوام باید مدت ها صبر کنم یا شانس بیارم بتونم قرض کنم برای مدتی. دیگه در مورد خرید لباس و .... نگم. دو سالی هست هیچ شلوار یا پیراهنی نتونستم بخرم. با این وضعیت حتی پول سفر رو هم نخواهم داشت. یه کشور غریبه. چی بگم؟؟؟؟؟

یه داستان از زندگیم رو هم براتون می گم که بدونید وضعم چیه. مثل اینکه سایت محدودیت پست داره. تاپیک جدید می زنم.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)