به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 بهمن 00 [ 02:19]
    سطح
    53
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    127

تشکرشده 141 در 76 پست

Array

سردرگمی در ازدواج

سلام
    من بارها در خواستگاری چه رسمی و چه غیر رسمی رد شدم و دیگه حالم از جلسات خواستگاری بهم میخوره فقط به ظاهر و پول توجه میکنن .
    من دیگه 31 سالم شده ولی الانم به شدت سردرگمم اصلا دوست ندارم دیگه تا مدتی خواستگاری برم ولی اطرافیان همش اصرار میکنن .متاسفانه اکثر دخترها صداقت ندارن و ظاهربین هستن

2. کاربر روبرو از پست مفید mohammad29 تشکرکرده است .

miss seven (چهارشنبه 15 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,233

تشکرشده 2,947 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام آقا محمد وقتتون بخیر ؛

هم خیلی شنیدم از آشنایان و هم خوندم که خیلی ملاک ها سطحی و ظاهری شده ...درک میکنم .

فکر میکنم در تاپیک حال و احوال یه پستی گذاشته بودین ولی متأسفانه بخاطر ندارم ...میشه برامون بیشتر از خودتون و موقعیتتون بگین... سنتون رو که گفتین ... شغل و..

4. 3 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

mohammad29 (جمعه 17 فروردین 97), sahar.66 (چهارشنبه 15 فروردین 97), باغبان (جمعه 17 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 10:10]
    سطح
    64
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocial3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    سلام آقا محمد
    اصرار اطرافیان در هر ازدواجی بشدت مخرب هست.
    اونها اصرار میکنن بی آنکه متوجه آمادگی یا شرایط دیگر باشن... از این رو فرد دست به انتخاب اشتباه میزنه و یک عمر باید تاوان یک اشتباه رو بپردازه.

شما بنظرم این زمانی رو که میخواین باز به خواستگاری اختصاص بدین بگذارین روی دو هدف؛

اول اینکه یکم سعی کنین ذهنتونو از این مسایل چند وقتی خالی کنین تا آرامش و آسایش بیشتری داشته باشین و برای بعد پر انرژی وارد جریان ازدواج بشین.
    دوم اینکه برین باشگاه یا یک ورزش رو پیگیری کنین. خود ورزش آدم رو پر طراوت میکنه و بدن شاداب میشه و اصطلاحا سر حال میاد. با یک برنامه ی غذایی خوب که توش افراط نباشه.

این دو رو چند وقتی پیگیری کنین . اونوقت با روحیه بهتری میتونین دوباره برگردین و به ازدواج فکر کنین.

برای ازدواج هم سمت دختری برین که یکم ظریف اندام باشه. قدشم از شما کوتاه تر باشه. اگر دختری پیدا کنین که در هر مسئله ای یک پله پایین تر باشه بهتر هست، سطح توقعاتش کمتره.
    بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ

مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ

وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ

وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ

وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَد

6. 2 کاربر از پست مفید sahar.66 تشکرکرده اند .

mohammad29 (جمعه 17 فروردین 97), باغبان (جمعه 17 فروردین 97)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    53
    دستاوردها:
    تشکرها
    127

تشکرشده 141 در 76 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط « 7 » نمایش پست ها
    سلام آقا محمد وقتتون بخیر ؛

هم خیلی شنیدم از آشنایان و هم خوندم که خیلی ملاک ها سطحی و ظاهری شده ...درک میکنم .

فکر میکنم در تاپیک حال و احوال یه پستی گذاشته بودین ولی متأسفانه بخاطر ندارم ...میشه برامون بیشتر از خودتون و موقعیتتون بگین... سنتون رو که گفتین ... شغل و..
    سلام
    تو تاپیک های قبلی کمی توضیح دادم . فوق لیسانس قد 168 وزنم حدود 54 هست . بله شاغلم وضعیتم مالیم هم متوسطه

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar.66 نمایش پست ها
    سلام آقا محمد
    اصرار اطرافیان در هر ازدواجی بشدت مخرب هست.
    اونها اصرار میکنن بی آنکه متوجه آمادگی یا شرایط دیگر باشن... از این رو فرد دست به انتخاب اشتباه میزنه و یک عمر باید تاوان یک اشتباه رو بپردازه.

شما بنظرم این زمانی رو که میخواین باز به خواستگاری اختصاص بدین بگذارین روی دو هدف؛

اول اینکه یکم سعی کنین ذهنتونو از این مسایل چند وقتی خالی کنین تا آرامش و آسایش بیشتری داشته باشین و برای بعد پر انرژی وارد جریان ازدواج بشین.
    دوم اینکه برین باشگاه یا یک ورزش رو پیگیری کنین. خود ورزش آدم رو پر طراوت میکنه و بدن شاداب میشه و اصطلاحا سر حال میاد. با یک برنامه ی غذایی خوب که توش افراط نباشه.

این دو رو چند وقتی پیگیری کنین . اونوقت با روحیه بهتری میتونین دوباره برگردین و به ازدواج فکر کنین.

برای ازدواج هم سمت دختری برین که یکم ظریف اندام باشه. قدشم از شما کوتاه تر باشه. اگر دختری پیدا کنین که در هر مسئله ای یک پله پایین تر باشه بهتر هست، سطح توقعاتش کمتره.
    سلام
    هم ورزش میکنم هم تغذیه ام مناسب هست
    مشخصه که سراغ خانم هیکلی و قد بلند نمیرم

شما تاپیکی زدید در مورد معیارهای ازدواج از نظر اهل بیت ولی کسی به این سخنان کاری نداره حداقلش اینه که من ندیدم

هر چند شما هم دو بار سوال از ظاهر و تاکید روی بهتر کردن ظاهر انجام دادید علی رغم اینکه یکبارم پاسختون دادم ولی بازم تاکید میکنم برای بهتر کردن اوضاع کارهای زیادی انچام دادم اکثر پاسخ هایی تاپیک های قبلیمم حول این بود که برو باشگاه مدل مو عوض کن و... این نشون دهنده همون فرهنگ فالب کشورمونه یعنی جز ظاهر چیز دیگه ای مهم نیست نیاین بگید ظاهرم مهمه و باید به دل بشینه بله این چیزهارو میدونم

من اصلا روی ویژگی های ظاهری خانم سخت گیر نیستن ولی تا از اخلاق دختری خوشم نیاد خواستگاری نمیرم و اینطوری نیست هر هفته یکجا برم خواستگاری

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 10:10]
    سطح
    64
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocial3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    سلام بشما، ببینید آقا محمد

اگر بر ورزش و تغذیه تأکید میکنم برای این هست در برنامه بلند مدت جواب میده و احساس رضایت بیشتری خواهید داشت.

من یا آقا و خانم فلانی نمیتونیم دختر خانمی رو که شما در نظر دارین متقاعد کنیم ، پس میایم روی شما کار میکنیم . روی مسایلی که بشه وضعیت رو تغییر داد.

اون تاپیک نظر اهل بیت ع رو که نوشتم برای فرهنگ سازی هست. برای کمک به پسران و دختران...

برای این هست که دیگر شما و دیگران تاپیک نزنین و جامعه نگرشش رو تغییر بده و صرفا اگر پسندیدن و طرف مقابل به دلشون نشسته سراغ معیارهای بعدی برن.

ممکنه دختری پسری رو بپسنده اما پیش خودش فکر کنه و بگه نه اگه قدش بلند تر بود بهتر بود ، نه اگر سرمایش بیشتر بود بهتر بود، نه اگر عضله داشت .... و الی آخر.

دیگه همه ی سرمایه رو نباید روی ظاهر گذاشت و از باطن غافل بود.

ما مینویسیم و تصمیم رو بر عهده ی مخاطب میگذاریم.خواهد پند پذیرد ، خواه ملال

در ضمن توجه داشته باشین بحث سر این نیست شما روی ظاهر سخت گیر هستین یا نه.. یا چند وقت یکبار خواستگاری میرین.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ

مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ

وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ

وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ

وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَد

9. 3 کاربر از پست مفید sahar.66 تشکرکرده اند .

mohammad29 (شنبه 18 فروردین 97), tavalode arezoo (چهارشنبه 22 فروردین 97), باغبان (جمعه 17 فروردین 97)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    53
    دستاوردها:
    تشکرها
    127

تشکرشده 141 در 76 پست

Array
    بله درست میگید مشکل از سمت منه حتی اگر مشکل از سمت منم نباشه این منم که دارم تاوانش میدم در هر صورتی فرق نمیکنه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    53
    دستاوردها:
    تشکرها
    127

تشکرشده 141 در 76 پست

Array
    تصمیم گرفتم حداقل تا پایان سال به هیچ وجه خواستگاری نرم . هر چند که شاید شرایط فرقی نکنه ولی حداقل آرامش فکری پیدا میکنم

12. کاربر روبرو از پست مفید mohammad29 تشکرکرده است .

Pooh (جمعه 21 اردیبهشت 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 05 اردیبهشت 04 [ 14:56]
    سطح
    81
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 256
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,008

تشکرشده 698 در 240 پست

Array
    سلام
    سال نو مبارک

چه خبره تا اخر سال میدونید چه قدر زمان دارید؟؟؟

اقایmohammad29 من دوتا توصیه به شما دارم یکی اینکه خودتون رو همین طوری که هستید قبول داشته باشید و با توجه به اینکه گزینه ی باشگاه و ... رو امتحان کردید بهتره تمرکزتون رو روی این موارد نذارید و مدتی رها کنید
    شما زیادی رو این قضیه و قد حساس شدید،پس چطور پسری با قد و قامت شما چند وقت پیش ازدواج کرد،ایشون هم چند جا خواستگاری رفتن،چند جایی رد شدن چند جایی خودشون نپسندیدن،البته دلایل رد شدنشون نمیدونم به خاطراتش ی بود

توصیه ی دومم اینه که نا امید نشید اون قدر بگردید تا پیداش کنید،اعتماد به نفس خودتونو حفظ کنید

من هم نامزدی ناموفق داشتم نزدیک 90 در صد خواستگارها وقتی می‌فهمن پشت سرشونو نگاه نمیکنن،مطمئنا شما هم اگه چنین موردی واستون پیش بیاد سریع ردش میکنید،اما درسته اوایل به خاطر این موضوع ناراحت میشدم،اما مطمئنم اونی که قراره یک عمر با من زندگی کنه منو با همه ی خوب و بدو گذشته و آینده ام میخواد

موفق باشید و امیدوار

14. کاربر روبرو از پست مفید dooo تشکرکرده است .

mohammad29 (سه شنبه 21 فروردین 97)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    53
    دستاوردها:
    تشکرها
    127

تشکرشده 141 در 76 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط dooo نمایش پست ها
    سلام
    سال نو مبارک

چه خبره تا اخر سال میدونید چه قدر زمان دارید؟؟؟

اقایmohammad29 من دوتا توصیه به شما دارم یکی اینکه خودتون رو همین طوری که هستید قبول داشته باشید و با توجه به اینکه گزینه ی باشگاه و ... رو امتحان کردید بهتره تمرکزتون رو روی این موارد نذارید و مدتی رها کنید
    شما زیادی رو این قضیه و قد حساس شدید،پس چطور پسری با قد و قامت شما چند وقت پیش ازدواج کرد،ایشون هم چند جا خواستگاری رفتن،چند جایی رد شدن چند جایی خودشون نپسندیدن،البته دلایل رد شدنشون نمیدونم به خاطراتش ی بود

توصیه ی دومم اینه که نا امید نشید اون قدر بگردید تا پیداش کنید،اعتماد به نفس خودتونو حفظ کنید

من هم نامزدی ناموفق داشتم نزدیک 90 در صد خواستگارها وقتی می‌فهمن پشت سرشونو نگاه نمیکنن،مطمئنا شما هم اگه چنین موردی واستون پیش بیاد سریع ردش میکنید،اما درسته اوایل به خاطر این موضوع ناراحت میشدم،اما مطمئنم اونی که قراره یک عمر با من زندگی کنه منو با همه ی خوب و بدو گذشته و آینده ام میخواد

موفق باشید و امیدوار
    سلام
    سال نو شما هم مبارک

من با خودم مشکلی ندارم در مورد اینکه پسری مثل من که ازدواج کرده بعید میدونم ویژگی هاش مثل من بوده باشه شاید هم من شانس ندارم نمیدونم چی بگم ولی من جز گزینه های اخر خانم ها هستم از خواستگاری رفتن و رد شدنم واقعا خسته شدم

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 خرداد 01 [ 02:25]
    سطح
    46
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 36
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 144 در 79 پست

Array
    یه آقایی رو می شناسم که با وجود تمام محاسن ویژه ای که داشتن یه عیب داشتن و اون این بود که به خاستگاری دخترانی می رفتن که ایشون رو از تمام چیزایی که در نظر خودش ناکامی بودن نجات بده و در واقع خیلی سرتر از خودشون باشن و خوب، جواب رد هم می شنیدن.
    این جواب های رد یه نتیجه ی بد داشت و اون این بود که ایشون اعتماد به نفس خودشون رو از دست دادن و با اولین گزینه ای که بهش معرفی شد و جواب خانم مثبت بود ازدواج کردنکرده، بدون این که به چیزی فکر کنن. متاسفانه الان هم در آستانه ی جدایی هستن و مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتن. لطفا مراقب باشید این افکار واهی زیر بنای یه رفتار هیجانی رو در شمال ایجاد نکنن.

آقای محمد، ما تا زمانی که خودمون برای خودمون ارزش قائل نباشیم، دیگران برامون ارزش قائل نخواهند بود. تا وقتی خودمون، خودمون رو بپذیریم کسی ما رو نخواهد پذیرفت.

ریشه ی مشکل شما نه قد و وزن شماست و نه شغل و درآمدتون. مشکل شما اینه که خودتون رو همون طور که هستید نپذیرفتید و به مسیر ازدواج واقع بینانه ورود نکردید.

17. 3 کاربر از پست مفید Parastou تشکرکرده اند .

mohammad29 (پنجشنبه 23 فروردین 97), tavalode arezoo (چهارشنبه 22 فروردین 97), آیـدا (جمعه 24 فروردین 97)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)