به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: اختلاف

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آبان 87 [ 17:04]
    سطح
    34
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

Lightbulb اختلاف

1 سال پیش یه آقایی به من درس می داد که پسر عموی یکی از دوستان نزدیکم بود.از چند سال پیش از علاقه دوستم به این آقا با خبر بودم اما نمی دونستم که این آقا هم به اون علاقه داره یا نه.ارتباط پارسال م فقط 5 روز طول کشید .توی این 5 روز خیلی محترمانه با هم برخورد می کردیم .1 بار ایشون اومد منزل ما (در حضور خانواده) 1 بارم من رفتم آپارتمان ایشون (ولی تنها) اما هیچ اتفاق نا خوشایندی نیفتاد .همه چیز خیلی خوب بود تا اینکه دوستم بهم گفت داره بهت علاقه مند می شه در همین مرحله بود که باز از طریق دوستم متوجه شدم که با یه خانمی ارتباط نا مشروع داره (البته خانمی که هیچ علاقه ای بهش نداره)و من با اینکه مطمئن نبودم خیلی زود تحت تاثیر قرار گرفتم و با ایشون خیلی بد برخورد کردم.توی صحبت آخرمون این آقا رابطشو کتمان نکرد و این طوری توجیح کرد که اون خانم دست از سر من برنمیداشت منم برای اینکه دکش کنم مجبور شدم چیزی رو ازش بخوام که خیلی براش سخت بود ولی اون گفت هر شرطی برام بزاری من قبول میکنم فقط با من باش.من قبول نکردم و ایشونم خیلی از دست من ناراحت شدن و گفتن شما دختر بی ادبی هستین که انقدر راحت به من تهمت می زنید. به هر ترتیبی بود رابطه ما قطع شد تا 2 هفته پیش یکی از دوستان نزدیکم باهاش تماس گرفت و ازش خواست واقعیت بگه ( توی اون 5 روز من خیلی به ایشون علاقه مند شدم)و ایشون خیلی با سیاست رفتار کردن و گفتن که اصلا براشون مهم نیست و نمی خوان با من صحبت کنن در صورتی که پیشنهاد دادن که اگر می خواین چیزی رو توضیح بدین بهتره توی یه ملاقات حضوری این اتفاق بیفته.قرار گذاشتیمو رفتیم.توی این دیدار من بهش گفته که دختر عموتون چون خیلی به هتون علاقه داشت رفتار منو کنترل می کرد منم برای اینکه دست از سرم بر داره گفتم بزار این رابطه زودتر تموم شه چون اذیت می شد از رابطه ما ایشون هم گفتن که رابطه ما بازم ادامه پیدا کنه ایشون یعنی دختر عموشون متوجه نمی شه ولی من قبول نکردم.رسیدم خونه بهش اس ام اس دادم که اگر باز بی ادبی کردم معذرت می خوام3 روز بعد ایشون اس ام اس دادن که :آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم |آن توبه صد ساله به یک جرعه شکستیم |از آتش دوزخ نهراسیم که ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم. از این پیام متوجه شده که ایشون انتظار دارن که من باهاشون خیلی راحت باشم.فرداش زنگ زدن که با من صحبت کنن. تو صحبتاشون گفتن که اگر توی همون روزای تدریس من ازتون می خواستم بغلتون کنم شما اجازه می دادین؟منم گفتم نه.بعد از چند دقیقه صحبت قطع کردن و دیگه زنگ نزدن.بعد از چند روز من بهش اس ام اس دادم که : اگر حمله بر توهین و بی ادبی نمیشه می خوام بزرگترین ایرادتونو بهتون بگم، بزرگترین ایراد شما اینه که با سیاست رفتار می کنین اسمشو می ذارین صراحت.زنگ زدن گفتن چی شد که تصمیم گرفتین دوباره اس ام اس بزنیدو گفتن که راجع به پیامتون توضیح بدین ، گفتم توضیحی براش ندارم. بدون اینکه اسراری کنن گفتن که من اگه ازتون بخوام دوست دختر من باشین قبول میکننین. سخت ولی قبول کردم. که دوسته دخترش باشم نه دوست دخترش و گفتن که نمی خوان کسی از رابطه ما با خبر باشه مخصوصا خانوادتون. چون می دونستن من با هر کی ارتباط دارم خانوادم در جریانن.گفتن که از این به بعد باید با من راحت باشین و رسمی نباشین.منم باهاشون راحت برخورد می کردم ولی ایشون از صبح تا شب اصلا زنگ نمیزنه فقط شبا اونم فقط یا راجع به مساعله سکسی صحبت می کنه یا سعی می کنه منو متقاعد کنه که باهاش راه بیام( اینم می دونه که من اصلا قصد ازدواج ندارم)بعد از اینکه دید من راضی نمشم یه شب که حالش بد بود زنگ زد و گفت من به خاطر تو حاضر شدم هیچ اتفاقی بینمون نیفته ولی تو تلفنی و تصورشم از من دریغ میکنی.اون شب یه مقدار راحتتر شده بود .تا اینکه 3 شب پیش به من زنگ زد بهش گفتم از دستت ناراحتم تو فقط سکس برات مهمه .کفت تو منو درک نمی کنی من 30 سالمه نیاز دارم الان تو اوج نیاز جنسی ام ولی تو هیچ کمکی به من نمی کنی .گفت اگه قبول می کنی که یه سکس واقعی ولی تلفنی داشته باشیم 1 ساعت دیگه بهت زنگ می زنم قبول نکردم.قطع کردم .اس ام اس داد که نظرت عوض نمی شه ؟ لطفن.اس ام اس دادم زنگ بزن سعی میکنم اگر دیدم نمی تونم قطع می کنم .زنگ زد من بهش اجازه دادم هر چی که می خواد بگه بعد از اینکه ارضا شد معذرت خواهی کرد و گفت مرسی که تحملم کردی .( قبل از این تلفن از من دعوت کرد برم آپارتمانش یه مهمونی دو نفره یه صرفه آب جو 5%-7% منم قبول کردم فرداش زنگ زد من خیلی سرد باهاش حرف ردم. گفت مثله این که با شنیدنه صدام ناراحت شدی منم قطع کردم بهش اس ام اس دادم که: از دیشب تا حالا حالم از خودم به هم می خوره..سوال من اینه چه طوری باهاش برخورد کنم می تونم بهش اعتماد کنم یا نه با توجه به این که میگه توی ملاقات حضوری تا تو نخوای من هرگز کاری نمی کنم.اصلا چه طوری بفهمم دروغ می گه یا راست. خواهش می کنم کمک کنین تو بد وضعیتی گیر کردم.حس می کنم می خواد منو یکشونه آپارتمانش از خود بی خودم کنه به خواستش برسه بعدم هر اتفاقی افتاد بگه خودت خواستی.یا حس می کنم اعتیاد به سکس داره چون خیلی به این موضوع اهمیت می ده با توجه به اینکه آدم با سیاستیه کمکم کنین بشناسمش.در حال حاضر آپارتمانش برم یا نه.

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

RE: اختلاف

این سایت داره تبدیل میشه به یک سایت س ک س ی .
    این الان خاطره س ک س ی بود یا مشکل شما ؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 دی 88 [ 21:47]
    سطح
    37
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 66
    دستاوردها:
    تشکرها
    12

تشکرشده 12 در 12 پست

Array

به نظر من شما خیلی بچه تشریف دارین ، شاید وقتی به خواسته اش برسه ، تهدید به افشا کردن رابطه تون کنه ...

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 تیر 91 [ 11:23]
    سطح
    57
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 14
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    650

تشکرشده 657 در 204 پست

Array

سلام
    آخه دختر خوب کسی که داره به زبون می گه که تو اوج نیاز جنسیه دیگه چه انتظاری ازش می تونی داشته باشی عزیزم ایشون برای ارضای شخصیشون داره تو رم اذیت می کنه
    ببین اگه کلمه ها . حرف ها و برخوردها و یا حتی رابطه ها بعد از دوست داشتن و عشق طولانی شروع بشه قضیه اش فرق می کنه اونجوری مطمئنی وقتی می گه دوست دارم یا قربون صدقه ات می ره یا
    اینکه هزار تا حرف دیگه میزنه وااقعا از روی عشقه نه از روی هوس عزیزم این آقا از شما یه شریک جنسی می خواد نه یه شریک دوستی
    توی دوستی فقط س ک س نیست که قشنگه خیلی قشنگی های دیگم هست مثل حرف زدن دردودل کردن بیرون رفتن شاد بودن اینکه شما یه دوستی داشته باشی که موقع دلتنگیات حرفاتو بشنو خیلی بهتر تا اینکه
    فقط برای قضیه هوسش بهت زنگ بزنه
    مراقب خودت باش

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 آبان 88 [ 13:08]
    سطح
    44
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 183
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 10 در 8 پست

Array

خانم عزیز کاملا مشخصه که ایشون فقط قصد سوء استفاده از شمارو دارن . پس علاوه بر اینکه به منزلشون نرین بلکه رابطه دوستیتونم رو با ایشون قطع کنین.
    کسی رو که دوست داری چند وقت یکبار بهش یادآوری کن تا فراموش نکنه که قلبی براش میتپه.

هر وقت تو نیمه تاریکی از زندگیت قرار گرفتی به این فکر کن شاید خدا میخاد غافلگیرتون کنه.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)