جراح خوب برای عمل زیبایی بینی کی سراغ داره ؟؟؟
هر کی سراغ داره بهم بگه .
ممنونتون میشم .
موفق باشید .
تشکرشده 17 در 6 پست
جراح خوب برای عمل زیبایی بینی کی سراغ داره ؟؟؟
هر کی سراغ داره بهم بگه .
ممنونتون میشم .
موفق باشید .
targol (شنبه 31 تیر 91)
تشکرشده 7 در 6 پست
امیدوارم برای نوشتن پاسخ دیر نشده باشد.
دوست عزیزم من هم مشکل تو را داشتم ودر انتخاب جراح خوب مردد بودم.کاری که من کردم و موفقیت آمیز بود این بود که به چندین دکتر مراجعه کردم.چیزی که از دست خواهی داد مبلغی بابت حق ویزیت است اما ارزشش را دارد.در مطب جراحان میتوانی آلبوم عکسهای جراحیهایشان را ببینی.من از لحاظ اخلاقی از نام بردن معذورم ولی به طور مثال در مطب یکی از پزشکان خیلی معروف چیزی که توجه مرا جلب کرد این بود که اغلب بینی های عمل شده چه در آلبوم وچه در مراجعین شبیه هم بود.ایشان بینی کوچک و بسیار زیبایی میساختند ولی بینی کوچک در همه صورتها زیبا نیست.پس من از خیر آن دکتر گذشتم.در مطب دکتری دیگر وقتی خوب به آلبوم نگاه کردم دیدم اشخاصی که بینی زیبا دارند قبل از عمل هم زشت نبوده اند یعنی این جناب دکتر نتوانسته بود به کسانی که در اثر نامناسب بودن شکل بینی دارای چهره زشتی هستند کمک زیادی بکند.دکتر دیگری به من گفت که من تیغه بینی ات را بر میدارم پره هایش را کوچک میکنم و پروتز هم میگذارم.اما دکتری سر انجام من انتخاب کردم اولا آلبوم نداشت.فقط عکس دختر خانمی را که قبل از من از اطاق خارج شد به من نشان داد.آن دختر خانم صورت بسیار زیبایی داشت ومن فکر کردم برای مشاوره گوش و حلق وبینی آمده اما با دیدن عکس قبل از عمل متوجه شدم که قبلا به این زیبایی نبوده است.این دکتر به من گفت که تیغه بینی را که بزرگاست برمیدارم بعد اگر دیدم که لازم است به بقیه قسمتها هم دست میزنم.و من فهمیدم که قرار است بینی مناسب صورتم داشته باشم وهمان هم شد .الان کسانی که قبل از عمل مرا ندیده ان اصلا باور نمیکنند که عمل بینی داشته ام.اما مطلب دیگری که میخواهم بگویم اینست که اگر واقعا بینی خیلی ناموزون و بزرگی نداری از این جراحی صرفنظر کن هرچند که (رطب خورده منع رطب نتواندکرد) ولی باور کن با اینکه از عمل بینی ام راضی هستم و هیچ مشکلی بعداز عمل نداشتم ولی الان حاضر نیستم دوباره حتی اگر لازم باشد هیچ عمل زیبایی انجام دهم.واین نه به این خاطر است که احتیاج به هیچ عمل زیبایی ندارم بلکه به این خاطر است که اعتماد به نفسم پرورش یافته است.وقتت را زیاد نمیگیرم اما اگر در مورد انجام خود عمل هنوز مردد هستی خوشحال میشوم که تجربیاتم را در اختیارت قرار دهم.
Nahidhh (شنبه 31 تیر 91)
تشکرشده 992 در 530 پست
من هم دوست دارم تجربياتت را در قبل و بعد از عمل بدانم
من هم چنين عملي را در پيش دارم البته بعد از عروسي ام.
شوهرم مي گه تا قبل از عروسي اين كار را نكن مي ترسم براي روز عروسي بيني ات جا نيفته و باد داشته باشه.
دانه (شنبه 31 تیر 91)
تشکرشده 7 در 6 پست
دانه جان اجازه بده اول یک مطلب کوچک و صادقانه را برایت بگویم.من زمانی که بینی ام را عمل کردم مجرد بودم وبی صبرانه منتظر شوالیه داستانم بودم تا با اسب سفید از راه برسد و متاسفانه فکر میکردم که اگر زیباتر باشم شانسم برای داشتن شوهری مناسبتر بیشتر است یعنی من اگر جای تو بودم ومن را همانطوری که هستم پسندیده بودند از این عمل صرفنظر میکردم.اما این یک تصمیم کاملا شخصی است و میتواند دلایل مختلفی داشته باشد پس من میروم سر اصل موضوع.
درست است که این جراحی سرپایی و ساده محسوب میشود ولی آنقدرها هم بی دردسر وساده نیست.خود عمل سختی ندارد چون یا بیهوش هستی ویا بیحسی موضعی داری.من بعداز عمل هم هیچ دردی نداشتم اما تا 3 روز بعداز عمل تامپونهایی داخل بینی بود که در آوردن آنها کمی دردناک بود(البته این کار به وسیله پزشک انجام میشود)تا یک هفته هم گچ روی بینیم بود که تحملش البته برای من کمی سخت بود.مسئله دیگری که کمی مرا اذیت کرد این بود که تا یکماه مجبور بودم به پشت (طاقباز)بخوابم چون اگر به پهلو بخوابی ممکن است در فرم بینی اشکال ایجاد شود.البته من کمی هم دچار مشکل تنفسی شدم یعنی گاهی نفس کشیدن از بینی برایم سخت میشود اما دکتر به من گفته است که این ربطی به جراحی ندارد ومن خودم سابقه سینوزیت داشته ام.بهتر است در اینباره هم با دکترت مشورت کنی.
در مورد ورم بینی هم تقریبا تا 3 ماه ورم محسوس داشت و حدود یکسال طول کشید تا شکل اصلی خودش را پیدا کند.بنابراین شوهرت کاملا درست میگوید .البته یک مسئله دیگر هم اینست که اگر بعد از عمل خیلی خوشگلتر شوی دلت میسوزد که چرا این چهره را در عکسها و فیلم عروسیت نداشتی.
در انتها باید بگویم که اگر کسی تصمیم قطعی برای عمل کردن گرفته است و تردیدی در مورد آن ندارد بهتر است که زیاد نگران نباشد چون در مجموع عمل چندان سختی نیست و با امید و توکل به خدا به خوبی انجام خواهد شد.
این مطالبی بود که به ذهنم رسید اگر باز هم سوالی باشد در خدمت شما هستم.
Nahidhh (شنبه 31 تیر 91)
تشکرشده 992 در 530 پست
ناهيد جان
از لطفت ممنون هستم
پدر و مادرم اصلا با عمل بيني من موافقت نمي كردند. دو سال خواهش كردم ولي آنها مي گويند هم قيافه اش خوب است و هم خدا رو شكر مشكلي ندارد.
شوهرم هم مي گويد بيني ات خوب است و من هم چهره ات را دوست دارم ولي اگر مي خواهي جراحي كني من هيچ مشكلي ندارم و موافقت مي كنم
من هم سينوزيت دارم. دو روز پيش شوهرم مي گفت بايد ببرمت دكتر تا سينوزيتت كاملا خوب بشه و اگر بخواهي عمل كني هيچ مشكلي نداشته باشي.
حقيقتش من كمي هم از آينده اش مي ترسم. مي دانم كه با پيدا كردن يك دكتر خوب كه البته شوهر من چند تاي آنها را مي شناسد بيني خوبي از آب در خواهد آمد اما مي ترسم وقتي كه پا به سن مي گذارم از ريخت و قيافه بيفتد. آن وقت نمي دانم چه مي شود.
تشکرشده 7 در 6 پست
به نظر من اگر کسی بینی واقعا بزرگ ویا کج و بدشکلی داشته باشه باید عمل زیبایی رو انجام بده .به هر حال علم پزشکی پیشرفت کرده .به عنوان مثال خانمی که دچار کم مویی شدید (کچلی )هستش باید به دنبال درمان و حتی کاشت مو باشه.ولی اگر کسی ایرادی در بینیش نداره و فقط برای قشنگتر شدن اینکارو میخواد انجام بده به نظر من ضرورتی نداره و شاید حتی بشه گفت که اشتباهه.دوست عزیزم , دانه , با توضیحاتی که دادی اگر از من میپرسی میگم این کارو نکن .باور کن که به دردسرش نمی ارزه.هرچقدر هم که قشنگتر بشی باز هم یک تا دو سال برات جالبه و تازگی داره.بعداین چهره جدید هم برای خودت و هم برای اطرافیانت کاملا عادی میشه.با شناختی که از نوشته هات در پستهای دیگه ازت پیدا کردم فکر نمیکنم برای تنوع رنگ زندگیت احتیاج به تغییر و تحول در چهره داشته باشی.مطمئنم که درونت پر از افکار و ایده های متحول کننده زندگی نه تنها برای خودت بلکه برای دوستان و اطرافیانت هست.برای تو و همه کسانی که این مطلب رو میخونن آرزوی موفقیت میکنم.
Nahidhh (شنبه 31 تیر 91)
سلام ناهید جان
اول ازت بخاطر راهنمایی های منطقی و درستی که به دوستان می کنی تشکر می کنم. من سوالی داشتم و از آنجایی که شما یک بار تجربه عمل داشته و ظاهرا از عملتون هم راضی هستید ازتون می پرسم. من بخاطر مشکل تنفسی که دارم اسفند ماه وقت عمل گرفتم. دکترم متخصص جراحی عروق و ترمیمی است. که البته عمل زیبایی هم انجام می دهند و یکی دوتا از عمل هایش را موردی دیده ام و به نظرم طبیعی بودند. از آنجایی که زیر تیغ جراحی و بیهوشی و تمام مسایل مربوط به عمل خواهم رفت به فکر عمل زیبایی افتاده ام. ولی در انتخاب دکتر زیبایی دچار سردگمی شده ام. اصرارم بیشتر بر طبیعی در آمدن بینی ست و با مراجعه به مطب دکتران مختلف و دیدن آلبومشان دکتر مورد نظرم را پیدا نکرده ام. دکتر خودم البته در جراحی دکتر قدری است ولی از بابت عمل زیبایی اطمینان ندارم. می خواهم تا ذیر نشده تصمیمم را گرفته و در صورت پیدا کردن دکترمناسب برای زیبایی وقت عملم را کنسل کنم. شما چه کسی را معرفی می کنید؟ اگر از عملتان راضی بوده اید امکان دارد نام دکتر خودتان را برایم ایمیل کنید
با تشکر
mahsa_k61 (شنبه 31 تیر 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)