سلام دوستان. من تازه با این سایت خوب آشنا شدم، و این اولین پستمه![]()
پسری بیست و دو ساله هستم که یک ساله سربازیم تموم شده و امسال کنکور دادم، که اونم با توجه به مشکلات خانوادگی و افسردگی و مسائل دیگه خیلی نتیجه جالبی نخواهد داشت،درواقع یکی از اصلی ترین دلایلی که باعث شد کنکور رو خوب ندم و ذهنمو خیلی درگیر کرده احساس شدید نیاز به ازدواجه که در خودم احساس میکنم، هم نیاز عاطفی و تنهایی هم جنسی. تا الان هم با هیچ دختری دوست نبودم. از هر لحاظ به بلوغ لازم برای ازدواج و تشکیل خانواده رسیدم ولی خب چیزی که واضحه اینکه الان اصلا شرایطش رو ندارم. نه پول، نه کار، نه ماشین و خونه، تازه هم که دارم میرم دانشگاه، و میدونم برای ازدواج حداقل باید تا هفت هشت سال دیگه صبر کنم. حالا سوالم اینکه با این حس و نیازی که در من هست تا موقعی که بتونم ازدواج کنم چیکار کنم؟؟؟
خواهشا نگین نماز و کتاب بخون و ورزش کن، اینا بیشتر حرف تا راهکار. اونایی که تو شرایط مشابه من هستن چیکار میکنن؟؟ خیلی شرایطم داغونه... ممنون

درواقع یکی از اصلی ترین دلایلی که باعث شد کنکور رو خوب ندم و ذهنمو خیلی درگیر کرده احساس شدید نیاز به ازدواجه که در خودم احساس میکنم، هم نیاز عاطفی و تنهایی هم جنسی. تا الان هم با هیچ دختری دوست نبودم. از هر لحاظ به بلوغ لازم برای ازدواج و تشکیل خانواده رسیدم ولی خب چیزی که واضحه اینکه الان اصلا شرایطش رو ندارم. نه پول، نه کار، نه ماشین و خونه، تازه هم که دارم میرم دانشگاه، و میدونم برای ازدواج حداقل باید تا هفت هشت سال دیگه صبر کنم. حالا سوالم اینکه با این حس و نیازی که در من هست تا موقعی که بتونم ازدواج کنم چیکار کنم؟؟؟
خواهشا نگین نماز و کتاب بخون و ورزش کن، اینا بیشتر حرف تا راهکار. اونایی که تو شرایط مشابه من هستن چیکار میکنن؟؟ خیلی شرایطم داغونه... ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)