سلام
من دختری 26 ساله و مجرد هستم، تحصیلاتم در مقطع ارشد در حال اتمامه، از نظر ظاهری و خونوادگی هم شرایط خوبی دارم. از فروردین 94 تا امروز با افراد زیادی( حدود ده نفر ) درغالب خواستگاری سنتی آشنا شدم، اما با دلایل منطقی، بیشتر از یه جلسه صحبت نکردیم و همون جلسه اول به این نتیجه میرسیدم که مناسب من نیستن.
خواستگار جدیدی دارم که قرار هست هفته آینده برای دومین بار با ایشون صحبت کنم. ایشون حدودا سی ساله است، تحصیلاتش لیسانسه، شرایط کاری خوبی داره و ادم مسئولیت پذیر و سالمی هست از نظر اعتقادی و خونوادگی هم تا حد زیادی مطابق معیارهای من هست. من یک جلسه به صورت حضوری با ایشون صحبت کردم. این آدم اولین نفری هست که علاوه بر اینکه تاحد زیادی معیارهای من رو داره، ظاهر و رفتارش به دلم نشسته، ضمن اینکه فکر میکنم ایشون هم همین نظر رو نسبت به من دارن. در واقع حس میکنم و فکر میکنم این مورد با بقیه خواستگارام متفاوته و تا حد زیادی متناسب با منه.
توی تاپیک قبلیم هم در مورد مشکل پوستیم صحبت کردم، ظاهر پوست دستم طوری هست که انگار یه سوختگی خیلی مختصر داشته، براق و نازک شده و الان خیلی وقت هست که اینجوریه. ضمن اینکه لکه های محدودی روی پام وجود داره.
پرسش من اینه: چطور و چه زمانی در مورد مشکل پوستیم باهاش صحبت کنم؟ (میدونم که باید یه مقدار خلاقیت به خرج بدم، لطفا پیشنهاد بدین.)
علاقه مندی ها (Bookmarks)