با سلام
الان حدود ده ماهه که با همسرم اختلاف داریم و قهریم
توی این مدت یک سری اختلال توی شخصیتم بوجود اومده و بعضیهاشم تشدید شده
من شخصا از نوجوانی یکم دچار خود کم بینی و عزت نفس پایین بودم و برای جلب توجه و رضایت دیگران و البته خود نشون دادن از خاسته های خودم میگذشتم و هر نوع کاری رو برای اطرافی انجام میدادم که بعد ازدواج به دلیل مغرور و خودبرتربینی همسرم این مشکل تشدید شد و قاعدتا تلاشم و فداکاریهای بی برگشت و افراطی و انفعالم پیش همسرم زیاد شد و این خود باعث افزایش غرور و تکبر همسرم شد
از طرفی من شدیدا شخصیتم وابسته و احساسیه
قبل از ازدواجم با هیچ دختری رابطه جدی نداشتم اما اگر در حد تلفنی یا چت بود زود وابسته میشدم و خیلی حساس و شکننده میشدم و بعد از ازدواج خیلی به همسرم وابسته شدم و هنوز بعد ده ماه نتونستم جدایی و دوریش رو درون خودم هضم کنم و کنار بیان باهاش
از طرفی دچار اعتماد بنفس خیلی پایینی هستم و دایما حس میکنم از نظر اجتماعی و مالی و ظاهر و خانواده و .... از بقیه همسن هام پایین ترم و همیشه از شرایطم ناراضی ام
البته بازم میگم بعد قهر همسرم این مشکلات تشدید شده اما از قبل ازدواج وجود داشت و بعدش با رفتارای همسرم بیشترم شد
از دوستان میخام راهکارهای ممکن و شدنی برای حل این اختلالات رو بهم معرفی کنند
از همگیتون سپاسگزارم...

، بعد برگشتم پیش خانواده ام و سعی کردم درباره همسرم هیچ حرفی نزنم ، چون مطمئن بودم که طلاق تنها راه باقیمانده است با همسرم هیچ رابطه ای رو نگه نداشتم اما توی دادگاه و حواشی اون وقتی که میخواست باهام حرف بزنه اجازه دادم حرفاشو بزنه تا ببینه من مطمئنم و کسی منو پر نکرده که طلاق بگیرم، سعی کردم مهریه ام رو با شرط طلاق توافقی بگیرم تا یه خورده دلم خنک بشه و یه خورده ترس از بی پولی تو روزای بیوه بودنم کم بشه و تا همین الان فکر میکنم کار خوبی کردم منظورم اینه بهش پول زور ندین اگه صلاح نمیدونین، بعد از خونده شدن خطبه طلاق سعی کردم دیگه نبینمش و باهاش ارتباطی نداشته باشم و تا همین امروز تونستم نبینمش،سر کار هم رفتم و شاغل بودن خوب بود برام، بعد از 5 ماه از طلاق هر روز یه عکس رو پاره کردم یا از حافظه لپ تاپ پاک کردم و همینطور یادگاریهای دیگه رو از خودم دور کردم (کم کم)، چون من یه خانم هستم و زیبایی برام مهمه سعی کردم با طلاق شکسته و ناراحت بنظر نیام و خیلی بخودم میرسیدم و هم تو روحیه خودم اثر داشته و هم وجهه اجتماعی خوبی برام داشته،سعی کردم اخلاقام بهتر باشه و شادی رو پخش کنم این احساس مفید بودن باعث شده اعتماد بنفسم بره بالا ، از اینجا به بعد امیدم به الله هست ، چون گفتین احساساتی هستین روش خودم برا فراموش کردن گذشته ها رو نوشتم ، با آرزوی دنیای خوب و آخرت خوب براتون .عیدتون مبارک

علاقه مندی ها (Bookmarks)