به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 بهمن 95 [ 01:19]
    سطح
    19
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    68

تشکرشده 14 در 13 پست

Array

مشکل با قد کوتاه ام

سلام سال نو مبارک

پسری 24 ساله هستم مشکل من قد کوتاه ام هست که 165 است. تقریبا 6 سالی هست این

مسئله همیشه با من بوده و کلی مطالب در مورد وسواس به قد و ... چه فارسی و انگلیسی مطالعه

کردم ولی هیچ کدوم تاثیری روی من نداشته . من واقعا نمیدونم با این مسئله چطور کنار بیام دائما قد

خودم با بقیه مقایسه میکنم از اکثر پسرها که کوتاهترم متاسفانه از خیلی از دخترها هم کوتاهتر یا

همقد هستم . اکثرا هم تو هیچ جمعی به خاطر قد کوتاهم و جثه ریزه ام مورد توجه قرار نمیگیرم

بارها سعی کردم تو این مسئله اعتماد به نفسم بالا ببرم ولی اکثرا در حال تحقیر شدن به خاطر این

مسئله هستم (نگید نه که من قشنگ حس میکنم)

یکی از فاکتورهای اساسی دخترها هم که قد بلند بودن پسرهایا حداقل قد متعادل داشتن پسر است

و به شخصه دیدم که به پسرهای زیر 175 به دید یه مرد نگاه نمیکنن و به قول خودشون احساس تکیه

گاه بودن نمیکنن. البته واقعیت اینه که اگر در سایر ابعاد تلاش بیشتری کرد شاید بشه تا حدودی این

مسئله برای دخترها کمرنگ تر کرد مثلا پولدار شدن یا رسیدن به یه جایگاه رفیع اجتماعی .ولی سوال

من اینه که چرا تو ویژگی که ذاتیه و خود من تاثیری در به وجود امدن اون نداشتم اینقدر باید زندگی منو

تحت الشعاع قرار بده که برای کمرنگ کردنش چندین برابر تلاش کنم تازه شاید فرجی بشه . خود

دخترها مسلما بین من با فردی که مثلا 175 قدش باشه و خصوصیات تقریبا مشابهی داشته باشیم

قطعا اونو انتخاب میکنن. کلا احساس میکنم حتی اگر دختری هم راضی یه ازدواج با من بشه همیشه

عقده قد بلند بودن شوهرش تو دلش میمونه نگید قد برای دخترها مهم نیست که باور نمیکنم

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 05 مرداد 95 [ 15:56]
    سطح
    13
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 19 در 15 پست

Array
    سلام
    واقعا بعضی تاپیک ها رو که توی این انجمن میبینم خندم میگیره..
    عزیز من ، شما الآن 24 سالته ، پس صفحات رشدت 100% بسته شده ، این تا اینجا ، شما 2 راه داری که این مسئله رو برای خودت حل کنی ، من به ترتیب میگم:
    1. جراحی افزایش قد
    2. روشن کردن دقیق موضوع و تحلیل آن

جراحی افزایش قد توی روسیه حدود 200 میلیون پول میخواد تا انجام بده ، پیش دکتر مطلبی زاده توی ایران اصلا نرو که هیچکسی ازش راضی نیست. اگه 200 میلیون داری بسم الله ، قدت هم هرچی بخوای افزایش پیدا میکنه ، ولی خب دوره ی نقاهت طولانی داره
    اما اگه 200 میلیونو نداری:
    ببین عزیز من ، اون دختری که تو رو برای قد بخواد باید بره بمیره ، میفهمی چی میگم؟ من خودم چند بار رفتم خواستگاری ، همیشه به یه چیز من گیر میدادن ، یه بار میگفتن قدش زیادی بلنده ، یه بار میگفتن خونه نداره ، یه بار میگفتن استخاره کردیم بد اومد ، خلاصه هر دفعه ای یه چیزی میگفتن
    اینا همش یعنی اینکه این دختره راضی به ازدواج نیست ، دنبال یه بهونه ای میگرده که بگه و خودشو راحت کنه ، حالا ممکنه برای شما بهانه اش قد کوتاهت باشه ، ولی بدون اون دختری که میگه قدت کوتاهه اصلا به درد زندگی نمیخوره. من حاضرم تا آخر عمر مجرد زندگی کنم ولی همسر یکی از این دخترای ظاهربین نشم!
    بعد گفتی به خاطر جثه ریز ام مورد توجه قرار نمیگیرم! این خیلی مسخرست! من کسی رو میشناسم که قدش 162 هست ولی همیشه مجلس گرم میکنه ، مثلا یه بار توی جمع نباشه همه میگن (فلانی کجاست؟ جاش خالیه)
    اینجا باز هم تو دنبال بهانه میگردی ، میفهمی؟ مثلا شاید لازم باشه یکمی روابط اجتماعیت رو قوی کنی ، اما به هر دلیلی این کار رو نمیکنی و قد کوتاهت رو بهانه میکنی ، اگه میخوای روابط اجتماعیت قوی بشه کتاب (چگونه با هرجور آدمی ارتباط برقرار کنیم) رو بخون.
    این که میگی قشنگ حس میکنی تحقیر میشی ، اولا این خطا هست. تو داری رفتار دیگران رو خودت توصیف میکنی ، به نظرم اگه فکر میکنی تحقیر میشی ، یه بار از یه نفر که دوست صمیمی تو هست بپرس بگو بهش "من حس میکنم این افراد توی جمع با نگاهشون دارن منو تحقیر میکنن ، درست فکر میکنم؟".
    اینطوری فکرت رو محک بزن ، ببین درسته یا نه
    حالا فرض میکنیم بقیه واقعا تو رو تحقیر میکنن ، ببین قد یه مسئله ی کاملا ارثی و ژنیتیکیه ، میفهمی؟ یعنی شخص هیچ نقشی درش نداره! (حتی ورزش هم تازگیا میگن تاثیر زیادی روی قد نداره!)
    خب بقیه نتونستن توی زندگیشون موفق باشن ، یعنی نتونستن چیزایی که میخوان رو
    خودشون بدست بیارن ، میان قد تو رو مسخره میکنن ، یعنی یه چیزی رو معیار مقایسه قرار میدن که هیچ تلاشی در اون نداشتن.. خب اینجا بهتره یه کاغذ برداری بنویسی فلانی که منو مسخره میکنه چه موفقیتهایی داشته ، من چه موفقیت هایی داشتم. مطمئنا به این نتیجه میرسی که تو از اون موفق تری ، پس برای همین مسخرت میکنن.
    من یه دوست کوتاه قد داشتم که اونم گاهی مسخره میکردن ، خودش اصلا براش مهم نبود ولی من با یه تحقیق فهمیدم تمام آدم هایی که مسخرش میکنن آدم هایی هستن که نسبت به دوست من موفقیت کمتری توی زندگی داشتن

اما اونی که گفتی چرا این ویژگی ذاتی داره منو اذیت میکنه ، ببین عزیزم ، خدا مخلوطی از استعدادها رو درون آدم ها قرار داده ، مثلا یه آدم که میخواسته بسازه گفته زیباییش 90% باشه ، ثروتش 20% باشه ، استعدادش 40% باشه. حالا آدم بعدی این درصدها فرق دارن ، میفهمی؟ این کاملا عادلانه هست. تو درسته قدت کوتاهه ، ولی استعدادهایی داری که اشخاص دیگه ندارن...

از پیله ی کوتاه قدی بیرون بیا ، زندگیت عوض میشه

3. کاربر روبرو از پست مفید مددجو تشکرکرده است .

hamid.n (دوشنبه 02 فروردین 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 اردیبهشت 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 91.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    526

تشکرشده 1,129 در 328 پست

Array
    سلام آقا حمید

من خودم یه دخترم اونم از نوع سخت گیرش تو زمینه ازدواج(به قول بقیه). خودم برادرهای قدبلندی دارم و پسرای فامیل هم قد بلندن، طوری که یکی از معیارهای فرعی من برای ازدواج این بود که بهتره طرف مقابلم قد بلند باشه.

درسته سخت گیرم ولی همه میدونیم هیچ کس کامل نیست و هر آدمی مجموعی از خوبی ها و عیبهاست.حالا تو انتخاب همسر آدم باید سبک سنگین کنه و ببینه این آدم میتونه شریک باقی عمرش باشه یا نه.

من دو ماه پیش با یه آقایی آشنا شدیم.منی که قد واسم معیار تقریبا مهمی بود ولی جالبه بدونید این آقا قدش متوسط بود،من خودم قدم 170 هستش، وقتی کفش با پاشنه 3-4 سانتی می پوشیدم با این آقا همقد میشدم.ولی این آقا انقد ویژگی های مثبت و خوب دیگه ای داشت که من بدون اغراق میگم بین این همه خواستگاری و آشنایی هایی که داشتم ایشون بهترین بودن و تقریبا 90 درصد معیارای منو داشتن ولی تو یه زمینه اساسی با هم تناسب نداشتیم و ایشون ازم بارها خواستن تو اون زمینه خودمو تغییر بدم ولی این تغییر واسه من سخت بود و ناچارا جواب رد دادم، با اینکه تو اون دو ماه دیگه اواخرش واقعا بهش علاقمند شده بودم و با اینکه ایشون واقعا دوسم داشت مجبور شدم ازش بگذرم با اینکه هنوزم دارم بهش فکر میکنم و اولین پسریه که تو عمرم آرزو میکنم دوباره برگرده(در حالیکه من قبلا با آقایون خیلی قد بلند هم آشنا شده بودم ولی هیچ کدومشون خیلی از خوبی های ایشون رو نداشتن).

پس بی تعارف بهت میگم صد در صد همسر زیبا و خوش قد و بالا آرزوی هر شخصی هست ولی به شرطی که باقی خوبیارو هم داشته باشه نه اینکه فقط خوشگل و خوش قد و بالا باشه.اگه هم ظاهر و قد خیلی چشم گیری نداره باید تو زمینه های دیگه خودش رو ارتقا بده تا هم خودش اعتماد به نفسش زیاد بشه هم آرزوی هر فردی باشه تا ایشون همسرش بشه.

موفق باشی

5. 4 کاربر از پست مفید آی تک تشکرکرده اند .

hamid.n (دوشنبه 02 فروردین 95), فدایی یار (یکشنبه 29 فروردین 95), یه دوست (سه شنبه 04 خرداد 95), مددجو (دوشنبه 02 فروردین 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    68

تشکرشده 14 در 13 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مددجو نمایش پست ها
    سلام
    واقعا بعضی تاپیک ها رو که توی این انجمن میبینم خندم میگیره..
    عزیز من ، شما الآن 24 سالته ، پس صفحات رشدت 100% بسته شده ، این تا اینجا ، شما 2 راه داری که این مسئله رو برای خودت حل کنی ، من به ترتیب میگم:
    1. جراحی افزایش قد
    2. روشن کردن دقیق موضوع و تحلیل آن

جراحی افزایش قد توی روسیه حدود 200 میلیون پول میخواد تا انجام بده ، پیش دکتر مطلبی زاده توی ایران اصلا نرو که هیچکسی ازش راضی نیست. اگه 200 میلیون داری بسم الله ، قدت هم هرچی بخوای افزایش پیدا میکنه ، ولی خب دوره ی نقاهت طولانی داره
    اما اگه 200 میلیونو نداری:
    ببین عزیز من ، اون دختری که تو رو برای قد بخواد باید بره بمیره ، میفهمی چی میگم؟ من خودم چند بار رفتم خواستگاری ، همیشه به یه چیز من گیر میدادن ، یه بار میگفتن قدش زیادی بلنده ، یه بار میگفتن خونه نداره ، یه بار میگفتن استخاره کردیم بد اومد ، خلاصه هر دفعه ای یه چیزی میگفتن
    اینا همش یعنی اینکه این دختره راضی به ازدواج نیست ، دنبال یه بهونه ای میگرده که بگه و خودشو راحت کنه ، حالا ممکنه برای شما بهانه اش قد کوتاهت باشه ، ولی بدون اون دختری که میگه قدت کوتاهه اصلا به درد زندگی نمیخوره. من حاضرم تا آخر عمر مجرد زندگی کنم ولی همسر یکی از این دخترای ظاهربین نشم!
    بعد گفتی به خاطر جثه ریز ام مورد توجه قرار نمیگیرم! این خیلی مسخرست! من کسی رو میشناسم که قدش 162 هست ولی همیشه مجلس گرم میکنه ، مثلا یه بار توی جمع نباشه همه میگن (فلانی کجاست؟ جاش خالیه)
    اینجا باز هم تو دنبال بهانه میگردی ، میفهمی؟ مثلا شاید لازم باشه یکمی روابط اجتماعیت رو قوی کنی ، اما به هر دلیلی این کار رو نمیکنی و قد کوتاهت رو بهانه میکنی ، اگه میخوای روابط اجتماعیت قوی بشه کتاب (چگونه با هرجور آدمی ارتباط برقرار کنیم) رو بخون.
    این که میگی قشنگ حس میکنی تحقیر میشی ، اولا این خطا هست. تو داری رفتار دیگران رو خودت توصیف میکنی ، به نظرم اگه فکر میکنی تحقیر میشی ، یه بار از یه نفر که دوست صمیمی تو هست بپرس بگو بهش "من حس میکنم این افراد توی جمع با نگاهشون دارن منو تحقیر میکنن ، درست فکر میکنم؟".
    اینطوری فکرت رو محک بزن ، ببین درسته یا نه
    حالا فرض میکنیم بقیه واقعا تو رو تحقیر میکنن ، ببین قد یه مسئله ی کاملا ارثی و ژنیتیکیه ، میفهمی؟ یعنی شخص هیچ نقشی درش نداره! (حتی ورزش هم تازگیا میگن تاثیر زیادی روی قد نداره!)
    خب بقیه نتونستن توی زندگیشون موفق باشن ، یعنی نتونستن چیزایی که میخوان رو
    خودشون بدست بیارن ، میان قد تو رو مسخره میکنن ، یعنی یه چیزی رو معیار مقایسه قرار میدن که هیچ تلاشی در اون نداشتن.. خب اینجا بهتره یه کاغذ برداری بنویسی فلانی که منو مسخره میکنه چه موفقیتهایی داشته ، من چه موفقیت هایی داشتم. مطمئنا به این نتیجه میرسی که تو از اون موفق تری ، پس برای همین مسخرت میکنن.
    من یه دوست کوتاه قد داشتم که اونم گاهی مسخره میکردن ، خودش اصلا براش مهم نبود ولی من با یه تحقیق فهمیدم تمام آدم هایی که مسخرش میکنن آدم هایی هستن که نسبت به دوست من موفقیت کمتری توی زندگی داشتن

اما اونی که گفتی چرا این ویژگی ذاتی داره منو اذیت میکنه ، ببین عزیزم ، خدا مخلوطی از استعدادها رو درون آدم ها قرار داده ، مثلا یه آدم که میخواسته بسازه گفته زیباییش 90% باشه ، ثروتش 20% باشه ، استعدادش 40% باشه. حالا آدم بعدی این درصدها فرق دارن ، میفهمی؟ این کاملا عادلانه هست. تو درسته قدت کوتاهه ، ولی استعدادهایی داری که اشخاص دیگه ندارن...

از پیله ی کوتاه قدی بیرون بیا ، زندگیت عوض میشه

دوست عزیز خندت نگیره اینم مشکلیه هر چند خنده دار از نظر شما . فکر میکنی من بیکارم و از صبح تا شب دارم غصه قدمو میخورم . نخیر دارم خیلی خوب زندگیم میکنم و میشه گفت ادم تقریبا موفقی هستم ولی این مشکل کوتاهی قد همیشه تو این سال ها بوده . حرف هایی هم که شما زدید تا تهش منو میدونم . این کارو کن اعتماد به نفست بره بالا اون کارو کن و ... شما اگر خودت تجربه کرده بودی اینقدر سطحی به قضیه نگاه نمیکردی ولی واقعیتی که وجود داره اینه که همه مخصوصا دخترها این وضعیت ظاهری منو یه فاکتور کاملا منفی میدونن و حاضر به پذیرش اون فقط در قبال ویژگی های منحصر به فردی هست همین جواب خانم آی تک بخون تقریبا همه خانم ها اینطور فکر میکنن . ولی انصافه برای چیزی که خودم توش نقشی نداشتم حتی سرنوشتم تغییر کنه
    به عبارت ساده تر من تقریبا از نظر اکثر خانم ها ردم مگر اینکه چند تا ویژگی خوب داشته باشم که کوتاهی قدمو نادیده بگیرن

نقل قول نوشته اصلی توسط آی تک نمایش پست ها
    سلام آقا حمید

من خودم یه دخترم اونم از نوع سخت گیرش تو زمینه ازدواج(به قول بقیه). خودم برادرهای قدبلندی دارم و پسرای فامیل هم قد بلندن، طوری که یکی از معیارهای فرعی من برای ازدواج این بود که بهتره طرف مقابلم قد بلند باشه.

درسته سخت گیرم ولی همه میدونیم هیچ کس کامل نیست و هر آدمی مجموعی از خوبی ها و عیبهاست.حالا تو انتخاب همسر آدم باید سبک سنگین کنه و ببینه این آدم میتونه شریک باقی عمرش باشه یا نه.

من دو ماه پیش با یه آقایی آشنا شدیم.منی که قد واسم معیار تقریبا مهمی بود ولی جالبه بدونید این آقا قدش متوسط بود،من خودم قدم 170 هستش، وقتی کفش با پاشنه 3-4 سانتی می پوشیدم با این آقا همقد میشدم.ولی این آقا انقد ویژگی های مثبت و خوب دیگه ای داشت که من بدون اغراق میگم بین این همه خواستگاری و آشنایی هایی که داشتم ایشون بهترین بودن و تقریبا 90 درصد معیارای منو داشتن ولی تو یه زمینه اساسی با هم تناسب نداشتیم و ایشون ازم بارها خواستن تو اون زمینه خودمو تغییر بدم ولی این تغییر واسه من سخت بود و ناچارا جواب رد دادم، با اینکه تو اون دو ماه دیگه اواخرش واقعا بهش علاقمند شده بودم و با اینکه ایشون واقعا دوسم داشت مجبور شدم ازش بگذرم با اینکه هنوزم دارم بهش فکر میکنم و اولین پسریه که تو عمرم آرزو میکنم دوباره برگرده(در حالیکه من قبلا با آقایون خیلی قد بلند هم آشنا شده بودم ولی هیچ کدومشون خیلی از خوبی های ایشون رو نداشتن).

پس بی تعارف بهت میگم صد در صد همسر زیبا و خوش قد و بالا آرزوی هر شخصی هست ولی به شرطی که باقی خوبیارو هم داشته باشه نه اینکه فقط خوشگل و خوش قد و بالا باشه.اگه هم ظاهر و قد خیلی چشم گیری نداره باید تو زمینه های دیگه خودش رو ارتقا بده تا هم خودش اعتماد به نفسش زیاد بشه هم آرزوی هر فردی باشه تا ایشون همسرش بشه.

موفق باشی
    ممنونم از پاسختون . جالبه بدونید منم تو خانواده و اقوام قد بلندی هستم حتی قدم از یکی از خواهرام کوتاهتر و همقد خواهر دیگرم هستم و برادران قد بلندی دارم.
    البته مورد شما کمی فرق داشت و اون پسر قد متوسطی داشت . بله خودم هم میدونم کلا از نظر دخترها حتی دخترهای قد کوتاه هم رد هستم و باید دنبال ارتقا هر چه بیشتر خودم باشم . و البته دامنه انتخابم هم قطعا درآینده خیلی پایین میاد و باید به خاطر قدم از خیلی از معیار هام کوتاه بیام و احتمالا اگر ازدواج کنم زندگی مشترک مناسبی نخواهم داشت .

شما هم موفق باشید

7. کاربر روبرو از پست مفید hamid.n تشکرکرده است .

یه دوست (سه شنبه 04 خرداد 95)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 02 مرداد 01 [ 23:19]
    سطح
    59
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 143
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 145 در 70 پست

Array
    سلام
    یکی از نزدیک ترین دوستانم دوتا خواستگار همزمان داشت یکی خیلی خوشتیپ و قدبلند و حتی پولدار،اون یکی قد حدود167وضعیت مالی و شغل معمولی(معلم).جفتشونم من دیده بودم.مادر دختره در نگاه اول که اقای دوم رو دیده بودن گفتن من دختر بهش نمیدم.
    اما الان دوستم با همون اقای معمولی تر از نظر بقیه ازدواج کرده و خیلی خوشبخته.خودش هم شرایط خیلی خوب و بهتر از اقا پسر داشت.وقتی ازش پرسیدم گفتش قیافه طبیعی میشه فقط در حد بدل نشستن،مهم اخلاقه که این اقا داره.
    حالا این دختر فهیم تر و مناسب برای زندگی هست یا دختری که صرف ظاهر تصمیم میگیره.
    خودتون بگین،ترجیح میدین چجور ادمایی دوروبرتون باشن،چجور کیس هایی داشته باشین؟کسی که تو بند ظاهره فقط.یا کسی که دید خیلی بازتری داره

این اصلا انکارشدنی نیست که قد و قیافه مهمه.بله کاملا حق با شماست مهمه ولی نه اونقدر که زندگیتونو تحت الشعاع قرار بده.
    مثل دختری که قیافه معمولی داره،در نگاه اول ادم میگه انتخاباش کمتر میشن،اما از نظر من بهتر،ادمایی میاد سمتت که واقعا ارزش دارن به داشتنشون فکر کنی.

شما فرمودید موفق هستید و اعتماد بنفستون هم کم نیست،خب پس بسپارید به خدا،امیدوارم خیلی موفق و عاقبت بخیر باشید

9. 3 کاربر از پست مفید ابی اسمان تشکرکرده اند .

hamid.n (سه شنبه 03 فروردین 95), فدایی یار (یکشنبه 29 فروردین 95), یه دوست (سه شنبه 04 خرداد 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 اردیبهشت 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 91.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    526

تشکرشده 1,129 در 328 پست

Array
    سلام مجدد

من هدفم اصلا قصد دلداری دادن الکی به شما نیست چون خودمم از این کار بدم میادولی برای اینکه شفاف سازی کنم مجبور شدم دوباره پست بذارم.

درسته که میگیم یه نفر که مثلا قدش یا ظاهرش خیلی تاپ نیست باید تو جهات دیگه خودش رو بالا بکشه تا بتونه مورد توجه قرار بگیره و برای یه آقا هم امتیازهایی که میتونه باعث مورد توجه قرار گرفتنش بشه شامل یه سری آیتم هاست مثل تحصیلات بالا،کار خوب،وضع مالی خوب و...

من تو پست قبلیم خیلی وارد جزییات نشدم ولی اون آفایی که من در موردشون صحبت کردم اصلا وضع مالی خیلی تاپی نداشتن و فقط یه ماشین در حد متوسط داشتن،شغلشون هم مثل خود من کارمند بودن حتی درآمد من یه مقدار از ایشون بالاتر بود،ولی مسئولیت پذیری و کاری بودن،تکیه گاه و پشتیبان بودن،درک و هوش بالا داشتن،اعتماد به نفس بالا داشتن،استقلال فکری و مالی،پخته و سنجیده حرف زدن،چشم و دل پاک بودن،با سواد بودن به معنی واقعی،خونواده محترم و آبرومند داشتن(جالبه بدونید که پدر و مادر ایشون تو روستا زندگی میکردن ولی به حدی خودش و خونوادش محترم و مودب بودن که آدم از هم صحبتی باهاشون لذت می برد)، و...از معیارهای اصلی من هستن که این آقا در حد خیلی بالایی اینارو داشتن و اینکه من قبلا هم تو تاپیک های مشابه گفتم چیزی که باعث میشه یه آقا ظاهرش دلنشین تر بشه رسیدگی به تیپ و لباسش هست و فقط چهره زیبا یا قد بلند مهم نیست.این آقا با اینکه قد متوسطی داشتن و چهره شون معمولی بود ولی انقد شیک و مردونه لباس می پوشیدن و انقد ظاهرشون مرتب و تر و تمیز بود و به حدی جنتلمن بودن که باعث میشد قدشون به چشم نیاد.جالبه بدونید که من خودم ظاهر زیبایی دارم ولی هیچ وقت ظاهر یا قد یه پسر به تنهایی نمی تونه منو به خودش جذب یا دفع کنه و حتما به باقی معیارها هم تو اون پسر توجه میکنم و طبق اون تصمیم می گیرم.

یه نکته دیگه که حتما خودت بهتر میدونی ولی من باب یادآوری میگم:رفتن به باشگاه میتونه جثه کوچیک رو رو فرم بیاره و تو خوش استیل شدن تاثیر زیادی داره.

11. 3 کاربر از پست مفید آی تک تشکرکرده اند .

hamid.n (سه شنبه 03 فروردین 95), فدایی یار (یکشنبه 29 فروردین 95), یه دوست (سه شنبه 04 خرداد 95)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 بهمن 99 [ 08:27]
    سطح
    63
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    474

تشکرشده 304 در 105 پست

Array
    سلام
    تا حالا پیش پزشک رفتید؟
    به دکتر غدد مراجعه کنید،شاید بشه از طریق داروهای هورمونی کاری کرد قدتون بلندتر شه.
    البته قدتون متوسطه،ولی چون خودتون خیلی حساسید گفتم شاید کمکتون کنه.

13. کاربر روبرو از پست مفید آرامش خیال تشکرکرده است .

hamid.n (سه شنبه 03 فروردین 95)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اردیبهشت 96 [ 15:14]
    سطح
    45
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    163

تشکرشده 177 در 80 پست

Array
    سلام .

فقط پست اول شما رو خوندم و پاسخ ام بر مبنای پست اول هست ...شما خیلی دارید اشتباه می کنید ... تقریبا میانگین قد مردها توی ایران توی همین رنج هست و شما دچار وسواس شدی ... من الان 3 تا از برادرام هم قد شما هستند اتفاقا خانم هاشون هم تقریبا هم قد اونها هست تقریبا تا سر شونه هاشون ولی خوب زندگی خوبی دارند و با هم تفاهم هم دارند و مشکلی ندارند ... این جوری هم نیست که فکر کنی همه دختر ها دنبال قد بلند هستند ..... این چیز ها نسبی هست .... یعنی هر کسی یه دید داره ... پس شما هیچ مشکلی نداری ... قدت هم خوب هست ...به جای فکر کردن در مورد این چیز بهتر بری یاد بگیری چی کار کنی در اینده بتونی انتخاب خوب و زندگی خوبی داشته باشی ... مهارتهای زندگی مشترک رو یاد بگیری ...توی نت سرچ کن .... سخنرانی های دهنوی ....حبشی ... حورائی .... فرهنگ .... در مورد انتخاب یا زندگی مشترک رو گوش کن ....مهارت های این که چه جوری به خانمت عشق بورزی ....

ببین فرض کن یه خانم دو تا خواستگار داشته باشه و تقریبا با هم هم یه شرایط داشته باشن فقط با اختلاف زیر :

1- اولی قد بلند ولی مهارت عشق ورزی به خانم ها رو بلد نباشه

2- قد متوسط ... ولی مهارت عشق ورزی به خانم ها رو بلد باشه و مهارت زندگی مشترک رو میدونه ...

مطمئن باش خانم دومی رو قبول می کنن ...خانم ها با گوششاشون عاشق مردها می شن نه با قد ادم ها ! اون قدر که این مهارت داشتن عشق ورزی برای یه اقا مهم هست که بلد باشه که حد نداره .... حالا شما غصه قد می خوری ؟؟؟ باید غصه این بخوری که این مهارت ها رو یاد بگیری .....

فرض که شما قد بلندی هم داشتی ( هر چند که اصلا هم مهم نیست حالا فرض کن ) بعد توی انتخاب و زندگی مشترک دچار مشکل می شدی بعد فکر کردی این قد بلند باعث می شد که مثلا زندگی بهتری داشته باشی ؟؟؟؟ و یا مشکل زندگی ات با این قد بلند حل میشد ؟؟؟؟ ولی باز هم تاکید می کنم قد شما خوب هست ... دچار وسواس شدی .....

چرا ما ادم ها باید همه اش به نداشته هاهمون فکر کنیم .... برید شکر خدا رو بکنید که سلامتی دارید ... و هزاران نعمت دیگه که ازش غافل هستی ....شکر اون نعمت هات رو بکن ..... قد بلند داشتی سلامتی نداشتی چه فاید ؟؟؟؟ ( هر چند باز هم تاکید می کنم تاکید می کنم قد شما خوب هست )

یا علی ....

میدونی تا حالا به داشته های خودت فکر کردی ؟؟

15. 2 کاربر از پست مفید skyzare تشکرکرده اند .

hamid.n (سه شنبه 03 فروردین 95), یه دوست (سه شنبه 04 خرداد 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    68

تشکرشده 14 در 13 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ابی اسمان نمایش پست ها
    سلام
    یکی از نزدیک ترین دوستانم دوتا خواستگار همزمان داشت یکی خیلی خوشتیپ و قدبلند و حتی پولدار،اون یکی قد حدود167وضعیت مالی و شغل معمولی(معلم).جفتشونم من دیده بودم.مادر دختره در نگاه اول که اقای دوم رو دیده بودن گفتن من دختر بهش نمیدم.
    اما الان دوستم با همون اقای معمولی تر از نظر بقیه ازدواج کرده و خیلی خوشبخته.خودش هم شرایط خیلی خوب و بهتر از اقا پسر داشت.وقتی ازش پرسیدم گفتش قیافه طبیعی میشه فقط در حد بدل نشستن،مهم اخلاقه که این اقا داره.
    حالا این دختر فهیم تر و مناسب برای زندگی هست یا دختری که صرف ظاهر تصمیم میگیره.
    خودتون بگین،ترجیح میدین چجور ادمایی دوروبرتون باشن،چجور کیس هایی داشته باشین؟کسی که تو بند ظاهره فقط.یا کسی که دید خیلی بازتری داره

این اصلا انکارشدنی نیست که قد و قیافه مهمه.بله کاملا حق با شماست مهمه ولی نه اونقدر که زندگیتونو تحت الشعاع قرار بده.
    مثل دختری که قیافه معمولی داره،در نگاه اول ادم میگه انتخاباش کمتر میشن،اما از نظر من بهتر،ادمایی میاد سمتت که واقعا ارزش دارن به داشتنشون فکر کنی.

شما فرمودید موفق هستید و اعتماد بنفستون هم کم نیست،خب پس بسپارید به خدا،امیدوارم خیلی موفق و عاقبت بخیر باشید
    سلام ممنون از پاسختون. ببینید شما هم به نوعی حرف منو تایید کردید . خودم هم گفتم که خود دختر یا خانواده اش تو همون نگاه اول کلا جواب رد میدن و کلا نمیذارن بحث به بررسی چیزهای دیگه برسه . حالا اون دختر خانم بر خلاف خانواده اش کمی به اون پسر فرصت داده ولی خیلی ها اینکار نمیکنن البته باز هم میشه دقیق تر بررسی کرد احتمالا خواستگار اولی یه ویژگی منفی داشته که احتمالا اون دختر کلا روی اون خط قرمز کشیده وگرنه شاید هیچ وقت اصلا اون به مرحله بررسیم نمی رسید

در مورد اینکه اگر ادمی بیاد سمت من ارزشش بیشتر داره به طور کلی درست نیست. قد برای دخترها مخصوصا ایرانیا خیلی مهمه ولی به این معنی نیست که اون دختر صرفا ظاهربینه شاید تو خارج این چیزها کمتر مورد توجه باشه و شاید زوج هایی ببینیم که خانم حتی بلند تر است ولی چیزی که تو ایران حالا به اشتباه یا درست عرفه که حتما پسر باید بلندتر از دختر باشه وگرنه نمیدونم حتما اتفاق خیلی ناجوری اتفاق میفته البته با تبصره های زیادی هم با بی میلی اگر همقد باشد پذیرفته میشن .
    از دعاتون هم ممنونم.

نقل قول نوشته اصلی توسط آی تک نمایش پست ها
    سلام مجدد

من هدفم اصلا قصد دلداری دادن الکی به شما نیست چون خودمم از این کار بدم میادولی برای اینکه شفاف سازی کنم مجبور شدم دوباره پست بذارم.

درسته که میگیم یه نفر که مثلا قدش یا ظاهرش خیلی تاپ نیست باید تو جهات دیگه خودش رو بالا بکشه تا بتونه مورد توجه قرار بگیره و برای یه آقا هم امتیازهایی که میتونه باعث مورد توجه قرار گرفتنش بشه شامل یه سری آیتم هاست مثل تحصیلات بالا،کار خوب،وضع مالی خوب و...

من تو پست قبلیم خیلی وارد جزییات نشدم ولی اون آفایی که من در موردشون صحبت کردم اصلا وضع مالی خیلی تاپی نداشتن و فقط یه ماشین در حد متوسط داشتن،شغلشون هم مثل خود من کارمند بودن حتی درآمد من یه مقدار از ایشون بالاتر بود،ولی مسئولیت پذیری و کاری بودن،تکیه گاه و پشتیبان بودن،درک و هوش بالا داشتن،اعتماد به نفس بالا داشتن،استقلال فکری و مالی،پخته و سنجیده حرف زدن،چشم و دل پاک بودن،با سواد بودن به معنی واقعی،خونواده محترم و آبرومند داشتن(جالبه بدونید که پدر و مادر ایشون تو روستا زندگی میکردن ولی به حدی خودش و خونوادش محترم و مودب بودن که آدم از هم صحبتی باهاشون لذت می برد)، و...از معیارهای اصلی من هستن که این آقا در حد خیلی بالایی اینارو داشتن و اینکه من قبلا هم تو تاپیک های مشابه گفتم چیزی که باعث میشه یه آقا ظاهرش دلنشین تر بشه رسیدگی به تیپ و لباسش هست و فقط چهره زیبا یا قد بلند مهم نیست.این آقا با اینکه قد متوسطی داشتن و چهره شون معمولی بود ولی انقد شیک و مردونه لباس می پوشیدن و انقد ظاهرشون مرتب و تر و تمیز بود و به حدی جنتلمن بودن که باعث میشد قدشون به چشم نیاد.جالبه بدونید که من خودم ظاهر زیبایی دارم ولی هیچ وقت ظاهر یا قد یه پسر به تنهایی نمی تونه منو به خودش جذب یا دفع کنه و حتما به باقی معیارها هم تو اون پسر توجه میکنم و طبق اون تصمیم می گیرم.

یه نکته دیگه که حتما خودت بهتر میدونی ولی من باب یادآوری میگم:رفتن به باشگاه میتونه جثه کوچیک رو رو فرم بیاره و تو خوش استیل شدن تاثیر زیادی داره.
    سلام مجدد . ممنونم از پاسختون

اتفاقا جواب شما اصلا دلداری نبود (بر خلاف کاربر skyzare) و صرفا بیان واقعیت بود .من خودم تقریبا میتونم تشخیص بدم کدوم حرف دلداری کدوم واقعیت . ادمی هم نیستم که دنبال فرار از واقعیت باشم با گول زدن خودم وگرنه تا به حال صد بار این موضوع برای خودم حل کرده بودم.

بله ممنون از توضیحاتتون البته باز هم بین من و اون اقا یه فرق اساسی هست که اون قدش متوسط و تقریبا مناسبه ولی من کوتاه . ببینید درسته شما قدتون بلنده شاید اون پسر از نظر شما کوتاه بوده ولی باز هم تو عرف جامعه متوسطه . این به این معنی که امثال من باز هم یک پله از اون اقا کمتر هستیم و احتمالا تو انتخاب جز دسته های اخر یه جورایی اگر فوتبالی نگاه کنیم من سکو نشینم اون اقا ذخیره و اون بلند ها فیکس در حالت طبیعی .بعد با توجه به تلاشی که میکنیم احتمالا میتونیم ارتقا پیدا بکنیم .

به طور کلی دخترها در مواجه با من احتمالا 4 برخورد دارن به ترتیب فراوانی نوشتم
    1-کلا حاضر به پذیرش من نمیشن چون قد براشون فاکتور حیاتیه
    2-حاضر به پذیرش میشن ولی با تبصره و داشتن ویژگی های خاص فاکتور قد رو کمتر در نظر میگیرن
    3-این دسته حاضر به پذیرش میشن چون در واقع خودشون چیز بیشتری برای عرضه ندارن منظورم خوشکلی و قد و ویژگی های ذاتی نیست . منظورم ویژگی هایی هست که خود ادم توشون نقش داشته و میتونه تغییرشون بده ویژگی های اکتسابی
    4-قد براشون اصلا مهم نیست و به ویژگی های اکتسابی توجه میکنن و برای کوتاهی قد تبصره و .. نمیزارن .(حقیقتش این مورد فقط برای اینه که شاید 1 نفر اینطوری باشه از این مورد تا حالا ندیدم و احتمالا هم نخواهم دید)

نمیدونم با توجه به این ویژگی هایی که گفتید چرا به اون پسر جواب منفی دادید ایا ته ذهنتون دنبال بهانه ای نبودید که برای مورد بهتر ایشون رد کنید حدس میزنم اختلافتون در مورد پوشش و حجاب بوده .ولی خدا وکیلی اگر اون پسر همون قد و استایلی که مد نظرتون بود رو داشت ایا کمی بیشتر انعطاف به خرج نمیدادید؟

در مورد پیشنهادتون هم ممنونم همیشه سعی کردم خوش لباس باشم البته باشگاه خیلی روی استخوان بندی تاثیر نداره فقط حجیم میکنه و جثه زیاد تغییری نمیکنه

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اردیبهشت 96 [ 15:14]
    سطح
    45
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    163

تشکرشده 177 در 80 پست

Array
    سلام .

شما اسمش رو هر چی میخوای بذار ..... این ها دلداری نیست ...... به جای تفکر الکی برو به فکر بادگیری مهارت انتخاب همسر و مهارت های زندگی باشه .مگه حالا شما باید حتما با یه دختر قد بلند ازدواج کنی ؟؟ خوب یکی رو بگیر که هم قدت خودت و جثه اش هم مثل خودت باشه ... چیزی که زیاد تنوع دختره ... از چاق گرفته تا لاغر ... قد بلند تا قد کوتاه ... با هر نوع فرهنگ و همه نوع سواد .... بگرد یکی که با خودت ردیف هست پیدا کن ... یعنی به خدا گیر خیلی الکی میدی ..... این جوری بود هر خانمی هم که شاید از نظر عرف جامعه زیبا نیود باید غصه میخورد که چرا خواستگار نداره ... هر چند که الان این دید رو هم خیلی از دختر ها دارند .....

18. 2 کاربر از پست مفید skyzare تشکرکرده اند .

hamid.n (چهارشنبه 04 فروردین 95), آریودخت (چهارشنبه 01 اردیبهشت 95)

صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)