نوشته اصلی توسط
hooman21
با سلام لطفا بخوانيد و.. . ممنون !
پسري 26 ساله هستم داراي تحصيلات دانشگاهي و در اواخر خدمت سربازي به سر مي برم.از سن 14 سالگي كه به بلوغ رسيده ام تا كنون گرفتار استمنا هستم . و چون دار ي خانواده مذهبي و تربيت تقريبا مذهبي هستم (حتي قران حفظ ميكردم)همواره پس از اين كار احساس گناه شديدي كرده( بعضا توبه هم ميكنم اما افسوس !) از زمين و زمان بيزار ميشوم.موهايم رو به سپيدي و استخوانهايم رو به نرمي قواي جسمانيم تحليل رفته و كم حوصله شده ام!نه تنها حال نماز خواندن را ندارم (از نظر معنوي )بلكه خجالت ميكشم كه باخدا حرف بزنم چراكه اينهمه توبه شكستم و اينقدر ضعيف هستم. بدبختانه كمرو هم هستم ودر تمام اين مدت كه به بلوغ رسيده ام با احدي راجع به اين مسايل صحبت نكرده ام با خانواده ام كه حتي جرات نميكنم اسمي زنانه يا چيزهايي كه به نوعي به جنسيت مربوط شود را بياورم!به خاطراينكه تابع حكومت بودهام در محل هاي غير از خانه و مدرسه و مسجدو محله ظاهر نشده ام و با دختري برخورد نكرده ام اگر هم اندك مواردي بوده به خاطراعتقادات مذهبي حتي نگاه هم نكردم . و اكنون كه ديگران را كه روزي بي غيرت و بي دين ميدانستم ميبينم كه تشكيل خوانواده داده و بر و بيايي دارند ومثل سابق كه دختر بازي و غريزه شان را ارضا ميكردند در تعادل روحي هستند ميخواهم به همراه عقايدم بميرم.اما چون به اخرت و بعد از مرگ ايمان دارم ميترسم خودكشي كنم !
از آنجاييكه در بهترين حالت ممكن تا 5 سال ديگر هم تمكن لازم براي ازدواج را ندارم و در آن زمان هم مورد مناسب از كجا بايد پيدا شود!!!؟تازه من كه تا 100 سال ديگر هم رويم نميشود سخني در اين موارد با خوانواده ام بگويم.آن ها هم كه مرا همان كودك قبل از بلوغ ميدانند !!اكنون با توجه به اين كه تمام راه هاي ترك استمنا رار فته ام و در نهايت بي نتيجه بوده و با توجه به اينكه امكان ارضاي صحيح آن را تا اخر عمر نخواهم داشت و فقط باعث فساد است ميخواهم راهي پيدا كنم تا اين غريزه شيطاني را در خودم از بين ببرم.
.1-آيا راهي سراغ داريد ؟؟ 2-آيا ازنظر شرعي باتوجه به شرايطي كه ذكر شده اين كار جايز است؟؟
3- سئوال اخر :به خاطر اعتقادات مذهبي و حجب وحيا تا كنون اسم هيچ كدام از اعضاي عورتين در دو جنس را به زبان نياورده ام و اگر كسي به هر عنوان نام ببرد از او متنفر ميشوم و خيلي ها تا به حال از اين بابت به من خرده گرفته اند به نظر شما اشتباه ميكنم؟؟
با تشكر فراوان
علاقه مندی ها (Bookmarks)