به نام آنکه عشق را آفریــــــد
سلام به تمامه کاربران و به خصوص مدیر محترم سایت همدردی جناب آقای سنگ تراشان. امیدوارم که روزگار به کامتان باشد.
سوالاتی ذهنه مرا مدت ها مشغول کرده و سعی داشتم تا راه حلی منطقی برای آن پیدا کنم که متاسفانه موفق نشدم و دوباره مجبور شدم تا مزاحم وقت شما عزیزان شوم.
بنده اخیرا در رابطه ای شکست خورده ام که چند ماهی بطور وحشتناکی دجار افسردگی شده بودم. رابطه من با اون فرد حدودا 1 سال بطول انجامید که در آن انواع ابراز احساسات و رابطه جنسی بود و از این بابت واقعا متاسفم !
دیگر نمیخواهم مرتکب همچین اشتباهی بشوم و دوست ندارم نفره بعدی چیزی برای من باقی نگذارد. گذشته از این که در رابطه قبلی چه گذشت و چرا به پایان رسید, ابهامی برای من بوجود آمده که خدمت بزرگان عرض میکنم.
از طرفی بنده به هیچ عنوان موقعیت ازدواج با کسی را ندارم. مشکلاتی که اکثر جوانان در سن 21 سالگی دارند از قبیل : سربازی, کار و ... در حال حاضر بنده دانشجو هستم. موقعیت ارتباط با دختر های زیادی را داشته ام که اخیرا تاپیکی با عنوان " کمک کنید" در همین سایت زده ام که از راهنمایی های دوستان عزیز بهره بردم. از طرفی دیگر نمیتوانم تنها باشم. احساس میکنم به یک همزبان, هم صحبت, همدل نیازمندم و نمیتوانم این رابطه را با هم جنس خودم بر قرار کنم. صحبت های بسیار دلنشین جناب سنگ تراشان را مرور میکردم که یه مطلب ایشان برای من خیلی جالب و در عین حال کاملا درست بود. ایشان فرموده بودند که قبل از این که تعهدی بین طرفین بوجود بیاد ( عقد ) نباید وارد وادیه احساسات شوند. اما مگر میشود ؟ به محض اینکه رابطه ای شروع شود, در طول زمان علاقه ای شدید و علقه و وابستگی بوجود می آید. آیا تا قبل از ازدواج نباید با جنس مخالف رابطه داشت ؟ آیا تمامه این ارتباطات به شکست منتهی می شود ؟ پس تکلیف تنهایی چه میشود ؟
و سوالی دیگر :
من خیلی نگران و مضطرب به آینده می نگرم ! همیشه ترس از یک انتخاب اشتباه در وجود من ( بعد از شکست در رابطه قبلی ) بوده. چطور باید درست انتخاب کنم ؟ چطور بفهمم که ایشان همان نیمه ی گمشده من است. مشکلی برای من وجود دارد اینست که معمولا شناخت نسبی از افراد طی یک سیکل 2 یا 3 ماهه بدست می آید. خوب مشخص است !!! در این مدت باز هم علاقه بوجود می آید. چه باید کرد ؟
شرمنده که بنده همیشه با سوال های خود مزاحمه شما عزیزان میشوم. امیدوارم مانند تمام سوالاتی که از شما کردم جوابی دلنشین بگیرم.
متشکرم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)