به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 23 مهر 95 [ 23:41]
    سطح
    14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

عاشق یه مرد متاهل شدم

سلام دوستان
    بذارید از اول همه چیز رو بهتون بگم

من یه دختر هفده ساله هستم یه روز یه سیرک اومد به شهر ما من و خانوادم یه روز برای دیدنش به محل سیرک رفتیم برنامه شروع شد و یه آقایی که کار های آکروبات و بندبازی و غیره انجام میداد اومد روی صحنه بعد از دیدنش و کارهاش عاشقش شدم (نمیدونم این عشق به خاطر کارهاش بود یا خودش نمیدونم فقط میدونم خیلی عاشقش شدم حسی که هیچ وقت تجربش نکرده بودم ) بعد از اون روز تا دو روز تمام شب و روز به فکرش بودم همش به این فکر میکردم که میخوام بازم ببینمش تصمیم گرفتم یه دست گل بگیرم و براش به بهانه اینکه طرفدارشم و کارش خیلی درسته و این حرفا ببرم چند نفر رو راضی کردم که دوباره بریم به سیرک، خلاصه دسته گل رو گرفتم و آماده شدیم و رفتیم وقتی به اونجا رسیدیم و منتظر موندیم و حالا یه سری قضایا اتفاق افتاد من فهمیدم که طرف زن داره و یه بچه هم داره من از اولش میدونستم سنش خیلی از من بیشتره ولی اصلا فکر نمیکردم متاهل باشه چون حلقه دستش نبود و هیچکس راجب اینکه زن و بچه داره چیزی نگفته بود هنگ کرده بودم کلی حرف آماده کرده بودم که بهش بگم ولی وقتی اومد فقط دسته گل که از اول فقط یه بهونه بود که حرفامو بهش بگم رو بهش دادم و رفتم یخ کرده بودم ولی سعی کردم تا آخر برنامه خودمو کنترل کنم و خودمو عادی نشون بدم

من نمیدونستم که متاهله مگه نه اصلا به خودم اجازه نمیدادم بهش فکر کنم چه برسه به این که عاشقش بشم بعد از اینکه فهمیدم متاهله و اومدم خونه تمام سعیمو که فراموشش کنم ولی هرکاری میکنم نمیشه تو دلم آشوبه نميتونم فراموشش کنم و دیگه بهش فکر نکنم با اینکه میدونم دوست داشتنش اشتباهه

لطفا کمکم کنید چیکار کنم؟؟؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 20:51]
    سطح
    32
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 327 در 165 پست

Array
    وای خدایا حالا اقای مدیر میان میگن به گفته های استارتر احترام بزارید و افت های مشاوره رو بخونید ولی خدایی اینایی که گفتی راسته؟بعدا بگی دروغ گفتم خیلی بد میشه ها تو دسته گل گرفتی رفتی اونم ازت گرفت تشکر کرد رفت؟ گلم اینجا ایرانه ها حالا چی میخواستی بگی؟
    برو زیر دوش اب سرد بعدش تو چک محکم به خودت بزن دوتا ایت الکرسی هم بخون خوب میشی انشاالله

ولی ۱۷سالته ها نه ۷سالت یکم بزرگونه تر رفتار کن این کارا چیه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 23 مهر 95 [ 23:41]
    سطح
    14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    آره راسته دروغی ندارم بگم

آره بهش دادم اونم گرفت البته به عنوان یه طرفدار بهش دادم نه یه عاشق که ضایع بازی شه

ایران یا هرجای دیگه فرقی نداره کاری که دلم گفت رو انجام دادم

میخواستم بگم طرفدارشم و خیلی کارش عالیه و بیشتر مراقب خودش باشه و...

راه حلت هم فکر نکنم کار ساز باشه ولی ممنون

ربطی به سنم نداره کارم من همیشه کارهایی رو که دلم بگه انجام میدم که بعدا پشیمون نشم از انجام ندادنش

4. کاربر روبرو از پست مفید Na_Shenas تشکرکرده است .

عشق آفرین (دوشنبه 30 شهریور 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 20:51]
    سطح
    32
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 327 در 165 پست

Array
    اشتباهت همینجاست خانومی منطق پس برای چی دادن؟ احساس زیر شاخه های متفاوتی داره:خشم,غم ,شادی , عشق, دوست داشتن و حتی شهوت تو نمیتونی و نباید تحت اراده این احساس ها حرکت کنی هم برای خودت بده هم اطرافیانت شاید تو یه زمانی دلت خواست خودت بکشی یا یبار مواد تجربه کنی یا با هرکسی دوست بشی ایا باید تحت اوامر دلت حرکت کنی چون ممکنه پشیمون شی بزرگترین موجودی انسان عقلشه

وقتی اینطوری افسار احساس رها میکنی همین میشه که جنبه نداری یه سیرک چند ساعته بری

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 دی 97 [ 00:50]
    سطح
    84
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Na_Shenas نمایش پست ها

ایران یا هرجای دیگه فرقی نداره کاری که دلم گفت رو انجام دادم

ربطی به سنم نداره کارم من همیشه کارهایی رو که دلم بگه انجام میدم که بعدا پشیمون نشم از انجام ندادنش

سلام عزیزم...
    حس ات رو درک میکنم، وقتی آدم با چنین احساسی مواجه میشه نمیدونه دقیقا باید چه رفتاری داشته باشه.
    یه دل میگه: مگه من چند بار چنین حسی رو تجربه میکنم؟ آیا بعد از این چنین حسی برام پیش میاد؟ محاله!
    یه دلم میگه: پس آینده ام چی میشه ؟ آیا اصلا آینده ای میتونم باهاش داشته باشم؟ پدر و مادرم چی؟ حتی بهش نزدیک شم گناهه، یه گناه بزرگ! آیا وارد زندگیش بشم و خوشبختیشو به خاطر خودم تباه کنم؟

دخر خوب... میدونم چرا اینجوری فکر میکنی که هرکاری دلم خواست انجام میدم! چون برای دل قداست قائلی، چون ادبیات و عرفان ما گفته "عقل در کوی عشق بیگانه است" یا "عقل در کوی عشق نابیناست..." چون برای قلبت حرمت و احترام قائلی...

اما باور کن همان اندازه که قلب ما مقدسه، عقل و منطق ما هم مقدسه. بزرگتر که بشی متوجه میشی عقل نگهبان قداست و پاکی دله نه تضاد و نقضش. عقل و منطق عشق و احساس رو از تباهی و آلودگی حفظ میکنن. بعد ها میفهمی نه فقط مرد زندگیت، تمام جهان مشمول عشق و محبتت هستند. اما هنوز وظایفت سنگین نشدن و توی یه دنیای ایده آل و آرمانی به سر میبری. دنیایی که توش آرزو های قشنگ زیادن اما با تقدیر و واقعیت زندگی ما تفاوت بسیار دارن.

خلاصه اینکه گاهی هم اگه هرچی دلت بگه انجام بدی پشیمون میشی!
    بعد ممکنه هیچوقت نتونی این احساس لطیف و پاکت رو پس بگیری.

من توصیه میکنم اینبار از در عقل و منطقت بهش نگاه کن. خوبه امتحان کنی تا یاد بگیری به قلبت چوب حراج نزنی و از تباهی حفظش کنی. این فرصت خوبیه تا بلوغ فکری خودت رو ثابت کنی.

همه چیز واضحه، مردی زندگی خودش رو داره، خوشبختی و انتخاب خودش رو... اگر از هر دری بهش نزدیک بشی علاوه بر زندگی اون، عشق خودت رو با گناه آلوده کردی و عشقی که با گناه آلوده بشه دیگه عشق نیست.
    بهتره بگذری ازش و براش آرزوی خوشبختی کنی و این حس رو هم قبل آلوده شدن بذاری صندوق تجربیاتت و با لبخند رضایت یادت بیاد، نه با چشمان گریون.

اگه موافقی سعی کن دیگه به دیدنش نری و ماجرا رو تموم شده بدونی و خودت رو مشغول کنی تا زیاد بهش فکر نکنی. مطمئن باش امروز اگه یه "نه" محکم به دلت بگی، یک عمر از عواقبش راحتی.
    تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    سلام.

سنتون نسبتا کمه و عادیه که به راحتی عاشق بشید. تا ده-بیست سال پیش همسن و سالهای شما اکثرا یه کلکسیون از عکس بازیگرا و خواننده‌ها داشتن و عاشق همشون بودن. الان هم تکنولوژی پیشرفت کرده اما آدمها خیلی عوض نشدن. عکسها هم احتمالا از در و دیوار اتاق رفتن توی شبکه های اجتماعی.

من راه حلم رو برای شما میگم و کاملا هم جدی هستم. سیرک، تاتر، نمایش‌های مختلف، کنسرت، سینما و... خلاصه هرجا و هرچقدر که تونستید برید. حداقل هفته‌ای یکبار. اینطوری فرصت نمی‌کنید برای تک تک کسانی که می‌بینید هدیه ببرید و بعد از مدتی هم متوجه تفاوت "فن" یا هوادار با عاشق میشید. اون آقا هم خیلی از این گلها میگیره و براش عجیب نیست. حتی شاید میتونستی از خودش بپرسی تا بهت بگه فرق این دوتا رو.

موفق باشی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)