به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 آبان 94 [ 12:04]
    سطح
    1
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

فقط با انتقام اروم میشم..هرشب بافکرانتقام میخوابم

سلام.من قبلا چند تا تاپیک اینجا داشتم دررابطه باشکست عاطفی خیلی سنگینی که داشتم.خلاصش این میشه که من بااقایی 25ساله .سابقه خودکشی و ازدواج ناموفق سطح فرهنگی پایین ترازما و بیکار و بی پول اشنا شدم.البته کارداشت ولی نداشتنش بهتراز داشتنش بود.قرار ازدواج گذاشتیم.خانواده ان مخالفت کردن و ان چندماهیی به ظاهرجنگید و دراخرپیشنهادداد که تک و تنهابیادجلومنم گفتم نه..خانواده من هیچ وقت ی ادم بیکار بی پول تنها و بی خانواده و..قبول نمیکردن.شرایطو سنجیدم وگفتم نه اول بخاطرخانوادم دوم بخاطرخودش انم اینو بهانه کرد که تو منو نمیخوای واین حرفا..تا ی روز خیلی یهویی گفت واسم دارن زن میگیرن و مجبورم برم تنهات بزارم میخوام انتقام خودمو خودتو عشق سابقمو بگیرم نابودشون میکنم خودمومیکشم و این جور حرفایی..منو مجبور کرد هیچی نگم وقت رفتنش ورفت..نابود شدم بارفتنش..تاپیک هایی که دارم شاهدی هستن که نشون میدن چقدرحالم بدبود که دیگه حالم دست خودم نبود و داشتم به جنون میرسیدم دنیا شده بودی کابوس سیاه و پوچ..حتی پیشنهادکردن برم روانپزشک چون واقعا به روانپزشک نیازداشتم.روحی نبود توبدنم روحم رفته بود دنبال ان و همچنام درتلاش واسه برگردوندنش..وان فقط خوردم میکردمیگفت ازم بدش میاد نفرت انگیزم زندگیشو نابود کردم نیمخوادهم میگفت چقدسبکی تو که ولم نمیکنب جقدر بی شخصیتی چقدر بی غروری که اینقدر اصرارمیکنی بابانمیخوامت و حتی گفت زن گرفته چندماهه و گوشیشو داد به ی دختره فحشم بده که مثلا زنشه گفت داره بابامیشه و من راهی نداشتم تا مرز دیونگی..اما خدادستمو گرفت به خودم امدم به زندگی برگشتم به خانواده و دوستا ودرسام ودستش واسم روشد.ازاینکه همه حرفاش دروغ بود از اینکه میخوان واسص زن بگیرن تا انتقامش تا هرجی که فکرشو بکنیدهمه چیزدروغ بود..همه حرفا و رفتارا فقط بهانه ای بود واسه توجیح رفتنش..واسه اروم کردن وجدانش..بافهمیدن این دروغا بیشترتونستم به خوددم بیام و زندگیمودوباره شروع کردم به خدا سپردمش که تقاص منو بگیره .چندماه گذشت..حس کردم اروم نیستم.روحم اروم نیست..خداهم ازش تقاص گرفته بود ولی این تقاص هم ارومم نمیکرد تمام زخم های کهنه دوباره تازه شدن و منوبه ی فکررسوندن..انتقام..خیلی به انتقام فکرکردم..انتقام واسه خاطر دروغاش.حرفاش..واسه شکوندنم بخاطر تنهاجرمم عاشقی..واسه تمام زخم هایی که بهم زد تمام چیزایی که ازم گرفت..حس میکنم فقط باانتقام اروم میشم..ی انتقام که بتونه قلبو تسکین بده..چندماهه دارم برنامشو میچینم..میخوام بدی که درحقم کردو صدبرابرتلافی کنم..دوبارع وارد زندگیش بشم وابستش کنم کم کم بندبندوجودشو به نفس کشیدنم وابسته کنم و با ی خیانت ساختگی نابودش کنم..این انتقام حتی چندماه هم طول میکشه ولی تنهاراهیه که اروم میشم...وقتق اطرافیانم عشقی که بهش داشتمو تحسین میکنن ومیگن واقعا عشق و صبوری من درمقابل خیانتش به من..اذیتا..نامردیش ..رفتنش زبانزد.من همهوجوره بهش عشق میورزیدم ولی ان نابودم کرد واین منومیسوزونه..تمام ان عاشقانه هام وصبوریم منومیسوزونه.نمیخوام انتقام بگیرم ولی راهی ندارم..میخوام که شما منو قانع کنید اشتباست.مطرح کردم که شایدحرفای شما منو منصرف کنه..

- - - Updated - - -

http://www.hamdardi.net/thread-35142.html

اینم یکی از تاپیک ها اگر خواستید ماجرا رو بیشتر بدونید

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 22 فروردین 98 [ 15:00]
    سطح
    58
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    521

تشکرشده 526 در 206 پست

Array
    سلام
    نظر من اون کسی که بیشتر از همه به شما ضربه زد خودتون بودید و تصمیمات اشتباهتون
    یه نگاه به خودتون کنید یه بار از روی احساس تصمیم گرفتی و. عاشق کسی شدی که اصلاً شرایط خوبی نداشت و بدجوری ضربه خوردی
    الان بازم میخوای از روی احساس تصمیم بگیری و مطمئن باش آخرش اون کسی که بیشتر از همه ضربه میخوره بازم خودتون هستید
    اگه شما هم بخواید کار اون آقا رو طلافی کنید چه فرقی با اون دارید
    این حرف ها بهانه ای هست که مغزتون ساخته احساساتتون داره شمارو بازم به،طرف این آقا میکشونه قبلا به بهانه ی عشق بود ولی الان به بهانه ی انتقام
    بهترین کار اینه که خودت رو باز سازی کنی و فکر اون آقا رو از سرت بیرون اینقدر پیشرفت کنی که اون آقا همیشه حسرت داشتنتون رو داشته باشه
    انتخاب با خودتونه ضربه ی دوباره از برقراری رابطه ی دوباره یا فراموشی اون آقا برای همیشه
    ان شاءالله بتونید راه درست رو انتخاب کنید
    موفق باشید
    یاعلی...

3. 4 کاربر از پست مفید alireza198 تشکرکرده اند .

Pooh (دوشنبه 16 شهریور 94), SERENA (دوشنبه 16 شهریور 94), دختر بیخیال (دوشنبه 16 شهریور 94), ستاره زیبا (دوشنبه 16 شهریور 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 20:51]
    سطح
    32
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 327 در 165 پست

Array
    بابا خیال میکنی رمان انتقامی زیاد خوندی منم یبار این فکر به سرم زد رفتم توش دیدم ای دل غافل بازم من موندم وحوضم
    درضمن تو ۵۰درصد اون رابطه بودی حقته که اذیت بشی شاید نظرم تلخ باشه ولی به نظرم هردختری که با پسری دوست بشه واین رابطه هاهرچی سرش بیاد حقشه فکرنکن خودم بیرون
    گودم ومیگم لنگش کن نه منم به اندازه ارتباط غلطم چوب خوردم انقدرم با این توجیه خوب شدم که نگووووو همین که حقم بود
    اونم تاوانشو میده به اندازه سهمش ولی تو تاوان گیر نیستی
    اون زن بدبختش چه گناهی کرده که باید چوب احساس نسنجیده دوتا ادم بخوره؟
    نکن عزیزم بعدش همچین خدا میزاره تو کاست که کلاه از سرت میفته

5. 2 کاربر از پست مفید دختر جوان تشکرکرده اند .

alireza198 (یکشنبه 15 شهریور 94), ستاره زیبا (دوشنبه 16 شهریور 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 اردیبهشت 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 91.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    526

تشکرشده 1,129 در 328 پست

Array
    سلام سایه خانم

اول یکم آروم باش حالا حالاها وقت داری واسه انتقام گرفتن پس عجله نکن.

دوم اینکه شاید حرفایی که میخوام بزنم حالت نصیحت داشته باشه ولی نصیحت هم گاهی خوبه باعث میشه آدم به خودش بیاد.

ببین سایه به نظر خودت تو این نمایشی که قراره راه بندازی کی بیشتر آسیب می بینه؟باور کن خودت.وقت و انرژی ای رو که میتونی روی کارهای مهم تر و تفریحاتت بذاری میخوای تو این نمایشنامت صرف کنی.حالا وقت و انرژی هیچ،بالاخره تو باید واسه جلب اعتمادش یکم از احساست هم مایه بذاری دیگه؟به نظر خودت یه پسری که به قول خودت بی پول و بی خانواده و بیکاره و کلکسیون مشکلاته آیا ارزش این حتی احساس الکی و دروغین تو رو داره؟

ببین قبول کن تو هم مثل بقیه آدمها تو زندگیت دچار اشتباه شدی.حالا نوع این اشتباهه فرق میکنه،یکی تو این جور روابط دچار اشتباه و خطا میشه یکی تو مسایل کاری و مالی و...

خودت رو بابت این اشتباه ببخش و ازش درس بگیر برای آینده ات.

اسم هر احساس پوچی رو نباید بذاری عشق.اسمشو مثلا بذار یه رابطه غلط ،یه اشتباه و خطا .پس بگذر از این خطا و اشتباهت.

اجرای یه سناریوی وابستگی و خیانت ساختگی فقط خودتو داغون میکنه.باور کن به اون پسر هیچی نمیشه.اون سابقه ازدواج ناموفق داشته یعنی یکی از بزرگترین شکستهارو تو زندگی تجربه کرده پس پوست کلفت شده و با این جور بچه بازیا اصلا ککش هم نمی گزه.

به این فکر کن که فرضا انتقام هم گرفتی خب آخرش که چی؟کلا به این عبارت "آخرش که چی" تو زندگیت خیلی توجه کن.همین جمله باعث شده من خیلی از کارامو پشت گوش بندازم و بگم خب حالا این کارم انجام دادم آخرش که چیالبته این یه شوخی بود ولی جدی جدی به آخر کارت حتما فکر کن.

موفق باشی و عاقل

7. 5 کاربر از پست مفید آی تک تشکرکرده اند .

alireza198 (دوشنبه 16 شهریور 94), Pooh (دوشنبه 16 شهریور 94), SERENA (دوشنبه 16 شهریور 94), دختر بیخیال (دوشنبه 16 شهریور 94), ستاره زیبا (دوشنبه 16 شهریور 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 آبان 94 [ 12:04]
    سطح
    1
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array
    ممنون از نظرت علیرضا جان.واقعا حرفات منو بفکر فرو برد و از دیشب دارم بهشون فکرمیکنم خصوصا اینکه واقعاهدفم انتقام یا هدفم توجیح خودم واسه ارتباط دوباره به بهانه انتقام که خوشبختانه وقتی فکرامو کردم واقعا دیدم هدفم انتقام بوده و بس نه حسی وهیچ چیزدیگه ای خداروشکر.و بازهم خداروشکر از انتقام منصرف شدم چون به قول شما انطوری فقط به خودم اسیب میزنم..
    دخترجوان عزیزم اولا زن نداره واگربادقت بیشتری میخوندی متوجه میشدی دروغ بود قبول دارم اشتباه کردم مقصر بودم باید تاوان بدم که دادم..و تمام شد..درست میگید من باید بخودم برسم و موفقیتامو بیشترکنم کاری که الان دارم میکنم..
    ای تک مهربون مرسی از حرفای جالبی که زدی.واقعا ممکن حتی با انتقام من ککش هم نگزه و من صدبرابرش اسیب ببینم.واقعا که چی؟خب انتقام هم گرفتم همه چیز درست میشه؟اره منصرف شدم من مستحق بهتریناهستم...
    خداروشکر باحرفای شمادوستای گل منصرف شدم واقعا حرفاتون منو انگاری از ی خواب غفلت بیدار کرد..مثل گمشده ای بودم که راه رو جستجو میکردم

9. 2 کاربر از پست مفید Saayee تشکرکرده اند .

Pooh (دوشنبه 16 شهریور 94), دختر بیخیال (دوشنبه 16 شهریور 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)