با سلام
من همون دانشجوی ترم دوم هستم(می خواستم با هم رشته ایم ازدواج کنم) که از چند نفر مشاوره گرفته بودم حالا تصمیم گرفتم که خیال خودم رو راحت کنم بهم بگین که اول به مادرم بگم یا اینکه مستقیم به همسر ایندم؟
با تشکر
تشکرشده 0 در 0 پست
با سلام
من همون دانشجوی ترم دوم هستم(می خواستم با هم رشته ایم ازدواج کنم) که از چند نفر مشاوره گرفته بودم حالا تصمیم گرفتم که خیال خودم رو راحت کنم بهم بگین که اول به مادرم بگم یا اینکه مستقیم به همسر ایندم؟
با تشکر
تشکرشده 49 در 25 پست
سلام
چي رو مي خواي بگي ؟
تشکرشده 992 در 530 پست
اگر منظورت پيشنهاد ازدواج است، بهتر است اول به مادرت بگويي.اگر او موافق باشد و هيچ مشكلي نداشته باشيد مادر شما حتماً راههاي خوبي براي بازگو كردن اين امر به آن خانم خواهد داشت كه برايتان سودمند خواهدبود.
تشکرشده 0 در 0 پست
با سلام
به مادرم گفتم / کاملا گیحجم / نمیتونم به بنده خدا چیزی بگم / روی بقیه زندگیم تاثیر گذاشته / من حداقل تا یک سال اینده درامد نخواهم داشت / راهنماییم کنید
اول خدا بعد شما / با تشکر
تشکرشده 1,247 در 437 پست
سلام
مادرتون چی گفت ؟ خوب فعلا میتونید برید خواستگاری و اونجا شرایط خودتون رو توضیح بدید .
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
تشکرشده 0 در 0 پست
با سلام
مادرم به چند سال اینده به تعویق انداختند/من فکر میکنم اولین گام اینه که یه جوری ازش(همسر ان شا الله) بخواهم که بیشتر هم روبشناسیم؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکرشده 4,459 در 1,179 پست
..>..نوشته اصلی توسط keivan
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
نقاب گرامی بنده برای ایشان پاسخی ارسال کردم اما به هر دلیل منصرف شدم و چون متن ارسالی حذف نمیشد به این دلیل ../..
تشکرشده 1,247 در 437 پست
ممکنه اگر به خودش بگی بیا بیشتر آشنا بشیم ، برداشت خوبی نکنه . بعضی دخترا اصلا این نوع روابط را قبول ندارند . بنظرم بهتره برای مادرت توضیح بدی که ممکنه دیر بشه و اون دختر ازدواج کنه .نوشته اصلی توسط msp
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)