[/size][size=large]سه راه رو در زندگی دنبال کن...... 1. دوست داشتن رو برای یک تجربه 2.عاشق شدن رو برای یک هدف 3. فراموش کردن رو برای قبول واقعیت........
( باشد قبول... از صفر شروع می کنیم! تو خوبی هایم را از یاد ببر.... من همه چیز را)
![]()
تشکرشده 4,459 در 1,179 پست
[/size][size=large]سه راه رو در زندگی دنبال کن...... 1. دوست داشتن رو برای یک تجربه 2.عاشق شدن رو برای یک هدف 3. فراموش کردن رو برای قبول واقعیت........
( باشد قبول... از صفر شروع می کنیم! تو خوبی هایم را از یاد ببر.... من همه چیز را)
![]()
حسین پور (چهارشنبه 28 مهر 89)
تشکرشده 4,459 در 1,179 پست
دوستان از نظر شما سه راه خوب زندگی چیه؟ خوشحال میشم نظرتونو بفهمم.
تشکرشده 3,145 در 958 پست
حالا چرا سه راه؟
امیدواری در بدترین شرایط- درس گرفتن از تمام انسانها و مشکلات و شادی ها- لذت بردن از زندگی در تمام لحظات و عشق ورزیدن به تمامی آفریده ها و نعمت های خدا
![]()
تشکرشده 992 در 530 پست
از هر راه كه بروي آخرش يك چيز است: مرگ
تشکرشده 40 در 24 پست
سلام دوست عزیز.
3 راه در زندگی:
1.امیدوار بودن(امید به خدا یادت نره) ، 2.محکم بودن در سختیها(پیدا کردن راهه مناسب)، 3.محبت کردن(قدر دانستن).
تشکرشده 108 در 28 پست
عاشقانه زندگی کن تنها راه همین است.
تشکرشده 210 در 101 پست
از خدا پرسیدم:خدایا چطور می توان بهتر زندگی کرد؟
خدا جواب داد: گذشته ات را بدون هیچ تأسفی بپذیر،
با اعتماد زمان حال را بگذران و بدون ترس برای آینده آماده شو.
ایمان را نگهدار و ترس را به گوشه ای انداز .
شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن.
زندگی شگفت انگیز است فقط اگربدانی که چطور زندگی کنی
شیلا (جمعه 25 تیر 89)
تشکرشده 160 در 86 پست
در مورد تعداد راه هاش نمی تونم نظر بدم آخه چند تا طی کردن چندین راه همراه هم به نظر کار آسانی نمیاد
...
ولی فکر میکنم، اگه بتونم درک کنم که:
آنگاه كه دوست داري كسي همواره به يادت باشد، به ياد من باش كه همواره به ياد تو هستم.(با تشکر ویژه از دانه ی عزیز و نازک بین)
یه واقعت مطلق و محض هست .
که میتونه بسته به شرایط ما زمینیه زمینی یا آسمانی و اهورایی باشه.
اونوقته که دیگه بهترین راه مسیر رو در زیر پاهامون احساس میکنیم و به لحظه ی رهایی نزدیک میشیم...
تشکرشده 166 در 85 پست
گاهی وقتها با فراموش کردن نمیشه از صفر شروع کرد آدم به صفر میرسه گاهی لازم آدم به یاد داشته چه کارهایی کرده چه کارهایی براش انجام دادند چه خطاهایی و چه محبتهایی اونموقع راه بهتری برای زندگی پیدا میکنه![]()
تشکرشده 12 در 12 پست
راه چهارم بهتره ؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)