اول ازدواجتونو تبریک میگم و امیدوارم خوشبخت بشید
خواهر گلم نگرانیتونو کامل در ک میکنم اما یه کم واقع بین باشید شما میخوای تشکیل خونواده بدی به قول خودت میخوای بچه دار بشی در اینده و یه بچه رو تربیت کنی میخوای مستقل بشی این رفتارها چیه؟
من از 18 سالگی که دانشگاه قبول شدم از خونوادم دورم بعدشم ازدواج کردم و بازم ازشون دورم باورت میشه من از فروردین نرفتم به خونوادم سر بزنم؟ درسته دلتنگشونم اما زندگی من دیگه مستقله و دیگه باید نگرانی هام مربوط به زندگیه خودم باشه اصلا وابستگی در این حد خوب نیست به این شرایط به چشم فرصت نگاه کنید و سعی کنید وابستگیتونو کم کنید
سعی کنید ازین روزهای قشنگ بهترین استفاده رو ببری نه اینکه با استرس بگذرونی این روزها میگذره اگه خوب بگذره یک عمر حس خوبش باهاته اگه الکیم خرابش کنی یه عمر حسرت باهاته
از نوشته هاتون کامل تشویش و نگرانیتونو میشه درک کرد اما مطمئن باش برات فایده ای نداره جز خراب کردن قشنگترین لحظه هات به خودت بیا عروس خانوم
بشین با خودت حرف بزن و خودت با خودت کنار بیا خوشحالم که همسرت اینقدر باشعوره که داره درکت میکنه پس لطفا با این بچه بازیا این روزهارو خراب نکن
مطمئن باش خونوادتم به نبودت عادت میکنن من و خواهرم کیلومترها از پدر مادرم دوریم اونام کامل اینو پذیرفتن ماهم همینطور
دوسال دیگه میگی اونموقع من چقدر اشتباه میکردم که واسه همچین چیزی خودمو اینقدر عذاب دادم شما الان باید همش هپی هپی کنید نه در استرس و اضطراب باشی
برات روزهای قشنگی رو ارزو میکنم همراه با کلی ارامش و خوشبختی

علاقه مندی ها (Bookmarks)