به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 آبان 88 [ 16:52]
    سطح
    47
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    22

تشکرشده 24 در 13 پست

Array

وصيت نامه داريوش كبير

اينك كه من از اين دنيا مي روم كشور روم جزو امپراتوري ايران است و در تمام اين كشورها پول ايران رواج دارد و ايرانيان در آن كشورها داراي احترام هستند و مردم كشورها نيز در ايران داراي احترام مي باشند.

جانشين من خشايارشا بايد مثل من در حفظ اين كشورها بكوشد راه نگهداري اين كشور ها اين است كه در امور داخلي آنها مداخله نكند و مذهب و شعائر آنها را محترم بشمارد.

اكنون كه من از اين دنيا مي روم تو 12 كرور دريك زر در خزانه سلطنتي داري و اين زر يكي از اركان قدرت تو مي باشد زيرا قدرت پادشاه فقط به شمشير نيست بلكه به ثروت نيز هست . البته به خاطر داشته باش كه تو بايد به اين ذخيره بيفزائي نه اينكه از آن بكاهي من نميگويم كه در مواقع ضروري از ان برداشت نكن زيرا قاعده اين زر در خزانه آن است كه در هنگام ضرورت از آن برداشت شود اما در اولين فرصت آنچه برداشتي به خزانه برگردان. مادرت آتوسا بر من حق دارد پس پيوسته وسايل رضايت خاطرش را فراهم كن.

ده سال است كه من مشغول ساخت انبارهاي غله در نقاط مختلف كشور هستم و من روش ساختن اين انبارها را كه با سنگ ساخته مي شود و به شكل استوانه است در مصر آموختم چون انبارها پيوسته تخليه ميشود حشرات در آن بوجود نميآيند و غله در اين چند سال مي ماند بدون اينكه فاسد شود و تو بايد بعد از من به ساختن انبارهاي غله ادامه دهي تا اينكه همواره آذوقه دويا سه سال كشور در انبارها موجود باشد هر ساله بعد از اينكه غله جديد بدست آمد از غله موجود در انبارها براي تامين كسر خواربار استفاده كن و غله جديد را بعد از اينكه بوجاري شد به انبار منتقل نما و به اين ترتيب تو هرگز براي آذوقه در اين مملكت دغدغه نخواهي داشت ولو دو يا سه سال پياپي خشكسالي شود.

هرگز دوستان و نديمان خود را به كارهاي مملكتي نگمار براي آنها همان مزيت دوست بودن با تو كافي است چون اگر دوستان و نديمان خود را به كارهاي مملكتي بگماري و آن به مردم ظلم كنند و استفاده نامشروع نمايند نخواهي توانست آنها را به مجازات برساني چون با تو دوست هستند و تو ناچاري كه رعايت دوستي بنمايي

كانالي كه من ميخواستم بين شط نيل و درياي سرخ بوجود بياورم هنوز به اتمام نرسيده و تمام كردن اين كانال از نظر بازرگاني و جنگي خيلي اهميت دارد و تو بايد كانال را به اتمام برساني و عوارض عبور كشتي ها از آن كانال نبايد آنقدر سنگين باشد كه ناخدايان كشتي ها ترجيح بدهند كه از آن عبور نكنند.

اكنون من سپاهي به طرف مصر فرستادم تا اينكه در اين قلمرو ايران نظم و امنيت برقرار كند ولي فرصت نكردم سپاهي به يونان بفرستم و تو بايد اين كار را انجام بدهي. با يك ارتش نيرومند به يونان حمله كن و به يونانيان بفهمان كه پادشاه ايران قادر است مرتكبين فجايع را تنبيه كند

توصيه ديگر من به تو اين است كه هرگز دروغگو و متملق را به خود راه نده چون هر دوي آنها آفت سلطنت هستند و بدون ترحم دروغگو را از خود دور نما.هرگز عمال ديوان را بر مردم مسلط نكن و براي اينكه عمال ديوان به مردم مسلط نشوند براي ماليات قانوني وضع كردم كه تماس عمال ديوان را با مردم خيلي كم كرده است و اگر اين قانون را حفظ كني عمال حكومت با مردم زياد تماس نخواهند داشت.

افسران و سربازان ارتش را راضي نگهدار و با انها بدرفتاري نكن .اگر با انها بد رفتاري كني آنها نخواهند توانست معامله متقابل كنند اما در ميدان جنگ تلافي خواهند كرد ولو به قيمت كشته شدنشان باشد و تلافي آنها اين طور خواهد بود كه دست روي دست مي گذارند و تسليم مي شوند تا اينكه وسيله شكست خوردن تو را فراهم نمايند.

امر آموزش را كه من شروع كرده ام ادامه بده و بگذار اتباع تو بتوانند بخوانند و بنويسند تا اينكه فهم و عقل آنها بيشتر شود و هر قدر كه فهم و عقل انها زيادتر شود تو با اطمينان بيشتري مي تواني سلطنت كني.

همواره حامي كيش يزدان پرستي باش اما هيچ قومي را مجبور نكن كه از كيش تو پيروي نمايد و پيوسته به خاطر داشته باش كه هركس بايد آزاد باشد كه از هر كيش كه ميل دارد پيروي كند.

بعد از اينكه من زندگي را بدرود گفتم بدن من را بشوي و آنگاه كفني را كه خود فراهم كرده ام بر من بپيچان و در تابوت سنگي قرار بده و در قبر بگذار. اما قبرم را مسدود نكن تا هر زمان كه مي تواني وارد قبر من بشوي و تابوت سنگي مرا ببيني و بفهمي من كه پدر تو و پادشاهي مقتدر بودم و بر 25 كشور سلطنت مي كردم آنجا مردم و تو نيز مثل من خواهي مرد زيرا سرنوشت آدمي اين است كه بميرد خواه پادشاه 25 كشور باشد يا يك خاركن و هيچ كس در اين جهان باقي نمي ماند.اگر هر زمان كه فرصتي بدست مي آوري وارد قبر من بشوي و تابوت را ببيني غرور و خودخواهي بر تو غلبه خواهد كرد و وقتي مرگ خود را نزديك ديدي بگوكه قبر مرا مسدود نمايند و وصيت كن كه پسرت قبر تو را باز بگذارد تا اينكه بتواند تابوت حاوي جسد تو را ببيند.

زنهار زنهار هرگز هم مدعي و هم قاضي مشو. اگر از كسي ادعايي داري موافقت كن يك قاضي بيطرف آن ادعا را مورد رسيدگي قرار بدهد و راي صادر بنمايد زيرا كسي كه مدعي است اگر قاضي هم باشد ظلم خواهد كردهرگز از آباد كردن دست بر ندار زيرا اگر دست از آباد كردن برداري كشور تو رو به ويراني خواهد گذاشت زيرا قاعده اين است كه وقتي كشور آباد نمي شود به طرف ويراني ميرود

در آباد كردن حفر قنات و احداث جاده و شهر سازي را در درجه اول اهميت قرار بده.

عفو و سخاوت را فراموش نكن و بدان كه بعد از عدالت برجسته ترين صفت پادشاهان عفو است و سخاوت. ولي عفو فقط موقعي بايد بكار بيفتدكه كسي نسبت به تو خطايي كرده اگر به ديگري خطايي كرده باشد و تو خطا را عفو كني ظلم كرده اي زيرا حق ديگري را پايمال نموده اي.

پيش از اين نمي گويم و اين اظهارات را با حضور كسانيكه غير از تو در اين جا حاضر هستند كردم تا اينكه بدانند قبل از مرگ من اين توصيه ها را كرده ام و اينك برويد و مرا تنها بگذاريد زيرا احساس ميكنم مرگم نزديك شده است.

________________________ __________________________

2. کاربر روبرو از پست مفید Search تشکرکرده است .

Search (سه شنبه 10 آذر 88)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    47
    دستاوردها:
    تشکرها
    22

تشکرشده 24 در 13 پست

Array

RE: وصيت نامه داريوش كبير

قسمتي از اصل اين وصيت نامه ( كه فكر كنم خوشبختانه در ايران نيست و احتمالا در موزه انگلستان نگهداري مي شود )

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 87 [ 11:35]
    سطح
    41
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    84

تشکرشده 88 در 53 پست

Array

برای اولین بار بود که وصیت نامه داریوش را خواندم، می توانم منبعی که این وصیت نامه را تهیه کرده بپرسم؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    47
    دستاوردها:
    تشکرها
    22

تشکرشده 24 در 13 پست

Array

سلام
    دلم نميخواد اينجا زياد وارد بحث هاي سياسي بشم ولي به زودي كتاب هاي كم ياب ( به دليل ممنوعيت در ايران ) رو براي دانلود ميگذارم تا تاريخ واقعي ايران رو بشناسيد ..كتابهايي كه خيلي از اون ها رو از بين بردند و خيلي ها ديگه هم ناپديد شدند . و خدا رو شكر هنوز آثاري در موزه ها و همچنين در زير آوار خاك ها مدفون گشته اند كه به لطف باستان شناسان بيدار دل ( اكثرا خارجي ) مطالب اون كاب ها رو تاييد مي كنند.

ظاهرا شما اصلا در جريان اينكه داريوش كبير وصيت نامه اي هم داره نبوديد ..( با توجه به نوشته هاتون فكر كردم به تاريخ و ادبيات علاقه مند هستيد ..البته منظورم اون كتابي نيست كه به عنوان تاريخ در اين صده تهيه شده و تحويل ما دادند .. منظورم تاريخ واقعيه كه دلايل صحت اون موجود باشه) برام خيلي عجيبه !

اما با اين حال چند منبع براتون ميذارم تا تحقيق كنيد ، گرچه خودتون مي تونيد با جستجوي ساده در ايترنت به آگاهي لازم دست پيدا كنيد :

http://www.topiranian.com/topnews/archives/003600.html
    http://www.dariush.cc/archives/dariush16
    http://80.191.143.3/showthread.php?t=348
    و البته ميتونيدخودتون هم جستجو كنيد ( فكر كنم تاريخ واقعي كشور ما ارزش اين و داشته باشه كه حداقل دقايقي وقت براي اون بذاريم )

با اينكه مقام داران كشور و سازمندهي كشور علاقه اي به بيان سرگذشت واقعي ايران قبل از حمله اعراب به ايران‌( پس از حمله اسكندر و قبل از حمله مغول ها ) و آتش زدن تمامي تمدني كه به شكل كتاب هاي انبوه و فراوان موجود بود ، ندارند ..ولي بخاطر وجود اصل اين نامه در موزه ي انگلستان و همچنين كتيبه هاي فراواني كه از اون دوران باقي مونده امكان انكار اين مطالب رو ندارند.
    مي تونيد امتحان كنيد و از يكي از اساتيد تاريخ بپرسيد .

اگر مايل به بحث بيشتر در اين زمينه هستيد ترجيح مي دم با پيام خصوصي در ميون بذاريد ، چون دلم نميخواد با موجي از افراط گرايان و ... وارد بحث هاي بي نتيجه بشم.

( اميدوارم از متن من نرنجيده باشيد )

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 91 [ 10:54]
    سطح
    82
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 244
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,060

تشکرشده 3,145 در 958 پست

Array

ممنون از مطلبی که گذاشتین...
    شکوه و عظمت ایران در زمان هخامنشیان در هیچ دوره ای دیده نمی شه، مردم اون دوران، با شخصیت ها و افکارشون کجان؟؟؟ چرا برای ایران کنونی از اون دوران فقط چند کتاب اون هم پر از تحریف باقی مونده؟؟؟؟ راستی کدوم خصلت نژاد اصیل آریایی هنوز توی وجود ما زنده است؟؟؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 دی 00 [ 13:32]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    1
    تشکرها
    2,842

تشکرشده 3,286 در 817 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط shad
    راستی کدوم خصلت نژاد اصیل آریایی هنوز توی وجود ما زنده است؟؟؟

این را باید در خانواده های اصیل ایرانی یافت !

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 30 آبان 88 [ 11:45]
    سطح
    81
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

دلم غنج می زند تا در رویا آن زان را تصور نمایم و البته خون آن مردمان پاکنهاد نیگ پندار نیک گفتار نیک کردار با اینکه در درازای 3000 سال دچار آلودگی شده است،اما در رگهای مردمان ما هست.
    آفرین بر آن شکوه،بر آن گشتردگی و بر آن نیک خویی که ایران را ساخت و آفرین بر آریایی،این مردمان برتر جهان.

9. کاربر روبرو از پست مفید گرد آفرید تشکرکرده است .

گرد آفرید (سه شنبه 10 آذر 88)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 17 شهریور 91 [ 18:32]
    سطح
    55
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    تشکرها
    157

تشکرشده 160 در 86 پست

Array

یاد باد آن روزگاران یاد باد...
    منتظر اون کتاب ها یی گه گفتی میمونم

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

درود بر بزرگ مرد تاریخ ایران .چند صد سال پیش با چه بینش و طرز فکری اما..........................
    سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

مجله علم ورزش

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 اسفند 90 [ 23:46]
    سطح
    62
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,165

تشکرشده 4,222 در 1,018 پست

Array

چه کسی اطلاعاتی در مورد تاریخ ایران(قبل از حمله اعراب و مخصوصادوره هخامنشی )داره؟

می تونید اینجا لینک بذارین؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)