به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: مشکل من

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 خرداد 94 [ 13:55]
    سطح
    48
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15

تشکرشده 40 در 24 پست

Array

مشکل من

دوستان دختری هستم 27ساله شاغل دوماه هست با پسری از طریق فضای مجازی و گروپ های تلفن همراه اشنا شدم از همین گروهای لاین و واتساپ و این برنامه ها
    خلاصه همدیگرو دیدیم از هم خوشمون امد من دختر سخت پسندیم از هر چهره و تیپی خوشم نمیاد این اقا هم خیلی خوشتیپ و جذاب نیست اما من ازش خوشم امده یعنی در درجه اول از ظاهرش خوشم امده دانشجو هست و دو سال از من کوچیکتره شایدم بیشتر با این حال بیشتر از سنش میفهمه 5ماهی میشه جدا شده از دوستش کسی که قصد ازدواج داشته باهاش نمیدونم به گفته خودش جلو چشاش بهش خیانت شده حتی روز اول قصه رابطه گذشتشو تعریف کرد با جزییات تمام انقدر با علاقه میگفت که بیشتر حرفمون شده بود اون البته فقط روزای اول
    بعدیکم گذشت و به مرور ک کمی با هم صمیمی تر شدیم من خودم دختر مهربونی هستم در نگاه اول ساده مهربون بی الایش اصلا اهل دروغ نیستم خیلی هم کمرو هستم همیشه سعی میکنم طرفم رو خوب درک کنم و مادیات اصلا برام مهم نیست قصد ازدواج هم دارم باکسی که واقعا لیاقت منو داشته باشه اما متاستفانه هر پسری که میا د فقط قصد دوستی داره نه عشقی نه هدفی
    راستش من مدت زیادی بود تنها بودم واقعا عمیقا تنهام یعنی دوست دختر هم ندارم باهاش دردل کنم و الانم روابطم محدودتر از قبل شده فقط صبح میرم سرکار و عصر برمیگردم خونه و باشگاه و این حرفا ادمیم نیستم باهرکسی دوست بشم یعنی اخلاقم اینجوریه خشکم
    حالا برگردیم به مشکل اصلی این اقا همه چیزش خوبه فقط من الان تو شک هستم چون نمیدونم توی دلش چی هست اصلا نمیتونم بفهمم بهمن علاقه داره یا خیر چون ابراز نمیکنه در حد حرف و این جیزا یعنی عمل نه فقط حرف فهمیدم حرف فقط میزنه تا عمل و وقتی تو ماشنی هستمیم اهنگ غم گوش نمیده و من تو فکر میرم چرا اخه شاید هنوز به فکر عشق قبلیشه
    همش مدام به این فکر میکنم دوسم نداره و قصد ازدواجم نداره نمیدونمم چیکارکنم اخرش به چی میرسم نمیخوام رابطه رو جدی بگیرم برای خودم اما وقتی ازش دورتر میشم میاد سمتم دوباره نظرمو عوض میکنه دوباره یمدتی خوبم باز شک می افته بجونم ایا منو دوست داره؟ !!
    نمیدونم واقعا نیاز دارم الان به کسی تکیه کنم یکی که لیاقت داشته باشه اما میبینم همه دنبال مسائل دیگه هستن
    مثلا این اقا مدام میگه ندارم همش از ضررای مادیش میگه منم گفتم باشه خب نداری مشکلی نیست که بیرون رفتنمون دونگی میکنیم اینجوری منم راحتترم ایا این طرز فکر من درسته بنظرتون؟
    چون میگم رابطه دوطرفه باید باشه منم دختری هستم که دوست دارم مستقل باشم و حتی تو رابطه
    راستی اینم بگم وقتی بعد هربار که میبینمش اخرش که میخوام برم خونه خیلی عادی و سرد برخورد میکنه یعنی منظورم اینه که شاید به ظاهر خودشو علاقمند نشون میده اما من ته دلم یجوری میشم حس میکنم دوسم نداره حوصلمو نداره میخواد زود برم نمیدونم اینا همش حسه یا من در اشتباهم
    توروخدا یکی رابطه منو تجزیه تحلیل کنه من خودم سردرنمیارم ازش
    راستی چندروز پیش من یه عکس هنرپیشه خارجی براش فرستادم برای فان البته بعد برگشت گفت وای چ خوشگله و این حرفا کاش من چسبیده بودم بهش منم باهاش بحقث کردم میخوام بگم ملاحظه نداره اصلا با این که جلو چشاش بهش خیانت شده چطور نمیتونه درک کنه این چیزارو
    نمیدونم بمورر بمن علاقمند میشه یا اصلا ادامه این رابطه اشتباهه چیکارکنم چندبار خواستم باهاش تمموم کنم که برگشت گفت من مشکل دارم الانم بخوام تموم کنم میگه دختره دیوانست و زیر سوال میرم نمیدونم ایا تموم کنم رابطه رو یا ادامه بدم باهاش
    ببخشید طولانی شد لطفا جواب بدید

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سلام

با توضیحاتی که دادی به شما حتی به عنوان یک گزینه ازدواج هم نگاه نمی کنه، چه برسه به اولویت. راستش اصلا به نظر نمی رسه تو فکر ازدواج باشه.

با توجه به سنت، داری وقتت را بدجور تلف می کنی پای هیچی.

بخوام جدا بشم، زیر سوال می رم یعنی چی؟!!!!!

- - - Updated - - -

وای رز!
    الان یادم افتاد. از این تاپیکها زیاد داشتی.
    تو رو خدا عاقل باش.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

3. 5 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 16 خرداد 94), hamdan (پنجشنبه 28 خرداد 94), omidvaar (شنبه 16 خرداد 94), اقای نجار (شنبه 16 خرداد 94), شمیم الزهرا (شنبه 16 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 40 در 24 پست

Array
    سلام شیدا اره منم
    بخدا چیکار کنم شیدا میخوام عاقل باشم بخدا میخوام مثل بقیه زندگی کنم اما نمیشه
    تنهام همیشه تنهام الان اینم بره باز میرم سراغ کس دیگه معلوم نیست کس دیگه ازاین بدترم نباشه
    تکلیف من چیه الان چرا باید تنها باشم چرا تن به روابط این چنینی باید بدم به امید اینکه بالاخره یه روزی نتیجه بده رابطه ام
    خب گناه من چیه میخوام زندگی کنم یکی کنارم باشه همدمم باشه حس تنهایی نکنم نیاز به جنس مخالف دارم خب منم ادمم چون ساده هستم چون تو توهمات خودمم و زودباورم همیشه شکست میخورم فکر کنم ادمای مثل من همیشه باید تنها باشن و عذاب بکشن 27سال تنهایی کم نیست شیدا دارم پیر میشم
    بخدا دخترای دیگرو میبنینن چندتا چندتا دوست پسر دارن و همشوننم میخوانش اونوقت من چیم کمه اخه خدایا نمیدونم برم بمیرم بهتره انگار خسته ام خیلی خسته

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    14,753

حالت من
    Khonsard
    Array
    رز عزیز،
    ساده ترین چیزهای اطرافت را نمی بینی و نمی پذیری. از سال 87 تو این سایت بودی، حتی یه قاعده ساده تالار را ندیدی. عنوان تاپیکت خلاف قانون عنوانهای تالار هست.
    چه برسه به قواعد دیگه زندگی. انگار یه حصار کشیدی دور خودت که یاد نگیری.

رابطه با دیگران قواعدی داره که اگر بلد نباشی محکوم به شکستی. این رابطه می تونه از رابطه با خواهرت تا دوست پسر و همسر و ... همه را شامل بشه.
    مشکل اصلی تو ضعف در ارتباطات هست، نه این که در همه روابطت موفق باشی و فقط با دوست پسرت مشکل داری.
    اونی که بلده چطور روابطش را مدیریت کنه، با دوست پسر و همسر و مادر و ... همه رابطه ی درستی داره،
    اونیم که بلد نیست با همه روابطش غلطه، با نزدیکانش غلط تر.

الان رفتی به یه پسری که به گفته خودت دوسال یا شایدم بیشتر ازت کوچیکتره، چسبیدی که چی بشه؟
    حتی بهش گفتی باشه من خرج دوستیمون را می دم، تو فقط نروووووووووو
    عمرا واسه این پسر ذره ای ارزش داشته باشی. داری بهش می گی من ارزش یه بستنی هم ندارم، پولش را خودم می دم، فقط تو نرو !!!!!!!!

رز،
    این پسر تو را نمی خواد.
    هر بار که وارد یه رابطه اینطوری می شی و آخرش طرد می شی و شکست می خوری، نتیجه می گیری که "رز" خواستنی نیست.
    هر دفعه این احساس و نتیجه قوی و قویتر می شه
    در رابطه بعدی آویزون تر و (ببخشید) بدبخت تر ظاهر می شی و بالطبع منجر به شکست بعدی می شه ... تکرار این روابط تو را ضعیف تر و نخواستنی تر می کنه. این بار را حداقل زودتر تمامش کن. نذار اون حس (اینم منو نخواست) یه بار دیگه تقویت بشه. این دفعه با احساس درست و با منطق تمامش کن. این پسر مناسب من نبود و رابطه را تمام کردم !!!!

این پسر مناسب تو نیست و رابطه را سریع تمام کن.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

6. 5 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 16 خرداد 94), hamdan (پنجشنبه 28 خرداد 94), omidvaar (شنبه 16 خرداد 94), saeeded (شنبه 16 خرداد 94), بابک 1369 (دوشنبه 18 خرداد 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 شهریور 97 [ 12:32]
    سطح
    45
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger First Class
    تشکرها
    21

تشکرشده 244 در 115 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط roz530 نمایش پست ها
    دوستان دختری هستم 27ساله شاغل دوماه هست با پسری از طریق فضای مجازی و گروپ های تلفن همراه اشنا شدم از همین گروهای لاین و واتساپ و این برنامه ها
    خلاصه همدیگرو دیدیم از هم خوشمون امد من دختر سخت پسندیم از هر چهره و تیپی خوشم نمیاد این اقا هم خیلی خوشتیپ و جذاب نیست اما من ازش خوشم امده یعنی در درجه اول از ظاهرش خوشم امده دانشجو هست و دو سال از من کوچیکتره شایدم بیشتر با این حال بیشتر از سنش میفهمه 5ماهی میشه جدا شده از دوستش کسی که قصد ازدواج داشته باهاش نمیدونم به گفته خودش جلو چشاش بهش خیانت شده حتی روز اول قصه رابطه گذشتشو تعریف کرد با جزییات تمام انقدر با علاقه میگفت که بیشتر حرفمون شده بود اون البته فقط روزای اول
    بعدیکم گذشت و به مرور ک کمی با هم صمیمی تر شدیم من خودم دختر مهربونی هستم در نگاه اول ساده مهربون بی الایش اصلا اهل دروغ نیستم خیلی هم کمرو هستم همیشه سعی میکنم طرفم رو خوب درک کنم و مادیات اصلا برام مهم نیست قصد ازدواج هم دارم باکسی که واقعا لیاقت منو داشته باشه اما متاستفانه هر پسری که میا د فقط قصد دوستی داره نه عشقی نه هدفی
    راستش من مدت زیادی بود تنها بودم واقعا عمیقا تنهام یعنی دوست دختر هم ندارم باهاش دردل کنم و الانم روابطم محدودتر از قبل شده فقط صبح میرم سرکار و عصر برمیگردم خونه و باشگاه و این حرفا ادمیم نیستم باهرکسی دوست بشم یعنی اخلاقم اینجوریه خشکم
    حالا برگردیم به مشکل اصلی این اقا همه چیزش خوبه فقط من الان تو شک هستم چون نمیدونم توی دلش چی هست اصلا نمیتونم بفهمم بهمن علاقه داره یا خیر چون ابراز نمیکنه در حد حرف و این جیزا یعنی عمل نه فقط حرف فهمیدم حرف فقط میزنه تا عمل و وقتی تو ماشنی هستمیم اهنگ غم گوش نمیده و من تو فکر میرم چرا اخه شاید هنوز به فکر عشق قبلیشه
    همش مدام به این فکر میکنم دوسم نداره و قصد ازدواجم نداره نمیدونمم چیکارکنم اخرش به چی میرسم نمیخوام رابطه رو جدی بگیرم برای خودم اما وقتی ازش دورتر میشم میاد سمتم دوباره نظرمو عوض میکنه دوباره یمدتی خوبم باز شک می افته بجونم ایا منو دوست داره؟ !!
    نمیدونم واقعا نیاز دارم الان به کسی تکیه کنم یکی که لیاقت داشته باشه اما میبینم همه دنبال مسائل دیگه هستن
    مثلا این اقا مدام میگه ندارم همش از ضررای مادیش میگه منم گفتم باشه خب نداری مشکلی نیست که بیرون رفتنمون دونگی میکنیم اینجوری منم راحتترم ایا این طرز فکر من درسته بنظرتون؟
    چون میگم رابطه دوطرفه باید باشه منم دختری هستم که دوست دارم مستقل باشم و حتی تو رابطه
    راستی اینم بگم وقتی بعد هربار که میبینمش اخرش که میخوام برم خونه خیلی عادی و سرد برخورد میکنه یعنی منظورم اینه که شاید به ظاهر خودشو علاقمند نشون میده اما من ته دلم یجوری میشم حس میکنم دوسم نداره حوصلمو نداره میخواد زود برم نمیدونم اینا همش حسه یا من در اشتباهم
    توروخدا یکی رابطه منو تجزیه تحلیل کنه من خودم سردرنمیارم ازش
    راستی چندروز پیش من یه عکس هنرپیشه خارجی براش فرستادم برای فان البته بعد برگشت گفت وای چ خوشگله و این حرفا کاش من چسبیده بودم بهش منم باهاش بحقث کردم میخوام بگم ملاحظه نداره اصلا با این که جلو چشاش بهش خیانت شده چطور نمیتونه درک کنه این چیزارو
    نمیدونم بمورر بمن علاقمند میشه یا اصلا ادامه این رابطه اشتباهه چیکارکنم چندبار خواستم باهاش تمموم کنم که برگشت گفت من مشکل دارم الانم بخوام تموم کنم میگه دختره دیوانست و زیر سوال میرم نمیدونم ایا تموم کنم رابطه رو یا ادامه بدم باهاش
    ببخشید طولانی شد لطفا جواب بدید
    به اختلاف سنیتون توجه کردی ؟
    کسی ک تورو میخاد باید حداقل همسن تو باشه این اقا بنظرم بخاطر فرار از قضیه قبلش میخاد ب عنوان سرگرمی از تو استفاده کنه و شایدم خدایی نکرده سو استفاده بدتر حتی
    بیخیال شو بنظرم

8. کاربر روبرو از پست مفید sadafdarya تشکرکرده است .

شیدا. (دوشنبه 18 خرداد 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    اگر برای خودت، خانواده ات ارزش قایلی، بی خیالش شو.
    اگر هم تو شخصیت اش چیزی دیدی که به ما نگفتی، می تونی با چندتا حرکت انالیزش کنی.
    ولی شکل گیری این رابطه از اول اشتباه بوده. اگر توان تحمل تنهایی رو به قیمت آینده روشن داری ، بی خیال اش شو و منتظر یه فردی باش که اولا هم سن ات باشه دوما هم سان و هم کفو باشه و از همه مهمتر خانواده اش پشتش باشند. نه اینکه یه رابطه بدون ریسک از طریق دنیای مجازی رو رقم بزنه

10. کاربر روبرو از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 02 بهمن 95 [ 21:03]
    سطح
    31
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    47

تشکرشده 104 در 48 پست

Array
    گاهی خیلی از حرف زدن صریح شیدا خوشم میاد

ببین پسرایی که معلوم نیست چی میخوان و البته قصد ازدواج هم باکسی که باهاش هستن رو ندارن چندین ها دسته اند،مثلا خیلی موردشون درسته نمیخوانت ها ولی اگه بگی بابام صدمیلیون میده به تو یا یه خونه میده دیگه ولت نمیکنن و بعد خدامیدونه چه خیانت ها که نمیکنن

رز عزیز حس شما بهت اشتباه نمییگه ،ما خانم ها وقتی عاقلیم یعنی عقلمون سرجاشه درست میفهمیم. حست همیشه میفهمه که این ادم احساسش اونجوری که باید نیس ولی میخوای روپوشونی بکنی؟ این بابا یا میخواد صرفا دوست دختری دداشتته باشه یا سرگرم باشه تا نفر بهتر. یا منتظره اسنه که شما بهش پیشنهادی بدی.ببخش که اینو گفتم خیلی ازمردای ماهنوز درمورد دختری که باهاشون دوست میشه تصور خوبی ازش ندارن.
    رابطه ات روباهاش قطع کن و نگران فکر اون راجب به خودت نباش. به درک
    خواست که میاد دنبالت و میگی من دنبال ازدواجم واگه واقعا دنبال زندگی شیرین تر از حالا هستی قایم موشک بازی ر و باهاش ادامه نده. تمومش کن

موفق باشی

12. کاربر روبرو از پست مفید omidvaar تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 40 در 24 پست

Array
    شیدای عزیز ممنون از راهنماییت اما حس میکنم خوب تاپیک منو نخوندی من کی گفتم خرج خودمو میدم فقط تو نرووو!
    من فقط خواستم روحساب دوستی رفاقت حرفی زده باشم حالا مگه یه بیرون رفتن به قول خودت بستنی خوردن چقدر ارزش داره !! اصلا اونم من نمیدم اون با این قضیه مشکلی نداره من فقط گفتم مدام از ضرر و زیان مالی میگه من خودم دختری نیستم بخوام خرج پسری رو بدم اصلا بدم میاد خودشم میدونه
    حتی چندبار به بهانه های مختلف خواستم ولش کنم اون نذاشت پس انقدر نگو بی ارزشی این که مطلبم که میگی سرگرمی خب منم قطعا با این شرایط ایشون رو به عنوان همسرم که قبول ندارم منم دنبال ازدواج با اینشون نیستم اما ما دخترا خودت میدونی همیشه تو همه چیز دوست داریم پذیرفته باشیم دوست داریم مورد تایید باشیم همه مارو بخوان حتی اگه ما نخوایمشون
    نمیدونم من ادم تنهاییم گفتم حتی دوست دختر هم ندارم از طرفی سنم از وابستگی و عشق و عاشقی گذشته یکی میخوام کنارم باشه میگید از سرگرمیه خب باشه منم برای سرگرمی میخوامش اصلا تو چهارچوب خودم این بنظرتون ایرادی داره!
    بازم شما به عنوان کسی که از دور شاهد یه رابطه هست بهتر میتونید قضاوت کنید تا خودمن برای همین امدم اینجا راهنمایی کنید
    بعدم مگه چیه شما خودتون از سال 87 تاپیک نداشتید خب منم مثل شما هرمشکلی برام پیش میاد به اینجا پناه میارم فکر کنم بهتر میبود با اسم شخص دیگه بیام تا بهتر درک بشم و انقدرم بهم توهیین نشه

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    14,753

حالت من
    Khonsard
    Array
    من به شما توهین نکردم و نگفتم چرا از چند سال قبل تاپیک دارید. می گم چرا بعد از این همه سال که عضو همدردی بودید، از اشتباهات خودتون و دیگران درس نگرفتید؟

27 سالگی سنی نیست که واسه سرگرمی بری با یه پسر 4-23 ساله دوست بشی و کافی شاپ بری.

می گی قصدت ازدواج با این پسر نیست. اگه قصدت سرگرمیه، خب هیچی دیگه.
    ایشونم قصدش سرگرمیه و فعلا هست. هر وقت نبود نیست دیگه.

الان سوالت چیه؟
    می ترسی یه وقت قصد ازدواج پیدا کنه، گرفتار بشی ؟

------------------------------
    لطفا گزارش بدین عنوان تاپیکتون عوض بشه، وگرنه می بندنش.
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : دوشنبه 18 خرداد 94 در ساعت 14:12

15. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

khaleghezey (دوشنبه 18 خرداد 94)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array
    با سلام

عنوان تاپیک بطور واضح گویای مشکل شما نیست . عنوانی متناسب که برایش راهنمایی می خواهید را تنظیم کرده و از طریق مثلث پایین پستها ارسال کنید تا جایگزین عنوان کنونی شود و تاپیک برای ادامه باز شود

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)