به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 31 خرداد 94 [ 07:17]
    سطح
    2
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

1 در خواست مداوم پول از طرف خواهر شوهر !!!

سلام
    خیلی خوشحالم که می تونم مشکلم رو اینجا بگم. امیدوارم بتونین کمک های خوبی به من بکنین
    مشکل من با درخواست های مکرر خواهر شوهرمه.
    اون 5 سال از شوهرم بزرگتره و به خاط همین به خودش اجازه هر دخالتی رو میده.
    من اصلا به دخالت هاش و اینکه تاثیر مستقیم روی تصمیمات شوهرم داره رو کار ندارم ولی یه مشکل اساسی که دارم اینه که هر ماه از شوهرم پول میگیره!!
    این موضوع رو شوهرم به من نمیگه ولی ماشالله خانم انقدر اعتماد به نفس دارن که وقتی من هم کنار شوهرم هستم زنگ میزنه و درخواست پول میکنه!!!!!
    من از حرف هایی که زده میشه متوجه میشم ولی از شوهرم نمیپرسم و اون هم به من حرفی نمیزنه. نمیپرسم چون میترسم جواب خوبی به من نده و بگه که چرا به تلفن من گوش میدی....
    البته این هم بگم که ایشون قبلا کار میکردن ولی الان چون از کار کردن خوششون نمیاد کار رو سالهاست ول کرده. شوهرش هم کارمنده. ولی متاسفانه خانواده ی به شدت ولخرجی هستن که به قول خود شوهرم بدون حساب خرج میکنن و اصلا حواسشون به آینده نیست در صورتی که یه پسر دبیرستانی هم دارن.
    حالا لطفا به من بگین من چطور میتونم با شوهرم صحبت کنم که این پولهایی که خرج خرید خیلی چیزهای بیهوده میشه رو نده؟؟؟؟
    (میگم بیهوده چون به عنوان نمونه، قبل از عید که از شوهرم پول گرفت، عید یه دستبند بزرگ دستش بود که گفت واسه عید تازه خریدم!!!!!!!!!)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    واقعا كسي نيست كه راهنمايي كنه؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 اردیبهشت 95 [ 02:16]
    سطح
    8
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 39 در 12 پست

Array
    عزیزم منم مشکل شما رو داشتم، ما قناعت میکردیم خانمها!!!!پس انداز مارو میخوردن!!!
    حتی شوهرم ماشین زیر پامونو فروخت واسه دامادش ماشین خرید روش کار کنه!!!که داماد محترم بیکار نباشه!!!!
    فقط یک راه داری بدون اینکه به روی همسرت بیاری، خرج تراشی کن
    یه چیزی بخرین مثل زمین، ماشین، طلا که قسطشو بدی،پول نمونه تو جیب شوهرت.
    اگر همسرتون مثل همسر من بود و راضی نشد، واسه خودت خرید کن، لباس کیف کفش، !نزار پول تو جیب شوهرت بمونه...بزار بدهکار باشه...اگه قرار باشه اونا بخورن ،چرا
    ما نخوریم!!مگه بلد نیستیم!!! اتفاقا لباس های خوشگل بخر شیک کن.. بزار بیشتر تو دلش بری..
    واسه من خیلی جواب داد

- - - Updated - - -

شوهرم کلی مقروض شد... بعد که افتاد تو بدهی ،خواهراش روشونو برگردوندن حتی یه پاپاسی به همسرم قرض ندادن.حتی مادرش واسه یه میلیون پول که شوهرم ازش قرض خواست طلب بهره کرد!!!!حالا آقا فهمیده چقدر اشتباه کرده!!!باهاشون قطع رابطه کرده تقریبا و کلی هم با هم دعوا کردن، منم آدم خوبه قصه شدم. خانم خوشگل و خوشتیپی که همسرش قدرشو ندونست،خانم نازی که لیاقتش زندگی بهتریه، شوهر عاقل تریه.!اینا رو شوهرم همیشه بهم میگه و ازروم شرمندست!الان البته خودشو جم و جور کرده و زرنگ شده و مو رو از ماست میکشه. و خونوادش آدم بده داستانن..فکر میکنم کارمو درست انجام دادم..درسته یه کمی ضرر مالی کردیم ولی خوب هرچیزی یه بهایی داره مگه نه!!

4. 2 کاربر از پست مفید khazanhamishegi تشکرکرده اند .

Deldar (دوشنبه 11 خرداد 94), نیکیا (چهارشنبه 27 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    خيلي ممنون عزيزم، ولي من هم سركار ميرم و داريم پول جمع ميكنيم واسه خريد خونه و ايشالا به فكر بچه دار شدن هم هستيم، نميتونم ولخرجي كنم. دلم نمياد پول الكي خرج كنم، ولي دلم ميخواد يه طوري رفتار كنم كه شوهرم درست رفتار كنه و بتونه بگه نه!

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 اردیبهشت 95 [ 02:16]
    سطح
    8
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 39 در 12 پست

Array
    لیا جان، تقریبا تا خود شوهرتون نخواد،نشدنیه!!!من اوایل ازدواجمون حتی مشاوره هم رفتم ولی مشاور بهم گفت شما در این مورد حرفی نزنید، زندگی های زیادی بابت این موضوعات خراب شده.. من همش ناراحت میشدم و حرص میخوردم.بعد دیگه با خودم فکر کردم حالا که قراره این پول از زندگیم بره بيرون و من حرص بخورم. چرا وقتی میخواد خرج شه این پول منو خوشحال نکنه!!!ولی بازم با یه مشاور مشورت کن عزیزم، چون تا همسرتون به این نتیجه نرسه برای تو فقط ناراحتی و جنگ اعصاب میمونه و همسری که بلاخره از دست غر غرهای همسرش خسته میشه و به خانوادش پناه میبره مخصوصا که شمام کار میکنی و خوب بیشتر اذیت میشی. در هر صورت رابطه شما و همسرت که خوب باشه مهمترین موضوعه. خوشبخت باشی لیا جان.

7. 2 کاربر از پست مفید khazanhamishegi تشکرکرده اند .

lia (یکشنبه 17 خرداد 94), نیکیا (چهارشنبه 27 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    خیلی ممنون عزیزم که جواب منو میدی خانوم
    من خیلی وقته اینجا میام و مشکلات و راه حل ها رو میخونم ولی تا الان که دیگه اعصاب برام نمونده !! مشکلی رو مطرح نکردم و خوب و بد زندگی رو فهمیدم و باهاشون ساختم..
    ولی الان دیگه طاقتم داره تموم میشه، مخصوصا وقتی که به خودم میگم اشتباه کردم و شاید دارن درباره چیز دیگه ای حرف میزنن ولی میبینم که واقعیت داره و شوهر عزیز تقریبا هر ماه داره یه مبلغی به حساب ایشون واریز میکنن.
    اینطوری تا 2 روز من دایم در حال حرص خوردن هستم و بد اخلاقی میکنم و چون شوهرم هم نمیدونه چرا بد اخلاق شدم شاکی میشه و کدورت پیش میاد.....
    واقعا درمانده شدم ...
    دوست داشتم یکی میتونست یه مشاوره و کمکی کنه که بدون ایجاد دلخوری و ضرر مالی که باعث فشار زیاد به من و همسرم میشه این مشکل حل بشه.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    من الان چند روزه میام اینجا سر میزنم
    یعنی همه هم نظرشون ایمه که من باید از پول های پس انداز شده خرج کنم تا به خواهر شوهرم پولی نرسه؟؟؟!!!
    یعنی هیچ کس نیست که مشاوره بده؟
    من قبلا دیده بودم که مشاوره های خوبی اینجا میشه، حتی خود مدیریت هم بعضی وقت ها جواب میداد
    ولی الان که کسی جواب نمیده خواهشا حداقل مدیریت یه راهی پیش روم بذاره
    من واقعا ناراحت و درمانده شدم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 11 دی 95 [ 09:45]
    سطح
    47
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    59

تشکرشده 378 در 207 پست

Array
    با سلام
    عزيزم ليا جان
    دوستان راه حل رو به شما گفتن.
    وقتي كاري از دستت برنميادو حرف شنوي نداره بزار پول دستش نمونه. خيلي خوب تحمل ميكني من كه اگه جات بودم ديونه مي شدم
    ميتوني ازش طلا بخواي
    طلا بخر. نشون كسي هم نده كه اونا تحريك بشن و از شوهرت پول بخوان.
    راه حل دوم
    شما حساب مشترك داريد؟ از اون پول بر مي داره ؟
    اگه حساب مشترك داريد. او مبلغ دقيقش رو ميدونين و شوهرت بي دليل نمي تونه ازش برداره اون پول رو بزاريه بانك (ازين قرض الحسنه ها)و بگو اگر 4ماه بزاريمش دو برابرش رو وام ميدن با سود 2 درصد يعني هيچ.تا بتونيم خونه بخريم .بعدشم قسطها شروع ميشه و تازه بايد دوباره واسه خونه وام بگيري .اگر اون وامو بتوني بگيري. تا موقع خونه خريدن بايد قسطهاشم بدي درواقع يه جور پس اندازه.دوباره همون پول رو بزار بانك بعد 4ماه تا بيست تومن معادلش وام دو درصد ميدن.اينطوري تا آخر سال دو سري وام گرفتي . قسطاشم داري ميدي.
    به شوهرتم بگو برا اينكه اعتبار وام زودتر برسه ماهي مقداري پول بريزه توش مثلا 1تومن.(اينا همه بستگي به وضعيت ماليت داره)
    عزيزم دركل بهت ميگم سرشو بنداز تو قسط وام.اينطوري برااينكه حداقل پيش ضامناش شرمنده نشه قسطهاش رو ميده. پول خودتم بگو ميزارم روش واسه اعتبار وامم زودتر برسه.
    اگر هم ديگه نخاستي وام بگيري . هر چي پول داري رو بزار يه صندوقي كه بهره ميدن(بستگي به برنامه ت واسه خونه خريدن داره) اگه ميخواي سال ديگه بخري يه قرارداد يك ساله با بانك ببند.سود بيشتر ميدن.تا اون موقع هم نمي تونه دست به پولت بزنه.
    اين كارا چند حسن داره.
    1- پول خودت پس انداز ميشه و بجز مقداري واسه ته جيبت بقيه ش رو پس انداز ميكني.
    2-ماهانه مبلغي رو شوهرت بايد قسط پس بده.(تحت فشار ميره)
    3-به پولايي كه واسه خونه خريدن دارين جمع ميكنيد نمي تونه دست بزنه چون گرو بانكه.
    4-پيشش هم همش از آرزوهات واسه خونه خريدن بگو.اينكه چقدر دوس داري خونه داشته باشي و مستاجر نباشي. بچه آينده ات تو شرايط خوبي بزرگ بشه و اتاق مشتقلي داشته باشه. اينجور احساساتش رو تحريك كن. با وام گرفتن و پول وام رو تو حساب بهره دار گذاشتن مخالفت نمي كنه.
    بزار در مقابلت احساس مسئوليت كنه
    قربونت برم.

11. کاربر روبرو از پست مفید paria_22 تشکرکرده است .

نیکیا (چهارشنبه 27 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط paria_22 نمایش پست ها
    با سلام
    عزيزم ليا جان
    دوستان راه حل رو به شما گفتن.
    وقتي كاري از دستت برنميادو حرف شنوي نداره بزار پول دستش نمونه. خيلي خوب تحمل ميكني من كه اگه جات بودم ديونه مي شدم
    ميتوني ازش طلا بخواي
    طلا بخر. نشون كسي هم نده كه اونا تحريك بشن و از شوهرت پول بخوان.
    راه حل دوم
    شما حساب مشترك داريد؟ از اون پول بر مي داره ؟
    اگه حساب مشترك داريد. او مبلغ دقيقش رو ميدونين و شوهرت بي دليل نمي تونه ازش برداره اون پول رو بزاريه بانك (ازين قرض الحسنه ها)و بگو اگر 4ماه بزاريمش دو برابرش رو وام ميدن با سود 2 درصد يعني هيچ.تا بتونيم خونه بخريم .بعدشم قسطها شروع ميشه و تازه بايد دوباره واسه خونه وام بگيري .اگر اون وامو بتوني بگيري. تا موقع خونه خريدن بايد قسطهاشم بدي درواقع يه جور پس اندازه.دوباره همون پول رو بزار بانك بعد 4ماه تا بيست تومن معادلش وام دو درصد ميدن.اينطوري تا آخر سال دو سري وام گرفتي . قسطاشم داري ميدي.
    به شوهرتم بگو برا اينكه اعتبار وام زودتر برسه ماهي مقداري پول بريزه توش مثلا 1تومن.(اينا همه بستگي به وضعيت ماليت داره)
    عزيزم دركل بهت ميگم سرشو بنداز تو قسط وام.اينطوري برااينكه حداقل پيش ضامناش شرمنده نشه قسطهاش رو ميده. پول خودتم بگو ميزارم روش واسه اعتبار وامم زودتر برسه.
    اگر هم ديگه نخاستي وام بگيري . هر چي پول داري رو بزار يه صندوقي كه بهره ميدن(بستگي به برنامه ت واسه خونه خريدن داره) اگه ميخواي سال ديگه بخري يه قرارداد يك ساله با بانك ببند.سود بيشتر ميدن.تا اون موقع هم نمي تونه دست به پولت بزنه.
    اين كارا چند حسن داره.
    1- پول خودت پس انداز ميشه و بجز مقداري واسه ته جيبت بقيه ش رو پس انداز ميكني.
    2-ماهانه مبلغي رو شوهرت بايد قسط پس بده.(تحت فشار ميره)
    3-به پولايي كه واسه خونه خريدن دارين جمع ميكنيد نمي تونه دست بزنه چون گرو بانكه.
    4-پيشش هم همش از آرزوهات واسه خونه خريدن بگو.اينكه چقدر دوس داري خونه داشته باشي و مستاجر نباشي. بچه آينده ات تو شرايط خوبي بزرگ بشه و اتاق مشتقلي داشته باشه. اينجور احساساتش رو تحريك كن. با وام گرفتن و پول وام رو تو حساب بهره دار گذاشتن مخالفت نمي كنه.
    بزار در مقابلت احساس مسئوليت كنه
    قربونت برم.

سلام
    پریا جان خیلی ممنون که جوابم رو دادی
    اول یه سوا دارم ازت و اون اینه که کدوم بانک این تسهیلات رو میده؟ واسه همه بانک ها هست؟؟
    دوم اینکه من و شوهرم حساب مشترک نداریم ولی شوهرم رو مجبور کردم که یه حساب ثابت باز کنه و پول های پس انداز شده رو اونجا گذاشتیم ولی شوهر من همیشه یه حریم امن واسه خودش در نظر میگیره و همه حقوقش رو اونجا نمیذاره و معمولا یه مقدار بیشتر از لزوم رو تو حسابش داره،
    مشکل اصلی شوهر من اینه که به خانواده اش نمیتونه "نه" بگه. خودش هم میدونه باید پس انداز کنیم ولی اگه زنگ بزنن و ازش پول بخوان به هیچ وجه نمیتونه "نه" بگه و شده از حساب میکشه بیرون و بهشون میرسونه و میگه اونها خانواده منن و من نمیتونم بهشون کمک نکنم!!!!
    یه مشکل دیگه اینه که ما یه خونه کوچیک داریم که تو خریدش نه تنها خونوادش کمکی نکردن حتی یه بار همین خواهر شوهر محترم زنگ زد و برای خرید ماشین از ما کمک مالی گرفت با اینکه میدونست برادرش تو قرضه!!!!!
    من میخوام قبل از اینکه بچه دار بشیم این خونه رو بزرگتر کنم چون جامون کوچیکه :) و به خاطر همین میگه فعلا که اینجا هستیم!!! حتی من گفتم وقتی خونه رو عوض کردی بچه دار میشیم اون هم میگه باشه ولی در مقابل خواسته های خواهرش نمیتونه مقاومت کنه!!!!!

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 دی 98 [ 10:41]
    سطح
    40
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 174
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    11

تشکرشده 58 در 30 پست

Array
    سلام به نظر من شما شم اقتصادی داشته باشید پس انداز همیشه نمیتونه جوابگو باشه.شما مثلا میتونی همین پس اندازو طلا یا سکه بخری یا هر چیزی که بعدا به پول بیشتری تبدیل شه.هرچند که شما میتونستی خیلی زودت از این حرفا اقدام کنی.اگر پول های شما شده بود طلا الان خیلی راحتر میتونستی خونتونو بزرگتر کنی.الانم دیر نشده شروع کن به خرید طلا سکه .بعد بعضی از بانکها صندوق امانات دارن میتونی یک صندوق بگیری به نام خودت که حتی همسرتم نتونه دست بزنه.اینا راهایی که میتونید در نظر داشته باشید.مثلا جایی هم بتونید سرمایه گذاری بکنید.حسابشو خالی بکنید که پول توی دستش نباشه

14. کاربر روبرو از پست مفید آترین65 تشکرکرده است .

نیکیا (چهارشنبه 27 خرداد 94)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)