با سلام
عزيزم ليا جان
دوستان راه حل رو به شما گفتن.
وقتي كاري از دستت برنميادو حرف شنوي نداره بزار پول دستش نمونه. خيلي خوب تحمل ميكني من كه اگه جات بودم ديونه مي شدم
ميتوني ازش طلا بخواي
طلا بخر. نشون كسي هم نده كه اونا تحريك بشن و از شوهرت پول بخوان.
راه حل دوم
شما حساب مشترك داريد؟ از اون پول بر مي داره ؟
اگه حساب مشترك داريد. او مبلغ دقيقش رو ميدونين و شوهرت بي دليل نمي تونه ازش برداره اون پول رو بزاريه بانك (ازين قرض الحسنه ها)و بگو اگر 4ماه بزاريمش دو برابرش رو وام ميدن با سود 2 درصد يعني هيچ.تا بتونيم خونه بخريم .بعدشم قسطها شروع ميشه و تازه بايد دوباره واسه خونه وام بگيري .اگر اون وامو بتوني بگيري. تا موقع خونه خريدن بايد قسطهاشم بدي درواقع يه جور پس اندازه.دوباره همون پول رو بزار بانك بعد 4ماه تا بيست تومن معادلش وام دو درصد ميدن.اينطوري تا آخر سال دو سري وام گرفتي . قسطاشم داري ميدي.
به شوهرتم بگو برا اينكه اعتبار وام زودتر برسه ماهي مقداري پول بريزه توش مثلا 1تومن.(اينا همه بستگي به وضعيت ماليت داره)
عزيزم دركل بهت ميگم سرشو بنداز تو قسط وام.اينطوري برااينكه حداقل پيش ضامناش شرمنده نشه قسطهاش رو ميده. پول خودتم بگو ميزارم روش واسه اعتبار وامم زودتر برسه.
اگر هم ديگه نخاستي وام بگيري . هر چي پول داري رو بزار يه صندوقي كه بهره ميدن(بستگي به برنامه ت واسه خونه خريدن داره) اگه ميخواي سال ديگه بخري يه قرارداد يك ساله با بانك ببند.سود بيشتر ميدن.تا اون موقع هم نمي تونه دست به پولت بزنه.
اين كارا چند حسن داره.
1- پول خودت پس انداز ميشه و بجز مقداري واسه ته جيبت بقيه ش رو پس انداز ميكني.
2-ماهانه مبلغي رو شوهرت بايد قسط پس بده.(تحت فشار ميره)
3-به پولايي كه واسه خونه خريدن دارين جمع ميكنيد نمي تونه دست بزنه چون گرو بانكه.
4-پيشش هم همش از آرزوهات واسه خونه خريدن بگو.اينكه چقدر دوس داري خونه داشته باشي و مستاجر نباشي. بچه آينده ات تو شرايط خوبي بزرگ بشه و اتاق مشتقلي داشته باشه. اينجور احساساتش رو تحريك كن. با وام گرفتن و پول وام رو تو حساب بهره دار گذاشتن مخالفت نمي كنه.
بزار در مقابلت احساس مسئوليت كنه
قربونت برم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)