نوشته اصلی توسط
meinoush
سلام عزیز.
منم مثل خودت.
لینکی بود اسمش 40 مورد موثر در پیدا کردن شوهر بود. الان با موبایل تایپ میکنم. لینکش رو نمیتونم بذارم.
جامعه ی ما بر اساس اسلامه. از دبستان دختر پسرها جدان. ارتباطات دختر پسرها در حالت طبیعی و روزمره زندگی شکل نمیگیره. این جامعه در واقع بر این اساسه. این سایت هم همین اساس رو داره و میگه خواستگاری سنتی. نمیگه خواستگار از کجا بیاد.
واسه من ک خونوادم سنتی بودن اما مذهبی نبودن و مثل تو رفت و امدهامون در حداقله این سایت نمیگه از کجا خواستگار بیارم. میگه دعا کنم و با یاد خدا در تنهایی ب ارامش برسم.
برای تو یک پیشنهاد دارم. دوستان و همنشینانت رو با دقت انتخابب کن. کسانی باشن ک ارتباب خوبی دارن با ادم ها. اینطوری دیده میشی احتمال خواستگار پیدا کردن میره بالا.
این پستو نوشتم تا شاید دوستان بیان راهنمایی کنن. وگرنه من خودم هم مشکل دارم
بهترین پاسخ ممکن رو مثل همیشه خانم مینوش دادند.
بهترین نتیجه ای که از این پاسخ میتونین بگیرین هم اینه که برای پیدا کردن راه حل مشکلتون به بهترین سایت ممکن وارد نشدین...
همونطور که فرمودن تنها توصیه سایت به شما دنبال کردن لینک 40 مورد موثر در پیدا کردن همسر و در کنار اون توصیه به دوست داشتن خودتون خواهد بود و سعی در خودسازی و آرامش و ...
البته خرده ای هم به این مشی از پیش اعلام شده تالار نمیشه وارد کرد. به هر حال راه حلهای موثر برای مشکل شما طبق قوانین حاکم بر فضاهای عمومی و مجازی قابل طرح نیستن و در صورت عدول از این قوانین مشکلاتی برای گردانندگان زحمتکش تالار که در فضای حقیقی هم شناخته شده هستن ایجاد میشه.
توضیح بیشتری نمیشه داد، فقط تاکید دوباره میکنم که وقتتون رو در این تالار هدر ندین و بدونین که اون نتایج و تصمیماتی که خودتون گرفتین و نگرانیهایی که گفتین دارین همگی درست هستن. با افرادی که سعی میکنن این نگرانیهاتون رو بی مورد معرفی کنن و اونها رو ازتون جدا کنن و شما رو به در پیش گرفتن یک زندگی بی نیاز از همسر تشویق کنن(که معمولا خودشان هم چنین سرنوشتی رو داشتن) و پیدا کردن چنین افکاری رو باعث جذابتر شدن شما برای آقایون معرفی میکنن
، مشورت نکنین بلکه فقط با کسانی مشورت کنین که بر هدف فعلی شما صحه بذارن و راه حل بدن.
تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.
"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"
علاقه مندی ها (Bookmarks)