به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 03 اردیبهشت 95 [ 13:04]
    سطح
    44
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    934

تشکرشده 329 در 91 پست

Array

چگونه میتوانم در این شرایط برای ازدواجم قدمی بردارم؟

سلام به همگی، من به همراه خانواده ام نزدیک دوازده سالی هست که به تهران نقل مکان کردیم و قبلش در یه شهرستان کوچیک زندگی میکردیم یعنی وقتی من بیست ساله بودم... و تازه شیش سال هم من در شهر دیگه دانشجو و مشغول ادامه تحصیل در مقطع لیسانس و فوق بودم.. یعنی عملا دیده نمیشدم نه توی مهمانی ها ونه مسافرت ها، اعتراف میکنم کاملا عین کبک سرم توی برف بود و فقط دنبال درس و مشقم بودم و اصلا به ازدواج فکر نمیکردم و حتی دختر خیلی شاد و سرحالی هم بودم طوری که الان دلم خیلی برای اون موقع تنگ شده..متاسفانه ما در تهران کسی رو نداریم و کاملا منزوی هستیم یعنی اگرم جایی بریم خانوادگی و واسه تفریحه... دو تا از برادرهام هم اصلا ایران نیستند و جالبه که فامیل و خانواده زن داداش هام هم وقت عید تا عید میبینیم ، یعنی همه وصلت میکنند و خانواده اشون و ارتباطاتشون بیشتر میشه ولی با ازدواج دو تا داداش هام مخصوصا که از ایران هم رفتند خانواده ما کوچکتر شد، همه اینها رو گفتم که یعنی امکان معرفی و دیده شدن من نیست انگار، فامیل هامون هم که شهرستان هستند هم فقط از راه دور در حد احوالپرسی در تماسیم.. و از همه بدتر هیچکدوم فکر نمیکنند من و خواهرم خواستگار نداریم فعلا... قبلا داشتییم که رد کردن مامان و بابا..... این روزها محل کارم به شدت ازار دهنده شده.... خیلی احساس تنهایی میکنم... نمیخوام دختر حسودی باشم... ولی ترس هایی به جونم افتاده که نکنه سرنوشت من تنهایی... ایا اگر همون شهرستان خودمون بودیم من الان بازم تنها بودم؟ من چه قدمی میتونم بردارم برای ازدواجم توی این شرایط؟

2. 4 کاربر از پست مفید یه دختر سرگردان تشکرکرده اند .

hamed-kr (یکشنبه 13 اردیبهشت 94), lalejam (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), meinoush (یکشنبه 13 اردیبهشت 94), بارن (دوشنبه 14 اردیبهشت 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    934

تشکرشده 329 در 91 پست

Array
    به نظر میرسه دارم با خودم فقط حرف میزنم..ممنونم از مشورت دادن هاتون و متاسفم که در این تالار عضو شدم، خدانگهدار، دیگه به صورت مهمان هم نمیام، کسی میاد اینجا تایپیک میزنه به امید پیدا کردن راهی و مشورت میاد...

- - - Updated - - -

به نظر میرسه دارم با خودم فقط حرف میزنم..ممنونم از مشورت دادن هاتون و متاسفم که در این تالار عضو شدم، خدانگهدار، دیگه به صورت مهمان هم نمیام، کسی میاد اینجا تایپیک میزنه به امید پیدا کردن راهی و مشورت میاد...

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    سلام عزیز.
    منم مثل خودت.
    لینکی بود اسمش 40 مورد موثر در پیدا کردن شوهر بود. الان با موبایل تایپ میکنم. لینکش رو نمیتونم بذارم.
    جامعه ی ما بر اساس اسلامه. از دبستان دختر پسرها جدان. ارتباطات دختر پسرها در حالت طبیعی و روزمره زندگی شکل نمیگیره. این جامعه در واقع بر این اساسه. این سایت هم همین اساس رو داره و میگه خواستگاری سنتی. نمیگه خواستگار از کجا بیاد.

واسه من ک خونوادم سنتی بودن اما مذهبی نبودن و مثل تو رفت و امدهامون در حداقله این سایت نمیگه از کجا خواستگار بیارم. میگه دعا کنم و با یاد خدا در تنهایی ب ارامش برسم.

برای تو یک پیشنهاد دارم. دوستان و همنشینانت رو با دقت انتخابب کن. کسانی باشن ک ارتباب خوبی دارن با ادم ها. اینطوری دیده میشی احتمال خواستگار پیدا کردن میره بالا.

این پستو نوشتم تا شاید دوستان بیان راهنمایی کنن. وگرنه من خودم هم مشکل دارم

5. 5 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

lalejam (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), parsa1400 (دوشنبه 14 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (دوشنبه 14 اردیبهشت 94), اثر راشومون (سه شنبه 15 اردیبهشت 94), بارن (دوشنبه 14 اردیبهشت 94)

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 08 تیر 94 [ 19:38]
    سطح
    14
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 71 در 29 پست

Array
    ضمن تایید نظریات کاربر محترم و باهوش و قدیمی بالا
    بنده پیشنهاد می کنم خودتو وارد گروه کن.. چه گروه هایی ؟ گروه های مختلف از تورهای یک روزه گشت و گذار تو طبیعت که تو رو با کلی افراد جدید که اکثرا سالم هستن اشنا می کنند... یا گروه های دیگه مثل خیریه یا گروه های درسی مثل مطالعه زبان یا ادبیات... اینطوری وقتی وارد گروه بشی کم کم کم کم شخصیت تو تقویت میشه دیگه اون ادم سابق نیستی ... سارتر تو تهوع انتوان رو کانتون رو نشون داد که خیلی تنهایی زیاد باعث شد پوچی برسه یا بیگانه کامو... باید عضو گروه باشی وقتی عضو گروه شدی که سالم هست اون گروه فکر پیشرفت اهداف اون گروه... وگرنه حتی ازدواج هم کنید شما احتمال شکست دوباره و تنها تر شدن وجود داره خیلی ها برای رفع تنهایی خودشون که ازار میده دنبال شخصی می گردن که .... ولی خبر ندارن ممکن هست تنها تر هم بشن

- - - Updated - - -

ضمن تایید نظریات کاربر محترم و باهوش و قدیمی بالا
    بنده پیشنهاد می کنم خودتو وارد گروه کن.. چه گروه هایی ؟ گروه های مختلف از تورهای یک روزه گشت و گذار تو طبیعت که تو رو با کلی افراد جدید که اکثرا سالم هستن اشنا می کنند... یا گروه های دیگه مثل خیریه یا گروه های درسی مثل مطالعه زبان یا ادبیات... اینطوری وقتی وارد گروه بشی کم کم کم کم شخصیت تو تقویت میشه دیگه اون ادم سابق نیستی ... سارتر تو تهوع انتوان رو کانتون رو نشون داد که خیلی تنهایی زیاد باعث شد پوچی برسه یا بیگانه کامو... باید عضو گروه باشی وقتی عضو گروه شدی که سالم هست اون گروه فکر پیشرفت اهداف اون گروه... وگرنه حتی ازدواج هم کنید شما احتمال شکست دوباره و تنها تر شدن وجود داره خیلی ها برای رفع تنهایی خودشون که ازار میده دنبال شخصی می گردن که .... ولی خبر ندارن ممکن هست تنها تر هم بشن

7. 3 کاربر از پست مفید دوچمدان_سیزده_کیلویی تشکرکرده اند .

lalejam (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (دوشنبه 14 اردیبهشت 94), بارن (دوشنبه 14 اردیبهشت 94)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    Sanjab سرچ
    کن. تاپیک خانم سنجاب بخون. شاید مفید باشه
    دختر خوبی هستی. دختر خوبی باش ک دیده بشی. راه های دیده شدن رو پیدا کن
    اگه هم کسی بود ک دوسش داشتی برو روانشناس کتاب بخون راهنمایی بگیر ک بفهمی چی کار کنی بهش برسی. اشتباه منو نکن.

9. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

lalejam (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (دوشنبه 14 اردیبهشت 94), اثر راشومون (سه شنبه 15 اردیبهشت 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 آبان 01 [ 10:33]
    سطح
    62
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    346

تشکرشده 262 در 104 پست

Array
    سلام اینکه دوستان مطلب شمارو میخونن و نظری نمیدن بخاطر اینه که پیدا کردن راه عملی برای این مشکل سخته شما اینو به حساب بی توجهی نذار.
    این مشکل خیلی از دختراست تا حدی خودمونم مقصریم.
    دخترا الان تا و30 سالگی به فکر اینن که چه جوری خواستگارو دست بسرش کنن و از شرش خلاص شن بعد30 سالگی تازه به این فکر میفتن که چجوری خواستگار پیدا کنن.
    راستی قضیه اون همکارت چی شد؟ ابراز علاقه کرد یا نه؟

11. 3 کاربر از پست مفید محیا ناز تشکرکرده اند .

lalejam (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), parsa1400 (دوشنبه 14 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (دوشنبه 14 اردیبهشت 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    934

تشکرشده 329 در 91 پست

Array
    سلام مینوش عزیزم، مرسی که برام نوشتی، همین طور از دو چمدان سیزده کیلویی عزیز هم تشکر میکنم، خیلی خوشحال شدم و استفاده میکنم از نظرهاتون،این روزها توی محیط کارم همش بحث جشن و مراسم و ایناست، اخه دوتا از همکارهام که نامزد کردند همش دارن حرف میزنند راجب مراسم هاشون یعنی تا ریس امون میره بیرون این دوتا شروع میکنند و موقع ناهار هم همین طور، اون دوتا دیگه هم از دوست پسرهاشون حرف میزنند و این که کجا ها میرنند و اینا... همگی هم از بچه های بالای شهرن، ناخواسته گاهی خیلی اعصابم بهم میریزه، الان که دیدم برام پست گذاشتین واقعا خوشحال شدم ... ممنونم.. با این که کارمو دوست دارم ولی این قد احساس های منفی گاهی بهم فشار میاره و دلتنگ میشم که فکر میکنم از اینجا برم، من اخلاق ام خوبه و همه ادم ها رو دوست دارمو الانم با همکارام خوبم و اون ها خوبن ولی مثلا زیاد با من حرف نمیزنند و یا تحویل نمیگیرن، شاید چون من ساده تر لباس میپوشم و یا میدونند شهرستانیم.. شاید هم من بد برداشت میکنم ولی گاهی خیلی احساس تنهایی زیادی میکنم.شاید این شرایط هم بی تاثیر نبوده که من این قد این روزها کم بیارم.. پیشنهاد عضو گروه های کوهنوردی یا خیریه هم عالیه و باید جدی برم سراغش.. مرسی

13. کاربر روبرو از پست مفید یه دختر سرگردان تشکرکرده است .

بارن (دوشنبه 14 اردیبهشت 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 22 تیر 94 [ 22:58]
    سطح
    78
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 69.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    4,357

تشکرشده 4,467 در 859 پست

Array
    یه قدم خیلی خوب که میتونه موثر باشه،
    سپردن به آدم های قابل اعتمادی هست که دایره دوستان و بستگانشون خیلی گسترده است.

با اعتماد به نفس کامل و مودبانه ( لازم نیست خودت رو رسوا کنی یا با شوخی و خنده مسئله رو عنوان کنی) در یه فضای مناسب و خلوت،
    شرایط خاص خودت و همسر آینده ات رو عنوان کن.
    قبلش باید معیارهات رو به وضوح مشخص کنی و با معرف در میون بذاری تا از اقدامات بی سرانجام در امان باشی.

اصلا به جای شوهر، بگرد یه معرف خوب پیدا کن، یه آدم حسابی!

وقتی تو نیستی
    نه هست های ما
    چونانکه بایدند
    نه بایدها . . .

هر روز بی تو
    روز مباداست!

15. 3 کاربر از پست مفید meysamm تشکرکرده اند .

lalejam (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), rayehe (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (دوشنبه 14 اردیبهشت 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    934

تشکرشده 329 در 91 پست

Array
    ممنونم از شما meysammو همین طور محیا ناز، در مورد سوال محیا ناز راجب اون اقا ، فعلا رفته سفر کاری خارج از ایران و من هم فکر بهش نمیکنم چون ممکنه همش توهم باشه یا اون قصد جدی نداشته باشه و من نمیخوام حداقل تا برگشتش بهش فکر کنم، از شما هم اقای میثم تشکر میکنم ، بیشتر پست های شما رو در تایپک دوستان دیدم واقعا کمک کننده و منطقی هست ، معرف هم فکر خیلی خوبیه و من دقیقا مشکل ام همینه که معرف نمیشناسم ، اخه ما تهران اشنایی نداریم، راستش من داره سی و یک سالم تمام میشه و اگر این روزها ذهنم درگیر این مساله شده فقط به خاطر ترس هام و این که چند سال بعد، از این که حداقل برای خودم قدمی برنداشته باشم غصه نخورم یا سرزنش کنم خودمو، البته نیاز به ازدواج رو چند سالی هست که دارم ولی همیشه با این طرز فکر که به موقع اش اتفاق می افته خودم قانع کردم و هیچ تلاشی هم نکردم، وگرنه واقعا دوست دارم اون مردی که دوستش دارم یا سهم هم هستیم خودش تلاش کنه و شروع کننده باشه... ولی چون با گذشت زمان هیچ خبری نشد حالا نگران شدم که باید تلاش کنم...خوب این که یه ادم مطمن و حسابی پیدا کنم هم خیلی برام اسون نیست احتمالا از خود طرف رو پیدا کردن سخت تره واسم ولی باید راهی پیدا کنم، من سایت تبیان رو هم دیدم که ثبت نام میکنند واسه معرفی و اینا ولی باید کلی مدراک بهشون داد و باید حتما خانواده هم بدونند از اول اولش، به فکرم رسیده به مادرم بگم ولی روم نمیشه، اینجا چون یه محیط مجازی هست من راحت میگم ولی توی دنیای واقعی مثل علی بی غم هستم... ایا کسی تجربه ای از همسان گزینی و معرفی تبیان داره؟

17. کاربر روبرو از پست مفید یه دختر سرگردان تشکرکرده است .

meysamm (سه شنبه 15 اردیبهشت 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 دی 00 [ 03:07]
    سطح
    74
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 380
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,421

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    سلام عزیز.
    منم مثل خودت.
    لینکی بود اسمش 40 مورد موثر در پیدا کردن شوهر بود. الان با موبایل تایپ میکنم. لینکش رو نمیتونم بذارم.
    جامعه ی ما بر اساس اسلامه. از دبستان دختر پسرها جدان. ارتباطات دختر پسرها در حالت طبیعی و روزمره زندگی شکل نمیگیره. این جامعه در واقع بر این اساسه. این سایت هم همین اساس رو داره و میگه خواستگاری سنتی. نمیگه خواستگار از کجا بیاد.

واسه من ک خونوادم سنتی بودن اما مذهبی نبودن و مثل تو رفت و امدهامون در حداقله این سایت نمیگه از کجا خواستگار بیارم. میگه دعا کنم و با یاد خدا در تنهایی ب ارامش برسم.

برای تو یک پیشنهاد دارم. دوستان و همنشینانت رو با دقت انتخابب کن. کسانی باشن ک ارتباب خوبی دارن با ادم ها. اینطوری دیده میشی احتمال خواستگار پیدا کردن میره بالا.

این پستو نوشتم تا شاید دوستان بیان راهنمایی کنن. وگرنه من خودم هم مشکل دارم
    بهترین پاسخ ممکن رو مثل همیشه خانم مینوش دادند.
    بهترین نتیجه ای که از این پاسخ میتونین بگیرین هم اینه که برای پیدا کردن راه حل مشکلتون به بهترین سایت ممکن وارد نشدین...
    همونطور که فرمودن تنها توصیه سایت به شما دنبال کردن لینک 40 مورد موثر در پیدا کردن همسر و در کنار اون توصیه به دوست داشتن خودتون خواهد بود و سعی در خودسازی و آرامش و ...
    البته خرده ای هم به این مشی از پیش اعلام شده تالار نمیشه وارد کرد. به هر حال راه حلهای موثر برای مشکل شما طبق قوانین حاکم بر فضاهای عمومی و مجازی قابل طرح نیستن و در صورت عدول از این قوانین مشکلاتی برای گردانندگان زحمتکش تالار که در فضای حقیقی هم شناخته شده هستن ایجاد میشه.
    توضیح بیشتری نمیشه داد، فقط تاکید دوباره میکنم که وقتتون رو در این تالار هدر ندین و بدونین که اون نتایج و تصمیماتی که خودتون گرفتین و نگرانیهایی که گفتین دارین همگی درست هستن. با افرادی که سعی میکنن این نگرانیهاتون رو بی مورد معرفی کنن و اونها رو ازتون جدا کنن و شما رو به در پیش گرفتن یک زندگی بی نیاز از همسر تشویق کنن(که معمولا خودشان هم چنین سرنوشتی رو داشتن) و پیدا کردن چنین افکاری رو باعث جذابتر شدن شما برای آقایون معرفی میکنن، مشورت نکنین بلکه فقط با کسانی مشورت کنین که بر هدف فعلی شما صحه بذارن و راه حل بدن.
    تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.

"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"

19. 3 کاربر از پست مفید اثر راشومون تشکرکرده اند .

meinoush (سه شنبه 15 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (سه شنبه 15 اردیبهشت 94), محیا ناز (سه شنبه 15 اردیبهشت 94)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)