سلام دوستان
بارو کنید دارم به سلامت روانی خودم شک می کنم. اما نسبت به صدای رادیو و تلویزیون و سی و دی و کلا هر چه که در این محدوده است، حساسیت زیادی دارم و وقتی که می شنوم ناخودآگاه قلبم به شمارش می افتد و احساس خفگی عجیبی به من دست می دهد. صدای دوپس دوپس که جای خود دارد و باور کنید شروع می کنم به کندن موهایم ! نفسم بند می آید. احساس می کنم حتی نمی توانم صحبت کنم و در گلویم گرفتگی عجیبی احساس می کنم.
البته خودم از طرفداران پرو پا قرص برنامه های رادیو و تلویزیون و حتی ماهواره هستم و هیچ حساسیت بی موردی در خصوص آن ندارم. مشکلم با وقتی است که دیگری دارد استفاده می کند و من مجبور می شوم به آن گوش دهم.
در محل کار قبلی ام آقایی بود که علاقه زیادی به رادیو داشت و رادیویش همواره روشن بود. وقتی از رادیو خسته می شد از آن تلویزیون ها که شبیه لب تاپ است داشت و آن را باز می کرد و به تماشای تلویزیون می پرداخت. وقتی نمی توانستم در وقت اداری کارهایم را تمام کنم بالاجبار اضافه کار می ماندم. اما مشکل این بود که او هم می ماند و گاهی تا پاسی از شب به تماشای تلویزیون ادامه می داد. من هم مجبور به تحمل بودم.
بالاخره محل کارم تغییر کرد و وارد اداره دیگری شدم. دو سه سالی بود که مشکلی نداشتم. همسایه هایم به لطف خدا بسیار آرامند و اداره آرام و خوبی دارم. اما متاسفانه چند روزی است که رییس اداره روی کامپیوترش کارت تلویزیون نصب کرده و گاه و بیگاه به تماشای تلویزیون می پردازد. متاسفانه اتاقش در کنار اتاق من است و چون او صدایش را بلند می کند ناخودآگاه زمزمه هایی به گوش من می رسد.
در واقع مشکل دقیقا همین جاست. این زمزمه مدام روی اعصاب من راه می رود و باعث می شود باز هم نتوانم به کارهایم برسم. این دفعه طرف همکار من نیست که بتوانم با او برخوردی داشته باشم. رییس است و با نفوذ. هر چند که همکار قبلی ام نیز عزیز دردانه رییس بود و نمی شد حرفی به او زد.
از دوستان تقاضای راهکار دارم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)