سلام
من این قمسمت را بازمی کنم که هر چه مخواهد دل تنگت بگو ....:D
تشکرشده 537 در 283 پست
سلام
من این قمسمت را بازمی کنم که هر چه مخواهد دل تنگت بگو ....:D
زیبا. (شنبه 21 اردیبهشت 87)
تشکرشده 926 در 486 پست
اندیشه
آزادی
نیکخواهی
شکیبایی
تشکرشده 537 در 283 پست
خب حال اینها که نوشتی یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی ما که الان در وضعیت on lineبسر می بریم چرا چراغ وضعیت هم برای من وهم برای شما خاموش است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیبا. (جمعه 17 اسفند 86)
تشکرشده 507 در 236 پست
سلام زیبا.ده ؛
به نظرت آدم باید هر چی که دل تنگش می خواهد در هر جایی و در عموم و جمع بگه !؟
آیا تمام چیزهایی که دل تنگ ما می خواهد معقولانه است !؟
آیا چیزهایی که دل تنگ ما می خواهد به صلاح همست !؟
شاید تو دوست خوبم بگی که این تاپیک رو باز کردی تا فقط بقیه بتونند حرفشون رو آزادانه بیان کنند اما آزادی بیان همیشه مطلوبه !؟و همیشه به صلاح همست ؟
من در گذشته ( نمیدونم کدوم پستم ) یه شعر رو گذاشتم که فکر میکنم اون شعر رو به همراه حدیث گرانقدری از امام موسی بن جعفر (ع) اینجا هم خوبه دوباره تکرار کنم .
نويسنده را بايدی چهار چيز
دل و دست و وجدان و افکار تميز
اگر آنکه نا پاک شد اين چهار
ز نا پاکی صاحبش شک مدار
قلم چون گرفتی دو رويی مکن
غرض ورزی و کينه جويی مکن
قلم گير و همچون قلم راست باش
نه هر کس خيال کجت خواست باش
قلم گر خلاف ره مردم است
قلم نيست ، نيش دُمِ کژدُم است
^^^^^^^^^^^^^^^6
از وصاياى امام كاظم «عليه السلام» به هشام:
(يا هشام قِلّةُ المنطق حِكمٌ عظيمٌ. فعليكم بالصّمت، فإنّه دَعَةٌ حسنةٌ وقلّة وزرٍ وخفّةٌ من الذّنوب. فحَصّنوا باب الحلم؛ فإنّ بابه الصّبر.)
(تحف العقول صفحه 394)
اى هشام ! كمگويى كارى حكيمانه است و بر تو باد به صمت . )صمت : سكوت در هنگامى كه سخن گفتن لازم نيست ( .
بعضى از افراد دائماً حرف مىزنند و هر كس سخنى مىگويد دخالت مىكنند و اين از رذائل اخلاقى است حتى گاهى، انسان براى حرف زدن انگيزه هم دارد، مثلاً مىخواهد اظهار فضل كند اما در همين مورد نيز خوددارى از سخن، مستحسن است. و از آنجا كه همه گفتار انسان در نامه عمل او، ثبت و ضبط مىشود و چه بسا در پر گفتن، انسان دچار خلاف گويى گردد. لذا كم گويى موجب كم شدن وزر و وبال و تخفيف گناهان است.
صمت، خود از حلم سر چشمه مىگيرد، حلم در مقابل خفّت است، گاهى افراد در هنگام شادى با بروز حوادث نا خوش، خود را مىبازند لكن انسان حليم در خوشى و نا خوشى عنان خود را از كف نمىدهد.
ريشه حلم نيز صبر است، صبر به معناى مقاومت و پايدارى است، چه در مقابل فشارهاى زندگى و چه در مقابل تكاليف الهى.
عاشق خدا باش تا معشوق خلق شوی
108 (یکشنبه 02 تیر 87)
تشکرشده 926 در 486 پست
1-آن چیزهای درون دل تنگمه!
2-لطفا به من بگویید *چراغ وضعیت * خودم را در کجای سایت می توانم بیابم و پیدا کنم؟
تشکرشده 537 در 283 پست
سوال خودم رو با سوال جواب دادی ؟
اگر مشخص بود کی چراغش روشنه و کی خاموش خیلی خوب بود راحتر می دونستیم کی رفته و کی هست تا با اونها ادامه بدهیم .
زیبا. (جمعه 17 اسفند 86)
تشکرشده 537 در 283 پست
سلام Mashoogh Haminjast عزیز؛
هدف من این نبود که پر حرفی کنیم .
کم بگوئید اما گزیده بگوئید
این بخش بخاطر اینه که سوالی یا حرف جالبی ، شکایتی .....همانطور که از اسمش پیداست آزادید راجب هر مسئله ای صحبت کنید .........
زیبا. (جمعه 17 اسفند 86)
تشکرشده 29 در 17 پست
اگه یک دقیقه تا مردن فاصله داشته باشید چه می کنید ؟تا حالا به این موضوع فکر کردید!!!!
تشکرشده 59 در 29 پست
من تا نفس آخر از خدا طلب بخشش می کنم. هر چند که الان هم که نمی دونم 1 دقیقه آخر عمرم چه وقته، باز هم همیشه از خدا می خوام منو بخاطر همه سهل انگاریها و نافرمانی ها عفو کنه. این تنها سرمایه منه.
تشکرشده 2,234 در 570 پست
سلام .
چه سوال جالبی . یک دقیقه تا مرگ .
فکر می کنم فقط می تونم فکر کنم . به همه ی زندگیم که می تونه مثل یک فیلم کوتاه از جلوی چشمم عبور کنه .
من تاکنون چه کرده ام ؟ آیا زندگی من پربار بوده ؟ ...
اگر نه . 1 ثانیه هم برای من کافیست تا آرزو کنم زنده بمانم و زندگییییییییییییییییییییی ی کنم ....
طاهره (یکشنبه 02 تیر 87)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)