به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 9 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 81
    Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    یکشنبه 29 فروردین 95 [ 20:54]
    سطح
    35
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    104

تشکرشده 313 در 129 پست

Array

خیانت در توافقات و کارهای بدتر از خیانت جنسی!!

سلام!

سریع میرم روی موضوع!
    خانومم موقع خواستگاری گفت مهریه باشه 14 سکه و خانوادش هم گفتن 14 سکه زیاده! من که دیدم ظارهاً آدم های خوبی هستن گفتم برای

احترام دختر روی کاغذ باشه هزار سکه. بعد از 6 سال زندگی مهریه رو گذاشته اجرا 500 سکه دادگاه + 300 سکه اداره ثبت شهرستان + 200 سکه خونه من توی تهران . خونه

رو هم به نامش خریدم اون رو هم بالا کشیده + بسیاری رفتارهای زشت دیگه که واقعاً تایپش هم مشکله !

داستان من کمی پیچیده شده. حوصله تایپش رو ندارم. متنی رو که به دادگاه دادم براتون میزارم تا موضوع مشخص بشه :

به نام خدا
    لایحه دفاعیه برای ارائه به دادگاه تجدید نظر استان تهران
    ریاست محترم شعبه ؟؟؟ دادگاه تجدید نظر استان تهران
    با سلام و احترام
    اینجانب ؟؟؟؟؟؟ به موجب دادنامه شماره ؟؟؟؟؟؟ محکوم شدم به پرداخت اقساطی مهریه همسرم سرکار خانم ؟؟؟؟؟؟ بصورت 35 سکه بدواً و ماهانه یک سکه تمام . مطابق با

آنچه در دفتر دادگاه بدوی ثبت شده است ، اینجانب در مهلت قانونی 20 روزه پس از تاریخ ابلاغ دادنامه به حکم دادگاه بدوی اعتراض کردم. مجدداً طبق آنچه در دفتر دادگاه بدوی

ثبت شده است همسرم حدوداً 30 روز پس از دریافت دادنامه به رای اعتراض کرده و دادخواست تجدیدنظر خواهی خود را پس از سپری شدن مهلت قانونی تسلیم دفتر دادگاه

نموده است .

موارد فوق با بررسی محتویات پرونده قابلیت راستی آزمایی دارند . لذا مطابق با قانون آئین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی ، تجدیدنظر خواهی همسرم از

دادنامه مربوطه غیرقانونی است و امکان رسیدگی به آن وجود ندارد و در این پرونده تنها اینجانب به حکم دادگاه بدوی معترض بوده ام . در واقع همسرم از حکم دادگاه بدوی

بسیار راضی بودند چرا که می دانستند شرایط تقسیط مهریه بصورت 35 سکه بدواً و ماهانه یک سکه به نحوی است که با توجه به توان مالی بنده برای ایشان ایده آل خواهد

بود. لذا ایشان در مهلت قانونی بنای اعتراض نداشتند و تنها پس از اینکه بوسیله ابلاغیه دادگاه بدوی از تجدیدنظر خواهی بنده مطلع شدند ، تصمیم گرفتند اقدام متقابل نمایند

. به عبارت دیگر ایشان نگران شدند که مبادا پیش قسط و اقساط ماهانه کاهش یابد و تصور کردند که اگر ایشان هم به حکم اعتراض نمایند احتمالاً در وضعیت بهتری قرار

خواهند گرفت . لذا در متن لایحه اعتراض که توسط وکیل ایشان تنظیم شده است ، همسرم درخواست کرده که پیش قسط 100 سکه و اقساط ماهیانه 2 سکه شود . یعنی

دادگاه را در شرایطی قرار دهند که یک طرف خواهان کاهش و دیگری خواهان افزایش سکه ها است و امیدوارند که دادگاه در روشی کدخدا منشانه وسط را انتخاب کرده و مجدداً

حکم دادگاه بدوی را تایید نماید . جالب است که در متن لایحه اعتراضیه وکیل همسرم تاکید کرده که در مهلت قانونی به رای دادگاه بدوی اعتراض نموده است . مطلبی که خلاف

بودن آن فوراً بواسطه بررسی مستندات پرونده آشکار می شود .

وکیل همسرم که خود یک خانم جوان است در لایحه ای که به دادگاه عرضه کرده در کمال شگفتی ، قاضی دادگاه بدوی را فردی دانسته که از قوانین به خوبی اطلاع ندارد و

حکمی غیر منطقی و خلاف صادر کرده است . اگر چنین است پس چرا ایشان در مهلت قانونی نسبت به حکم اعتراض نکردند؟ آیا به این دلیل نیست که از حکم دادگاه بدوی

شادمان بودند؟ آیا اعتراض کنونی ایشان به این دلیل نیست که فکر می کنند اگر خود را معترض نشان دهند برای منافع شان مناسب تر است؟ اگر دلیل موجهی دارند چرا آن را

ارائه نمی دهند؟ اگر اموالی از من سراغ دارند چرا آن را به دادگاه اطلاع نمی دهند؟ همسرم 6 سال است که در عقد دائم بنده است و 5 سال نیز زندگی مشترک داشته ایم و

از ریز و درشت زندگی بنده مطلع است . پس چرا بجای زیر سوال بردن قوانین و قضات ، دلایل قانع کننده به دادگاه ارائه نمی دهند؟ همسرم بواسطه تاثیرات نامبارک خانواده

اش اقدامات بسیار ناپسندی انجام داده که دروغ در مقابل آنها ناچیز است . با مراجعه به پروند کلاسه ؟؟؟؟؟؟ در خصوص عدم تمکین همسرم که آن پرونده نیز در دفتر شعبه

؟؟؟؟؟؟ دادگاه تجدید نظر استان تهران قرار دارد ، سایر اقدامات ناپسند همسرم و خانواده اش از جمله اجرای عملیات شبیخون مشخص می­شود و بوسیله مدارکی از جمله

پرونده دادسرا ، گزارش پزشکی قانونی و شهادت شهود موضوع روشن می گردد . لذا اگر قضات محترم ضرورتی می بینند شرح کامل ماجرا در پروند کلاسه ؟؟؟؟؟؟ آمده است تا

مشخص شود که در چه بستر و شرایطی است که قضات در این پرونده اقدام به صدور رای می نمایند .

اما در خصوص زیر سوال بردن قانون اعسار و قاضی دادگاه بدوی توسط یک خانم وکیل تازه کار نیازی به باز کردن موضوع نیست و ایشان صرفاً تلاش کرده خود را معترض نشان

دهد تا شاید در وضعیت بهتری قرار گیرد . در ادامه­ ی لایحه اعتراضیه وکیل همسرم مجدداً همان ادعاهای واهی را مطرح کرده است که در جلسه نخستین گفته بودند . تقاضا

دارم تا مطابق درخواست ایشان حساب های بانکی بنده بررسی شود و از ؟؟؟؟؟؟ نیز به عنوان یک نهاد حکومتی استعلام شود تا خلاف بودن این ادعای ایشان نیز مشخص

شود .

در بخش دیگری از لایحه ، وکیل همسرم اظهار تعجب فرموده اند از اینکه بنده برای ادامه تحصیل قصد عزیمت به ایالات متحده امریکا را داشته ام ولی توان پرداخت مهریه

همسرم به میزان هزار و یک سکه را ندارم . این اظهار تعجب ریشه در بی اطلاعی از نحوه ادامه تحصیل نخبگان دارد . بنده در بنیاد ملی نخبگان عضو هستم و توسط بنیاد

نخبگان نیروهای مسلح نیز 30 ماه کسر خدمت سربازی گرفتم . اکثر قریب به اتفاق نخبگان این کشور بدون هرگونه توانمندی مالی سالانه به بهترین کشورهای جهان سفر

کرده و با پولی که از دانشگاه های تراز اول دنیا دریافت می کنند ادامه تحصیل می دهند . مطابق با نامه پذیرش دانشگاه کالیفرنیا بنده در صورتی که دانشجوی رشته کسب و

کار در کالیفرنیای امریکا بشوم ماهیانه 4300 دلار امریکا حدود 14 میلیون تومان ایران دستمزد می گیرم . ولی با اقدام همسرم مبنی بر ممنوع الخروج کردن من به کمک مهریه و

برداشتن مخفیانه پاسپورت از میان مدارکم ، پذیرش من برای اخذ دکترای دوم و کمک هزینه ای که دولت امریکا قرار بود به بنده پرداخت کند نابود شد . در واقع وکیل همسرم

تنها افرادی را دیده است که با اتکا به وضعیت مالی خانواده شان و بدون تلاشِ شایسته قصد ادامه تحصیل داشته اند و طبیعتاً این افراد راهی بجز خرج کردن پول های گزاف

ندارند . بنده به لطف خدا جزء این دسته نبوده ام .

مجدداً بنا به دلایلی که در متن لایحه اولیه جهت تجدیدنظرخواهی ارائه کردم از قضات محترم تقاضا دارم پیش قسط را حذف نموده و قسط ماهیانه را به یک عدد نیم سکه

کاهش دهند . بنده یک عدد پژو 206 داشته و در یک منزل اجاره ای نیز سکونت دارم ، لذا مطابق با آنچه قانون در خصوص مستثنیات دین بیان می دارد ، بنده اموالی ندارم که

بتوانم 35 سکه پیش قسط و ماهانه یک سکه تمام پرداخت کنم . حقوق کارمندی بنده نیز کفاف پرداخت حکم دادگاه بدوی را نمی دهد . بعلاوه در متن قانون ماده ای وجود دارد

مبنی بر اینکه چنانچه فردی مسکن ضروری خود را که قانوناً جزء مستثنیات دین است بفروشد ، فرد طلبکار نمی تواند پول آن را بردارد چنانچه فرد بدهکار قصد داشته باشد با

آن پول مجدداً یک مسکن ضروری برای خود خریداری نماید . حال در شرایطی که بنده صاحب مسکن ضروری نیستم آیا عادلانه است که پول­های ناچیز من از بنده گرفته شود و

اساساً فرصت پس انداز برای خرید مسکن از بنده سلب شود؟ جالب است قضات محترم بدانند که بنده قبلاً با سختی و دشواری مسکنی به آدرس ؟؟؟؟؟؟ خریداری کردم ولی

همسرم به کمک خانواده اش و بوسیله خیانت در امانت آن خانه را به چنگ آورد . شرح کامل تری از موضوع با مراجعه به پروند کلاسه ؟؟؟؟؟؟ در دسترس خواهد بود .

نکته آخر در خصوص رفتارهای منفعت طلبانه همسرم و خانواده ایشان است . در زمینه مهریه همسرم به قاضی دادگاه بدوی گفت که قصدش از اجرا گذاشتن مهریه ممانعت من

از خروج از کشور بوده است . مطابق با رونوشت سند نکاهیه که در پرونده موجود است ، ایشان قبلاً بخشی از مهریه را در اداره ثبت املاک به اجرا گذاشته اند و من را ممنوع

الخروج فرموده اند و حتی قاضی دادگاه بدوی نیز به ایشان گفت که با اجرا گذاشتن مجدد بخشی از مهریه در دادگاه ایشان در مسیر زندانی کردن من بوده است و نه در مسیر

ممنوع الخروج کردن! البته همسرم به کمک اتاق فکری که در خانواده شان تشکیل شده و به کمک وکیلش به خوبی می­داند که در چه مسیری گام بر می دارد و تنها در آن

جلسه چون موضوع تمکین مطرح بود می خواست تا در نقش یک همسر مهربان جلوه کند . اکنون در اعتراض به نحوه تقسیط مهریه با فراموش کردن گفته های قبلی خود در

دادگاه ، در نقش فردی ظهور کرده است که برای دریافت تک تک سکه ها بیقرار است و نگران شده مبادا عمرش به حدی نباشد که تمام مهریه وصول شود . در حقیقت با

بررسی نوع رفتار همسرم و اقدامات مجرمانه خانواده ایشان که از مطالعه پرونده های قضایی حاصل می شود ، قابل تشخیص است که ایشان و خانواده شان به هیچ نوع اصول

اخلاقی پایبند نیستند و تنها منفعت مادی است که رفتار و گفتار آنها را تنظیم می کند .

متاسفانه تمام مطالبی که به دادگاه گفته بودم واقعی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خلاصه اش میشه این:

1) مهریه همسرم طبق توافق 14 سکه بود ولی من برای احترام به ایشون گفتم روی کاغذ هزارتا باشه! پدر دختر مخالف بود و میگفت مهریه سنگین آفت جامعه هستش!
    2) چون خانواده همسرم متظاهر بودن من هم اعتماد کرده بودم و حتی خونه رو به نام خانوم خریدم و الان خونه رو بالا کشیده البته شب ساعت 1 و 30 بامداد برادراش با پدرش اومدن بالای سر من و من رو با لباس خواب خونین انداختن توی خیابون. فقط همین!!
    3) مهریه رو 3 جا گذاشت اجرا : دادگاه + اداره ثبت شهرستان+ معاوضه اجباری 200 سکه با خونه خودم!!!!
    4) دادخواست داد به دادگاه که چون من خونه ندارم ایشون در خیابون تشریف دارن و به دلیل نبود مسکن دنبال طلاق بودن
    5) الان 6 ماهه که دادگاه کشی بوده
    ویرایش توسط بهزاد10 : دوشنبه 28 مهر 93 در ساعت 18:33

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 95 [ 23:23]
    سطح
    51
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,079

تشکرشده 1,505 در 452 پست

Array
    سلام

ببخشید آقا بهزاد من یکی اصلا حوصله خوندن متن شما رو نداشتم ..حد اقل فاصله میگذاشتید بین نوشته هاتون...

میشه لطفا یکم متنتون رو خلاصه تر بنویسید که راحت تر خونده بشه؟
    همه آبهای دریا هم نمی توانند یک کشتی را غرق کنند

مگر اینکه در داخل کشتی نفوذ کنند

بنابراین

تمام نکات منفی دنیا روی شما تاثیر نخواهد داشت

مگر اینکه شما اجازه بدهید...

3. 4 کاربر از پست مفید رزا تشکرکرده اند .

mohi (شنبه 23 اسفند 93), SpecialBoy (سه شنبه 29 مهر 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 29 مهر 93), شیدا. (دوشنبه 28 مهر 93)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    104

تشکرشده 313 در 129 پست

Array
    سلام دوست عزیز : آخر متن خلاصه اش رو نوشته بودم و الان هم رفتم بین خطوط فاصله انداختم . . .

خلاصه اش میشه این:

1) مهریه همسرم طبق توافق 14 سکه بود ولی من برای احترام به ایشون گفتم روی کاغذ هزارتا باشه! پدر دختر مخالف بود و میگفت مهریه سنگین آفت جامعه هستش!

2) چون خانواده همسرم متظاهر بودن من هم اعتماد کرده بودم و حتی خونه رو به نام خانوم خریدم و الان خونه رو بالا کشیده البته شب ساعت 1 و 30 بامداد برادراش با پدرش اومدن بالای سر من و من رو با لباس خواب خونین انداختن توی خیابون. فقط همین!!

3) مهریه رو 3 جا گذاشت اجرا : دادگاه + اداره ثبت شهرستان + معاوضه اجباری 200 سکه با خونه خودم!!!!

4) دادخواست داد به دادگاه که چون من خونه ندارم ایشون در خیابون تشریف دارن و به دلیل نبود مسکن دنبال طلاق بودن

5) الان 6 ماهه که دادگاه کشی بوده
    ویرایش توسط بهزاد10 : دوشنبه 28 مهر 93 در ساعت 18:35

5. 3 کاربر از پست مفید بهزاد10 تشکرکرده اند .

mohi (شنبه 23 اسفند 93), SpecialBoy (سه شنبه 29 مهر 93), رزا (دوشنبه 28 مهر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 95 [ 23:23]
    سطح
    51
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,079

تشکرشده 1,505 در 452 پست

Array
    ببخشید متن من همزمان با شما ارسال شد..الان شما میخوایید از همسرتون جدا بشید؟ اختلاف اصلیتون سر چیه؟

چند سال هست که باهم زندگی میکنید؟

شما بیشتر درباره مهریه و مسائل حقوقی نوشتید فکر کنم الان اصلا تو شرایط روحی مناسبی نیستید
    همه آبهای دریا هم نمی توانند یک کشتی را غرق کنند

مگر اینکه در داخل کشتی نفوذ کنند

بنابراین

تمام نکات منفی دنیا روی شما تاثیر نخواهد داشت

مگر اینکه شما اجازه بدهید...

7. 4 کاربر از پست مفید رزا تشکرکرده اند .

ED12 (پنجشنبه 01 آبان 93), SpecialBoy (سه شنبه 29 مهر 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 29 مهر 93), شیدا. (دوشنبه 28 مهر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 دی 00 [ 03:07]
    سطح
    74
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 380
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,421

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    فقط میشود گفت عبرت خوبی هستید برای آقایان و همچنین خانمها که در توافقات مندرج در سند ازدواج به قول و ظاهر طرف مقابل اعتماد نکنند بلکه به همان نوشته های قابل استناد قانونی اعتماد کنند و نکته عبرت آموز بعد اینکه در طول زندگی مشترک هیچکدام از زوجین هرگز با پولی که به طور کامل متعلق به خودش است داراییهای بسیار گران قیمت از قبیل ملک تجاری و مسکونی و اتومبیل را به نام همسرش نخرد بلکه هر کس به میزان سهمی که از مبلغ خرید گذاشته اند سهم ببرد و در این مورد هیچ نوع اغماضی قائل نشوند.
    الآن یا باید با دادن امتیازات و قولهای دیگر ایشان را به ادامه زندگی راضی کنید یا اینکه همه چیز را به میزان رحم و انصاف خانواده همسرتان و حکم دادگاه بسپارید که تا حد زیادی قابل پیش بینی است. فقط امیدوارم حق طلاق را به ایشان تفویض نکرده باشید.
    تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.

"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"

9. 7 کاربر از پست مفید اثر راشومون تشکرکرده اند .

ED12 (پنجشنبه 01 آبان 93), mohi (شنبه 23 اسفند 93), Quality (دوشنبه 28 مهر 93), SpecialBoy (سه شنبه 29 مهر 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 28 مهر 93), بهزاد10 (سه شنبه 29 مهر 93), شیدا. (دوشنبه 28 مهر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 تیر 97 [ 03:25]
    سطح
    41
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 102
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    472

تشکرشده 247 در 75 پست

Array
    ببخشیداختلاف اصلیتان سرچی بود؟آیاهمسرتان نمی خواست شمابرویدخارج وبه بهانه ی مهریه شماراممنوع الخروج کرده؟

11. 4 کاربر از پست مفید سرگشته دوست تشکرکرده اند .

mohi (شنبه 23 اسفند 93), SpecialBoy (سه شنبه 29 مهر 93), واحد (سه شنبه 29 مهر 93), شیدا. (دوشنبه 28 مهر 93)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    104

تشکرشده 313 در 129 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط اثر راشومون نمایش پست ها
    فقط میشود گفت عبرت خوبی هستید برای آقایان و همچنین خانمها که در توافقات مندرج در سند ازدواج به قول و ظاهر طرف مقابل اعتماد نکنند بلکه به همان نوشته های قابل استناد قانونی اعتماد کنند و نکته عبرت آموز بعد اینکه در طول زندگی مشترک هیچکدام از زوجین هرگز با پولی که به طور کامل متعلق به خودش است داراییهای بسیار گران قیمت از قبیل ملک تجاری و مسکونی و اتومبیل را به نام همسرش نخرد بلکه هر کس به میزان سهمی که از مبلغ خرید گذاشته اند سهم ببرد و در این مورد هیچ نوع اغماضی قائل نشوند.
    الآن یا باید با دادن امتیازات و قولهای دیگر ایشان را به ادامه زندگی راضی کنید یا اینکه همه چیز را به میزان رحم و انصاف خانواده همسرتان و حکم دادگاه بسپارید که تا حد زیادی قابل پیش بینی است. فقط امیدوارم حق طلاق را به ایشان تفویض نکرده باشید.
    نه حق طلاق رو ندادم دیگه! فکر کنم اگه یادم بود اون رو هم داده بودم!!!!!!!

بله متاسفانه من شدم باعث عبرت دیگران. هزینه بدی و زیادی بود . . .

ولی دوست عزیز من الان چندان هم در موضع ضعف نیستم! تا حدی قدرت من بیشتر از اونهاست!! شوخی نکردم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط رزا نمایش پست ها
    ببخشید متن من همزمان با شما ارسال شد..الان شما میخوایید از همسرتون جدا بشید؟ اختلاف اصلیتون سر چیه؟

چند سال هست که باهم زندگی میکنید؟

شما بیشتر درباره مهریه و مسائل حقوقی نوشتید فکر کنم الان اصلا تو شرایط روحی مناسبی نیستید
    سلام دوست عزیز من! به لطف خدا من شخصیت ضعیفی نداشتم و الان هم صرفاً در مورد خانم قبلیم تصمیم گیری کردم! شرایط روحی من بسیار خوبه و تظاهری هم در کار نیست چون بچه نیستم و نیازی به دروغ گفتن به خودم ندارم!

6 سال زندگی مشترک داشتیم و به صلاحدید من بچه ای در کار نبود چون اطمینانی به رفتارهای همسرم مشاهده نمی کردم که بخوام یک موجود دیگه رو به این دنیا دعوت کنم. تصمیم من برای طلاق قطعی هست. الان نه از 6 ماه پیش و از همون شبی که به من شبیخون زدن . . .

13. 3 کاربر از پست مفید بهزاد10 تشکرکرده اند .

mohi (شنبه 23 اسفند 93), SpecialBoy (سه شنبه 29 مهر 93), اثر راشومون (دوشنبه 28 مهر 93)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    دیروز [ 14:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام
    به نظر می رسه که اکنون مشکل شما بیشتر حقوقی باشه. اگر درست فهمیده باشم آنگاه شما باید به مشاور حقوقی یا به سایت های تخصصی حقوقی مراجعه کنید تا در مورد حقتان پیگیری کنید.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

15. 5 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

SpecialBoy (سه شنبه 29 مهر 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 28 مهر 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 29 مهر 93), واحد (سه شنبه 29 مهر 93), شیدا. (دوشنبه 28 مهر 93)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    104

تشکرشده 313 در 129 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها
    با سلام
    به نظر می رسه که اکنون مشکل شما بیشتر حقوقی باشه. اگر درست فهمیده باشم آنگاه شما باید به مشاور حقوقی یا به سایت های تخصصی حقوقی مراجعه کنید تا در مورد حقتان پیگیری کنید.
    نه!!!

سلام دوست خوب من. راستش رو بخای توی این 6 ماه من خودم حقوقدان شدم دیگه. مسائلم رو هم تقریباً دارم به خوبی مدیریت می کنم. وکیل نگرفتم ولی از بهترین وکلا مشاوره گرفتم و الان اوضاع تحت کنترل من هست . اومدم به این سایت برای بهره برداری از تجارب مشابه و 2 تا 3 مورد رو دیدم. بعدش گفتم مورد خودم رو هم بگم تا هم آقایون و هم خانم ها عبرت بگیرن . . .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سرگشته دوست نمایش پست ها
    ببخشیداختلاف اصلیتان سرچی بود؟آیاهمسرتان نمی خواست شمابرویدخارج وبه بهانه ی مهریه شماراممنوع الخروج کرده؟
    سلام دوست عزیز

واما مشکل اصلی:

خانومم به لحاظ عاطفی بیش از من به خانوادش وابسته بود و از زشت ترین کارهای اونها هم حمایت 100 درصد می کرد. باورتون نمیشه بعد از 4 ماه اومده بود توی دادگاه و از شبیخون هم راضی و خشنود بود و مالکیت من روی خونه رو هم به کلی تکذیب فرمود و به پدر من هم توهین فرمود.

بله گفت من با تو امریکا نمیام و نمیتونم از خانواده ام دور باشم. اول پاسپورت من رو دزدید و مدتی نقش بازی کرد و همراه من توی خونه دنبالش گشت . بعد دید من میخام برم برای گذرنامه مجدداً اقدام کنم که با مهریه من رو ممنوع الخروج کرد. بعد دید اوضاع خوب نیست رفت خونه باباش بعد دید من نرفتم دنبالش ، باباش و برادراش به من شبیخون زدن و طوفان دادگاه کشی رو آغاز کردن . . .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها
    با سلام
    راستی من به مشاوره شما هم نیاز دارم! من اینجا مشاوره حقوقی خاصی نمیخام ولی بدم نمیاد اگه مشکلی توی شخصیت خودم بوده که کارم رو به اینجا کشونده ، بررسی بشه تا شاید برای ازدواج بعدی آدم پخته تری باشم. البته اینکه نباید اعتماد می کردم واضحه و هزینه اش رو هم دادم. منظورم راهنمایی توی لایه های عمیق تر هستش و بحث کردن روی مسائل جزئی تر و شاید مهمتر در خصوص همسر داری هست. حتمآً من هم مشکل داشتم که این اتفاقات در زندگی من افتاده!
    ویرایش توسط بهزاد10 : دوشنبه 28 مهر 93 در ساعت 19:40

17. 3 کاربر از پست مفید بهزاد10 تشکرکرده اند .

mohi (شنبه 23 اسفند 93), SpecialBoy (سه شنبه 29 مهر 93), اثر راشومون (دوشنبه 28 مهر 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    همسرتون اگر قصدش جدایی بود که وقتی شما تصمیم گرفتید از ایران برین، پاسپورتتون را برنمی داشت. بلکه درخواست جدایی می داد.
    ایشون شما را دوست داشته و از راهی که بلد بوده (هر چند اشتباه) می خواسته مانع رفتنتون بشه.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

19. 8 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

ED12 (دوشنبه 28 مهر 93), m.reza91 (سه شنبه 29 مهر 93), mohi (شنبه 23 اسفند 93), paniz93 (دوشنبه 28 مهر 93), SpecialBoy (سه شنبه 29 مهر 93), واحد (سه شنبه 29 مهر 93), بهزاد10 (سه شنبه 29 مهر 93), رزا (دوشنبه 28 مهر 93)

صفحه 1 از 9 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)