سلام به کاربران و مدیران محترم همدردی
من 20 سالمه و حدود 5 ماه پیش با آقایی آشنا شدم که ایشون 25 ساله هستند.من ایران و ایشون به مدت 4 سال است که در خارج از کشور زندگی میکنند..ما تاحالا همدیگر رو ندیدیم. اما با شناخت همدیگه کم کم دوستیمون رنگ و بوی دیگری گرفت و رابطه جدی شد و من از اخلاق ایشون خیلی خوشم میومد چون با اینکه خیلی با من از لحاظ مکانی فاصله داشتند اما هر دقیقه با هم تلفنی صحبت میکردیم و من از ایشون و رابطه ی جدیمون اطمینان داشتم. از نظر تحصیلات باید بگم که من دانشجوی لیسانس و ایشون دیپلمه هستند.من از لحاظ موقعیت شغلی در آینده و ظاهر و کلا از ایشون سرتر هستم و خودشون هم بار ها اینو به من گفتن. مشکل از اینجا شروع شد که این آقا تو این 5 ماه هیچگونه اذیتی نکرد و اصلا مشکلی نداشتیم و حتی 2 روز قبل از اینکه بیاد ایران و خانوادش رو ببینه وعده های قشنگی به من میداد که اومدم ایران با خانواده هامون صحبت میکنیم و قضیه رو علنی می کنیم یا یک سری وعده ی دیگه که نشون دهنده ی پافشاری ایشون واسه یه رابطه ی جدی بود.اما الان حدود 1 هفته است که ایران اومدند و خانواده ی اون یه شهر دیگه زندگی میکنند.قراره فردا همو ببینیم اما از وقتی اومده ایران اخلاقش کاملا عوض شده.شاید روزی 1 بار زنگ بزنه. برنامه هایی که قرار بود داشته باشیم رو تغییر داده.من اعتراض میکنم اما ایشون میگه باید درکم کنی من تازه خانوادمو دیدم و ....
میخوام راهنماییم کنین آیا این رفتارا طبیعی هست؟ما فردا یا پس فردا برای اولین بار قراره همدیگرو ببینیم اما با این تغییرات میل من واسه دیدن از 100 به 20 رسیده
- - - Updated - - -
خواهش میکنم کمکم کنین خیلی فوریه
من باید چه رفتاری داشته باشم.دیگه همون یه زنگم نمیزنه.هرچند منم زنگ نمیزنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)