سلام آقای مبین
درکتون می کنم.من هم همین چند وقت پیش این طور شده بودم. نسبت به مساله ای آلرژی پیدا کرده بودم . چیزی هم نشده بودها! ولی حساس شده بودم.
همین طوری گریم می گرفت. میومدم حال و احوال می نوشتم گریه ناک می شد. خلاصه این جوری بودم.
راه حل این بود که هی میومدم تاپیک می زدم ولی نمی فرستادم!
اول تاپیک را می نوشتم تا آخرش گریه می کردم وقتی تایپک را می نوشتم و تموم می شد می دیدم انگار راه حل را پیدا کردم! انگار خودم می فهمیدم جواب چیه...به خاطر همین از فرستادن تاپیک هام پشیمون می شدم چون با نوشتن حسم بهتر شده بود...(ولی اگر می خوندینشون فقط گریتون می گرفت.خوب شد نفرستادم!)
شما هم احساستون را بنویسید. کلا عصبانیتتون،خشمتون و هرچی به ذهنتون میاد بنویسد. تو نوشتن غر بزنید از این و اون بگید.... هر چی دلتون خواست بگید.... دوست داشتین ارسال کنید و دوست هم نداشتین همون طوری دیلیت کنید... خیلی تاثیر داره. برای من که موثر بوده
اگه یکی باشه که شما را درک کنه خیلی خوبه...
من خودم اون موقع که ناراحت بودم حس می کردم کسی نیست درکم کنه! به مادرم می خواستم درد و دل کنم نمی تونست منو درک کنه و مسالم را بی اهمیت می دونست. می خواستم بیام اینجا بنویسم می گفتم بیام بنویسم همه می گن این چقدر ناشکره و احتمالا از مسالم اینجا یه بحث راه میفتاد!
ولی کسی را پیدا کردم که درکم کرد و غر زدن هام را تحمل... ازش خیلی ممنونم همین که روم قضاوت نکرد و منو می فهمید خیلی خوب بود و البته راهکار هم بهم دادند.
نمی دونم من چه جوریم؟ گاهی راه حل را بلدم ولی دوست دارم به یکی مشکلم را بگم و اونم فقط بگه می فهممت.
چقدر اون موقع ناراحتیم عصبانی می شم یکی بهم بگه مشکلی نیست که!یا سرزنشم کنه. در حالی که من اگر درک بشم تمام احساسات منفیم می ره...
مدل من این طوریه.چند بار هم این اتفاق برام افتاده و این طوری حالم خوب میشه...
یه چیز دیگه هم که تجربه دارم گاهی تکرار یک واقعه آدم را تو حس منفی می بره و نمیشه از اون حس منفی جدا شد. باید این حس منفی را سریع کات کرد! تو این جور مواقع مسافرت خیلی جواب می ده! این که آدم یه مدت از اون محیط قبلیش دور باشه و یه روند جدیدی را پیش بگیره! مثلا یه مدت هم حتی همدردی نیاد...
توصیه می کنم دو سه روز آخر هفته با دوستانتون یا خانواده یه شمال یا یه جای خوب برید. مسافرت بهترین راه حل برای فراموش کردن حس های منفیه.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)