سلام دوستان، شاید مشکلی که اینجا می خوام مطرح کنم یه کمی مسخره باشه، اما داره کم کم اذیتم می کنه. من احساس بدی نسبت به عدد 6 دارم، نمی دونم چرا، اصلا نگاهم به این عدد میفته ناراحت می شم، همه اش فکر می کنم این عدد، عدد خوبی برام نیست، از خرافاتی بودن متنفرم اما نمی دونم چرا انقدر به این عدد حساس شدم، مثلا اگه دارم کتاب می خونم، توی صفحه کتاب عدد 6 باشه، به هر خستگی که باشم سریع اون صفحه رو می خونم که روی عدد 6 نمونم، اگه دارم تایپ می کنم توی word به هر زحمتی باشه صفحه 6 رو پر می کنم که صفحه آخرم 6 نباشه، اگه دارم قرآن می خونم به آیه هایی که 6 دارن می رسم سریع می خونمشون، دیگه وای به حال اینکه به صفحه 600 برسم، حساب کنید 100 صفحه، حتی توی همین تالار هم وقتی توی تعداد ارسالهام عدد 6 باشه سعی می کنم یه ارسال دیگه داشته باشم که از این عدد رد بشه، الان هم دیدم نزدیکه تعداد ارسالهام به 600 برسه، گفتم تا قبل از این قضیه مشکلم رو مطرح کنم!! تازه از بس روی این موضوع حساسم، وقتی که روی عدد 6 جایی گیر می کنم یه اتفاق بدی برام می افته، می دونم همه اش از تلقینه اما از دست خودم خسته شدم. تازه جالب اینجاست که هم سال تولدم 6 داره هم روز تولدم ششم هست، خیلی سعی کردم نسبت به این عدد بی تفاوت باشم اما نشد که نشد...
باید چی کار کنم؟؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)