چند وقت پیش داشتم دنبال یه کتاب تو کتابای قدیمی میگشتم که اتفاقا کتاب "علی کیست ؟ " * رو پیدا کردم به بهانه ی اینکه به ایام شهادت امام علی نزدیک میشیم تصمیم گرفتم چند صفحه از این کتاب رو مطالعه کنم که از دو قسمت این کتاب خیلی خوشم اومد یکی سخنان منظومه و دیگه نیازمندی خلا به و جود علی (ع) . فکر کردم یه جاهاییش رو اینجا بذارم بلکه مفید واقع بشه ()
_ چون کسی شصت سال زندگی کند نصف آنرا شبها از بین می برند و نصف باقیمانده هم در غفلت و نادانی میگذرد که انسان چپ و راستش را نمیشناسد و یک سیم ( احتمالا همون سوم ) عمر نیز صرف آرزوها و حرص و اشتغال بکسب و اهل عیال میگردد و باقیمانده ی عمر هم بیماریها و پیری و قصد کوچ کردن و انتقال از دنیای فانی ست . پس دوست داشتن شخص طول عمر را نادانی است ( دوست داشتن طول عمر عین نادانی است .)
_ خود را گرسنه نگهدار زیرا گرسنگی از اعمال پرهیزکاران است ( عین جمله : عمل پرهیزکاری ) و آنکه گرسنگی طولانی کشد روزی سیر گردد و از گناهان کوچک دوری گزین و مرتکب آنها مباش زیرا گناهان کوچک روزی جمع شوند .
_ ای خدای من اگر خطا و گناه من بزرگ و بسیار است عو تو از گناه من بزرگتر و وسیعتر است .
علاقه مندی ها (Bookmarks)