به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 24 خرداد 99 [ 22:31]
    سطح
    55
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 46 در 19 پست

Array

راهنمایی برای انتخاب لباس رسمی محیط کار

سلام به همه دوستای عزیز.
    من قراره از شنبه برم سر کار به شکل رسمی.امروز بهم خبر دادن استرس بدجوری داره اذیتم میکنه دارم همش به مشکلای ریز و درشتی که ممکنه واسم پیش بیاد فکر میکنم اعتماد به نفسم شده صفررررررررررررر.یه مشکلی هم که دارم اینه که من همیشه خوش تیپ و خوش لباس بودم و سرکارم باید حجابم کامل باشه و لباسم مناسب محیط کار باشه.اصلا به قیافه با حجابم عادت ندارم خوشم نمیاد من اصلا بلد نیستم مقنعمو این جوری بپوشم چیکار کنم به نظرتون؟با هد بند م امتحان کردم اصلا بهم نیومد.چه لباسایی بخرم که مناسب محیط کار باشه و در عین حال شیک باشه؟(اعم از مانتو و شلوار و کیف و کفش) خواهش میکنم هر کی پستمو میخونه لطفا نظرش رو هم بده چون دو سه روز بیشتر وقت ندارم .ممنون از همه

- - - Updated - - -

کسی نمیخواد کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام.البته من خوش سلیقه نیستم ولی خوش سلیقه ها رو دوست دارم... واقعا بعضی خانم ها در عین حجاب و پوشش مناسبی که دارند ادم کیف میکنه از سلیقه و انتخابشون و..

این یکی از معیار های مهم من هستش !!...

اما خانم نوش افرین بعضی چیزا که نمیشه نوشت باید دیده بشه ..الان توقع دارید توی نوشته ها من چجوری بگم..به نظرم بهتره یکم تامل کنید..خیلی ساده هستش..سعی کنید برید توی محیط های رسمی مثل شهرداری ها :) و.. جدی میگم بعدش ببنید بقیه چطوری هستند و شما چطور رو بیش تر می پسندید اون وقت برید خرید... من خودم باید مورد ببینم خب بهتون بگم مثلا این طوری..نوشتنی در همین حد توسنتم کمک کنم..

بابا چرا به مشکلات فکر می کنید این طوری همونا پیش میاد..در عوش به این فکر کنید انشالله به یه شروع خوب و قوی و.. اتفاقات خوب و ادم ها و تجربه های جدید..سعی کنید نگرشتون رو عوض کنید...

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 22 آبان 93 [ 11:46]
    سطح
    16
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Overdrive500 Experience Points3 months registeredTagger First Class
    تشکرها
    406

تشکرشده 117 در 37 پست

حالت من
    Azkhodrazi
    Array
    سلام
    خیلی موضوع رو بزرگ کردید. تو مانتو فروشی به قسمت مانتو های رسمی برید و میتونید مانتو شلوار مشکی یا سرمه ای انتخاب کنید.البته مانتو تک با شلوار مشکی کتان هم میتونید انتخاب کنید. کیف و کفش قهوه ای بخرید کیفهای ایستاده رسمی ترند.کفش چرم قهوه ای خوبه.
    مقنعه سر کردن که کاری نداره.مقنعه کرپ رسمی تره ولی پوشیدنش سخت تره. میتونید مقنعه نخی بخرید البته در هر دوصورت بدون هدبند بپوشید.

آخرین پیشنهاد:به نحوه لباس پوشیدن خانم معلم ها دقت کنید.
    آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد.

4. 2 کاربر از پست مفید شایسته89 تشکرکرده اند .

فرشته اردیبهشت (دوشنبه 27 مرداد 93), ساحل75 (چهارشنبه 29 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    عنوان تاپیکتون رو مناسب موضوعتون انتخاب کنید و از طریق مثلث پایین پستتون گزارش بدید تا درستش کنند.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

6. 2 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

فرشته اردیبهشت (دوشنبه 27 مرداد 93), مصباح الهدی (دوشنبه 27 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مهر 03 [ 23:00]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,267

تشکرشده 6,894 در 1,489 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام کارجدید مبارکه

خیلی حس خوبی داره ولی یادمه منم شب اون روزی که قرار بود برای اولین بار به یه محیط ناشناخته برم استرس داشتم ولی یه هیجان خاصی بود که یادم نمیره شور و شوق زیاد بود.

استرس طبیعیه .

عزیزم من خیلی برات توصیه داشتم یعنی لباس پوشیدن تو محل کار و ارایش برای اون محیط یه سری اصول داره که اگه میخاستم بنویسم میشد هفت مثنوی

مثلا همکاری دارم که تا گلو النگو و دستبند میپوشه با خودم میگم اخه این چه کاریه تو محل کار!
    یا مثلا مانتو مهمونی میپوشه میاد

ولی این لینک رو میذارم که کاملا توضیح داده چطوری باید شیک و ترو تمیز باشی حتما بخونش و با اعتماد به نفس اکسترا فول سرکارت حاضر شو و لذت ببر.
    البته بخش مربوط به جواهراتی مثل گوشواره و این ها مربوط به ماهانیست.

خانم های شاغل! آیا می دانید در محل کار چگونه آرایش کنید و لباس بپوشید؟

خیلی از خانم ها فکر میکنند چون باید سرکار با حجاب باشن حتما باید بد تیپ و بهم ریخته باشن
    ولی اینطور نیست میشه سر کار با رعایت همون استانداردها خیلی هم خوشتیپ بود و لذت برد

من که خودم لباس سرکارمو بیشتر از لباسی که برای عروسی میپوشم دوست دارم
    پس نگران مقنعه ی اونجوری پوشیدن نباش .
    کاش میگفتی کارت تو کدوم ارگانه؟ دولتیه خصوصیه؟

عنوانتو عوض کن دختر خوب قفل میشه ها. عنوانتو دیدم یاد "خوشگلا باید برقصن "افتادم حالا من شدم خوش سلیقه اینجا نظر دادم.
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : دوشنبه 27 مرداد 93 در ساعت 21:28

8. 5 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

sara 65 (سه شنبه 28 مرداد 93), SHahr-Zad (سه شنبه 28 مرداد 93), terme00 (سه شنبه 28 مرداد 93), مصباح الهدی (دوشنبه 27 مرداد 93), شایسته89 (دوشنبه 27 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام نوش آفرین جان
    اول تبریک می گم که کار پیدا کردی. ان شالله تو کارت موفق بشی.
    استرس نداشته باش.یواش یواش عادت می کنی.

منظورت را متوجهم منم یه دوستی داشتم این طور بود وقتی بعضی جاها مجبور بود مقنعه اش را بیاره جلو و موهاش معلوم نباشه اصلا خوشش نمیومد و فکر می کرد یه جوری میشه.چون تو آینه همیشه خودش را یه جور دیگه دیده بود. ولی اشتباه می کرد!!!

فقط یه وقت موضوع را خیلی بزرگ نکنی. چه اهمیتی داره که همش بخوای در نظر دیگران زیبا باشی.(ولی معتدل خیلی خوبه)

ببین من چند تا توصیه دارم:
    1) وقتی رفتارت زیبا و خوب باشه مطمئن باش خیلی بهتر از ظاهر زیباست.و اعتماد به نفست هم بالا باشه هر تیپی داشته باشی مطمئن باش عالیه!!!
    ولی وقتی خودت هی پیش خودت بگی ای وای من الان خوبم یا نه همین حس به بقیه هم منتقل میشه و خودت هم اذیت میشی.
    پس الکی استرس نداشته باش گلم

2) یه مانتو مقنعه راحت بگیر. باور کن این مانتوهای تنگ به نظر شخصی خودم هم سر کار آدم اذیت میشه هم کسی که می بینه (از جمله خودم) حس خفگی به آدم دست می ده. راحتی را اولویت قرار بده.

3) از این مانتو ها بگیر که توش مثلا نوار رنگی یا خط های عمودی به کار رفته تا اگر می خواهی لاغر تر نشون داده بشی ؛جبران گشادی مانتو را بکنه. از شلوار کاملا راسته استفاده کن. و یه جوری که اتو میشه خیلی صاف بایسته. نه پاچه گشاد و نه از شلوارهایی که پایینش تنگ میشه.هیچ کدوم.راسته کاملا هم شیک و سنگینه هم حجابش درسته. (البته نظر شخصیم بود. شاید شما یه جور دیگه بپسندی ولی من این طور فکر می کنم.)

4) مقنعه سرمه ای به نظرم خوبه و سنگینه. هر سرمه ای را نمی گم ها! یه سرمه ای خاصیه.

5) از یه خانمی که موهاش پیدا نیست و مقنعه اش را خوب می بنده و گردی صورتش مشابه تو هست و از مدل مقنعه اش خوشت اومده خواهش کن و ببین خط جلوی مقنعه را از کجا دوخته و چه طوری متوجه شده.
    چون مقنعه ها را جوری می دوزند که به همه سایزی بخوره و وقتی آدم می خواد اندازه خودش بشه باید تا یه جاییش را بدوزه.
    نحوه سر کردن مقنعه که چه جوری خوب رو سرت قرار بگیره هم حتما بپرس. یکم تو آینه چک کن. ببین کنار مقنعه را از کجا تا کنی بهت میاد.
    مثلا بعضی ها از کنار گوش تا می کنند. بعضی ها یکم پایین تر.
    ولی اگر اندازه مقنعه ات درست نباشه و بزرگتر باشه و بعد مثلا بخوای موهات معلوم نباشه (ولی مثلا یه جا معلوم باشه) مطمئناتا زدنت اون موقع که موهاتو می پوشونی اصلا خوب نمیشه و سر کار بهت نمیاد.باید اندازه مقنعه طوری باشه که موهات معلوم نشه ولی سفت هم نباشه. اگر پیشت بودم عملی بهت نشون می دادم:)

در کل اوایل شاید یکمی چهره ات برات جدید باشه ولی باور کن به مرور عادت می کنی و حتی بعد از مدتی این چهره را معصومانه تر می بینی و آرامش بیشتری خواهی داشت. اون دوستم این طوری شد.و حتی بعدا چادری.دیگه این دغدغه ها هم می بینی این قدرها هم مهم نیست.ولی مرتب و تمیز و با سلیقه بودن همیشه زیبا و خوبه و از این جهت تحسینت می کنم.

موفق باشی عزیزم.
    شروع خوبی داشته باشیو شیرینی ما هم یادت نره

اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

10. 3 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

terme00 (سه شنبه 28 مرداد 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 27 مرداد 93), ساحل75 (چهارشنبه 29 مرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 24 خرداد 99 [ 22:31]
    سطح
    55
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 55
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 46 در 19 پست

Array
    سلام به همه دوستای گلم واقعا خیلی خوشحالم کردین با ایده های خوبی که دادین.
    ممنون آقای فدایی یار حتما شما هم خوش سلیقه این.
    مرسی شایسته جان اتفاقا منتظر شدم نظر شما دوستای عزیزمو ببینم بعد برم خرید ولی دیدم اولش کسی نظر نداد همین جوری رفتم مرکز خرید یه شلوار کتان مشکی راسته با یه کیف مشکی ایستاده خریدم .سلیقه هامون مشابه هستش
    مرسی فرشته اردیبهشت همیشه نظرات شما رو تو پستای دوستان میخونم همیشه پخته حرف میزنی.ممنون از لینکی که دادی.تو ارگان دولتی هستم در واقع کارم تدریسه.کلی به جملت خندیدم خوشگلا باید برقصن
    مرسی مصباح الهدی عزیز.نظرات شمارو هم همیشه میخونم.هر از گاهی فکر میکنم شما و فشته اردیبهشت چقد تشابه فکری دارین یا شاید من اشتباه میکنم.
    مرسی عزیزم منم برای شما و همه دوستای عزیز این سایت آرزوی موفقیت دارم.

12. 3 کاربر از پست مفید نوش آفرین تشکرکرده اند .

terme00 (سه شنبه 28 مرداد 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 27 مرداد 93), مصباح الهدی (دوشنبه 27 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مهر 03 [ 23:00]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,267

تشکرشده 6,894 در 1,489 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    مبارک باشه
    حالا چرا همه رو مشکی خریدی؟
    کار تدریس (بهترین کار از نظر من)که نیاز به رنگای قشنگ داره حداقل خیلی مشکی پوش نباید باشی

سعی کن مانتوت مشکی نباشه چون شلوارو کیفت مشکیه بچه ها گناه دارن دلشون میگیره .

چقدر گفتم مشکی مشکی
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

14. 3 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

terme00 (سه شنبه 28 مرداد 93), مصباح الهدی (سه شنبه 28 مرداد 93), ساحل75 (چهارشنبه 29 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نوش آفرین جان مبارکه.

راستی تو محیط کارت مرد هست؟

مثلا تو کلاست پسر هست یا نه؟

چون قضیه فرق می کنه اون وقت.

می خواستم یه نکاتی را راجع به پوشش خانم ها تو محیط کار که مرد هم هست بگم که بهتره رعایت بشه ولی انگار قضیه شما فرق داره. نمی دونم بگم یا نه.

حالا بعضی هایش را می گم.

1) می خواستم بگم کلا بهترین پوشش در محیط کار (به نظر من)پوشش ساده است. هر چی ساده تر متین تر و باشخصیت تر.و اون شخصیت یک خانم بیشتر حفظ میشه. (منظورم از سادگی مرتب بودن ولی مثلا گل و بل بل نداشته باشه و مثلا مانتو حالت راسته باشه و تنگ نباشه ولی رنگ روشن خیلی خوبه. اما رنگش مثلا کرم باشه یا ملایم ولی رنگ جیغ و... نباشه.نظر شخصی من بود. ) خود سادگی هم تو جاش زیبایی خاص خودش را داره به نظرم.و حتی گاهی آرامش بخش:)

2) ببین من خودم می بینم خانمی مقنعه کوتاه می پوشه و زیرش هم کلیپس بزرگ(!) می زنه صرف نظر از اینکه فکر نمی کنم حجاب خوبی باشه و جلب توجه می کنه به نظر من قشنگ نیست اصلا.
    مقنعه باید تا حدی بلند باشه. این جوری خوب رو تن و شانه ها می ایسته و هم از نظر ظاهری به نظر من بهتره و متین تره و هم از نظر حجاب. اون جوری که من تو مترو و... می بینم فقط جنبه زیبایی برای جنس مخالف داره. حالا نمی دونم من چرا اونجوری خوشم نمیاد و فکر می کنم زشته.البته خوب سلیقه منه شاید به نظر بعضی ها قشنگه).

3) کفش هم به نظر من خوب نیست تو محیط کار تق تق کنه!!! بی پاشنه باشه بهتره نهایتش کفش لژ دار.

اگر از نظر حجاب هم بخواهی بدونی هیچ وقت جوراب رنگ پا و یا نازک در بیرون نپوش( تو اینترنت تحقیق کن. ببین چقدر برای پسرها این موضوع تو احساساتشون تاثیر منفی داره و از نظر آنها جلب توجه می کنه .من هم تعجب کردم .پس اگر حجاب برات مهمه این را هم رعایت کن چون کاری که نداره.البته شاید هم خودت رعایت می کنی)

کار خوبی هم کردی شلوار راسته گرفتی(هم از نظر حجاب هم مرتبی و قشنگی) و مشکی بودنش البته فرشته راست می گه خب روشن هم قشنگه.ولی مشکی به همه مانتوها میاد و از این جهت خوبه:)

کیفت هم چقدر قشنگه! ؛)

مبارکت باشه

مطمئنم خودت سلیقت بهتره ولی گفتم شاید نظر منم کمکت کنه.

موفق باشی
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

16. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

فرشته اردیبهشت (سه شنبه 28 مرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 دی 00 [ 01:50]
    سطح
    55
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 110
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 288 در 108 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    بلهههههه ...؟ کسی باهام کاری داشت ؟
    با سلام

دیگه از خودم تعریف نمیکنم سریع میرم سر اصل مطلب ...

یه مشکلی هم که دارم اینه که من همیشه خوش تیپ و خوش لباس بودم و سرکارم باید حجابم کامل باشه و لباسم مناسب محیط کار باشه.اصلا به قیافه با حجابم عادت ندارم خوشم نمیاد من اصلا بلد نیستم مقنعمو این جوری بپوشم
    اگه کسی خوش تیپ و خوش لباس باشه بهش ازین کیسه هایی که توش برنج میریزند بدم که لباس درست کن و بپوش،چنان با سلیقه و زیبا و خلاقانه ست میکنه و میپوشه که خودش الگویی میشه واسه دیگران و همه از فردا میرن ازش تقلید میکنن!
    و این عکسشم صادقه ؛ یعنی گاهی افرادی رو میبینیم لباسایگرون قیمت و زیبا پوشیدن اما ادم حالش بهم میخوره نگاشون کنه چون مثلا موهاشو یه طور گذاشته که بدرد این نوع قیافه نمیخوره
    مشکل شما بیشتر اینه که با نوع لباس پوشیدن جدید مشکل دارید و دوست ندارید تغییری ایجاد کنید چون میترسید ذهنیتی که خودتون از خودتون دارید(که چه بسا بهتون خوش تیپو..گفته شده باشه) تغییر کنه
    بعضی ازین رئیس رئسا رو دیدید که توی فصل تابستون کت و شلوار میپوشن...این لباس جزئی از شخصیتشون شده و از این نوع لباس پوشیدن حتی از گرما و سرما واسشون مهم تره!
    پس تغییر در نوع پوشش سخته نه به خاطر اینکه که ادم واقعا بد قیافه و بد شکل و نا زیبا میشه چون این تغییر واسش سخته
    چن تا عکس دیدم از خانوما در حالت ازاد و با حجاب با هم مقایسه شده بودن،که واقعا با حجاب خیلی زیبا تر بودن
    تا حالا از خودتون پرسیدید که چرا یه ادم مثلا مومن ظاهرش فرق میکنه با یه ادم غیر مومن؟؟ چون دین و ایمانش روش تاثیر گذاشته و تفکرشو تغییر داده و .. و در نتیجه ظاهرشم تغییر کرده
    رعایت کردن حجاب توی محیط کار توسط خانوما خیلی مهمه مخصوصا وقتی با مردها در ارتباطه(در این رابطه حرف زیاده اما خارج از سوالتونه ...)

لباس پوشیدن با شخصیتت رابطه مستقیم داره
    پس شما فکر میکنید که بهتون این نوع پوشش نمیاد(تا زمانی که بهش عادت کنید) و بعد از مدتی میبینید که برگشتن به پوشش قبل واستون سخته!
    چه لباسایی بخرم که مناسب محیط کار باشه و در عین حال شیک باشه؟(اعم از مانتو و شلوار و کیف و کفش) خواهش میکنم هر کی پستمو میخونه لطفا نظرش رو هم بده
    هر لباسی که خوشتون میاد و در محیط کار بهتون اجازه داده میشه رو بپوشید و حساسیت نشون ندید و مطمئن باشید که در هر صورت خوش تیپ و زیبا هستید و این جمله یادتون باشه که زیبایی فقط با نوع پوشش مشخص نمیشه حتی زیبایی شخص به نوع پلک زدنم ربط داره!

موفق باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)