به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 30 خرداد 94 [ 14:17]
    سطح
    28
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    262

تشکرشده 312 در 141 پست

Array

چه جوری نامزدم رو قانع کنم که چادرشو کنار نزاره؟؟؟؟؟)2)

سلام.
    از دوستانی که علاقه دارن در باره این تاپیک نظر بدن خواهش می کنم اول این لینک http://www.hamdardi.net/thread-34347.html رو بخونند .این تاپیک ادامه بحث لینک مذکور خواهد بود.انشالله.قبلا از همه دوستانی که نظراتشون رو از من دریغ نمی کنن ممنونم.

- - - Updated - - -

خب.
    مثل اینکه این قصه سر دراز دارد.
    اول یه چند تا خواهش از دوستان دارم.
    یکی اینکه ازتون می خوام لطفا از من ایراد بنی اسراییلی نگیرید.مثلا اگه یه چیزی رو من باب مزاح گفتم همونو نکنید سر علم و بزنید توی سرم.والا بعضی دوستان یه نتیجه هایی از یه حرف من می گیرن که من اگه یه روز هم فکر می کردم نمی تونستم همچین نتیجه گیری ای انجام بدم.
    نکته دوم اینکه من خودم می دونم که زود به فکر ازدواج افتادم.می دونم هم که باید بریم مشاوره .پس خواهشا دیگه این حرفا رو تکرار نکنید.
    ببینید دوستان......
    تو شهر ما مرکز مشاوره ی خاصی نیست اما در محل تحصیل بنده ممکنه باشه.که در این صورت تا زمان شروع کلاس ها و هماهنگی با خانواده نامزدم انجام مشاوره مقدور نیست.پس تا حدود سه چهار ماه دیگه.امکان مشاوره وجود نداره.
    در مورد ازدواج زود هنگام هم ،من دلیلش رو توضیح دادم.برای دختر خاله من داشت پشت سر هم خاستگار میومد.این خبر به گوش منم رسید.منم دیدم داره مرغ از قفس می پره و دلم خواست و الآن هم که این جا در خدمت شما هستم.اولش کاملا از رو منطق رفتم جلو آخه خیلی خونوادها مون شبیه همن و من احساس کردم به درد هم می خوریم ولی الآن احساسات هم تا حدودی اومده تو میدون و دوسش دارم. و الآن هم اصلن دوس ندارم ولش کنم و به اصطلاح دوستان کات کنم.
    پس فکر کنم تکلیف این دوتا مورد تا حدودی مشخص شده باشه.
    اما.....بیایم سر اصل موضوع که شما دوستان هم دقیقا گیر دادید به همین اصل .و اون اصل اینکه شما می گید که تو عاشق دختری شدی که نه دوست داره.نه شخصیتش کامل شده.نه تو شخصیتت کامل شده.هیچی دیگه دو تا بچه افتادید به هم.تو از روی نادونی رفتی خواستگاریش.اونم رو هوا بهت جواب مثبت داده.الآنم کات کنید برید خونه هاتون.
    لب کلام همتون اینه .
    تزتون هم اینه که این مشکلات(البته مشکلاتی که قراره پیش بیاد)نتیجه ازدواج در سنین کمه اینا فرعیات هست و مشکل از جای دیگه هست و ایراد از بیخه.
    اما حرفای من.
    بعضی از دوستان خیلی ادعای بر این دارن که ما دقیقا حستو درک می کنیم.ما هم تو شهرستان بزرگ شدیم و می فهمیم جو محیط های کوچیک چه جوریه.
    لذا بر همین اساس یه سری دستور هایی برای من صادر کردن که الآن که بعد از یه فرجه چند روزه بهشون نگاهی انداختم واقعا یعنی واقعا حس کردم چقد نپخته و سطحی و غیر کاربردی بوده.یعنی حس کردم همون دوستان پر مدعا یه ذره هم از جو محیط های کم جمعیت خبر ندارن.
    در این میان شکی نیست که کسانی مثل جناب مدیر همدردی بسیار پخته نظر می دن ولی با همه این اوصاف برای من جالب بود که چه طور میشه با چند تا نسخه تایپی چند خطی شخصیت یک نفر رو تحلیل کرد و درباره توقف یا ادامه رابطه ای به مهمی ازدواج دو جوان به این راحتی نظر داد.
    من یک بار دیگه تاپیک های همه دوستان از ابتدا تا انتها رو خواهم خوند.تناقض هایی رو که حرف های دو نفر از دوستان با هم داره براتون میزارم.حتی تناقض هایی که در حرف یک شخص در دو تاپیک مجزا هست رو واستون می زارم.تا حد اقل این یک چیز رو به دوستان ثابت کنم که نشستن در مقام قاضی. و نظر دادن های جزیی و محسوس پیرامون موضوع ازدواج چقدر مقام خطیریه و بهتون این قول رو میدم که تعجبتون رو درباره نظر دادن های خود متناقض. بعضی از رفقای همدردی بر می انگیزم.
    گرچه این کار ها گره ای از کار من باز نمی کنه لکن اثرات بسیار مثبتی در جهت ارتقای سطح کیفی نظر های تالار خواهد داشت.بعد از این ماموریت.نظر دوستان رو درباره مشکل خودم جویا می شم.منوط به اینکه مرتکب اشتباهات پیشین نشن.
    دوستان عزیز.این جور جاها مکانی برای افراد درد مند و در جست و جوی چاره هست.جای کسانی هست که ممکنه با یه تلنگر بشکنن و زتدگیشون به خاطر حرف یه کاربر از بین بره.پس شک نداشته باشید که در باره تک تک. حروفی که اینجا تایپ می کنید مورد سوال قرار می گبرید.والسلام

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 30 خرداد 94 [ 14:17]
    سطح
    28
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    262

تشکرشده 312 در 141 پست

Array
    خب قبل از این که شروع کنیم لازم دونستم دو تا نکته رو توضیح بدم.
    اول اینکه عذرخواهی می کنم از این که یه موضوع جداگانه باز کردم.آخه جناب مدیر تاپیک قبلی رو بسته بودند.من منظورم از اینکه گفتم دیگه نظر نمی خوام و اینکه گفتم بسمه دیگه این بود که می خوام یه مدت به خودم فرصت بدم و روی نظرات دوستان فکر کنم.اصلن فکر نمی کردم تاپیک بسته بشه.از جناب مدیر هم خواهش کردم تاپیک رو باز کنن ولی مثل اینکه امکان پذیر نبوده چرا که این کار رو نکردند.به هر حال دیگه مجبور شدم.بازم از همه خصوصا مسءولین سایت عذر خواهی می کنم.دوما منظور بنده از باز کردن این موضوع دو چیز بود.یکی اینکه دوستان رو نسبت به ارتقاء کیفی نظراتشون ترغیب کنم و دوم اینکه نظرات دیگران رو در باره وضعیت خودم بدونم.(البته فرقش با موضوع قبلی اینه که دوست دارم دوستان نظرات کارشناسانه تری بدن).
    ابتدای تاپیک رو هم به همون بحث ارتقاء کیفی نظرات اختصاص دادم.در این میان اگه کسی هم نظر یا انتقادی به من داشت خوشحال می شم بشنوم.
    باز هم از دوستان گرامی تشکر می کنم.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 خرداد 96 [ 08:11]
    سطح
    44
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 95
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    129

تشکرشده 303 در 118 پست

Array
    سلام برادر خوبم امیدوارم حالت خوب باشه و دنیا به کامت باشه؟
    داداش گلم درست گفتی اینجا جای افراد دردمند و در جست و جو چاره است ولی کسی تو این تالار کسی رو مجبور به انجام کاری نمیکنه اینجا دوستان فقط نظر میدن.وباید قبول کرد که خیلی از این دوستان قبل از ما راههایی رو رفتن و هر حرفی میزنن صرفا برای کمک هست نه اذیت کردن دیگران.
    وقتی مشکلی برای ادم پیش میاد و میاد اینجا تاپیک میزنه همش با خودت زمزمه میکنی این مشکل منه کسی تا حالا تجربه نکرده این و من با بقیه فرق دارم و اینا منو درک نمیکنن.هرکی برات پست میذاره و جواب میده با خودت میگی صداش از جای گرم بلند میشه و نمیفهمه من چی میگم.ولی اصل اینه که بچه های همدردی بیشترشون کوله باری از تجربه های تلخ و شیرینند که با نتیجه گیری از اونا به دوستاشون تو همدردی کمک میکنند.
    منم تاپیکهای زیادی زدم و از دوستان کمک گرفتن تو تاپیک اولم هی تلاش کردم بگم مشکل من مثل شما نیست ولی بنده خداها راست میگفتن وقتی کمی سرعقل اومدم و احساسات رو گذاشتم کنار فهمیدم تک تکشون اینده ی کار منو برام گفته بودن و منم فقط حرفشون رو نقد کرده بودم.وقتی با عقل نگاه کردم از راه اشتباهم برگشتم و الان خوشحالم که جلوی خراب شدن اینده ام رو گرفتم.اینو نگفتم که بهت بگم توهم از تصمیمت برگرد فقط میگم باید با جسم و عقلی سراسر منطق به حرف دوستان گوش کنی تا درست حرفشون رو درک کنی.کسی که میاد اینجا برای کمک گرفتن باید عاقل باشه و تصمیمش رو فقط از روی حرف دوستان نگیره بلکه از حرفاشون نتیجه گیری کنه و فقط مشورت بگیره.کسی که صرفا به خاطر حرف یه کاربر زندگیش رو خراب میکنه تقصیر خودشه نه اون کاربر چون اون کاربر صرفا قصد کمک داشته نه دخالت.
    از همه ی دوستان درخواست دارم که سعی کنن تا همدیگر رو زیر سوال نبرن صرفا به این جهت که کاربری ضد حرف و خواسته ی شما لب به سخن گشوده.همه ی ما در این تالار قبول داریم که تصمیم نهایی کاری فقط با خوده ماست نه دوستانی که به قصد کمک و خیرخواهی ما را راهنمایی کرده اند...

4. 2 کاربر از پست مفید setareh 1390 تشکرکرده اند .

pasta (جمعه 24 مرداد 93), فرهنگ 27 (جمعه 24 مرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 01 دی 93 [ 09:51]
    سطح
    6
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 104 در 37 پست

Array
    داداش کسی اینجا ادعای روانشناس یا مشاور بودن نکرده، شما هم بهتره به فکر خالی کردن دل مشغولی هاتون در جای دیگری باشید به جای انگ و ایراد گرفتن به نظر بقیه هیچکس جای هیچکس نیست و طبیعتا نمیتونه شرایط کسی رو صد در صد درک کنه...شما به جای پیدا کردن تناقض توی حرف بقیه بهتره بری درساتو بخونی... در ضمن اینجا دوستان لطف می کنند وقت میذارن برای کامنت گذاشتن و نظر دادن درباره مشکل شما....شادزی

6. کاربر روبرو از پست مفید Alp تشکرکرده است .

pasta (جمعه 24 مرداد 93)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    دیروز [ 14:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام
    به خاطر بحث های حاشیه ای این تاپیک از پست اول تا اینجا، به انجمن آزاد منتقل می شود.
    لطفا مراجعان صرفا مشکلشون را مطرح و فقط در رابطه با خودشون و مشکل بدون حاشیه پردازی بپردازند در غیر اینصورت تاپیک ها حذف می شود.
    این تاپیک جهت انتقال به انجمن آزاد قفل می شود.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

8. 4 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 24 مرداد 93), mohammad6599 (شنبه 25 مرداد 93), فرهنگ 27 (جمعه 24 مرداد 93), دختر بیخیال (جمعه 24 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)