salam, man dusti daram ke be yek moshkel barhorde va kheili negaran ast .ba yek pesar ertebate jensi darad vali hanuz bakere ast.aya ou ba inke bakere ast mitavanad bardar shavad?
تشکرشده 0 در 0 پست
salam, man dusti daram ke be yek moshkel barhorde va kheili negaran ast .ba yek pesar ertebate jensi darad vali hanuz bakere ast.aya ou ba inke bakere ast mitavanad bardar shavad?
تشکرشده 3,145 در 958 پست
بله امکانش هست، باردار شدن ربطی به باکره بودن یا نبودن نداره.
نه عزيزم تا باكره است نمي تواند باردار شود از نظر علمي متاسفانه نميشه خيلي وارد جزييات شد وتوضيح داد ولي نه تا باكره است باردارنميشود
بهترين مترجم كسي است كه سكوت را ترجمه كند
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام . فکر کنم جوابه سوالتون را بدونید ......نه دخترها تا ازدواج نکنند بار دار نمیشوند. موضوع حضرت مریم ع در تاریخ فقط یکبار تکرار شد و خداوند او را لایق دانست و حضرت عیسی ع را به او داد.
تشکرشده 32 در 18 پست
سلام عزيزم.
بکارت دخترها داراي سوراخ است که از همين راه دخترها عادت ماهانه ميشوند و ديواره رحم که فرو ميريزد به بيرون منتقل ميشود.از همين راه اسپرم ميتواند وارد رحم شود.(در زمان مستعد بودن حاملگي) بنابراين دوست شما ميتواند حامله شود.دوستان عزيز تا به جوابي از نظر علمي مطمئن نيستيد لطفا" نظر اشتباه ارائه ننمائيد.
نگين (چهارشنبه 05 آبان 89)
تشکرشده 79 در 52 پست
مامان من ماماست میرم ازش میپرسم ولی تا اونجا که من بدونم حرف نگین جان درسته!نوشته اصلی توسط نگين
اگه دیگه جواب ندادم بدونید همینی که گفتم درسته!
تشکرشده 334 در 122 پست
قبل از همه چیز از دوستان عزیز عذر میخوام که اگه یه مقدار وارد جزییات میشم و این به خاطر روشن شدن موضوع هست. دوست عزیز اگر منی مرد به هر طریقی به فرج زن برسه و حتی اگر در دهانه ی آن باشه میتونه حاملگی ایجاد کنه به این دلیل که اسپرم مرد تحرک داره و حرکت میکنه مضاف بر اینکه مهبل زن هم مکش و کشش داره و اسپرم رو به طرف رحم میکشه. بکارت هم نمیتونه مانعی بشه چون که دارای منفذ هست و نفوذ ناپذیر نیست. اما اگر منی مرد در مجاورت آلت تناسلی زن قرار نگیره و یا این که خانم در دوران قاعدگی بسر ببرند به هیچ وجه حاملگی رخ نداده و اصلا جای نگرانی وجود ندارد.
تشکرشده 7 در 7 پست
دختر خوب
همینطور که دوستان گفتند احتمال حاملگی وجود داره و اصلا" ربطی به باکره بودن دختر نداره.
خیلی زود قبل از اینکه دیرتر بشه ببرش پیشه یه متخصص تا مطمئن بشین.
sepideh (دوشنبه 25 شهریور 87)
تشکرشده 3 در 3 پست
بله اصلا ربطی به بکارت نداره و میشه....ضمنا این رو هم بدون که اگر شرایط مناسب باشه اسپرم تا 3 روز میتونه خارج از بدن زنده بمونه ...
تشکرشده 6 در 4 پست
خدمتتون عارضم كه:
پرده بكارت به صورت يك حلقه است كه وسطش سوراخ است حالا اگه اين پرده مرتج باشه وسوراخ وسطش گشاد و از طرفي آلت مردانه نازك ممكن است كه با انجام دخول و اسپرم اين پرده به لحاظ مرتجع بودن و گشاد بودن سوراخ بكارت پاره نشه و عمل بارداري هم انجام بشه.بنابراين امكان دارد
التماس دعا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)