به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 خرداد 94 [ 10:57]
    سطح
    28
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    380

تشکرشده 105 در 43 پست

Array

Unhappy شاید که نه حتمن تکراریه اما جدن مشکله منه این خیلیم بزرگه....میشه راهنماییم کنین؟:(((((

سلام
    میدونم اینجا پره موضاعته مشابهه همین مووضوع هست و چون خودم چند تاشو خوندم تصمیم گرفتم یه تاپیکه جدا بزنم و مشکلمو بگم
    امیدوارم مشکله همه حل بشه برا منم همین طور چون خییییییلییییییییییییییییی ییییییییییییی عذابم میده تا جایی که قبلن از خود کشی میترسیدم اما الان نمیترسم دیگه اگه گناه نداش استغفرالله اما منم انجامش میدادم
    24 سالمه دانشجویه ترمه اخره کامپیوترم
    نمیدونم دقیقن چیا بگم چون دائمن خودمو روانشناس فرض میکنم (مثه دوستامون که برامون حرف میزننو ما صدتا راهه حل براشون پیدا میکنیم تا پیشنهاد بدیم )و با خودم حرف میزنم تا عمقه مشکلمو و شاید راه حلشو پیدا کنم اما نمیشه
    خیلی ادمه ناآرامیم یه استرسو دل شوره ی دائمی دارم ادمه فوق العاده پر انرژیو پر شورو حالیو پر از خوش بینیو امید( اما امیدو خوش بینیم برا خودم کار نمیکنه) هستم اما هیچ کس تو خانواده اهله شورو حال نیس حس میکنم باید همیشه یکی همرام باشه تا برمو بگردمو اینا (خانواده ای دارم که معتقد دختر تا مجرده باید خیلی محدود باشه برا همین هیییچ نوع استقلالی رو حس نمیکنم برا خودم)هیچ تصمیمی نمیتونم بگیرم و دائمن در ترس از رد شدن هستم
    ولی وقتی ادمایه دیگه با همین محدودیتو میبینم که با این وجود یا با جسارتشون میرن دنباله خاسته هاشون یا میپذیرنو باهاش کنار میان میدونم که اشکال از منه
    من نمیخام کسی ازم ناراحت شه(جدیدن کشف کردم که کمال گرایی دارم(اونقد که مطالبه روانشناسی تو نتو کتاب خوندم که نگییین))
    اما دیگه مطالبه روانشناسیم که به ارامش فک کنو مدیتیشنو تلقینو نوشتنه ارزوهاوو تعین اهداف بلند مدتو کوتاه مدتو اینام بهم کمک نمیکنه حتی دیگه فک میکنم خوندنشونم بی فایدس لونقد که پیشونو گرفتمو فقط نتیجش برا دو روز بود فوقش
    تو درسم شکست خودم با امیداو رویاهایه بزرگی درس خوندم برا کنکور اما چون نا آرام میخوندم بی تمرکز و کمی بود فقط و طبیعتن نتیجه ای نداشت و الان خودمو ادمه شکست خورده ای میبینم دلم به هیچ کاری نمیره هر کلاسه هنریی میرم نفره اوله اون کلاس میشم اما یه حسی درونم بهم اجازه نمیدم چیزایی که یاد میگیرمو ادامه بدمو انجام بدمو اینا برا همین هیچ کاری هم انجام نمیدم این دیگه دیونم میکنه که دیگه داره 25 سالت میشه و هیچ کاری برا زندگیت نکردی حتی درسمم اونقد شلو ول خوندم که هنوز تموم نشده
    دیگه حس میکنم یه افسرده ی واقعیم و دلم میخاد این حس زود متوقف بشه انرژیو شورو حالی که درونمه هیجانو شورو حالی که دارمو دارم خفه میکنم چون نمیشه نمیدونم چیکار کنم
    خانوادم معتقدن که ببین همه چجوری موفقن توام باید با داشته هاتو نداشته هات بتونی موفق باشی اما من نمی تونم نیاز دارم یکی کمکم کنه خودم نمیتونم تنهایی
    با هر کی اشنا میشم حس میکنم کم نباشم براش؟؟؟میترسم بهش عادت کنم, میترسم بهش علاقه پیدا کنم میترسم اونم بهم علاقه مند بشه بعد نشه (معتقدم من زندگیم با نشدن پیش میره)
    روان پزشکم رفتم دو سه تا قص داد بهم یکیش که دیوونم کرده بود اثراته جانبیش جوری بود که فک میکرم پشته سرم فاجعه رخ داده کافی بود یکی با دستش از پشت صدام کنه سکته میکردم که برگردمو چیییی ببینم دو تا دیگشم میخابوندنم فقط , که بعده 3 ماه به تدریج قطشون کردم خیلی بهتر از وقتی بودم که قرص میخوردم اما اثراته ترسه اون قرصا بعده 3 سال هنوز نرفته با کوچیکترین صدایی سکته میزنم
    با یکی اشنا شدم اونقد ازش فاصله گرفتم که نکنه نشه دائم شاکی بود با وجوده اینکه حس میکردم براش کمم اما اون همه جوره قبولم کرده بود دوسم داشت اما باز بهش اعتماد نکردم (اون یزره اعتمادیم که داشتم که باهاش اشنا شم برا معرفی بود که خیلی قبولش داشتم )بازم فاصلمو حفظ کردم که خودش کنار کشید باز دید نمیشه نمیتونه اومد گف نکن این کارو با من :( من دوسش داشتم اما شرایطه سنیش ازم 11 ماه کوچیکتر بود اینو نادیده گرفتم کاش که جدیش میگرفتم گفتم باشه سعی میکنم اما نشد بازم نتونستم باهاش کنار بیام قبولش کنم (یه ترسه شدید از اشتباه کردن داشتم)بازم یهو کنار کشید(هرچند اینقد جا خالی دادنام مقصر بودنه اونم نشون میده که دم دمیه)الان بازم برگشته ولی دیگه دلیلی برایه ادمامه ی این رابطه وجود نداره پی گیری میکنه اما رد میشه
    الان نمیدونم باید چیکار کنم؟
    تو روابطم !!! اگه همین جوری پیش برم با هیچ کس نمیتونم کنار بیام
    من چیکار کنم اخه؟؟؟؟؟؟
    خسته شدم از این زندگیه بی خودیو تکراریو یکنواخت
    نگین برو کلاس که میرم اما دائم میگم اینم اونجوری که من میخام نمیشه در حد کمال نمیشه دلشم ندارم محکم پیشو بگیرم به حدی که میخام برسونمش
    برا بیرونو جمعه دوستانه هم محدودیه خانوادگی دارم(فقط از طرفه بابامه مامانم ادمه خیلی به روزیه اما بابام معتقده دخترو باید محدود کنی(منم میگم اره اونقد محدود کنین خفه شه افسرده شه بمیره))

دوس دارم یه چیزی یه اموخته ای یه داشته ای داشته باشم فقط برا خودم باشه استقلال میخام (نه از نوع منفیشا ینی بتونم برنامه ریزی کنم برا فردامو خاسته هامو ایندم) البته با پشتیبانیه مامانم گاهی دور از چشمه بابام یه کارایی انجام دادم اما راضی نمیشم اصلن همش میگم این نیس این کمه
    خسته ام خیلی خسته شدم از این اوضاع

مقصرو فقط خودم میبینم بدونه هییییچ راهه حلی

میبخشین زیاد شد دوس داشتم کاملو دقیق بگم تا بتونین کمکم کنین
    من باید هر طوری که شده خیلی زود مشکلمو حل کنم
    دوس دارم منم از زندگیو جوونیم لذت ببرم

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 01 دی 93 [ 18:45]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsSocial3 months registered
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    شهرزاد جان سلام.به همدردی خوش اومدی.
    راستش من هم با اینکه پسرم با مشکلات مشابه شما دست و پنجه نرم می کردم و می کنم.الان با توجه به شرایطم حتی واسم سخت تر شدن.هم رشته ی خودت هم هستم
    اما می خوام بگی اهدافت چی ان ؟تو روابط چه هدفی رو دنبال می کنی ؟ تو رشته و تحصیلت چطور ؟ دوست داری از نظر مالی مستقل شی یا نه بیشتر تمایل داری ازدواج کنی و بیخیال کار بشی ؟
    در مورد این چیزا فکر کردی ؟
    اینهارو می گم چون واسه حل مشکلاتت راه هست.فقط کافیه بگی چی می خوای تا بچه ها راه حل هاشونو واسه اجرایی کردن خواسته هات بگن.

راستی با کاربری معمولی فقط می تونی 3 تا پست در روز بدی.
    پس یا مشترک سایت شو و یا صبر کن چند نفر نظر بدن بعد پست بذار.
    ویرایش توسط pasta : چهارشنبه 15 مرداد 93 در ساعت 15:56

3. کاربر روبرو از پست مفید pasta تشکرکرده است .

SHahr-Zad (چهارشنبه 15 مرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    28
    دستاوردها:
    تشکرها
    380

تشکرشده 105 در 43 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط pasta نمایش پست ها
    شهرزاد جان سلام.به همدردی خوش اومدی.

سلام خیلی ممنون.جدن سایته ارزشمندیه

راستش من هم با اینکه پسرم با مشکلات مشابه شما دست و پنجه نرم می کردم و می کنم.الان با توجه به شرایطم حتی واسم سخت تر شدن.هم رشته ی خودت هم هستم
    اما می خوام بگی اهدافت چی ان ؟تو روابط چه هدفی رو دنبال می کنی ؟ تو رشته و تحصیلت چطور ؟ دوست داری از نظر مالی مستقل شی یا نه بیشتر تمایل داری ازدواج کنی و بیخیال کار بشی ؟
    در مورد این چیزا فکر کردی ؟

اهداف ینی چی؟ارزو ها و خاسته هام؟
    1-خب پیشرفته درسی استقلاله کاری اینکه کار پیدا کنم من شاگرده اوله کلاس بودم اما الان با این اوضاعه درسیو دانشگاهیم امیدی به کار ندارم ولی خب ارزو دارم و امیدم بعده خدا با بنده پ هست که فک نمیکنم بشه ولی خب امیده دیگه 2- یه رابطه ی سالمو کوتاهه منجر به شناخت و عشق منتهی به ازدواج3- من عاشقه درسو کتابم اما نمیشه ارزوم پیشرفتو تسلط رو رشته و علایقمه4-نه من اعتقاده صد در صد دارم به کار و دوس دارم شاغل باشم و استقلالو بی اندازه دوس دارم یه مدته 4 ماهه کار کردم چنان ارامشی داشتم تو اون مدت از استقلالش که قابله توصیف نیس گاهی دلم تنگ میشه به حسایه قشنگه اون موقع تو خیابون که را میرفتم حس میکردم کسیم برا خودم که شاغلم
    5-فکر؟دیگه حتی به رویاها و ارزوهامم فکر نمی کنم دیگه ارزوهایه بزرگو رویاهایه قشنگ ندارم تصوری هم از اینده ندارم

اینهارو می گم چون واسه حل مشکلاتت راه هست.فقط کافیه بگی چی می خوای تا بچه ها راه حل هاشونو واسه اجرایی کردن خواسته هات بگن.

واای باور نمی کنم که برا مشکله من راهه حل باشه این جملتون بی نهایت فوق العاده بود امیدوارم اینطوری باشه نه فقط مشکله من برا همه حل شدنه همه ی مشکلاشونو ارزو میکنم

راستی با کاربری معمولی فقط می تونی 3 تا پست در روز بدی.
    پس یا مشترک سایت شو و یا صبر کن چند نفر نظر بدن بعد پست بذار.
    واقعن ممنون نمیدوستم اینو
    مرسی که توجه کردین که نمیدونم و گفتین

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    اهداف با آرزوها فرق می کنن.
    اهداف برای خودشون ویژگی های خاص خودشونو دارن و دست یافتنی اند و می تونی برای رسیدن بهشون تلاش کنی و قدم به قدم جلو بری تا به دستشون بیاری.
    اما آرزوها اغلب در همون حد آرزو باقی می مونن.
    به نظر من تمرکزتو بذار روی درس و کار.
    و تو این بین مواردی برات پیش میان که منجر به ازدواج میشن.پس فعلا به دنبال رابطه نباش و به نظرم یه مقدار غیر واقعی فکر می کنی چرا که رابطه منجر به شناخت و عشق و منتهی به ازدواج احتمال بسیار کمیه.به ریسکشم نمی ارزه.با یه نفر آشنا میشی و بعد موقعی می فهمی طرف مناسبت نیست که یا اون به شما وابسته شده یا شما به اون و بعد با کلی آسیب رو به رو میشی.
    پس فعلا فکر شناخت در طی رابطه و عشق منتهی به ازدواج رو از ذهنت بیرون کن و تمرکز اصلی ات رو بذار روی رشته ات.
    به چه مباحثی مسلطی ؟ دوست داری کارت چی باشه ؟ بیشتر به کارای ستادی علاقه داری یا عملیاتی ؟
    شاید بتونم با توجه به اینکه هم رشته ایم بهت مسیر بدم که آینده ی کاری ات رو هموار تر کنه.

6. کاربر روبرو از پست مفید pasta تشکرکرده است .

SHahr-Zad (پنجشنبه 16 مرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    28
    دستاوردها:
    تشکرها
    380

تشکرشده 105 در 43 پست

Array
    اهداف با آرزوها فرق می کنن.
    اهداف برای خودشون ویژگی های خاص خودشونو دارن و دست یافتنی اند و می تونی برای رسیدن بهشون تلاش کنی و قدم به قدم جلو بری تا به دستشون بیاری.
    اما آرزوها اغلب در همون حد آرزو باقی می مونن.

درسته متوجه شدم...
    هدفم گرفتن مدرکه لیسانسم ترم پاییز قبولیه ارشد و یه ازدواج موفق

به نظر من تمرکزتو بذار روی درس و کار.
    و تو این بین مواردی برات پیش میان که منجر به ازدواج میشن.پس فعلا به دنبال رابطه نباش و به نظرم یه مقدار غیر واقعی فکر می کنی چرا که رابطه منجر به شناخت و عشق و منتهی به ازدواج احتمال بسیار کمیه.به ریسکشم نمی ارزه.با یه نفر آشنا میشی و بعد موقعی می فهمی طرف مناسبت نیست که یا اون به شما وابسته شده یا شما به اون و بعد با کلی آسیب رو به رو میشی.
    پس فعلا فکر شناخت در طی رابطه و عشق منتهی به ازدواج رو از ذهنت بیرون کن و تمرکز اصلی ات رو بذار روی رشته ات.

خب ادمه دیگه فک میکنه ازدواج و یه رابطه قشنگ میتونه زندگیشو کلن متحول کنه مخصوصن برا ادمی مثه من که محدویتی که داره حس میکنه مانعه پیشرفتشه
    من هنوز همون ادم کلی تو دلمه حیف که منطقم ردش میکنه حیف ینی وقتی ردش میکنم بی تفاوت بودن بهش, رو ندادن بهش, خیلی عذاب اوره چون کاملن بر خلافه میله
    همش دنباله یه اتفاقم که بگه نه این ادمه فوق العاده ایه تو اشتباه میکنی
    اما متسفانه هیچ منطقی اینو نمیگه جز احساسم

بله سعیم همینه اگه بشه

به چه مباحثی مسلطی ؟ دوست داری کارت چی باشه ؟ بیشتر به کارای ستادی علاقه داری یا عملیاتی ؟

تسلط که با توجه به درسی که خوندم با این اوضاع خیلی رو مباحثه رشتم کار نکردم برنامه نویسی کار کردم اما خیلی موفق نبودم توش چون اونجوری که باید کار نکردم در واقع
    دوس دارم کارم مرطبت به رشتم باشه به شبکه علاقه دارم ولی بعد اون طراحیو وب سایت نویس یه مدت عضو گروه هک بودم اینا اینکه بگم اونقد کار کردم که علایقمو پیدا کرده باشم اشتباهه.اما یه کاره ریتمیک رو دوس دارم و تصمیم برای ارشد بعده شبکه mis هستش-اخه عملیاتیه مثلن تولیده سخت افزارو اینا نه بهش علاقه ندارم اما تعمیرو اسنبل کردن کامپیوترو دوس دارم اما ترجیح میدم کارم ثابتو بی ریسکو مسئولیت باشه خیلی ریتمیک و مشخص

شاید بتونم با توجه به اینکه هم رشته ایم بهت مسیر بدم که آینده ی کاری ات رو هموار تر کنه.
    :) ممنونم خیلی ارزشمنده این کارتون

8. کاربر روبرو از پست مفید SHahr-Zad تشکرکرده است .

pasta (پنجشنبه 16 مرداد 93)

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    با توجه به علاقه ات به شبکه و تجربه ی طراحی وب که داشتی، نظرت چیه یه گریزی به سمت شیرپوینت بزنی.
    چون هنوز بازارش شروع نشده تو ایران و 4 5 سال دیگه تازه شروع میشه تعداد افراد شیرپوینت کار خیلی کمه.
    در موردش تحقیق کردی ؟ به نظرظم راهیه که اگه تلاش کنی زودتر از بقیه ی راهها به اون چیزی که می خوای می رسونتت.

10. کاربر روبرو از پست مفید pasta تشکرکرده است .

SHahr-Zad (جمعه 17 مرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    28
    دستاوردها:
    تشکرها
    380

تشکرشده 105 در 43 پست

Array
    با توجه به علاقه ات به شبکه و تجربه ی طراحی وب که داشتی، نظرت چیه یه گریزی به سمت شیرپوینت بزنی.
    چون هنوز بازارش شروع نشده تو ایران و 4 5 سال دیگه تازه شروع میشه تعداد افراد شیرپوینت کار خیلی کمه.
    در موردش تحقیق کردی ؟ به نظرظم راهیه که اگه تلاش کنی زودتر از بقیه ی راهها به اون چیزی که می خوای می رسونتت.

جالبه اصلن نمی دونم چیه نشنیده بودم
    حتمن پیشو میگیرم ممنونم از راهنماییتون

12. کاربر روبرو از پست مفید SHahr-Zad تشکرکرده است .

pasta (جمعه 17 مرداد 93)

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    یه بستر واسه طراحی اتوماسیون و پرتال های سازمانی بدون کد نویسی.البتی می تونین توسعه بدین و کد بنویسین واسش.
    فوق العاده است.

14. کاربر روبرو از پست مفید pasta تشکرکرده است .

SHahr-Zad (یکشنبه 19 مرداد 93)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array
    با سلام

تاپیک شما عنوانی که گویای موضوع مد نظر شما برای درخواست مشاوره باشد را ندارد. لطفاً عنوان مناسب تنظیم کرده از طریق گزارش پست در پایین پستها، ارسال کنید تا جایگزین عنوان کنونی کنیم و تاپیک باز شود

با تشکر

16. 2 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

pasta (دوشنبه 20 مرداد 93), SHahr-Zad (یکشنبه 19 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)