26 سالم داره میشه. سه ساله نامزدم. البته به خاطر سرباز بودن نامزدم. خیلی دوسش دارم. قبل از این سه سال 2 سال هم با هم همکلاسی بودیم. 5 ساله می شناسمش.
اون قبل از من با چند نفر دیگه دوست بوده و حتی رابطه هم داشته. اما تو این سه سال تا انجایی من میدونم با کسی نبوده.
دوستیایی قبلی و رابطاهاشو خودش بهم گفته. همین موضوع باعث شده من بهش حساس باشم و بعضی وقتا که بی تفاوت میشه یا دیر جوابمو میده یا حتی وقت زنگ می زنم و گوشیش مشغوله حساس بشم و فکر کنم با کسی دیگه دوسته. ما فوقش سالی 3 با رهمو ببینیم اونم چند ساعت. تلفنی با هم در ارتباطیم. خدمتش تهرانه. بعضی وقت می گم ممکنه یه دختر تهرونی تورش کرده باشه .اون حدود 30سالشه و ارشد رو تموم کرده ولی من دکتری هستم.
مشکل من شکام به اون و احساس می کنم داره سرد میشه. باهاش حرف می زنم می گه اون دیگه بچه نیست و از اسمس بازیو و اینکه هر دقیقه بگه کجاس خوشش نمیاد. میگه گفتن دوست دارم و .. مال ماهای اوله و الان چیزای دیگه مهمترند. میگه اگه با کس دیگه بود لزومی نداشت با من بمونه و حرفای دیگه ......
قبلنا یادم میاد یه بار گفته بود ادم میتونه یکیو رو واسه ازدواج انتخاب کنه. ولی با کس دیگه هم دوست باشه. این یادم میافته نگران میشم. من اینده خوبی دارم و یکی از نخبه های رشتمونم. بعضی وقتا این فکرم می کنم بخاطر موقعیتم بامنه؟؟؟ (اما مطمن نیستم)
اینم بگم تا حدود 2 سال دیگه هم نمی تونیم عقد کنیم. شرایط مالی و کارمون جور نیست.
اون می گه من واقعا می خواد
راستش من به دلیل شکامن بهش خیلی گیر می دم. می خوام راهنماییم کنید که چکار کنم که اونرو بیشتر برای خودم نگه دارم. این سردیاش کم بشه. خودمم دارم سرد میشم. منم سرد نباشم. دلش بخواد بیاد منو ببینه
احساس می کنم رابطمون داره سرد میشه.
اخرین چیزم بگم وقتی ازش می خوام بیاد ببینمش می گه سربازم نمی تونم ولی برای رفتن به خونشون مرخصی های هفته ای می گیره و میره؟
خدایش بعضی شبا اونقد اشک می ریزم خودم برای خودم دلم میسوزه؟ باید چکار کنم؟؟؟؟ می خوام اونجور که دلم براش پر میزنه اونم منو بخواد و همه فکرام اشتباه باشه l
علاقه مندی ها (Bookmarks)