به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 تیر 93 [ 00:40]
    سطح
    1
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

رفتار ناجور عمه ام

سلام...

من یه سوال داشتم، فکر کردم بد نباشه اینجا بپرسم...

من یه پسر 24 ساله ام و یه عمه 30 سال دارم که طلاق گرفته و تنهاست...مشکل اینجاست که عمه ام با من یه جور خاصی برخورد میکنه ، (ببخشید اگه یکم رک حرف میزنم، فکر میکنم اگه کامل توضیح بدم بهتره) ، مثلا همش منو بغل میکنه و زیاد راحت برخورد میکنه ، یا اینکه یه جوری که تصادفی بنظر بیاد به نقاط بدنم دست میزنه...پیشم لباس عوض میکنه و ازم میخواد بند لباس زیرش رو باز یا بسته کنم ...گاهی سر صحبت رو درباره دوست دختر داشتن من و نوع رابطه ام باهاشون باز میکنه(با اینکه اصلن ندارم)...ازم میخواد فیلم س...ی براش دانلود و رایت کنم ....یا یه بار ازم خواست برم خونه اش و ازش یه سری عکس بگیرم(آخه من بصورت نیمه حرفه ای عکاسی میکنم) و موقع عکسا پوزیشن ها و لباسهای ناجوری رو انتخاب میکرد، ولی خوشبختانه اتفاقی بینمون نیفتاد...

البته عمم آدم بد و بی بند و باری نیست ها و فقط با من یکم اینجوریه...
    *من سعی میکنم با هم تنها نشیم ولی از اونجایی که منم پسرم و هیچ رابطه ای نداشتم(خوشم نمیاد قبل ازدواج رابطه داشته باشم با کسی دیگه بجز همسرم) و کمی سخته مقاومت جلوی این نوع برخورد، گفتم بهترین راه چی میتونه باشه؟؟؟
    *اصلن ممکنه من توهم زده باشم و فقط از صمیمیت زیاد باشه و اینکه آدم راحتیه حتمن...؟
    *مشکل اینجاست که عمم با ما زیاد رفت و آمد داره و نمیشه قطع رابطه کرد..من فقط سعی میکنم با هم تنها نشیم...
    *و اینکه اگه بهش بگم خوبه؟ چون ممکنه اگر قصدی باشه وقتی باهاش درباره اش صحبت کنم رومون به هم بازتر شه و ماجرا بدتر شه...
    موندم چیکار کنم ، هم به گناه زنا واقفم هم به قبح کار......

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 14 تیر 93 [ 16:33]
    سطح
    4
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    100 Experience Points31 days registeredTagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 27 در 17 پست

Array
    قدر عمت رو بدون ادم خوبی هست تو هم فکر کن ببین چرا ایشون اینطوری باهات رفتار می کنه؟ فکر می کنی قصد بدی داره؟ اصلا قصد مثلاچی می تونه باشه؟ یعنی اگه قصدش اون باشه خیلی بده؟ بنظر من زنا نیستش. چون ایشون مطلقه هستند و اینکه ایشون خودشون تمایل دارند. همین الانم تو زندگیت دختری نیست 24 سالتم هست اسیب شناسی بکن ببین کدوم طرف بیشتر بهت نفع داره. من پیشنهاد می کنم وارد رابطه بشو
    باز نظر دوستان نیز گوش کن.

پاسخ مدیر همدردی:
    http://www.hamdardi.net/thread-34157.html#post338244
    ویرایش توسط مدیرهمدردی : یکشنبه 15 تیر 93 در ساعت 11:37 دلیل: پاسخ آسیب زا هست. لینک اصلاحیه ارسال شد

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 15 مرداد 94 [ 18:26]
    سطح
    30
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    395

تشکرشده 383 در 145 پست

Array
    جناب هنر شما لطفا نظرات سخیفتون رو برای خودتون نگه دارید فکر کنم بی دین ترین ها هم در دنیا رابطه با محارم رو از زشت ترین و قبیح ترین کارها می دونن
    شما غیرمستقیم ناراحتی و انزجارتون رو از این کارهاش نشون بدید وگرنه ایشون ممکنه فکر کنه شما براتون اکی هست مثلا اگه خواست عکس بگیره بهونه بیارید و بگید وقت ندارید اگر خواست فیلم براش ببرید قطعی اینترنت رو بهونه کنید اگه بهتون نزدیک شد بدون جلب توجه موضع خودتون رو تغییر بدید تا ایشون دستشون بیاد که شما از رفتارهای ایشون احساس ناخوشایندی پیدا می کنید و رفتارهاشو تکرار نکنه

- - - Updated - - -

مهم نیست نیت واقعی ایشون چیه مهم اینه که شما حس ناخوشایندی از این رفتارها بهتون دست میده و همین برای اقدام کردن کافیه
    شما به عنوان یک انسان آزاد حق دارید که رفتاری که رنجتون میده در حقتون تکرار نشه و واقعا هم به نظر من و اکثر آدمها مخصوصا با فرهنگ و مذهب ما این رفتارها آزاردهنده است
    فقط باید اقدامتون غیرمستقیم باشه تا اونچه خودتون گفتید ازش نگرانید اتفاق نیفته و به قول خودتون روتون به هم بازتر نشه

4. 26 کاربر از پست مفید saraamini تشکرکرده اند .

Aram_577 (شنبه 14 تیر 93), del (یکشنبه 15 تیر 93), fariba s (شنبه 14 تیر 93), ida bahrami (یکشنبه 15 تیر 93), khaleghezey (یکشنبه 15 تیر 93), m.reza91 (شنبه 14 تیر 93), omid65 (شنبه 14 تیر 93), paiize (یکشنبه 15 تیر 93), pasta (شنبه 14 تیر 93), salehe92 (شنبه 14 تیر 93), sanjab (شنبه 14 تیر 93), setareh (شنبه 14 تیر 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 15 تیر 93), فرخ رو (شنبه 14 تیر 93), فرشته مهربان (یکشنبه 15 تیر 93), مدیرهمدردی (شنبه 14 تیر 93), مسافر زمان (یکشنبه 15 تیر 93), مصباح الهدی (شنبه 14 تیر 93), آویژه (شنبه 14 تیر 93), آرام دل (شنبه 14 تیر 93), آزرم (شنبه 14 تیر 93), بی نهایت (یکشنبه 15 تیر 93), بابک 1369 (شنبه 14 تیر 93), داود.ت (شنبه 14 تیر 93), شیدا. (شنبه 14 تیر 93), شمیم الزهرا (یکشنبه 15 تیر 93)

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 01 دی 93 [ 18:45]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsSocial3 months registered
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سعید جان از عمتون فاصله بگیرین.هر طور شده بهانه های مختلف بیارین و چند بار طوری رفتار کنین که بدونه اشتباه گرفته.
    ویرایش توسط pasta : شنبه 14 تیر 93 در ساعت 15:00

6. 7 کاربر از پست مفید pasta تشکرکرده اند .

anisa (یکشنبه 15 تیر 93), khaleghezey (یکشنبه 15 تیر 93), m.reza91 (شنبه 14 تیر 93), paiize (یکشنبه 15 تیر 93), sanjab (شنبه 14 تیر 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 15 تیر 93), بابک 1369 (شنبه 14 تیر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 مهر 93 [ 16:40]
    سطح
    13
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    68

تشکرشده 205 در 73 پست

Array
    آقای هنر شما سریعا یه فکری به حال خودت بکن . به نظرم سرت به جایی برخورد کرده

8. 4 کاربر از پست مفید خانوم شین تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 15 تیر 93), m.reza91 (شنبه 14 تیر 93), pasta (شنبه 14 تیر 93), آرام دل (شنبه 14 تیر 93)

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 14 تیر 93 [ 16:33]
    سطح
    4
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    100 Experience Points31 days registeredTagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 27 در 17 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط saraamini نمایش پست ها
    جناب هنر شما لطفا نظرات سخیفتون رو برای خودتون نگه دارید فکر کنم بی دین ترین ها هم در دنیا رابطه با محارم رو از زشت ترین و قبیح ترین کارها می دونن
    شما غیرمستقیم ناراحتی و انزجارتون رو از این کارهاش نشون بدید وگرنه ایشون ممکنه فکر کنه شما براتون اکی هست مثلا اگه خواست عکس بگیره بهونه بیارید و بگید وقت ندارید اگر خواست فیلم براش ببرید قطعی اینترنت رو بهونه کنید اگه بهتون نزدیک شد بدون جلب توجه موضع خودتون رو تغییر بدید تا ایشون دستشون بیاد که شما از رفتارهای ایشون احساس ناخوشایندی پیدا می کنید و رفتارهاشو تکرار نکنه

- - - Updated - - -

مهم نیست نیت واقعی ایشون چیه مهم اینه که شما حس ناخوشایندی از این رفتارها بهتون دست میده و همین برای اقدام کردن کافیه
    شما به عنوان یک انسان آزاد حق دارید که رفتاری که رنجتون میده در حقتون تکرار نشه و واقعا هم به نظر من و اکثر آدمها مخصوصا با فرهنگ و مذهب ما این رفتارها آزاردهنده است
    فقط باید اقدامتون غیرمستقیم باشه تا اونچه خودتون گفتید ازش نگرانید اتفاق نیفته و به قول خودتون روتون به هم بازتر نشه
    خانم سارا امینی متاسفم برا خودم که وقتم را جایی صرف کنم که شما و افرادی که زیر نوشته شما را لایک زده اند حضور دارند
    این توضیحات را فقط جهت روشن تر شدن افکار مریضتان ارائه می نمایم
    بنده تحت هیچ شرایطی نظر قطعی صادر نکردم فقط نوشتم اسیب شناسی بکنند اگر اسیب فکر می کنند نمی خورند وارد رابطه بشوند.
    این امثال شماها هستید که با دین و مذهب شخصی خودتون که باید شخصی نیز باشه و شخصی بمونه علم کردین و می زنید به سر وصورت دیگران . استارتر تایپیک
    نیز مسلما همانند شما که ادعای با شعوری و فهیم بود می کنی و همانند بنده که ادعای اخلاقی بودن خود داره ایشون نیز صاحب قدرت درک و فهم می باشد. و نه با نظر بنده نه نظر شما اقدام نهایی رو انجام نخواهد داد.
    خانم امینی و دیگر افرادی که نوشته ایشون رو لایک زدین بنظر بنده شما غرق در افکار مریضی هستید که اگر خودتون را اصلاح نکنید در اینده امکان اسیب زدن به دیگران و حتی دامنگیر کردن بحران به خانواده خودتون رو دارید.
    متاسفم برای شما.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط هنر نمایش پست ها
    خانم سارا امینی متاسفم برا خودم که وقتم را جایی صرف کنم که شما و افرادی که زیر نوشته شما را لایک زده اند حضور دارند
    بنده تحت هیچ شرایطی نظر قطعی صادر نکردم فقط نوشتم اسیب شناسی بکنند اگر اسیب فکر می کنند نمی خورند وارد رابطه بشوند.
    این امثال شماها هستید که با دین و مذهب شخصی خودتون که باید شخصی نیز باشه و شخصی بمونه علم کردین و می زنید به سر وصورت دیگران . استارتر تایپیک
    نیز مسلما همانند شما که ادعای با شعوری و فهیم بود می کنی و همانند بنده که ادعای اخلاقی بودن خود داره ایشون نیز صاحب قدرت درک و فهم می باشد. و نه با نظر بنده نه نظر شما اقدام نهایی رو انجام نخواهد داد.
    خانم امینی و دیگر افرادی که نوشته ایشون رو لایک زدین بنظر بنده شما غرق در افکار مریضی هستید که اگر خودتون را اصلاح نکنید در اینده امکان اسیب زدن به دیگران و حتی دامنگیر کردن بحران به خانواده خودتون رو دارید.
    متاسفم برای شما.
    سلام

1) میشه منظورتون از افکار مریض را توضیح بدید؟
    2) میشه بگید منظورتون از اینکه گفتید وارد رابطه شو یعنی چه؟!!!
    3) میشه واضح نظرتان درباره رابطه با محارم را بفرمایید؟

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

11. کاربر روبرو از پست مفید salehe92 تشکرکرده است .

khaleghezey (یکشنبه 15 تیر 93)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    دیروز [ 14:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام و احترام
    saead12 گرامی در صورت صحت چنین امری تنها راه شما قطع کامل ارتباطتون با این عمه هست.
    البته گفته اید نمی توانید که با او رفت و آمد نداشته باشید و فقط می توانید با او تنها نباشید. اما توصیه می کنم حتما و صد در صد کل ارتباطتون را با عمه خود قطع کنید. و از رفتن به مجالسی که ایشون هستند اجتناب کنید.

===========================
    پاورقی:
    نقل قول نوشته اصلی توسط هنر نمایش پست ها
    متاسفم برای شما.
    با سلام و احترام
    شما چند پست در این تالار زدید که همه آنها به نوعی چالش بر انگیز بود بعضی را حذف کردم و بعضی هم نیاز به ویرایش دارد و در این مورد هم حذف نکردم که این پیام را به شما بدهم که به خاطر شکستن حریم ها و پست های چالش بر انگیز و خلاف قوانین نام کاربری شما مسدود می شود. شما قبلا هم با نام کاربری دیگر در تالار فعالیت داشتید که با همین مشکلات محروم شدید.

می بینید که علیرغم اینکه شما دیگران را مریض قلمداد کردید، اما ظاهرا اکثرا مریض هستند و پست saraamini را لایک کردند و من هم اکنون این کار را انجام دادم. اما کسی پست شما را که ادعا صحتش را نداشتید تایید نکرده است. گفتنی هست تقریبا همه کسانی که پست شما را خوانده اند گزارش کرده اند و خواستار مسدودی شما را داشته اند که به جا هم هست.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

13. 20 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

anisa (یکشنبه 15 تیر 93), Aram_577 (شنبه 14 تیر 93), del (یکشنبه 15 تیر 93), khaleghezey (یکشنبه 15 تیر 93), m.reza91 (شنبه 14 تیر 93), meinoush (شنبه 14 تیر 93), paiize (یکشنبه 15 تیر 93), pasta (شنبه 14 تیر 93), salehe92 (شنبه 14 تیر 93), sanjab (شنبه 14 تیر 93), terme00 (یکشنبه 15 تیر 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 15 تیر 93), فرشته مهربان (یکشنبه 15 تیر 93), مقیمی (شنبه 14 تیر 93), مسافر زمان (یکشنبه 15 تیر 93), مصباح الهدی (شنبه 14 تیر 93), آزرم (یکشنبه 15 تیر 93), بی نهایت (یکشنبه 15 تیر 93), بابک 1369 (شنبه 14 تیر 93), شمیم الزهرا (یکشنبه 15 تیر 93)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    دیروز [ 14:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط salehe92 نمایش پست ها
    سلام

1) میشه منظورتون از افکار مریض را توضیح بدید؟
    2) میشه بگید منظورتون از اینکه گفتید وارد رابطه شو یعنی چه؟!!!
    3) میشه واضح نظرتان درباره رابطه با محارم را بفرمایید؟
    کاربر هنر نمیشه به سئوالتون پاسخ بدهند چون ایشون مسدود شده اند

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

15. 6 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

anisa (یکشنبه 15 تیر 93), khaleghezey (یکشنبه 15 تیر 93), paiize (یکشنبه 15 تیر 93), salehe92 (شنبه 14 تیر 93), فرشته مهربان (یکشنبه 15 تیر 93), شمیم الزهرا (یکشنبه 15 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 تیر 93 [ 00:40]
    سطح
    1
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 18
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    ممنون از راهنمایی تون...قطع ارتیاط کامل رو متاسفانه ممکن نیست ولی فکر میکنم نظر خانم saraamini درست باشه...بحرحال ممنون از راهنمایی همه...

17. کاربر روبرو از پست مفید saeed12 تشکرکرده است .

khaleghezey (یکشنبه 15 تیر 93)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)