سلام من شهریور عقد کردم و اسفند عروسی کردم.من و شوهرم دیوانه وار عاشق هم بودیم ولی از چند روز بعد عقد هم عروسم که شوهرش با شوهرم کار میکنه رو زندگیم اثر منفی گذاشت.شوهرمم حیلی به حرف اونا بود.ینی منو فدای داداشو زن داداشش میکرد.به خاطر هم عروسم خیلی سختی کشیدم تا جایی که شک کردم شاید شوهرم با اون رابطه ای داره.ما سر هیچ مساله ای با هم مشکل نداریم جز اینا.من ی عادت بدی که دارم اینه که وقتی عصبی میشم شروع میکنم داد و بیداد.خلاصه شب عید با شوهرم دعوای شدیدی کردیم جلوی دایی و مادر بزرگ من که من حرفای خیلی بدی به شوهرم زدم گفتم تو با اون رابطه داری.البته شوهرمم مقصر بود چون بیش از حد به اونا بها میداد.خلاصه اون بحث تموم شد و هفته پیش دوباره به خاطر هم عروسم بحثمون شد چون من بینیمو عمل کردم بهم اس داد گفت عقده ای.ما به شوهرش اسارو نشون دادیم.تو لاین داده بود البته.رفتیم خونشون که روبه رو کنیم ولی زد زیرش که من ندادم.خلاصه من با قهر از خونشون اومدم بیرون.دم در برادر شوهرم به شوهرم گفت حیف تو که اینو گرفتی منم هیچی نگفتم اومدم بیرون به مامانم زنگ زدم که بیاد دنبالم ولی شوهرم سوارم کردو رفتیم خونه توی راه من همش جیغ زدم و گریه کردم و گفتم چرا جلو داداشت ازم دفاع نکردی.اونم میگفت نمیشه دعوا کرد بهش گفتم این حرفارو نزن.خلاصه ما اومدیم خونه برادر شوهرم اومد دم خونه ما شروع کرد فحش دادن مادر منم باهاش درگیر شد که به کتک کاری هم رسید.بعد شوهرم سر من و مادرم داد زد که ابرومو بردین و دخترتو بردار برو طلاقش میدم.البته برادر شوهرم که اومده بود داد میزد که باید زنتو طلاق بدی.خلاصه اون روز به من گفت از عید تا حالا دوستت نداشتم. و حتی وقتی باهات میخوابیدم راحت نبودم.شوهرم همیشه به من میگه کینه ای نباش و نیستم اما اون روز هرچی التماسش کردم که ببخش گفت نه.گفت ازت سرد شدم.چند روز همینجور پیش رفت تا یکم درست شد حرفش اینه که جیغ جیغ نکن و فحش نده تو دعوا.ولی به این فکر نمیکنه که چ بلایی سر من اورد که اینجور شدم.حالا به نظرتون چیکار کنم که دوباره عاشقم بشه
- - - Updated - - -
من دیوانه وار عاشقشم.اما اون خیلی بی احساسه.میگه دوستت دارم ولی با این حرفایی که زده باورم نمیشه.تورو خدا کمکم کنید
- - - Updated - - -
من دیوانه وار عاشقشم.اما اون خیلی بی احساسه.میگه دوستت دارم ولی با این حرفایی که زده باورم نمیشه.تورو خدا کمکم کنید
- - - Updated - - -
آرزومه که برگردم به روزای اول آشناییمون.که عاشقم بود.الانم دوسم داره ظاهرن ولی مثه قبل نیس.حتی خودشم گفت دیگه هرگز مثه روزای اول نمیشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)