به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 خرداد 95 [ 10:13]
    سطح
    30
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 128
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    91

تشکرشده 234 در 76 پست

Array

مقابله با ارزوی قلبی و شهادت طلبی درسته؟؟؟

دیشب با کسی صحبت کردم. گفت بعضی مراجع برای جهاد تو کربلا برای جلوگیری از شورش ها فتوا دادن. ولی مرجع این فرد نبوده. میگفت بیصبرانه منتظره مرجعش فتوا بده و سریع اعزام شه و ب اینکه 10تا از دوستاش رفتن و 2 نفرشون شهید شده و ایشون هم بی تاب شهادته و رفتن برای دفاع از امام حسین(ع)... میدونم این پسر عزیز و تک فرزند خانوادست... من بهش وابستگی کمی دارم و لی از لحاظ خوبی قبولش دارم.
    کلی باهاش صحبت کردم که شهادت فط با جنگ حاصل نمیشه، جهاد فقط اعزام و خون و خونریزی نیست... اینکه ما نیاز داریم امام حسین ازمون دفاع کنه نه امام حسین (ع) به ما... از مردممون گفتم از اینکه در نهایت میتونه در رکاب امام زمان(ع) شهادتو تجربه کنه... ولی اصلا نسبت به مسایل احساسی خانواده و خودم تحریکش نکردم.. یعنی سعی کردم مخالفت نکنم مستقیم و منم شهادنت رو زیبا و مقدس معرفی کردم.
    ولی میگه از مرگ عادی متنفره و میخواد با شهادت تموم شه زندگیش...
    نمیدونم چی باید بهش بگم... واکنش چیه؟؟؟؟؟ چطور قانعش کنم نره؟ بی اندازه مشتاقه...هر شب جمه میره حرم و یکی از نذراش این موضوعه و میدونم خانوادش مخالفت میکنن... ولی بسیار یکدنده هست...
    اصلا مخالفت دریته یا فقط شنونده باشم؟؟؟
    اصلا نمیدونم راهنمایی خواستن درسته یا نه...
    خدا هممونو عاقبت بخیر کنه ان شاالله

2. کاربر روبرو از پست مفید setare sorbi تشکرکرده است .

khaleghezey (پنجشنبه 05 تیر 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود دوست عزیز
    هدف ایشون خدارا شکری درسته شما بهشون نظرتان را عنوان کنید تصمیم گیرنده اصلی خودشان هستند.شما تلاشتان را انجام بدهید ایشالله هرچی خیر و صلاحه اتفاق می افتد

حرف من این موضوع نیتس ولی مردم ما شوربختانه خیلی احساسات در تصمیم گیریشان تاثیر فراوانی داره و بقول معروف زود جوگیر میشن البته منظورم این مورد نیست بقیه موارده
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

4. 2 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

sara 65 (پنجشنبه 05 تیر 93), setare sorbi (پنجشنبه 05 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    91

تشکرشده 234 در 76 پست

Array
    اخههههه چه وضعیه؟؟؟/
    من همیشه تو زندگیم از سیاست دور بودم اصلا نمیدونم چطوریه... ولی بنظرم این دیگه خیلییییی..... اخه اینا جوون مملکت منن... اخه مگه دفاع از امام حسین یعنی جنگیدن برای درو دیوار حرمش؟؟؟؟ مگه اینهمه سال کسی میدونست حضرت زهرا(س) کجاست؟؟؟؟؟ ایاجای مشخصی داشت؟؟؟؟ فراموش شد؟؟؟؟
    کسی گفته هرگز این اتفاق تو مملکت ما نمیفته( خدا اوون روزو نیاره، خدا نکنه) که جوونای دسته گلمونو میفرستیم جای دیگه دفاع؟؟؟؟؟ نمیدونم ... اشفته ام.... نمیتونم مخالفت کنم... نمیتونم خودمو قانع کنم.....
    این موردم به نظر من جوگیریه... میگه نمیدونی اونجا چه کثافت کاری کردن... خب یکی نیست بگه تو برو، اصلا شهید شو... اومودیمو دنیا این بلارو سر خودمون اورد، سر من، سر خانوادت...تو اون موقع کجاییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟ کی میخواد از ما دفاع کنههههههههه؟؟؟؟؟؟؟ کیییییییی؟؟؟؟/
    حس میکنم زیادی حساس شدم.... ان شاالله هرچی خیره پیش میاد... هرچی به صلاحه.... پناه میبرم به خدا از شر شیطان...
    خدا عاقبت هممونو بخیر کنه ان شاالله

6. 2 کاربر از پست مفید setare sorbi تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 05 تیر 93), omid65 (جمعه 06 تیر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 تیر 94 [ 17:55]
    سطح
    35
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    195

تشکرشده 268 در 91 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط setare sorbi نمایش پست ها
    اخههههه چه وضعیه؟؟؟/
    من همیشه تو زندگیم از سیاست دور بودم اصلا نمیدونم چطوریه... ولی بنظرم این دیگه خیلییییی..... اخه اینا جوون مملکت منن... اخه مگه دفاع از امام حسین یعنی جنگیدن برای درو دیوار حرمش؟؟؟؟ مگه اینهمه سال کسی میدونست حضرت زهرا(س) کجاست؟؟؟؟؟ ایاجای مشخصی داشت؟؟؟؟ فراموش شد؟؟؟؟
    کسی گفته هرگز این اتفاق تو مملکت ما نمیفته( خدا اوون روزو نیاره، خدا نکنه) که جوونای دسته گلمونو میفرستیم جای دیگه دفاع؟؟؟؟؟ نمیدونم ... اشفته ام.... نمیتونم مخالفت کنم... نمیتونم خودمو قانع کنم.....
    این موردم به نظر من جوگیریه... میگه نمیدونی اونجا چه کثافت کاری کردن... خب یکی نیست بگه تو برو، اصلا شهید شو... اومودیمو دنیا این بلارو سر خودمون اورد، سر من، سر خانوادت...تو اون موقع کجاییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟ کی میخواد از ما دفاع کنههههههههه؟؟؟؟؟؟؟ کیییییییی؟؟؟؟/
    حس میکنم زیادی حساس شدم.... ان شاالله هرچی خیره پیش میاد... هرچی به صلاحه.... پناه میبرم به خدا از شر شیطان...
    خدا عاقبت هممونو بخیر کنه ان شاالله

سلام
    بهتره به خاسته قلبی ایشون احترام بزارید و اجازه بدید به سبک خودش زندگی کنه.خداروشکر اعتقاد قلبی ایشون نادرست نیست و نیازی به نگرانی نیست.

ولی در مورد صحبتایی که اینجا مطرح کردید مطمئنا نمیشه ایشونو قانع کرد.
    چون اولا این مورد اصلا ربطی به سیاست نداره.یه موضوع دینی هست.حضرت علی هم در جاهای زیادی جمله این مضمون فرمودند که اگر در هر جایی به زنان مسلمان ما هتک حرمت بشه مردانمون چا داره که از غصه بمیرن.و این جنگ،برای دفاع از در و دیوار حرم نیست.بلکه دفاع از مسلمونها و زن و بچه های بی دفاع هست.حتما در جریان هستید که گروه داعش پلک و دهان زنان مسلمان عراقو میدوزن و بهشون تجاوز میکنن!
    وقتی صحبت از اسلام میاد دیگه مرز کشور ها بی اهمیت میشه.جلوی این گروه تروریست را در هرجای که بگیریم به نفع همه مسلمونای همه جای دنیاست.اگر این گروه تو عراق از بین نرن مقصد بعدیشون ایران خواهد بود.پس گروه هایی که از ایران اعزام میشن به نفع مردم کشور خودمون هم هست.
    تنها کاری که میتونید انجام بدید اینه که اجازه بدید راهی رو که انتخاب کرده بره.انشاءالله که اصلا نیازی به اعزام نیرو از ایران نباشه و تروریستا توسط خود مردم عراق نابود بشن

8. 2 کاربر از پست مفید tanin-91 تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 05 تیر 93), setare sorbi (پنجشنبه 05 تیر 93)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    دلم می خواهد بدانم چه کسانی این ده نفر را و احیانا کسان دیگر را اعزام کرده اند ؟ آیا از طرف نهادهای نظامی و دولتی ایران بوده یا خودشان رفته اند ؟ این موضوع در مشاوره ای که شما به ایشان مید هید مهم است .
    ببینید هیچ کس مرجع تقلیدی حق ندارد سرخود و بدون توجه به حکم رهبری فتوا دهد و هیچ کس حق ندارد به نام امام حسین مردم را بدون اجازه دولت جمهوری اسلامی ایران برای جنگ به کشورهای همسایه بفرستد. هیچ کس حق ندارد در این اوضاع حساس به صورت فردی و سرخود عمل کند حتی مراجع تقلید . مراجع تقلید شیعه هم باید تابع رهبری جمهوری اسلامی باشند و از رهبری دستور بگیرند و حق ندارند خلاف نظر رهبر انقلاب فتوایی صادر کنند و کشور و منطقه را به آشوب بکشند.
    این یک مساله بسیار بسیار مهم استراتژیک و سیاسی خاورمیانه است و جان و سرنوشت میلیون ها نفر از مردم شیعه و سنی و کرد و عرب و فارس و هر قوم دیگری به آن بستگی دارد. پس تصمیم گیری درباره آن یک بحث بسیار گسترده است که یک نفر مرجع تقلید نمی تواند راجع به آن تصمیم گیری کند. بلکه یک دولت با تمام امکانات نظامی کارشناسان سیاسی و نظامی و ... ( که البته در راس آن رهبر انقلاب است و هیچ مرجع تقلیدی اختیارات ایشان را ندارد ) باید در این مورد تصمیم گیری کنند. و البته این را بدانید که موضوع فقط حرم امام حسین علیه السلام نیست بلکه امنیت کل منطقه خاورمیانه و تمام مردم آن است . اگر کوچکترین اشتباهی در عرصه سیاسی و نظامی رخ دهد و تکفیری ها و حامیان آنها بتوانند از نظر نظامی و سیاسی پیشروی ای بکنند دیگر قابل جبران نیست. پس این امر بسیار حساس و پیچیده است و همین الان غربی ها آماده اند که بهانه ای پیدا کنند و جنگ را به کشورهای دیگر منطقه گسترش دهند.

آقای محترم من خودم بسیجی بوده ام و مذهبی هستم . اما این را بدانید که اگر دوست شما حس شهادت طلبی دارد که البته قابل ستایش است و می خواهند شهید شوند نباید از دید فردی به این موضوع نگاه کنند و بدون اطلاع مقامات دولتی و رهبر انقلاب و صرفا براساس فتوای مرجع تقلیدشان و به خاطر اینکه نمی خواهند به مرگ عادی از دنیا بروند دست به کار خودسرانه ای بزنند. اگر این کار باب شود و کنترل اوضاع از دست دولت ایران خارج شود و از نظر سیاسی به ضرر ایران و شیعیان تمام شود اسم این کار را نمی شود شهادت گذاشت. دوست شما باید بداند که مسئله به این حساسی بسیار مهم تر از حس شهادت طلبی ایشان است.
    ضمن اینکه بدانید کسانی هستند که تحت عنوان دین و دفاع از شیعه در پی فریب دادن جوان و تهییج آنها و استفاده از آنها هستند تا نقشه های خودشان را عملی کنند و به ایران و اسلام ضربه وارد کنند.

- - - Updated - - -

راه شناختن آنها این است که همین حرف هایی که به شما گفتم به آنها بگویید. اگر مخالفت کردند و گفتند رهبر انقلاب و دولت ایران در این مساله سهل انگاری می کنند و ما باید خودمان به فکر باشیم و جهاد وظیفه فردی است و ربطی به دولت اسلامی ندارد و ما رهبر انقلاب را حاکم بر دیگر مراجع تقلید در زمینه جهاد نمی دانیم و حرف هایی از این دست در مخالفت با دولت و رهبر ایران ، قطع و یقین بدانید و اصلا شک نکنید که این افراد نیت شوم و اهداف خود را تحت عنوان مذهب و شیعه و امام حسین درآورده اند و حتی باید این افراد را تحویل مقامات دولتی و وزارت اطلاعات دهید. این را جدی به شما می گویم.

اما اگر اعزامی که شما از آن صحبت کردید توسط سازمان های دولتی صورت می گیرد و ثبت نام آن توسط دولت و سایت های دولتی و روزنامه ها به اطلاع عموم مردم رسیده است نه تنها کار بسیار شایسته بلکه حتی وظیفه نیز هست که هر کس به هر طریقی که می تواند همکاری کند. مثل این لینکی که به شما می دهم :
    https://www.google.com/search?q=%D9%...gbv=2&oq=&gs_l=

10. کاربر روبرو از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده است .

setare sorbi (پنجشنبه 05 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array
    من اصلا نمیتونم همچین افرادیو درک کنم! انقدر طرز تفکرم با این گروه فرق داره که هیچ وقت در اطرافم نبودن و باهاشون کمترین ارتباطی نداشتم. طرز فکرشون درست یا غلط از نظر من توی دسته ای قرار میگیرن که زندگی باهاشون راحت نیست. در واقع باید مثل خودشون فکر کنی تا بتونی باهاش باشی( یعنی توی این شرایط خوشحال باشی که داره میره و تشویقش کنی) جدا از اینکه بره و شهید شه یا بتونی متقاعدش کنی فکر میکنی میتونی در کنارش زندگی کنی؟ یا فقط چون دوستش داری نمیخوای بره؟! رابطتون چقدر جدیه و الان شما کجای زندگیشی؟

12. 3 کاربر از پست مفید sara 65 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (جمعه 06 تیر 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 06 تیر 93), برسرک (جمعه 06 تیر 93)

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    می دانم این مساله ای که مطرح کردید بیش از جنبه روانشناسی جنبه سیاسی و امنیتی دارد و ممکن است پست من تخلف از قوانین باشد اما به هر روی چون بسیار حساس بود راهنمایی لازم را کردم. ممکن است پست من طبق قوانین سایت حذف شود اما شما بدانید که عین حقیقت را به شما گفته ام .

- - - Updated - - -

من خودم جهاد را دوست دارم اما می دانم که از این مفهوم مقدس در این سالها علیه مردم مسلمان خاورمیانه بسیار سوء استفاده شده است و جریان های انحرافی تحت لوای جهاد فقط به این منطقه مسلمان نشین ضربه زده و باعث کشتار مردم به خصوص شیعیان شده است. پس بهتر است بیشتر از این هشیار باشید برادر عزیز.

- - - Updated - - -

ببخشید اشتباه به جای خواهر نوشتم برادر. به هر حال این مسایل را به ایشان گوشزد کن و اگر مخالفت کرد به شما توصیه اکید می کنم که خود را کنار بکش و رابطه ات را قطع کن. مبادا شما را هم به هر نحوی وارد این جریان کنند. تاکید می کنم اگر این مسایل را توضیح دادی و مخالفت کرد خودت را کنار بکش و قطع رابطه کن.

- - - Updated - - -

در ضمن ستاره عزیز این دوست شما می گوید مرجع تقلید فتوا داده است . من بررسی کردم و دیدم هیچ کدام از مراجع تقلید حداقل انها که همه می شناسند چنین فتوایی نداده اند. این جریان به نظر من مشکوک است .

- - - Updated - - -

کمی برای شما نگران شدم ستاره عزیز. خیلی مواظب باش.

14. 4 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

setare sorbi (پنجشنبه 05 تیر 93), فرهنگ 27 (جمعه 06 تیر 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 06 تیر 93), برسرک (جمعه 06 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    91

تشکرشده 234 در 76 پست

Array
    ممنونم از راهنمایی و نظر همه.....
    منم واسم سخت درک این ادما...عقیده من اینه گ کسی به خاک کشوزم حمله کنه و اسه مردمم تهدید شه من صف اول جهادم.... ول این مورد من برای اولین بار تو اینترنت گشتم دیدم 4کشورکه شامل خود عراق،امریکا،سوریه و ایران وارد عمل شدن ولی نمیفهمم چه گروهیه که 4کشور نمیتونن جلوش وایسن و مطمئنم یکی از اهدافشون تحریک ایران و بهانه گیر اوردن از ما هستش... خدا لعنتشون کنه...ولی اون کشور خودش دولت داره و هنوزاعلام کمک نکرده اعلام نیاز میکرد یه چیزی.......... شنیدم این گروه از سنی ها هستن، مگه خودشون مسلمون نیستن ؟؟؟ کسایی هم که میکشن مسلمونن همه... من اصلاسردرنمیارم...
    ایت الله سیستانی این فتوا رو داده ولی من دیدم دباره مردم عراق حکم داده پس چرا جوونای مارو میبرن؟؟؟؟؟؟ امشب دربارش چیزی نگفت، منم ازترسم اصلا عنوان نکردم چون از یاداوریشم میترسم....احساس میکنم همون جریانه شستشوی مغز بعض ها به عنوان مقدس و ... هست
    مطمئنا اگه بحث جدی باشه من نمیتونم کنار بیام... هرگز اجازه نمدم چیزی خانوادمو تهدید کنه....
    این جریان دوختن لب بقیه تو ایران هم شنیدم توسط بری وهابی هااجرا میشه...به طوری که مردم شهر من همه ترسدن... ان شااله که شایعه هست
    من به این فرد نظراتش بیش از اندازه احترام قائلم و نمیتونم مخالفت با زور اعمال کنم
    ولی
    صحبتاتون واقعا کمکم میکنه ... این مسایل ووقتی میفهمم میتونم منطقی نظرشو رد کنم ......ممنونم
    رابطه ما هم یه کم شرایطش متفاوته و تو این تایپیک بی تاثیر....ولی هرچی باشم میدونم درین زمینه باید محتاط باشم...
    3تایپیکه روزم تموم شد...
    اگه بازم واسه باز شدن ذهنم کمک کنید ممنون میشم

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    ستاره مواظب باش. اگر مشکوک شدی با شماره گویای وزارت اطلاعات تماس بگیر و پیام بگذار شماره تلفنش 113 . من نمی دانم شما توی کدام منطقه زندگی می کنید عزیزم اما اگر در مناطق مرزی به ویژه مرز غربی هستید بسیار مراقب باشید.
    ستاره داری من را نگران می کنی. شما با این آقا چه نوع رابطه ای دارید که موضوع به این مهمی در آن بی تاثیر است؟ خانواده ات از این قضیه اطلاع دارند ؟
    این آقا را دوست دارید ؟

17. 2 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (جمعه 06 تیر 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 06 تیر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    راستش من دقیقا در زمینه قانونی بودن و... که نوپو جان اشاره کرد چیزی نمی دانم. شاید کارشون از این دیدگاه اشتباه باشه. اصلا هیچ نظری در این باره ندارم.
    اما خواستم مطلبی بگم که شاید شما بهتر نظر این آقا را درک کنید. البته فقط حدسیات هست.

فقط یکمی خودم را جای آقا گذاشتم که ببینم ممکنه چه جوری فکر کنند یا دلایلشون چی می تونه باشه!
    من احساس می کنم این آقا اینجوری فکر می کنند.
    از زبان اون آقا می نویسم:
    ( من که مجرد هستم. زن و بچه هم که ندارم که چشم به راهم باشند. گناهی هم که به اون صورت تا این سن انجام ندادم و حق الناسی هم به گردنم نیست.
    تو این دنیا هم که چیز خاصی نیست. ازدواج هم که این قدر سخته و معلوم نیست اصلا ازدواج کنم و دینم را کامل کنم بعد بمیرم. تازه ممکنه به گناه هم بیفتم و تمام این پاکی را از بین ببرم. چقدر هم باید جلوی نفس و نیازهایم را بگیرم. چقدر هم باید مسبب زحمت دیگران برای خواستگاری شوم و چقدر سختی و... چقدر هم ممکنه این وسط دل کسی بشکنه.ممکنه حق الناس پیش بیاد ،عذاب وجدان،استرس و...
    امیدی هم که به شغل و مسکن و... هم نیست.اصلا معلوم نیست حالا ازدواج هم کنیم تو این وضع جامعه فرزند صالح نصیبمون بشه! یا اگرم بشه نره با رفیق ناباب و دوست پسر و دختری و... ناصالح بشه و اون دنیا هم برامون از کجا معلوم به جای حسنه با گناهاش و ... برام شر نفرسته!

از طرفی عاشق امام حسین هستم! می دونم اگر در راه امام حسین فدا شوم حداقل آخرت خیلی خوبی خواهم داشت! این قدر امام حسین برایم با ارزش هست که تحمل یک ذره بی احترامی نسبت به ایشان را ندارم!

همیشه فکر می کردم اگر در عاشورا بودم؛ آیا امام حسین را تنها می ذاشتم یا نه!
    دلم می خواد به امام حسین ثابت کنم که اگر در عاشورا بودم حتما جزء یارانشون می بودم. دلم می خواد عشقم را بهشون ثابت کنم!
    مهم اینه که حق نباید مظلوم واقع بشه.
    من اعتقاد دارم : کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا!!!
    الان شفاف تر از همیشه این مصداق را میشه به چشم دید. توی کربلا! هتک حرمت امام حسین و شیعیانشون!
    خوب من فکر می کنم دیگه از این شفاف تر!
    دیگه از این معلوم تر که حق داره اینجوری پایمال میشه.
    من دوست دارم شهید بشم. چون زندگی این دنیایی که قشنگ نیست. حداقل یک مرگ قشنگ داشته باشم! حداقل یک آخرت قشنگ داشته باشم! الان تو ایران که به راحتی نمیشه زیبا زندگی کرد.ولی با این موقعیت استثنائی که پیش آمده می شه به زیبایی مرد! نمی خوام این موقعیت را از دست بدم!
    هم از این دنیا و سختی هاش راحت می شم هم به آسونی یک دنیای خوب تو جهان آخرت نصیبم میشه! با تمام چیزهایی که صد برابر از این دنیا قشنگ تره! چه حورالعین هاش( از دخترای اینجا)چه مسکنش چه اینکه احتیاج به شغل نیست و خیلی چیزای دیگه!

پس من که این همه دلیل دارم که برم شهید بشم.تازه از نگاه سطح پایین و نه عرفانی!. پس چرا می گید من نباید برم شهید بشم!

شما می گید نقد را ول کنم؛ برم نسیه را بچسبم؟!!! )

دوستان این ها را از زبان آقا پسر گفتم ها! یعنی خواستم بگم احتمالا اینجوری فکر می کنند!
    یه وقت فکر نکنید من این ها را می گم ها!فقط خواستم ستاره این ها را بدونه تا بهتر بتونه کمکشون کنه.
    اصلا در این مورد برای خودم نظری ندارم!

ولی ستاره جان من خودم فکر می کنم ممکنه این آقا خیلی زیبا تر از این ها فکر کنند.حالا من حداقل ترین نگاه ارزشی به این ماجرا را گفتم. میشه ازشون واضح تر بپرسی و اگر فهمیدی بیای اینجا به ما هم بگی؟ برا من جالب شد! دلم می خواد بدونم چه جوری فکر می کنه!
    فقط کنجکاوی از طرز فکرشون نه چیز دیگه!
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

19. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

فرشته اردیبهشت (جمعه 06 تیر 93)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)