به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 تیر 93 [ 17:09]
    سطح
    1
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    تشکرها
    8

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

کسی تو زندگيمه! ناز يا واقعيت؟!

سلام و صد سلام به همه دوستان انجمن همدردی!
    اول از همه به خودم خير مقدم ميگم به خاطر اولين حضورم در انجمن!
    عرض کنم خدمتتون ما بعد عمری (26 سال) برای اولين بار (باور کنين برای اولين بار! آخه قبلش حس همسر و همراه به هيچ دختری تا اين اندازه نداشتم!) احساس کرديم همسر و همراه زندگيمونو پيدا کرديم! ديگه با اين سن هم قطعا خبری از کر و کور شدن نيست! چون من اين خانمو به خاطر سنگينی، متانت و نجابتش انتخاب کردم! از شما چه پنهون زيبايی ايشون هم بی تأثير نبوده ولی باور کنين درصد تأثيرگذاريش بسيار پايين بوده چون اون فاکتورهای اخلاقی که اشاره کردم برام خيلی بيشتر اهميت داره! چون به اين مسئله واقفم که زيبايی های اخلاقی هست که تا آخر زندگی ارزشمند و مهمه، زيبايی های ظاهری بعد يه مدت کوتاهی برای طرفين کم ارزش و کم اهميت ميشه!
    بنده يه دفتر خدمات کامپيوتری دارم و آشنايی بنده با اين خانم محترم هم از همينجا شروع شد! البته تو مدتی که ايشون به دفتر ميومدن و من کاراشونو انجام ميدادم هيچ صحبتی باهاشون نکردم! تقريبا يک ماه رفتاراشونو در بيرون زيرنظر داشتم! ايشون از خونه مستقيم ميره دانشگاه مستقيم هم برميگرده خونه! سوار تاکسی شخصی هم نميشه! جای ديگه هم بخاد بره با يه خانمی که به احتمال زياد مادرشون هست ميره! علايم و نشانه ها هم ميگفت که ايشون متاهل نيست! نه حلقه ای نه انگشتری نه با جنس مخالفی و ...! آقا سرتونو درد نيارم ما تصميم گرفتيم خيلی محترمانه مستقيما به ايشون ابراز علاقه کنيم! اول ميخواستم برم تو دانشگاه باهاشون حرف بزنم اما يه مشتری سمج گيرمون افتاد نرسيدم! فقط رسيدم برم سر خيابون و ايشون هم يه چند دقيقه بعد با تاکسی اومد بعدش من رفتم جلو! سلام کردمو گفتم خانم ميشه من چند دقيقه تو دفترم وقتتونو بگيرم؟! نجابتی که من از ايشون ديده بودم حدس ميزدم نياد تو دفترم! اما گفتم بذار بگم يجورايی تست نجابتشم ميشه! دقيقا همونی شد که حدس ميزدم! گفت همينجا بگين! من گفتم زياد وقتتونو نميگيرم، قصد مزاحمتم ندارم! باز گفت همينجا بگين! باز من حرفمو تکرار کردم بازم گفت همينجا بگين ديگه! البته همه حرفاشو مودبانه ميزد و از اخمو اينا هم خبری نبود! تازه يه لبخند ريز هم رو لبش بود! منم گفتم باشه هر جور شما راحتين همينجا ميگم! عرض کنم خدمتتون توروخدا از حرف من يه وقت ناراحت نشين چون من از وضعيت تأهل يا تجرد شما بی خبرم! حقيقتش من مدتيه بهتون علاقه مند شدم حالا ميخواستم نظر خودتونو بدونم! گفت نه نميشه! گفتم ميشه بگيد چرا؟! اينجاشو خيلی آروم گفت، کسی تو زندگيم هست! من گفتم يعنی متأهلين؟! گفت بله! ميخواستم سؤال پيچش کنم اما گفتم تو خيابونه خوب نيس! بعدشم فردين بازی درآوردم گفتم آرزوی خوشبختی دارم براتون! چيکار کنم ديگه آخه گفت متأهلم! اما حالا يه ذره شک کردم! نکنه داره ناز ميده! با خودم ميگم نه بابا اين چه ناز دادنيه؟! با اين حرفش که اميد منو کمتر کرد! اگه ميخواست ناز بده نهايتش ميگفت شرايطشو ندارم، درس دارم و ازينجور چيزا که راه برگشت داره! شايد بگين چرا تحقيق نميکنم يا خانوادرو نميفرستم! عرض کنم ايشون تو مجتمع زندگی ميکنه که ميترسم آمارشون درست نباشه، خانوادرو هم کامل در جريان گذاشتم اما بنابردلايلی فعلا براشون مقدور نيس برن! محتملترين حدس من اينه که ايشون با کسی قول و قرار ازدواج گذاشته! حالا به نظرتون من بينوا چه کنم؟ برم دانشگاه يه بار ديگه باهاش صحبت کنم؟ به تحقيق از همسايه هاشون اعتماد کنم؟ چه کنم کلا؟!
    ضمنا برای اينکه بدونين کر و کور نشدم بگم من تصميم دارم اگه ايشون مجرد باشه راجع به افکار و عقايد باهاش صحبت کنم! البته با حفظ همه شئونات! بعد اگه به توافق رسيديم برم خواستگاری!
    نيازمند ياری سبزتان هستم!

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 تیر 94 [ 17:55]
    سطح
    35
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    195

تشکرشده 268 در 91 پست

Array
    سلام.ورودتونو خوش آمد میگم

من به عنوان یه دختر با قطعیت میگم که ایشون با گفتن اینکه کسی تو زمدگیم هست به هیچ وجه قصد ناز کردن نداشته.کسی که بخاد ناز کنه فوقش میگه من هنوز قصد ازدواج ندارم!هیچ وقت نمیگه کسی تو زندگیم هست.اگه شواهد نشون میده که مجرده حتما منظورش از جمله ای که گفته این هست که به فردی علاقه داره یا نشون کرده ی کسی هست.

3. 7 کاربر از پست مفید tanin-91 تشکرکرده اند .

nimaaa (شنبه 31 خرداد 93), S@JJ@D (شنبه 31 خرداد 93), sanjab (شنبه 31 خرداد 93), فدایی یار (شنبه 31 خرداد 93), فرهنگ 27 (شنبه 31 خرداد 93), بابک 1369 (شنبه 31 خرداد 93), دختر بیخیال (شنبه 31 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    8

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanin-91 نمایش پست ها
    سلام.ورودتونو خوش آمد میگم

من به عنوان یه دختر با قطعیت میگم که ایشون با گفتن اینکه کسی تو زمدگیم هست به هیچ وجه قصد ناز کردن نداشته.کسی که بخاد ناز کنه فوقش میگه من هنوز قصد ازدواج ندارم!هیچ وقت نمیگه کسی تو زندگیم هست.اگه شواهد نشون میده که مجرده حتما منظورش از جمله ای که گفته این هست که به فردی علاقه داره یا نشون کرده ی کسی هست.

مرسی!
    حالا استثنایی وجود نداره؟! :) مثلا قصد داشته با این حرفش منو تست کنه! چمیدونم یه همچین چیزایی! ضمنا یه راه حلم بدین لطفا! الان چه کار کنم به نظرتون؟!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 16 اردیبهشت 96 [ 14:25]
    سطح
    41
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 132
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    136

تشکرشده 378 در 148 پست

Array
    سلام.
    به نظر منم ناز کردن نیست اما رها کردن تو این مرحله اشتباهه چون قطعیت نداره براتون و ممکنه پشیمون بشین که چرا تحقیق نکردم.به طریقی یقین حاصل کنین. ولی این روش به نظرم صحیح نباشه که خودتون شخصا دوباره در محلی (دفتر، دانشگاه، خیابون و ....) این موضوع رو بپرسین...حداقل به این زودی نه. چون ممکنه نوعی مزاحمت تلقی کنه.

6. 3 کاربر از پست مفید فرخ رو تشکرکرده اند .

S@JJ@D (شنبه 31 خرداد 93), فرهنگ 27 (شنبه 31 خرداد 93), دختر بیخیال (شنبه 31 خرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    دوست من ضمن تمام عرض احترامی که برای شما دارم

دیدگاه ادما راجب سایر ادم ها خیلی مهم هست..شما برای اون خانم در حد همون تکنسین بودید و نه بیش تر و نه کم تر ایشون نمیتونسنتد شما رو به عنوان همسر حتی تصور کنند میخواد تحصیلی باشه شغلی باشه و هر چی

مطمئن باشید ایشون نه استرس گرفتشون نه هیچی ایشون جوابشون منفی بوده این که واقعا کسی توی زندگیشون بوده یا نبوده اصلا مهم نیست ایشون این طوری بهانه اوردند محترمانه شما ناراحت نشید

بیش از این غرورو و احساساتتون رو درگیر نکنید.

قسمتتون رو انشالله در جایی دیگه پیدا کنید.وقرار نیست کار خاصی بکنید اون خانم هم دیگه بعید میدونم بیاد بای کاراش سمت شما و دیگه همه چی رو تموم شده فرض کنید.

غیر این هر کاری بکنید پشیمون میشید.

8. 3 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

S@JJ@D (شنبه 31 خرداد 93), sanjab (شنبه 31 خرداد 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 01 تیر 93)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    ببینید آقای محترم دختر وقتی بخواهد ثابت قدمی خواستگارش را امتحان کند یا به قول شما ناز کند یک بهانه خنثی و بدون بار ارزشی می آورد. مثلا می گه من دارم ادامه تحصیل می دم ، یا می گه من فعلا قصد ازدواج ندارم و آمادگی ندارم و بهانه هایی از این دست. البته همیشه این طور نیست که اینها بهانه باشد و خیلی وقت ها واقعیت است.
    اما اگر کسی هم بخواهد کلاس بگذاره برای خواستگارش یک همچین بهانه هایی می آورد.

- - - Updated - - -

اما هیچ دختری نمی یاد یک حرفی بزند که جنبه ناموسی داشته باشد.
    وقتی می گه کسی توی زندگی من هست یعنی یا صیغه کسی هست یا شیرینی خورده است یا نشان کرده است و چیزهایی از این دست که معنای همه اش این است من ناموس کسی هستم و در آستانه تاهل هستم. هیچ کس نمی یاد چنین چیزی بگوید. چون اگر واقعا چنین باشد و ناموس کسی باشد ، خواستگار دیگر از نظر عرف جامعه ما حق پافشاری ندارد و حتی نباید دیگر به آن دختر نگاه کند. پس وقتی خانم چنین چیزی به شما گفته است معنی اش این است که دیگر به او فکر نکنید. شما دو حالت را در ذهن خودت تصور کرده ای :
    1- واقعا نامزد دارد
    2- بهانه می آورد

- - - Updated - - -

اگر احتمال حالت اول زیاد باشد که تکلیف شما معلوم است. اگر هم احتمال می دهید که این حرف را برای این زده که شما را از سر خودش باز کند باید بدانید که کسی چنین حرفی زده است ( با توجه به توضیحاتی که دادم ) هیچ تمایلی به شما ندارد و برای شما ناز نمی کند. او واقعا شما را مناسب خودش نمی داند برای همین حرفی زده است که جای هیچ بحثی در آن نباشد.
    یک توصیه هم به شما می کنم : تا وقتی دختری را به عقد دائم خود درنیاروده اید به هیچ وجه به او دلبسته نشوید.

10. 5 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

pasta (شنبه 31 خرداد 93), S@JJ@D (یکشنبه 01 تیر 93), sanjab (شنبه 31 خرداد 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 01 تیر 93), دختر بیخیال (شنبه 31 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    8

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فدایی یار نمایش پست ها
    دوست من ضمن تمام عرض احترامی که برای شما دارم دیدگاه ادما راجب سایر ادم ها خیلی مهم هست..شما برای اون خانم در حد همون تکنسین بودید و نه بیش تر و نه کم تر ایشون نمیتونسنتد شما رو به عنوان همسر حتی تصور کنند میخواد تحصیلی باشه شغلی باشه و هر چی مطمئن باشید ایشون نه استرس گرفتشون نه هیچی ایشون جوابشون منفی بوده این که واقعا کسی توی زندگیشون بوده یا نبوده اصلا مهم نیست ایشون این طوری بهانه اوردند محترمانه شما ناراحت نشیدبیش از این غرورو و احساساتتون رو درگیر نکنید.قسمتتون رو انشالله در جایی دیگه پیدا کنید.وقرار نیست کار خاصی بکنید اون خانم هم دیگه بعید میدونم بیاد بای کاراش سمت شما و دیگه همه چی رو تموم شده فرض کنید.غیر این هر کاری بکنید پشیمون میشید.
    ممنون از پاسختون اما ميشه بفرمايين چطور اينقدر مطمئن هستين که ايشون محترمانه منو رد کردن و پای کس ديگه ای هم در کار نيس؟! لطفا اين احتمال رو هم بدين که ايشون واقعا کسی رو تو زندگيشون دارن و واقعيت رو گفتن و ديگه نيازی به محترمانه دک کردن من نداشتن! ماشالا همه چی رو هم که چشم بسته تموم شده قلمداد کردين!

12. کاربر روبرو از پست مفید S@JJ@D تشکرکرده است .

فدایی یار (یکشنبه 01 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    8

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    ببینید آقای محترم دختر وقتی بخواهد ثابت قدمی خواستگارش را امتحان کند یا به قول شما ناز کند یک بهانه خنثی و بدون بار ارزشی می آورد. مثلا می گه من دارم ادامه تحصیل می دم ، یا می گه من فعلا قصد ازدواج ندارم و آمادگی ندارم و بهانه هایی از این دست. البته همیشه این طور نیست که اینها بهانه باشد و خیلی وقت ها واقعیت است.
    اما اگر کسی هم بخواهد کلاس بگذاره برای خواستگارش یک همچین بهانه هایی می آورد.

- - - Updated - - -

اما هیچ دختری نمی یاد یک حرفی بزند که جنبه ناموسی داشته باشد.
    وقتی می گه کسی توی زندگی من هست یعنی یا صیغه کسی هست یا شیرینی خورده است یا نشان کرده است و چیزهایی از این دست که معنای همه اش این است من ناموس کسی هستم و در آستانه تاهل هستم. هیچ کس نمی یاد چنین چیزی بگوید. چون اگر واقعا چنین باشد و ناموس کسی باشد ، خواستگار دیگر از نظر عرف جامعه ما حق پافشاری ندارد و حتی نباید دیگر به آن دختر نگاه کند. پس وقتی خانم چنین چیزی به شما گفته است معنی اش این است که دیگر به او فکر نکنید. شما دو حالت را در ذهن خودت تصور کرده ای :
    1- واقعا نامزد دارد
    2- بهانه می آورد

- - - Updated - - -

اگر احتمال حالت اول زیاد باشد که تکلیف شما معلوم است. اگر هم احتمال می دهید که این حرف را برای این زده که شما را از سر خودش باز کند باید بدانید که کسی چنین حرفی زده است ( با توجه به توضیحاتی که دادم ) هیچ تمایلی به شما ندارد و برای شما ناز نمی کند. او واقعا شما را مناسب خودش نمی داند برای همین حرفی زده است که جای هیچ بحثی در آن نباشد.
    یک توصیه هم به شما می کنم : تا وقتی دختری را به عقد دائم خود درنیاروده اید به هیچ وجه به او دلبسته نشوید.
    ممنون از پاسخ شما!
    بابا به خدا منم ميفهمم ناموس يعنی چی؟! خب وقتی مطمئن بشم متأهله چرا بايد برم سمتش؟! تو صحبت کردن باهاشم که کوچکترين نيت سوئی نداشتم و خود بالاسری هم شاهده فقط هدفم ازدواج بوده و بس! خودتونم ديدين که با نهايت احترام باهاش مسئلرو در ميان گذاشتم!
    بابا من که گفتم کر و کور نشدم! دليل پافشاری بنده با تمام احترامی که برای دختران محترم قائلم، کمياب شدن دختران سنگين، متين و نجيب همچون ايشون در جامعه هست نه دلبستگی کورکورانه! تازه گفتم من هنوز ايشونو به طور کامل نپسنديدم چون از افکار و عقايدشون بی خبرم و اگه خدا خواست و ايشون هم مجرد بود و به منم علاقه داشت (خدايی اعتماد به نفسو دارين! :)) ميشينيم و راجع به افکار و عقايد با هم حرف ميزنيم!

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    خب اینجا دوستان احتمال زیاد و گفتن ، چون معمولا دخترها اگه تمایل داشته باشن و حالا از روی خجالت یا بقول شما ناز کردن بخواین رد کنن.
    نمیگن کسی تو زندگیمه.
    اینجا اون موردی که همه بیشتر تو جامعه دیدن و میگن، حالا اگه مورد شما استثنا بوده باشه ، دیگه ما نمیدونیم ، من خودم دختری دیدم الکی بگه من کسی تو زندگیمه، اما این الکی گفتن برای ناز آوردن نبوده برای رد کردن بوده.

من خودم بیرون که میرم خانومی وقتی گیر میدن که الا بلا باید شماره خونه رو بدم، برای اینکه از دستشون راحت بشم بیخیال بشن، سریع میگم نشون کرده ام و میرم. دیگه خودتون میدونین خانوم ها چقدرررررر اینجور موقع ها پیله میکنن، مجبور میشم همچین حرفی بزنم.ورگرنه دوست ندارم دروغ بگم، خودمم عذاب وجدان میگیرم که دروغ میگم ، اما واقعا اوایل که اینطوری صحبت نمیکردم، دردسر برام میشد، تا قبول میکردم ول کن نبودن. اینجوری شرایط حضور تو اون مکان برای خودم سخت میشد .
    حالا ممکنه این دختر خانوم هم از این موارد این چنینی براش پیش اومده باشه و تنها راه حلشو این مدلی گفتن و دیدن، اما بهرحال مشخصه که جواب رد کردنه نه ناز کردن.

حالا شما اگه شک دارین ، میتونین صبر کنین مادرتون که شرایط خواستگاری رفتن و پیدا کردن، بهشون بگین از طریق خانواده ها اقدام کنین. اینطوری مطمعن هم میشین.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : یکشنبه 01 تیر 93 در ساعت 07:32

15. 3 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

S@JJ@D (یکشنبه 01 تیر 93), فدایی یار (یکشنبه 01 تیر 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 01 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط S@JJ@D نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون اما ميشه بفرمايين چطور اينقدر مطمئن هستين که ايشون محترمانه منو رد کردن و پای کس ديگه ای هم در کار نيس؟! لطفا اين احتمال رو هم بدين که ايشون واقعا کسی رو تو زندگيشون دارن و واقعيت رو گفتن و ديگه نيازی به محترمانه دک کردن من نداشتن! ماشالا همه چی رو هم که چشم بسته تموم شده قلمداد کردين!
    خواهش میکنم.
    دوست عزیز من تجربشو داشتم که دارم به شما میگم.

من در تکمیل پست قبلم بگم حالتی رو در نظر گرفتم که شما امیدوار بهش بودید..ببنید اگه واقعا کسی توی زندگی ایشون باشه که اصلا این قدر واضح هست باید چیکار کنید نیازی به گفتن نیست

من حالتی رو گفتم که حتی ایشون کسی واقعا توی زندگیش نباشه(چون شما به این مورد امیدوار هستید و خواستم این امید واهی رو ازتون دور کنم) در این حالت چون هیچ بهانه ای بهتر پیدا نکرده این طوری شما رو رد کردند..
    من از روی دوست داشتن این طوری به شما گفتم تا بهتون بر بخوره و دیگه یه لحظه هم به اون خانم فکر نکنید..من نمیدونم چه تصمیمی می گیرید انشالله هر چی صلاحه رو بگیرید..ولی مطمئن هستم مثل روشنایی روز اخرش به این نتیجه می رسید یا واقعا ایشون کسی رو دارند یا اگه هم نداشته باشند هیچ تمایلی به شما ندارند..

شاید شما با خودت بگی حتی اگه حالت دوم باشه خودتونو بهش نشون میدید و اثبات میکنید بلکم شاید نظرش عوش شه و.. ولی دوست من این قدر دختر خوب زیاد هست دختر هایی که بشه عاشقشون شد...سعی کن سمت دختری که رفتی اگه از اول خواست این قدر طاقچه بالا بزاره و .. باید یه عمر شما کوتاه بیای ...شما مردی باید با دختری ازدواج کنی که از خداش باشه با شما وصلت کنه یعنی این غریزه زن و مرد هست..مرد دوست داره زنی داشته باشه که اونو پایین تر از مردش بدونه ..و اتفاقا خانم ها هم دوست دارند همسری داشته باشند که اونو بالاتر از خودشون ببینند...

ضمنا دختر های دانشجو مخصوصا هر چی ترم های پایین تر هستند مخصوصا اگه مثل این خانم که شما گفتید از چهره ی خوبی برخوردار باشند خیلی خواستگار دارند و فکر میکنند حالا لیسانس بگیرند بعدش فوق قراره چه اتفاق خاصی بیفته و باید یه مرد همه چی تموم بیاد خواستگاریشون هر چند همونا اگه تا ارشد ازدواج نکنند خیلی هاشون به مورد های پایین تری مجبور میشند ازدواج کنند..

شما هم به نظرم تکلیفت مشخصه..من امروز حرفامو براتون نوشتم..امیدوارم قبول کنید..و اگه قبول نکردید روزی میرسه میگید کاش همین کاری که من گفتم رو می کردید..

بازم انشالله هر تصمیمی به صلاح هست رو بگیرید...

شما الان دنبال یه سو سو امید هستید مثلا توی دلتون میگید شاید این حرفو زده بببینه من چقدر برای رسیدن بهش تلاش میکنم یا شاید دستپاچه شده اینو گفته و دنبال یه روزنه امید هستید با حرف یکی از دوستان تا شاید دوباره برید سمت اون خانم ولی من میگم برای این خانم هیچ امیدی نیست

شما میتونی برید خواستگاری دختر های دیگه از هر روزی که بخواید ..حیفه فکر واحساساتتون رو این طوری خرج کنید برای کسی که یه لحظه هم به شما فکر نمیکنه.

17. 2 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

S@JJ@D (یکشنبه 01 تیر 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 01 تیر 93)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)